forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 7:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:43 pm 
Купува визитката. С такава визитка и трансферна сума за отбор от ранга на Левски, този Арш си е повече от вървежен. С такава визитка от последния сезон и трансферна сума, играч като Гарра за отбор от ранга на Фрайбург е повече от вървежен. Шансът да сбъркаш и спечелиш е 50/50. Щото както може да ти тръгне и да вкараш нови 28 гола, така може и да изпаднеш в някаква дупка и да вкараш 4. И точно затова, че никой не е Нострадамус, щото ако беше Нострадамус отдавна да сме изкупили света и талантите, дето знаем, че ще станат минимум Меси, ходът на Гонзо с играч с подобна визитка е добър. Дали ще стане, времето и нищо друго ще покаже. Може да не вкара първите 2 мача, Грийн беше тотална дупка първите поне 4 мача, но после... Затова, Трайчо Костов по-добре!? Вманиачеността ти по това, че тоя е тотален провал е толкова малоумна и неподплатена с НИЩО, че ни оставяш е така :ohmygod

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Юли 23, 2011 2:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:44 pm 
Аватар

G.B. тук може и да не играят те, но предполагам на всички ни се иска да играем пак в групите на Лига Европа? Или нещо греша. Ами то още сега ни чака Спартак Търнава, ще видим кой на какво ниво е и дали с този нападател ще се доберем да групите или ще се чешем, там където не ни сърби до няколко седмици. Ако идеята беше да намерим нападател само за А група, тоя може и да свърши работа. Но не това мислех е целта.

Makedonalds, човек няма никаква вманиаченост, даже в първия пост бях написал как се кефя на Калво и Рисп, споделих какво е вече и натрупаното в поредица изяви впечатление от Арш, не говоря на изуст за визитката, правилно ли бил взет от Гонзо и тем подобни простотии, говоря постфактум какво виждам с очите си, и да JohnKa аз съм никой за да се приема това като някаква абсолютна истина и неопровержим факт, просто едно мнение, но се издразних последвалите подскачания като попарени на някои хора, сякаш твърдя, че те са некадърниците :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:56 pm 

Makedonalds написа:
Цитат:
Моето мнение е, че НЕ Е голаджия

Тъпотия след тъпотия пишеш. Я някой пак да постне визитката на този неголаджия, с неголаджийските му 20+ на сезон.
А тоя Смирноф изобщо не смятам да го коментирам, щото е на поне 2 бутилки Немироф :ohmygod Сега комсомолци станахме, мамата си еба...

Еми не коментирай, бе... Ама след всяко мое мнение се изсираш с някакъв flood. Да не ти натискам аз пръстите? Па някакъв Омраз ли какъв, даже развял и метлата - тоя да си прави форум, оня да си прави. Ало :smt119 тая тема съм я създал преди да се регистрираш. Ще трябва да помолиш Батков да купи форума, да те направи администратор и вече като си така облечен във власт, ще можеш да вкараш хората в пътя :mrgreen:

Последна промяна Smirnoff на Съб Юли 23, 2011 3:05 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:59 pm 

Левски е имал години,в които е разчитал в много голяма степен на хората ДО и ЗАД нападателя да вкарват голове и това се е получавало.Може и да греша, но и при Мъри беше така.Емо Ангелов изпъкваше в купата на УЕФА, Домо бележеше често в А група, заедно с Ицето и Бардон ако не ме лъже паметта и т.н. В момента всички сме малко обременени още от Дембеле и очакваме много от Арс, което е нормално.Може би ако имаше един Жоро Христов вместо Гаррата предишния сезон, сега мненията биха били повече от оптимистични за холандеца...В крайна сметка имаме Калво, от когото се очаква адски много, а също така и класни играчи като Цветков, Тасевски и пр.Лично мое мнение е ,че и Симеон Райков ще направи силен сезон и може да е голямата изненада.Времето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:05 pm 
Аватар

Да, Иван Цветков е класен футболист и вероятно като го разкрият холандеца, ще го използват за централен нападател, нещо което също написах по-рано. Другото интересно е, че Даниел Младенов го пробват в двойка с Арш, като втори нападател. Не е изключено и такова решение, след като бележи доста, а на крилото не му е много удобно, да го ползват и като чист или втори нападател. Варианти има различни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:09 pm 
Аватар

:ohmygod Еба си майката. Арш треаше да вкара минимум 18 гола в контролите :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:16 pm 

Еми да, не е невъзможно играта да ни я изнасят и крилата примерно.Защо не? Имаше някаква статистика ,че Давид Вия вкарвал на всеки втори голов пас във Валенсия(нещо подобно беше), докато в Барса имаше сравнително кратки периоди, в които издишаше, но за сметка на това Меси не моеше се запре и стана голмайстор.Варианти много.Пак казвам Калво и Цветков, ще рутят много, сигурен съм...
П.п. В цура (да се закрие на момента заедно с бащицата) 8493802 от мачовете им ги спасяваха централните бранители с голове с глава от центрирания,корнери и все - като Ебанов, Тунчев, Котев, Илиев и други подвидове прасета, а псевдо-звездите като Панку и Манку си вееха ташаците по мачовете им. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:25 pm 
Аватар

Тая дискусия ми е достатъчно тАпа за да се намесвам, това което обаче много ми хареса е това мнение, от интервю, което и аз мернах.

krivia написа:
А това е за другите форумни "МНОГОумници":

Цитат:
Петър Александров изригна: Левски сбърка с Арс

Цитат:
"Ако е вярно, че са го купили за 400 хиляди евро, това са пари хвърлени на вятъра. Никой в Европа няма да даде за него и 200 хиляди.

Цитат:
"Дупедавци сме, това е тъжната истина! Тук е рай за некадърници. Да не мислите, че в чужбина ще чакат българин да заиграе? Имаш два мача, ако не покажеш нищо, вън! Тук ги чакаме 7-8 месеца. Дембеле и Грийн са едни от малкото качествени чужденци", допълни Александров.

Krivia съвсем случайно е изпуснал черешката на торатата в това интервю, а именно:

Цитат:
Той сигурно има качества, но аз друго ми е чудно - защо Левски и другите отбори не си произведат нападател от школата?

Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:33 pm 
krivia написа:
Аз нямах никакво намерение да отделям повече от две изречения за въпросния играч, провокирахме някои прибързани и крайно необмислени контра мнения.
diablodripper, добре е да си по-концентриран когато четеш, няколко пъти споменах каква ми е базата за да си направя изводите, не е една тренировка. Това за "много по-слабата Б група на Холандия" е също някаква твоя измислица. А на мача с Локо Сф нямаше грешно отиграване, ама няма гол и излизане на чиста позиция. Моето мнение е, че НЕ Е голаджия, а не че изобщо не става футболист. Толкова.

Цитат:
Момчета и момичета, с тоя холандец в атаката сме го закършили здравата.

Цитат:
Арш ти е достатъчно да го видиш и за 10 минути в една тренировка! Това ще е провала от трансферите

Цитат:
И ти колко мача си гледал от "с класи по-добрата Б група" на Холандия за да я определиш като такава?

Цитат:
Слагам си подписа, че тоя е най-некадърния от всички нови и всеки негов гол ще се празнува като влизане в групите на ШЛ.

Цитат:
не виждам кво ви пречат две изречения за един глупак

И какъв си ти да даваш определения за когото и да е било? Сега сигурно знаеш холандски и си си говорил 50 минути с него, та го определи като глупак.

Към тези слова прибави цитата от интервютата с Петър Александров.

Достатъчно съм концентриран като чета, но ти не си достатъчно концентриран, когато пишеш. Освен това 30 хиляди пъти ти се повтори, че никой не възхвалява когото и да е било. Единствените с някаква крайна оценка сте вие с хидъно( на смирноф са му много дълги постовете :bigok ), а самата оценка е плод на някое видео или една двустранна игра. И тези "тези 5 минути" ги използвам напълно метафорично, тъй като няма никакво значение дали си го гледал 5, 50 или 500 минути.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:39 pm 
Аватар

сезона не е почнал...и вече обсъдихме как сме се представили...ей богу :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:43 pm 
Аватар

От това което си извадил като цитати, навсякъде говоря за "Арш" и "голове" ... Кое е от всичко е нелогично? Ще страдаме според мен, защото този няма да вкарва много голове според мен ...
Не виждам къде е проблема, ако е в "глупак" - ок, признавам, че бях малко изнервен ... :bigok

А за метафората, не беше ясно, че я използваш, разбираше се буквално, от което излиза, че извода е на смешна база.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:44 pm 
Аватар

На Жоро Христов се надявахме повече, отколкото на Гара Дембеле, пък то кво стана :smt006 Матондо и Тиберканин в подготовката цепеха, а ма почнаха мачовете и уеца доди :loser2 . Та затова дайте да изчакаме малко -поне половината на тоя полусезон, пък тогава ще можем да кажем грешка ли са били новите или не.

Една тренировка и няколко контроли не дават кой знае каква представа за който и да е футболист.

Сега за сега селекцията стои повече от добре, само може да му свалим шапка на Гонзо за това, което направи, пък като почне сезона ще видим как ще играе отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:12 pm 
Аватар

Некои хора хем са объркали хапчетата, хем държавата в която живеят. Вие на ясно ли сте, че Шюрд Арш, ако ше да е с един крак е по-грамотен и "научен" футболист от абсолютно всеки друг българин в отбора? Дори само това да са му уменията (а те не са), пак е по-добър избор от всички останали Син Ситаджии в отбора :smt006

Последна промяна Goviado на Съб Юли 23, 2011 9:15 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:22 pm 
Аватар

Абе дайте да го видим в игра барем няколко мача, па тогава да почваме с оценките.
Бардон помня, че го приехме скептично. Навремето пък Мариян Христов все го бяхме засилили обратно към "Овча купел", пък той се отпуши при едно гостуване в Шумен и после нямаше спиране. Жо и Зе като дойдоха, маса време се чудихме Мъри с кой акъл ги е искал. С Тасевски беше същото. Примери дал Господ, така че да не избързваме.
На хартия играч от Холандия би следвало да е къде - къде по - научен и грамотен тактически от масата ритнитопковци у нас. Как ще се сработи с другите, колко време ще му трябва, с каква мотивация ще играе и докога ще я поддържа - това са вече неща, които няма как да знаем предварително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:23 pm 

Omraz написа:
Добре бе, 4-5 идиота сте, що не си направите една тема и да си дискутирате? :loser2
Що не пишете във форума на Гонг? Там със сигурност ако напишете, че Арш има лошо диагонално придвижване на тренировка, ще се намерят поне 50 човека да коментират и ще стане ебати дискусията. :bigok
Тука не става, не е ли ясно.

Брато, ти бетер Семов започна да го даваш :). Вече гониш и хора от форума на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:27 pm 

krivia написа:
Да, Иван Цветков е класен футболист и вероятно като го разкрият холандеца, ще го използват за централен нападател, нещо което също написах по-рано. Другото интересно е, че Даниел Младенов го пробват в двойка с Арш, като втори нападател. Не е изключено и такова решение, след като бележи доста, а на крилото не му е много удобно, да го ползват и като чист или втори нападател. Варианти има различни.

Виж това съм го споделял много пъти в този форум. Дани Младенов може да играе добре в центъра на нападанието като лек нападател. Лйбопитно ми е да видя какво ще излезе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:29 pm 

Не гоня, давам опции. :smt031
Не уточних за кого говоря, но явно веднага се разпознахте. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:35 pm 
Аватар

не раззбрах хрумката за диагоналния футбол на ясен и пакетното приджижване как намериха място в "клубна и трансферна политика" :smt017
явно е, че просто липсва тема "технически разбор на играта и преценка качествата на футболстите "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:45 pm 
Аватар

Цитат:
Виж това съм го споделял много пъти в този форум. Дани Младенов може да играе добре в центъра на нападанието като лек нападател. Лйбопитно ми е да видя какво ще излезе.

Впрочем в "Марек" Дани Младенов проби именно като такъв тип играч - свободен нападател зад гърба на един по - тежък таран.
А и най - силните му изяви миналата есен бяха именно в мачове, в които излизаше зад Гарата и действаше във взаимодействие с него и с Дарко вместо да се движи само по десния тъч.
Като чисто крило, честно казано нещо не му се получават нещата - нито е достатъчно бърз, нито Бог знае колко техничен в ситуации "ек на ек", нито центрирането му блести с някаква точност.
Но, както казах да почнат мачовете и ще видим какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:49 pm 
Аватар

ето, какво подходящо мнение за начало на такава тема!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 5:10 pm 

knave написа:
не раззбрах хрумката за диагоналния футбол на ясен и пакетното приджижване как намериха място в "клубна и трансферна политика" :smt017
явно е, че просто липсва тема "технически разбор на играта и преценка качествата на футболстите "

В тая тема очевидно се води всякаква дискусия. А и все пак форумът е на доброволни начала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 6:38 pm 

Omraz написа:

Брато, пак обясняваш на хората какво да правят. Как мислиш? Дали някой в този форум се нуждае от опциите, обясненията и препоръките ти?

Това е реторичен въпрос.

Последна промяна SZ_FEN на Съб Юли 23, 2011 6:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 6:39 pm 

Anarion написа:
Цитат:

Впрочем в "Марек" Дани Младенов проби именно като такъв тип играч - свободен нападател зад гърба на един по - тежък таран.

Това добре, че го писа ти, щото всеки пътк когато аз го напиша ми се дават опции да се местя във форума на ГОНГ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 7:06 pm 
Аватар

krivia, diablodripper те разкри как се оплиташ като пате в кълчища с изказваниятя си, вземи се кротни малко, не виждаш ли, че олекна като пръдня пред всички с наивитета си. Повече мисли с главата, преди да пишеш. Всички ги дразни тона, по който поднесе твоите мисли, нетърпящи възражение. Не очаквай да не ти отговарят напреко. Възпитаната и учтива форма на комуникация започва с думите: "Момчета, според мен...", "пичове, моето скромно мнение е...", "колеги, аз мисля и гова е само мое мнение, че...".
Тогава дори да напишеш, че Шурда е гъз и невкарвач, никой няма да ти отговаря както по-горе. Разбирам, че искаш да изпъкнеш с анализаторски качества, но ще ти дам за пример Хидън, койот предвидливо си трае и е в стенд бай режим. Укроти се малко, приятелски съвет.
Smirnoff, нещо си много активен от няколко месеца, а 5 години къде беше да критикуваш? Да не си бил в школата в Кьолн? Ако обичаш, не подскачай като госпожичка на модератор Омраз, защото колкото и да е разюздан тоя форум, тук също има правила, ако ще първатя тема ти да си създал. Изказвай си твоето мнение, и не ни го натрапвай за меродавно.

Едит: второто не е за кривия, извинявам се за грешката на този потребител.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 7:24 pm 
Аватар

Смятам, че когато някой пише в този форум е ясно по дефоулт, че изказва мнение и това, че съм си спестил, "според мен" в първото мнение, не значи, че говоря за абсолютните истини!?
А от останалите алабалистики в мнението ти нямам полза и няма да ги коментирам :smt006

SZ_FEN е отговорил на Omraz преди няколко поста, сякаш отговаря и на теб .. :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 7:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Omraz написа:

Брато, пак обясняваш на хората какво да правят. Как мислиш? Дали някой в този форум се нуждае от опциите, обясненията и препоръките ти?

Това е реторичен въпрос.

Наборе, не го мисли за заяждане, обаче в подписа ти стои демографския проблем и очевидно ти си този, който дава решението му.
От Америка.

Кривия, отговорих с тоя пост и на теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 8:51 pm 

0 tolerance написа:
krivia, diablodripper те разкри как се оплиташ като пате в кълчища с изказваниятя си, вземи се кротни малко, не виждаш ли, че олекна като пръдня пред всички с наивитета си. Повече мисли с главата, преди да пишеш. Всички ги дразни тона, по който поднесе твоите мисли, нетърпящи възражение. Не очаквай да не ти отговарят напреко. Възпитаната и учтива форма на комуникация започва с думите: "Момчета, според мен...", "пичове, моето скромно мнение е...", "колеги, аз мисля и гова е само мое мнение, че...".
Тогава дори да напишеш, че Шурда е гъз и невкарвач, никой няма да ти отговаря както по-горе. Разбирам, че искаш да изпъкнеш с анализаторски качества, но ще ти дам за пример Хидън, койот предвидливо си трае и е в стенд бай режим. Укроти се малко, приятелски съвет.
Smirnoff, нещо си много активен от няколко месеца, а 5 години къде беше да критикуваш? Да не си бил в школата в Кьолн? Ако обичаш, не подскачай като госпожичка на модератор Омраз, защото колкото и да е разюздан тоя форум, тук също има правила, ако ще първатя тема ти да си създал. Изказвай си твоето мнение, и не ни го натрапвай за меродавно.

Едит: второто не е за кривия, извинявам се за грешката на този потребител.

И какви са тия правила, нещо написано лично от теб ли? :smt005 Защото съгласно официалните форумни правила, не виждам да съм в нарушение за разлика от приятелчето ти... Моят контра-съвет към теб - няма смисъл да ми се правиш на много важен с тоя тон, изобщо ама изобщо не си уцелил човека... в много отношения. И понеже виждам, че въпросът с моята активност те вълнува - все пак форумът не е моят живот... трябва да работя, имам си и други ангажименти и няма как да вися и да пиша 12 хил. мнения. Но за твое лично неудовлетворение - смятам да пиша що годе редовно в следващите месеци. А дали ще е критично или не - зависи единствено от това как се развива клубът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 8:55 pm 
Аватар

Повечето тълкуватели, разбирачи и критикари не сте стъпвали на стадиона, май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 9:30 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Makedonalds написа:
Цитат:
Моето мнение е, че НЕ Е голаджия

Тъпотия след тъпотия пишеш. Я някой пак да постне визитката на този неголаджия, с неголаджийските му 20+ на сезон.
А тоя Смирноф изобщо не смятам да го коментирам, щото е на поне 2 бутилки Немироф :ohmygod Сега комсомолци станахме, мамата си еба...

Еми не коментирай, бе... Ама след всяко мое мнение се изсираш с някакъв flood. Да не ти натискам аз пръстите? Па някакъв Омраз ли какъв, даже развял и метлата - тоя да си прави форум, оня да си прави. Ало :smt119 тая тема съм я създал преди да се регистрираш. Ще трябва да помолиш Батков да купи форума, да те направи администратор и вече като си така облечен във власт, ще можеш да вкараш хората в пътя :mrgreen:

Цитат:
1. Настоящият форум е част от уебсайта на ПФК Левски София и е прадназначен за дискусии свързани клуба и неговите привърженици, с изключение на раздел "антиФутбол" където ще се толерират други теми.

2. Всички потребители са длъжни да спазват добрия тон. В това число няма да се толерират лични нападки, заплахи и груби псувни. Такива мнения следва да бъдат изтрити или цензурирани. Придържането към темата, в която пишете, е задължително.

3. Въвежда се нулева граница на толерантност към теми/мения, които целят да обидят, злепоставят или нападнат Левски и неговите привърженици от страна на трети.

4. Теми за величието на ПФК лит(*кс-етрополе АД 1948-1989 не им е мястото тука, и следва да бъдат изтрити незабавно и без всякакво обяснение.

5. Привърженици на други отбори, както и неафектирани лица, ще бъдат приветствани във форума при положение, че се държат дипломатично, културно и ненадменно и спазват точки 1-4. В друг случай модераторите и администраторите имат правото да изтрият или цензурират мнението/темата и да наложат бан на потребителя без предупреждение.

6. Модераторите и Администраторите на този форум са длъжни да се грижат за за спазването на реда и безпристрастно да прилагат гореспоменатите правила.

Смирноф, по правилата на форума си сгазил лука многократно, въпросът е какво да ти е наказанието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 9:34 pm 
Аватар

да почерпи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]