forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 7:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 9:54 am 
Ама ти не можеш да се "окажеш" прав. Нали си гледал чутовните 5 минути тренировки и видео репортажи. Ти си СИГУРЕН, че Арш е некадърник, което те прави мигновено прав.

Хора, след миналата година не си ли взехте поне малко поука? :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:02 am 
Аватар

Аз гледам всяка трениировка на реал мадрид по реал.тв и 1000% заявявам, че Роналдо е пълен некадърник! Не се раздава в тренировките и гледа само в куровете на съотборниците си! Пълен некадърник! Вън от Реал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:03 am 
Аватар

Кви пет минути, нещо не четеш или говориш на изуст, каква поука да съм си взел от миналата година? Светът не започва от миналата година, гледал съм футбол от над 10 години, както и повечето хора тук, така че имам поглед върху играта и изпълнителите.
Странно място започва да става форума, трудно се възприемат чужди и различни мнения по най-елементарните въпроси, като например става или не даден изпълнител за Левски. Докато е много силно течението да се оплюват за щяло и нещяло ИИ или МО, почти през пост и много малко основателно. А две изречения за тоя холандец предизвикват такова разбунване на духовете.
Приемете мнението ми, като информация, за тези които не са го гледали а искат да знаят какво представлява, какво да очакват от тоя, а и като цяло от новите играчи и отбора. Жалкото е, че тоя е на най-важният пост и заради него може да страда целия отбор. Това е. Не знам защо нe получих упреци за мнението за Калво и Рисп?
Или тука има някаква тендеция да се пишат само хвалебствия??? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:20 am 
Аватар

Що па трябва твоето мнение да е меродавното? По-голям разбирач от Гонзо ли си? Наемаш ли се да си старши-треньор на Левски за 3 кръга, и като се осереш, да бъдеш съсипан още в 4-тата минута на първия ти мач? Хайде спрете се малко, Тук 3-4 човека виете като вампирясали и маносвате наред, без дори да имате спортно образование. И много глупаво да се изживявате като меродавни капацитети. Утвърдени специалисти в цял свят дават оценки след като видят някого в игра, а вие като Галактически специалисти вече предвидихте всеки играч.
Кажете си мъката и не ни занимавайте повече поне за 1-2 мача, после излезте и се възгордейте с "Аз нали ви казах!".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:22 am 
Тва с "не се приема чуждото мнение" стана :ohmygod2 Ами аз тръгвам тогава да ви пожелавам на всички смърт. Що сега ще тръгнете да ме храните, а няма да уважите чуждото ми мнение. Не се приема вече чуждо мнение :cry: А хората ти казаха за поуката, щото предната година за Гаррата с чутовната му визитка, мненията бяха още по-капацитетни и дебилни и от твоите в момента за Арш :smt006 После разбира се се надпреварвахте да му налапате кура и забравихте всякакви "информации и препоръки" и мнения и не знам си още какво. Може да си прав, щото шансът да му тръгне или не е точно 50/50, т.е всеки втори от нас ще познае, но това по никакъв, ама никакъв начин не променя това, че е малоумно играч, който не е изиграл нито един официален мач за Левски да бъде гонен. Имал си бил впечатления :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:27 am 
krivia написа:
Кви пет минути, нещо не четеш или говориш на изуст, каква поука да съм си взел от миналата година? Светът не започва от миналата година, гледал съм футбол от над 10 години, както и повечето хора тук, така че имам поглед върху играта и изпълнителите.
Странно място започва да става форума, трудно се възприемат чужди и различни мнения по най-елементарните въпроси, като например става или не даден изпълнител за Левски. Докато е много силно течението да се оплюват за щяло и нещяло ИИ или МО, почти през пост и много малко основателно. А две изречения за тоя холандец предизвикват такова разбунване на духовете.
Приемете мнението ми, като информация, за тези които не са го гледали а искат да знаят какво представлява, какво да очакват от тоя, а и като цяло от новите играчи и отбора. Жалкото е, че тоя е на най-важният пост и заради него може да страда целия отбор. Това е. Не знам защо нe получих упреци за мнението за Калво и Рисп?
Или тука има някаква тендеция да се пишат само хвалебствия??? :smt017

Поредната жертва на форона, която е била "жестоко" разпъната на кръст само защото мисли различно :cry: . Епа, моето мнение е, че твоето е смешно. Ей ти малко перафраза. Обикновено човек като казва недомислици, най-нормалното нещо е някой да му скочи. И това също е част от дискусията. Всякаква крайна оценка на този етап (независимо в каква посока) е плод на някакъв ваш вътрешен усет, който КАКТО се убедихме миналата година е напълно сбъркан и грешен. Изчакайте няколко истински мача, заебете всякакви разширени репортажи и тренировки и тогава правете някакви оценки. Ще може да се води дискусия, да предоставяте някакви смислени аргументи. При положение обаче, че си имаме треньорско ръководство, което следи всеки играч под лупа на всяка тренировка или контрола и може да направи в пъти по-добра оценка от който и да е било от нас, всякакви крайни изводи ще изглеждат най-малкото несериозни.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:36 am 
Аватар

Абе кво ви става бе момчета, кво меродавно мнение те гони 0 толеранс, кви мнения за Гарра, кви обобщения. Това за Дембеле го говори на тия, които са го плюли, аз лично го харесвах още докатот беше в Локомотив!
По принци не обичам да влизам в спорове, но е МЕГА ДРАЗНЕЩО явление няколко човека в форума да си мислят, че могат да задават посоката на мислене на останалите и ако тя се различава, да бъдат така силно контрирани.
А това дали е недомислено, ще видим в бъдеще, не виждам кво ви пречат две изречения за един глупак. Плюс това мнения за отбора и играчите дадоха доста жураналисти, НИТО един не съм видял да се е прехласнал по тоя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:42 am 
Аватар

Източи лешниците, младеж :smt006 Лято е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:45 am 
Абе хората ти го казаха по-горе, бе. Когато говориш откровени малоумия, това не е форум от малоумници, че да те адмирират и да не те контрират, а да ти казват браво, супер яко е, че имаш различно мнение. Не сме с мозъчния капацитет на чорбарите, разбира се :smt006 А викаш щом журналистите не пишели за него, значи не струва. :oops: Все повече УБЕДИТЕЛНИ доказателства прилагаш, съвсем скоро всички ще млъкнем.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 10:56 am 
Аватар

Цитат:
Светът не започва от миналата година, гледал съм футбол от над 10 години, както и повечето хора тук

Някои хора тук сме гледали футбол даже от 30 години, но не го изтъкваме като довод :smt006

Относно Арс аз съм по-скоро оптимист, човекът има качества и ще бъде решаващ играч с опита си.
Казах! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:35 am 
Аватар

Иван Арш и Шуурд Цветков ще порят тази година :smt006 White power :smt027, а по крилото Монката ще прави сентчъри брейкове с защитниците на цдна, селтекс,мелтекс, жАлтити и другите селски тимчета в Европа и у нас . Белото е цветът този сезон, няма вече негри, няма черни, няма зикУ, няма чикУ, няма и Майкъла :rip Това е майна, ще дойде 11-ти кръг и пак ще има широко отворени усти да поемат жадно белата субстанция от божествения жезъл на Царя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:42 am 
Аватар

Чуждото ти мнение не се приема :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 12:08 pm 

Не искам да вземам отношение по конкретното мнение на krivia, просто защото според мен за Арш или който и да било от новите, наистина е рано да се правят генерални изводи - положителни или отрицателни. И въпреки това виждам някаква теза и ясна обосновка. Може човекът тотално да е сбъркал, но... това са му първоначалните впечатления за атаката.

Моите първоначални впечатления са по-скоро генерални относно лицето на отбора, а не детайлни за единиците в него, тъй като действително не мога на базата на тоя материал, с който разполагаме, да анализирам из основи. Това, което ми прави впечатление на този етап, е, че Левски не е променил стила си от миналия сезон и не виждам никаква нова треньорска идея от страна на Гонзо (който апропо също няма спортно образование). Играе се диагоналният футбол, който беше хрумка на Ясен, с пасове от вътрешните халфове към крилата дори при постепенна атака (което е малко налудничаво). Функциите и постовете на играчите не са променени, но поради липсата на сработка с новите попълнения в играта има доста брак, който обаче е възможно да понамалее с времето и мачовете. За жалост особено в началото ще е много трудно, когато ние трябва да изграждаме играта, защото явно няма синхрон между халфова линия и нападение, а от това се поражда и неефективността на нападателите. Защитата продължава да е много несигурна и може да се закърпи само с присъствието на Грийн. Вратарският пост също е лабав, тъй като поне там трябва да имаш опит и рутина, а ние нямаме. Схемата, с която играем, остава 4-2-3-1, макар че изпълнителите ни не са съвсем подходящи за нея. Като цяло отборът има сериозни пробойни на определени постове и не е хомогенен. Липсва бързина по левия фланг, липсва достатъчна идея в центъра на терена, а защитата и вратарят са несигурни, като не е никак добре, че започваме срещу сериозен съперник още първия мач. Все пак добре е обаче, че този двубой е в София, защото предполагам фенската подкрепа ще има сериозно въздействие.

Сега - предварително адресирам всички хора, които ще почнат да серат отдолу с постове по един ред и преобладаващи емотикони. Не сме в коафьорски салон и идеята на този форум е потребителите да коментират Левски, а не да се коментират помежду си. Вярвам за всички е ясно, че различията тук не са про и анти Левски, всеки иска добруването на този клуб, но има различни идеи как то да се постигне, без да имаме някакви сюрреалистични претенции - просто обсъждаме. Така че мисля може да започнем адекватна дискусия, като за начало направите и вие по един анализ на база първоначални впечатления и коментирате какво ви е харесало, какво ви кара да сте оптимисти и т.н.

И моля без доводите на Кирил Качаманов и Ангел Станков, които преди сезона оставят анализите за след 5 мача, след това за след края на полусезона, а след това направо за след края на сезона и за следващия. Мисля, че в 21 век сме заляти с информация какво се случва, имаше подробни репортажи на контроли и тренировки, всички сме били на мача с Локо София, всички сме чели анализите за това лято... Който има глава на раменете и поразбирва нещо от футбол, все ще върже няколко реда в коментар. Който хал хабер си няма и коментира само на база текущите резултати, и след 50 мача няма да каже нищо смислено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 1:20 pm 
Добре, бе, чуек (опраете ми шибания интернет, чуек), кажи ми, ама чесно, кой очакваш да дискутира с теб, че Левски "не бил променил диагоналния си стил на игра с пасове на вътрешните халфове към крилата дори при постепенна атака" :smt102 Убеден съм, че дори Гуардиола ше ви пее кур на тия хорто магико псевдоанализи, които както сам казваш, не били плод на никакви наблюдения, а просто на едното генерализиране и как ти се било струвало...
Не знам какво работите, но наистина сте си сбъркали професиите. С подобни тактически ТИТАНИ, днес най-добрите треньори в света нямаше да са с португалските имена Вияш Бояш и Моуриньо (които също нямат спортно образование :cry: а единият дори не е играл футбол :cry: ), а щяха да бъдат Иван Иванов и Петър Петров :smt023
Тук, всъщност, не става дума за никакви тактически анализи, ами затова, че НЯМАШ право да отписваш дори куц и сакат футболист, без да си го видял на живо, в истински мач и да се набираш и да искаш да убеждаваш хората, че си прав, щото ти дошло отвътре шестото чувство. Всичко друго е да се караме и да се драчим.
Иначе е време от Форума да платим на Румен Пайташев всеки петък примерно да вилнее из тая тема, за да имат онеправданите от форума тактици сродна душа, с която да правят чутовни анализи на нещо, което още не се е състояло :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 1:23 pm 
Аватар

Той и Гонзо почти не е играл футбол, беше просто един футболист малко над средното ниво в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 1:40 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Добре, бе, чуек (опраете ми шибания интернет, чуек), кажи ми, ама чесно, кой очакваш да дискутира с теб, че Левски "не бил променил диагоналния си стил на игра с пасове на вътрешните халфове към крилата дори при постепенна атака" :smt102 Убеден съм, че дори Гуардиола ше ви пее к.р на тия хорто магико псевдоанализи, които както сам казваш, не били плод на никакви наблюдения, а просто на едното генерализиране и как ти се било струвало...
Не знам какво работите, но наистина сте си сбъркали професиите. С подобни тактически ТИТАНИ, днес най-добрите треньори в света нямаше да са с португалските имена Вияш Бояш и Моуриньо (които също нямат спортно образование :cry: а единият дори не е играл футбол :cry: ), а щяха да бъдат Иван Иванов и Петър Петров :smt023
Тук, всъщност, не става дума за никакви тактически анализи, ами затова, че НЯМАШ право да отписваш дори куц и сакат футболист, без да си го видял на живо, в истински мач и да се набираш и да искаш да убеждаваш хората, че си прав, щото ти дошло отвътре шестото чувство. Всичко друго е да се караме и да се драчим.
Иначе е време от Форума да платим на Румен Пайташев всеки петък примерно да вилнее из тая тема, за да имат онеправданите от форума тактици сродна душа, с която да правят чутовни анализи на нещо, което още не се е състояло :D

Това че, ти не си го видял, не значи, че никой не го е виждал! Видяхме му на тоя Арш и клиповете с голове в Б група в Холандия, НИЩО особенно, половината бяха аматьорски грешки на защитници и вратари.

А това е за другите форумни "МНОГОумници":

Цитат:
Петър Александров изригна: Левски сбърка с Арс

Цитат:
"Ако е вярно, че са го купили за 400 хиляди евро, това са пари хвърлени на вятъра. Никой в Европа няма да даде за него и 200 хиляди.

Цитат:
"Дупедавци сме, това е тъжната истина! Тук е рай за некадърници. Да не мислите, че в чужбина ще чакат българин да заиграе? Имаш два мача, ако не покажеш нищо, вън! Тук ги чакаме 7-8 месеца. Дембеле и Грийн са едни от малкото качествени чужденци", допълни Александров.

И още нещо за тях, как според вас Гонзо(Моуриньо пасти да яде пред него) решава, че даден играч става или не става за Левски след две тренировки с отбора?!!!!! Само това лято имаше няколко примера?! Ако желаете крайно усърдно да следвате "партийната линия"(чисто метафорично се изразявам) и всяко решение на "Божествата" се приема със възторг, почит и крайно позитивно, ок, но много хора на мислят като вас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 1:46 pm 
Е тва е вече друга работа :smt023 Предадох се.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:00 pm 

Очеизвадно е, че нито една от 2те страни няма да падне по гръб, къде от горделивост, ,къде от предубеденост, къде от безкрайния кредит на доверие към Гонзо за 95% от потребителите в този форум... В крайна сметка най-разумно е на 28ми късно вечерта да се види кой крив и кой прав.Дотогава всичко останало е дъвчене на едни и същи тези,доводи и аргументи, и контра на тях. Ако трябва дублирайте темата и да си пишем вътре само Аз, Хидън, Смирноф, Алек, Кривия и все, и да не ви дразним :bigok Но това да се залагат акаунти, подписи и простотии е глупаво.Форума губи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:00 pm 
:smt005 Пич, абсолютно никой не е обожествявал когото и да е било (освен Ицето де :bigok ). Тази крайност в този форон не се прилага. Единствено твоята, в която на базата на това, което ти си видял в една тренировка, вадиш някакво умопомрачително генерално заключение относно играч вкарал 20+ гола миналия шампионат в "много по-слабата" :smt005 втора холандска лига. А последния ти параграф май бие всички по многоумност :smt005. По писанията ти разбирам, че Гонзо не може да прецени играч за две тренировки, но ти можеш за 1. :smt005 :smt047

П.С
А в мача с Локо София нямаше грешно отиграване. Сега какво правим?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:04 pm 
Аватар

Светът няма да свърши ако Сюрд Арш не става за ЛЕВСКИ. Не мога да ви разбера какви са тези 3453251 страници с анализи дали ЩЕ стане или дали няма да стане. Само времето ще покаже. Хората купуват играчи за по 100 000 000 и не са ставали, а вие искате Гонзо да купи за 300 000 и да сте сигурни, че ще вкара поне 35 гола... по-малко анализи, повече посещения на стадиона и подкрепа към отбора. В България от 7 милиона, около 8 милиона са компетентни, а на мачове ходят по 300 човека :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:18 pm 

Добре бе, 4-5 идиота сте, що не си направите една тема и да си дискутирате? :loser2
Що не пишете във форума на Гонг? Там със сигурност ако напишете, че Арш има лошо диагонално придвижване на тренировка, ще се намерят поне 50 човека да коментират и ще стане ебати дискусията. :bigok
Тука не става, не е ли ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:20 pm 
Аватар

Аз нямах никакво намерение да отделям повече от две изречения за въпросния играч, провокирахме някои прибързани и крайно необмислени контра мнения.
diablodripper, добре е да си по-концентриран когато четеш, няколко пъти споменах каква ми е базата за да си направя изводите, не е една тренировка. Това за "много по-слабата Б група на Холандия" е също някаква твоя измислица. А на мача с Локо Сф нямаше грешно отиграване, ама няма гол и излизане на чиста позиция. Моето мнение е, че НЕ Е голаджия, а не че изобщо не става футболист. Толкова.

Аз ще бъда доста радостен да ме опровергае, в крайна сметка поне сега, този който е проследил дискусията, предполагам ще има занижени очаквания, дано ни изненада по време на мачовете. :bigok

И подкрепям тука напълно Smirnoff, този който не желае да участва в някакви коментари около състава и актуалното състояние, просто да не праща мнения в съответната дискусия, а не да се опитва да я прекратява. Никой не се бърка в малоумните теми за простотии, когато хората там си им е кеф да си пишат, така ли е?

Omraz, благодаря за комплиментите ... Не знам защо "тука не става" да се води дискусия, в темата за "клубна и трансферна политика" ... А за какво изобщо става тази тема? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:26 pm 

Makedonalds написа:
Добре, бе, чуек (опраете ми шибания интернет, чуек), кажи ми, ама чесно, кой очакваш да дискутира с теб, че Левски "не бил променил диагоналния си стил на игра с пасове на вътрешните халфове към крилата дори при постепенна атака" :smt102 Убеден съм, че дори Гуардиола ше ви пее к.р на тия хорто магико псевдоанализи, които както сам казваш, не били плод на никакви наблюдения, а просто на едното генерализиране и как ти се било струвало...

Точно така! Никой няма право да се замисля! Никой няма право да пита! Никой няма право на равносметка! Нашите вождове знаят най-добре - до края на петилетката ни чака светло бъдеще. Нищо че предишните две години бяха кошмар. Всъщност какъв кошмар, бе - бяха си прелестни! Ами хайде, след като сам не можеш да си размърдаш сивото вещество, ето ти цитати от капацитети (поне в България така ги припознават, за Белия свят не знам):

Мишо Вълчев: Гонзо е лош треньор
Кокала: Гонзо е смешен, една мишка никога не може да стане плъх
Мъри: Левски няма план и стратегия
Боримиров: Гонзо не е никакъв ръководител, а просто буфер между феновете и Батков

има и още много... но пък 2010 г. ли, кога ли, Вили Вуцов е казал, че Гонзо е голямо говедо и ще направи Левски шампион :smt026 Странно... не позна г-н Вуцов :(

Както и да е - за мен това са едни глупави джафкания между хора, които са работили в клуба и си гонят някакви техни интереси. Но щом непременно искаш някое божество да ти го каже, заповядай. Иначе логиката ти е толкова парадоксална, че няма накъде - според нея, само защото никога не сме били премиери или президенти, би трябвало да се радваме на пожарникаря Бойко или на агент Гоце, които разсипаха държавата. Толкова не разбрахте, че това комсомолско мислене вече в никоя сфера на живота не върви. То затова и стадионът е празен цяла пролет и ако мислите, че при цялата порнография, която е в клуба (не говоря за слаби резултати, а за порнография), може да заразите някого с розовите си сънища, та да станете от 60 на 70 човека, се заблуждавате сериозно. На база на предишните няколко сезона, можем лесно да прогнозираме, че както обикновено до 2-3 месеца на стадиона ще сме ний - неколко ядосани типажа в сектор А и вий неколко доволни типажа в сектор Б.

Последна промяна Smirnoff на Съб Юли 23, 2011 2:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:29 pm 
Аватар

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:30 pm 
Цитат:
Моето мнение е, че НЕ Е голаджия

Тъпотия след тъпотия пишеш. Я някой пак да постне визитката на този неголаджия, с неголаджийските му 20+ на сезон.
А тоя Смирноф изобщо не смятам да го коментирам, щото е на поне 2 бутилки Немироф :ohmygod Сега комсомолци станахме, мамата си еба...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Юли 23, 2011 2:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:31 pm 

2002–2005 De Graafschap 13 (2)
2005–2006 Omniworld 36 (17)
2006–2008 Go Ahead Eagles 74 (33)
2008–2010 RBC Roosendaal 74 (33)
2010–2011 Zwolle 33 (28)
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:32 pm 
Аватар

Във форума на ГОНГ Krivia ще е цар, щото е гледал футбол от над 10 години :bigok .
Там основната маса гледат футбол от 2-3-4 години и си мислят, че Челси е "гранд" :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:35 pm 
Аватар

Добре, според визитките е остро да отсъдим кой какъв играч е, но според видяното с очите си и поканато досега от него в Левски е тъпо да си изкажем впечатленията ... Съгласен съм напълно с теб, Арш е страшен голмайстор, очаквайте минимум хеттрик от него всеки мач, като спокойно може да започваме само с него, крилата и халфовете, просто противника няма да насмогва да вади топките от мрежата ... Така възвърнахте ли си душевния комфорт?

Ireland, понеже твърдиш, че си доста по-възрастен, няма какво да ти отгарям, само "разбирай" преди да коментираш нещо. Не съм глупак за да изтъквам годините прекарани на стадион или пред екран, както и да подценявам останалите хора във форума. Нещо си се объркал сериозно.

Последна промяна krivia на Съб Юли 23, 2011 2:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:38 pm 
Аватар

krivia написа:
Това че, ти не си го видял, не значи, че никой не го е виждал! Видяхме му на тоя Арш и клиповете с голове в Б група в Холандия, НИЩО особенно, половината бяха аматьорски грешки на защитници и вратари.

Да не би тук да играят Буфон, Чех, Рамос, Тери и Пике :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:41 pm 
Аватар

Визитките говорят с факти, а видяното от теб не може да се тълкува по никакъв начин, защото ти си никой. Дано не се обиждаш. Споделяй си мненията, но не прави генерални заключения!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]