forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 2:20 am 
Аватар

Холандия дето не ни иска в Шенген!!! Пуеее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:50 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Vietnameca написа:
пу деба, ама от тия холандци, не разбирам за какво ги взимаме, пълни некадърници, един път не могат да станат световен шампион...развалиха ни отбора такива като грийн..еее...а още ще идват...аман вече...Гонзо напусни!

Нема ли некой корав виетнамец да препоръчаш на Гонзо? 100% ще се казва Нгуен и ще пори по крилото еничарите. Айде малко се поразмърдай, стига спа. Селекцията куца. Бащицата лично ще му пече по един дакел след всяка тренировка, а за Коледа (или квото е алтернативата за виетнамците) ще му прави на чеверме в Цигов чарк по един санбернар :bigok

:smt005 :smt005 :smt005

i spored men vietnameca trqbva da podhvane aziatskiq pazar, shtoto na nashiqt glaven scout SaidZ_ibrahimovFEN ot sledene na v i g grupite po evropa ne mu ostava vreme...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 10:45 am 
Аватар

Задължително виетнамеца да е с фамилия Хуй :bigok, иначе няма значение на какъв пост играе, те са поливалентна нация :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 12:14 pm 

Само ЛЕВСКИ :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 12:51 pm 
Аватар

Левски” гледа към защитник от Тунис
http://www.blitz.bg/sport/article/98857
Мениджърът на “Левски” Георги Иванов следи ситуацията около тунизийския защитник на Черноморец Енис Хайри. БЛИЦ научи, че Гонзо е поставил бранителя в списъка си с евентуални попълнения, ако не одобри защитника Ларс Рисп. Шведът кара проби от няколко дни на базата на “сините” в Линдабрун. Ако обаче не хване окото на Гонзо, е твърде вероятно да бъде отпратен и да се търси нов вариант за централен защитник. Хайри със сигурност няма да остане в Черноморец, тъй като ще излезе солено на ръководството.

Един от най-добрите футболисти за “акулите” през изминалия сезон изкара проби в Щутгарт преди няколко дни, но беше харесан и се върна в Бургас. Интересът на Гонзо към Хайри е още от миналата година, но тогава не се стигна до трансфер заради високата цена. В момента “Левски” и Черноморец поддържат перфектни отношения, след като от Бургас на “Герена” премина Орлин Старокин, а при Херо заминаха Борислав Балджийски и Александър Киров. В последните няколко дни с Черноморец тренираше и защитникът Калин Щърков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 2:01 pm 
Аватар

Toя е перфектен, дано го вземем! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 2:10 pm 
Аватар

Рисп - Хайри
--- а ИМ и ИИ до Гонзо :8) колко добре звучи само :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 5:36 pm 

dimo91 написа:
Левски” гледа към защитник от Тунис
http://www.blitz.bg/sport/article/98857
Мениджърът на “Левски” Георги Иванов следи ситуацията около тунизийския защитник на Черноморец Енис Хайри. БЛИЦ научи, че Гонзо е поставил бранителя в списъка си с евентуални попълнения, ако не одобри защитника Ларс Рисп. Шведът кара проби от няколко дни на базата на “сините” в Линдабрун. Ако обаче не хване окото на Гонзо, е твърде вероятно да бъде отпратен и да се търси нов вариант за централен защитник. Хайри със сигурност няма да остане в Черноморец, тъй като ще излезе солено на ръководството.

Един от най-добрите футболисти за “акулите” през изминалия сезон изкара проби в Щутгарт преди няколко дни, но беше харесан и се върна в Бургас. Интересът на Гонзо към Хайри е още от миналата година, но тогава не се стигна до трансфер заради високата цена. В момента “Левски” и Черноморец поддържат перфектни отношения, след като от Бургас на “Герена” премина Орлин Старокин, а при Херо заминаха Борислав Балджийски и Александър Киров. В последните няколко дни с Черноморец тренираше и защитникът Калин Щърков.

Защо имам чувството, че ако се забавим още малко няма да има смисъл да вземаме нито Рисп, нито Хайри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 6:53 pm 

Да искаш от Гонзо да сглоби отбор е все едно да искаш от кокошката да надбяга гепард. Кво толкова се вълнувате не ми е ясно. Проблема не е че няма пари, проблема е че дори когато има 2 опции, които струват еднакво, Гонзо избира неподходящата. Справка: Арш - Ван дер Бийзен. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 7:39 pm 
Аватар

нападател: http://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%AA_C%C3%B4ng_Vinh
халф: http://en.wikipedia.org/wiki/Phan_V%C4%83n_T%C3%A0i_Em
защитник: http://en.wikipedia.org/wiki/Doan_Viet_Cuong
:bigok
за последния гарантирам, че е по-добър от ИИ5 и ЙМ55 и без да съм го гледал :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 7:52 pm 

hidden767 написа:
Да искаш от Гонзо да сглоби отбор е все едно да искаш от кокошката да надбяга гепард. Кво толкова се вълнувате не ми е ясно. Проблема не е че няма пари, проблема е че дори когато има 2 опции, които струват еднакво, Гонзо избира неподходящата. Справка: Арш - Ван дер Бийзен. :smt006

тоя ван дер бийзен не съм го гледал,ама на това:
2005–2006 Omniworld 36 (17)
2006–2008 Go Ahead Eagles 74 (33)
2008–2010 RBC Roosendaal 74 (33)
2010–2011 Zwolle 33 (28
не можеш да кажеш слабо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 8:57 pm 
Аватар

ван Бийзен не е по-добър от Арш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 8:58 pm 
Аватар

Централният защитник Ларс Фредрик Рисп напусна лагера на Левски в Австрия. Футболистът призна пред Гонг, че чака становището на „сините” до петък.

Според някои източници на медията ни, въпросът по-скоро е финансов и това е причината шведът да си тръгне от базата на Левски в Австрия.

Припомняме, че централният защитник игра вчера за „сините” срещу Словачко в контролата, която завърши 0:0. След мача Георги Иванов намекна, че е доволен от изявите на играча и ще го наблюдава още.

GONG.BG

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:08 pm 
Аватар

става тъжно вече да го еВа....за чий дявол го викаха тоя...като са знаели...че не иска да си плаща...за да играе.... :smt085
но гледаме напред...имаме най-добрите играчи.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:14 pm 
targovishte написа:
става тъжно вече да го еВа....за чий дявол го викаха тоя...като са знаели...че не иска да си плаща...за да играе.... :smt085
но гледаме напред...имаме ИВО ИВАНОВ.... :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:24 pm 

vasilkooo написа:
hidden767 написа:

2010–2011 Zwolle 33 (28

Статистики не гледам :smt006 Имам си нюх. Който разбира от футбол трябва да може да прецени един играч само от едно отиграване. Отдавна казах, Арс не ме впечатли с нищо. Гонзо също беше цар, когато целия отбор играеше за него, а всъщност беше просто един нападател малко над средното ниво за България. Справка: цялата му кариера в чужбина :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:29 pm 

JonnKa написа:
ван Бийзен не е по-добър от Арш :smt006

Ван Бийзен е по добър и което е по-важно, стилът му много повече щеше да пасне на отбора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:30 pm 
Аватар

Хайри ако дойде ще тръгне по стъпките на джедаят в софийския нощен живот Рабех. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:31 pm 
Аватар

Ааа, и как разбра? Само не казвай от видео клип

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 9:37 pm 

JonnKa написа:
Ааа, и как разбра? Само не казвай от видео клип

Точно така :smt006 При това само от първата 1 минута. С удоволствие бих ти предложил облог, но не виждам как може да го разрешим, освен ако Гонзо не реши да привлече и Ван дер Бийзен.
Което ме подсеща да спомена, че не съм забравил за вече сключените облози с богъра, суум нам си кво си и зиро турбуленс
:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 10:02 pm 
Аватар

hidden767 написа:
vasilkooo написа:
hidden767 написа:

2010–2011 Zwolle 33 (28

Статистики не гледам :smt006 Имам си нюх. Който разбира от футбол трябва да може да прецени един играч само от едно отиграване. Отдавна казах, Арс не ме впечатли с нищо. Гонзо също беше цар, когато целия отбор играеше за него, а всъщност беше просто един нападател малко над средното ниво за България. Справка: цялата му кариера в чужбина :smt006

Не знам, може би нещо аз съм сбъркан, но за мен ти не си човек, който обича Левски. Това е най-мекият начин, по който мога да изразя това, което си мисля, след като прочетох бижутерското ти мнение за играча (не за треньора) Гонзо. Ако зависеше от мен, вече щеше да си с един крайно недемократичен и нелевскарски бан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 10:13 pm 

Я ми кажи, преди да ме баннеш, Гонзо спортно-технически по-добър футболист ли е от Барби :lol:
Иначе ако не си разбрал нещо за мен да ти кажа --> мразя сектите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 10:27 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Я ми кажи, преди да ме баннеш, Гонзо спортно-технически по-добър футболист ли е от Барби :lol:

Както написах, ако можех да банвам, нямаше да пишеш в момента.

А щом мразиш сектите, как го съчетаваш с това да си привърженик на футболен отбор?

И накрая, но не на последно място, реализацията в чужбина зависи от много неща и не само от спортно-техническите качества. Характерът е не по-малко важен. Гонзо е с тежък, некомуникативен, неприспособим характер. Барби е женствен, гъвкав, примирява се с това да му се изсерат отгоре на финала на ШЛ. Барби отиде в чужбина на 20 години. Гонзо даде най-добрите си години на Левски и отиде в чужбина, при това в зле подбран отбор, на 26 години.

Въобще, тия сравнения са на ниво детската градина и отиват по-скоро на чорбарите. Ние, левскарите, определяме легендите си по много други критерии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 10:34 pm 

Добре,аз против тоя другия,името му забравих,нищо нямам,дай да го видим тоя видеоклип поне :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 10:44 pm 

Morning Glory написа:
hidden767 написа:

Както написах, ако можех да банвам, нямаше да пишеш в момента.

А щом мразиш сектите, как го съчетаваш с това да си привърженик на футболен отбор?

И накрая, но не на последно място, реализацията в чужбина зависи от много неща и не само от спортно-техническите качества. Характерът е не по-малко важен. Гонзо е с тежък, некомуникативен, неприспособим характер. Барби е женствен, гъвкав, примирява се с това да му се изсерат отгоре на финала на ШЛ. Барби отиде в чужбина на 20 години. Гонзо даде най-добрите си години на Левски и отиде в чужбина, при това в зле подбран отбор, на 26 години.

Въобще, тия сравнения са на ниво детската градина и отиват по-скоро на чорбарите. Ние, левскарите, определяме легендите си по много други критерии.

Гонзо бил некомуникативен... кажи го на всичките манекенки, които е изчукал. Това че не е намерил език със нормалните хора на запад е друго - и Бай Ганьо (истинския) не е намерил навремето. Но това опира до други неща. :smt006
Иначе евала за анализа, тънък и ефирен, но защо се гърчиш в агония за да защитаваш загубена кауза? Смятам че е под принципите ми на обективен човек да влизам в полемики по темата. А това че смяташ че футболните пристрастия трябва да са равносилни на сектантство обрисува всичко, което мразя във феновете на Левски и което е най-главната причина :!: този отбор да не може да стъпи във верния път вече толкова време :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 11:04 pm 

Една хубава сентенция, направена да обрисува естеството на парламентарността по време на комунизма:
"Там където всички мислят еднакво, никой не мисли много"
Очевидно пасва прекрасно и на феновете на Левски.
Лека нощ на всички :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 11:07 pm 
Аватар

Очевдидно ти не си сред тях. Може да се регнеш в еничарския форум и там доволно да храниш Гонзо, а и като цяло ще намериш доста съмишленици. Ако някога е имало нещо левскарско в теб, което доста ме съмнява, то си е заминало отдавна. Останала е само злобата, омразата и зависта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 11:08 pm 
Аватар

Не знам защо нападнахте човека така, аз не видях нещо да е псувал или обиждал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 11:12 pm 
Аватар

Ами ако теб не те дразни да говори за феновете на Левски в трето лице, не знам. На мен ми е гадно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 11:17 pm 
Аватар

Х**дъна пак ли се е развихрил :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]