SZ_FEN написа:
tprodanov написа:
Всъщност, точно пилотите от Балкан твърдят, че компанията е съсипана много отдавна и Костовите действия са били единственото правилно нещо.
Балкан притежаваше нещо което струваше много повече пари от цялата му флотилия барабар с пилотите и стюрдесите.
Балкан притежаваше места на летища като "Кенеди" Ню Йорк, "Хийтроу" Лондон, "Хан" Франкфурт, "Шипхол" Амстердам, "Швехат" Виена, "Де Гол" Париж, "Да Винчи" Рим и най-голямото летище в Пекин (не му знам името). Това са горе-долу летищата за които търсенето на места най-много надвишава предлагането. Често пъти авиолиниите не ги продават независимо от офертите които получават защото това би объркало много от международните им полети до и от Европа.
Има си начини едно предприятие да стане печелившо без да бъде продадено на съмнителна офшорка от Израел.
Опа, 2 страници коментари след тоя пост, който е колосално неверен
Ню Йорк - абсурд, от бившия варшавски договор (изключвам СССР) има точно една авиокомпания с лонг-хол полети... Така и така нема как да се ползва и да е рентабилен един полет до Ню Йорк...
Хийтроу - лето господне 2011 България Еър лети до Хийтроу...
Хан - тва е село на 120 км от Франкфурт... А отново лето господне 2011 България Еър лети до Франкфурт, ма баш Франкфурт, тоя с ЦЕБ, небостъргачите и река Майн...
Шипхол - изненада, от София до Амстердам има САМО един пряк полет, точно до Шипхол и точно на наследника на Балкан....
Париж - ставам досаден, но ще те изненадам като ти кажа, че България Еър лети до Париж Шарл де Гол
Да Винчи в Рим - еми ебаси, отново си има полети бе мен, отново на наследника на Балкан и отново до Да Винчи... Даже излитат от НОВИЯ терминал в София
Швехат, Виена - България Еър лети до Виена, точно дотам докъдето летят и Австрийските авиолинии, май даже и НИКИ, то нема друго летище там изглежда у Виена, та си е баш Швехат...
Пекин - същата раота като Ню Йорк - абсурд...
Начи са ми е интересно да видя дали ше си признаеш колко наизуст се изказваш и ше ми е любопитно да споделиш във всяка сфера на живота ли действаш така ангро?
Впрочем... ще бъда честен... по времето на Костов и аз тва бех запомнил от облъчването на труд, 24часа и т.н. как са ни избегали слотовете и колко фатално е тва... И в интерес на истината мое да е било верно, шото не летяха наште до Хитроу преди мно години, а до Гатвик, ма тва нема значение, са летят до Хитроу... Нито са по-добре, нито са по-умни, нито нишо... Митове, легенди и приказки под шипковия храст... Ай сИпи по една ракия и да праиме чета по интернетО