forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 9:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 8:22 pm 

Omraz написа:
E факт е, че в сравнение с комунягите са отличници. Комунягите бяха усвоили 1-2 %, тези са усвоили около 10 засега.
Но все пак до 100 % има още 90, а има само година и половина до 2013, когато приключва този програмен период. :smt006

Само че до 2013 само се договарят средствата, а плащането продължава до 2015та. Ако се договорят, ще се усвоят, спокойно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 8:28 pm 

но комунягите бяха 14-ти по усвояване, тия са 24-ти :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 9:13 pm 

peccatum7 написа:
Не знам каква каша си видял в мисленето ми, при положение, че твоето мнение по никакъв начин не отрича моето.
Първо, ти пишеш за дипломацията и международните отношения. Това са области, с които се занимавам от достатъчно дълго време и в достатъчна дълбочина, за да ми е ясно как функционира международната система. Но това в случая няма значение, защото мисленето ни по въпроса е подобно и ако прочетеш какво съм писал малко по-надолу, ще видиш, че споделяме една и съща позиция.

Тезата на твоето мнение е, че Турция ни "рита" под масата, т.е. има определени цели и интереси, които нарушават нашата национална сигурност. Това е така, и аз никъде не съм го отричал. Всяка държава си преследва интересите, които много често са в ущърб на други. Ние също го правим, макар и все още доста "срамежливо". Това, което аз казах е ,че Турция е най-малкия ни неприятел на Балканите. Защото това е точно така за момента. Това не е моето мнение само. Доколкото знам ти си преподавател и съм сигурен, че ще оцениш мнението на хора, които се занимават професионално с тази проблематика. Ако смяташ, че мисленето ми е каша, допитай се до неанонимни експерти в областта, които с името си са спечелили влияние и авторитет.

Уважавам мнението ти, защото различните гледни точки и перспективи са полезни в определянето на една толкова сложна област като нац. сигурност. Мнението ти се базира обаче на обща информация, събрана от медии и други публични източници.

Желая ти здраве и успех на Левски! :wink:

Ще ти обясня за каква каша става въпрос.

Пишеш в отговор на мой коментар от 295 страница, че не си съгласен с мен, че турското правителство е наш враг. Аз ти извадих поне 4 примера, които ако не показват враждебност на турското правителство, не показват и много дружелюбност от негова страна.

Това е всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 11:02 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Седем:Едно написа:
Така е предизборно, оправят се много неща. Не вярвах, че някой се връзва на тези номерца. Ако ще Фандъкова да ми вика курви и да ми купува бело, пак няма да гласувам за нея. Да не говорим, че съм 100% убеден, че преди и гъза да си избърше, иска разрешение от Господаря Бойко. Дефакто ние нямаме кмет, а марионетка. Пожарникаря ходи да реже ленти и на всички общински проекти, сякаш са негови, а пионката Фандъкова чинно седи в сянката Му и се усмихва слабоумно.

П.П.

Инче, след като Костов за нищо не става, ГЕРБ са калпави, а ДПС са турци, да очакваме да гласуваш с червената бюлетинка? :bigok

Естествено бе, как :bigok
Иначе не съм казала абсолютно никъде, че Костов за нищо не става :wink: Мисълта ми беше да не бъде издиган в култ, защото и той има кирливи ризи за вадене. :wink: Дори ако щеш тая, че сяда на маса с Гоце и компания да се договарят за някои неща (и не говоря за 90-та год.) :wink:
Както и да е, не ми се почва тая тема. :) Незабавна смърт за медиите. Тва да си вадиш хляба цял живот нагъзен и да печелиш от нещастието на хората е най-голямата гадост на света. А грешката на костовото управление беше именно липсата на стабилен контрол над медиите. Аз наистина друго такова лизане на задници не съм виждала (ББ имам предвид). Нито си спомням някой преди да е ставал министър-председател само благодарение на телевизията...

Каре, не се пали толкова (и аз кво казах :bigok ). Идеята нa SouthSupporter не мисля, че беше с цел да защитава ГЕРБ като цяло. Всички виждаме НЯКОИ положителни неща от Фандъкова в бойковата сянка. И Седем:едно е прав, че е предизборно. Но и отпреди това имаше някои леки подобрения тип пооправени улици, околомръсното, кръговото на Черни връх и околомръсното, метрото, чувам от разни хора, че и някои градинки били позатегнати от Столична община, определено наблюдавам повече да се чисти на местата, на които аз ходя (включително кварталите, където са баби, дядовци и т.н.). Което не значи, че управлението е супер, просто мисля, че SouthSupporter имаше предвид тези леки подобрения. :wink:
Иначе кметът на София трябва да направи следните неща: 1. връща софийското жителство 2. събаря всички грозотии :bigok и 3. събаря чалготеките :bigok

Да добавя само по първа точка, че такова трябва да бъде отказано НЕЗАБАВНО на ПолитологЗеро и той да бъде депортиран, по възможност с полиция :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:12 am 
Аватар

Много бих искал Morning Glory или някой друг привърженик на Костов да ми каже какво положително направиха сините през периода в които управляваха ? Аз мога да кажя с пълна убеденост,че народът преди 12-13 год. беше категорично по-беден,по-мизерен и по-нещастен от колкото е сега.Критиките в момента към Бойко Борисов са колосални,колкото и да се налага мнението,че медиите били услужливи,подкупни и т.н. самият факт,че всяка вечер един болен плешив педераст изпълва 90 % от времетраенето на шоуто си върху това да плюе по всичко свързано с ГЕРБ е красноречив.Следя с интерес как рейтинга на правителството на ГЕРБ пада с всеки изминал ден и с голямо удоволствие ще наблюдавам какво ще се случи на изборите през 2013.И понеже Атака,РЗС и синята коалиция ще съберат 10-15 % отново за пореден път простият и ограничен народ ще издигне на пиадестала най-противната,прокажна и мизерна партия на всички времена бкп,та надявам се тогава всички да са доволни,че вече го няма Бойко,Трайков,Дянков,Плевнелиев и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:39 am 
Аватар

Само първото изречение прочетох... Какво направили сините? Вдигнаха една напълно съсипана държава, по един или друг начин! А положителните неща, които направи правителството на Костов са десетки, и то доста мащабни. Че имало корупция, играели с мутрите... Корупция имаше и преди тях, има и след тях. Мутрите бяха създадени преди тях, и сега ги има-вече се наричат бизнесмени и са си легализирали бизнеса и си сътрудничат с властите официално. Костов и хората му просто знаеха как да използват всичко това. Най-кадърното правителство, вдигнало държавата ни на крака. За съжаление, в кофти времена управляваха, а "някой" доведе Симеончо на бял кон и еба мамата на Костов. Доста хора се подлъгаха по царя, иначе с още един мандат Костов нямаше кой да го свали от власста доста дълги години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:54 am 
Аватар

Времената по времето на СДС бяха други ;)

Иначе Костов приватизира много предприятия, които бяха обявили фалит - в частност, спаси много от мебелната индустрия ;) Средната заплата се повиши, средната пенсия, падна Шенгенската изолация, стабилизира националата валута, която мисля беше нещо от сорта на 3500лв за 1 долар, и в последствие 1$ - 2лв... това е което се сещам на прима виста :smt006 И да, има много упреци, много въпросителни към управлението му, но не могат да се отрекат нещата, които е направил :smt006

И на мен не ми харесва накъде отиват нещата в политическо отношение, и все повече започвам да си мисля, че ББ е по-малкото зло, при положение на очакващата алтернатива, и разпадащото се дясно пространство...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:55 am 
Аватар

След 10 години да не обяснявите и как Бойко е построил магистрали и т.н.?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:04 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Само първото изречение прочетох... Какво направили сините? Вдигнаха една напълно съсипана държава, по един или друг начин! А положителните неща, които направи правителството на Костов са десетки, и то доста мащабни. Че имало корупция, играели с мутрите... Корупция имаше и преди тях, има и след тях. Мутрите бяха създадени преди тях, и сега ги има-вече се наричат бизнесмени и са си легализирали бизнеса и си сътрудничат с властите официално. Костов и хората му просто знаеха как да използват всичко това. Най-кадърното правителство, вдигнало държавата ни на крака. За съжаление, в кофти времена управляваха, а "някой" доведе Симеончо на бял кон и еба мамата на Костов. Доста хора се подлъгаха по царя, иначе с още един мандат Костов нямаше кой да го свали от власста доста дълги години.

Костов ни направи истински европейци - членове на НАТО и ЕС. Това, че царя и СерГей са подписали хартиите няма нищо общо. Преди това Гоце ходеше на протести с плакати против НАТО. Костов въведе валутния борд и положи основите за финансовата стабилност на страната. Точно той стартира и борбата с мутрите, ако си спомняте Боги Бонев, който режеше опашката на гущера. Да, имаше много грешки, калпави министри и прочие, но тогава всички се учеха на демокрация. В последните години Караиван израстна страшно много като политик, промени се изцял в положителна посока и ме кефи все повече.
Кире, за съжаление точно Костов довлече гнусния цар и това за мен е най-голямата му грешка. Мадридския мошеник щеше да се кандидатира за президент, но СДС промениха закона специално за до го одрежат, като вкарах изискване, че кандидата трябва да е живял последните 5 години в България. Ако Мони Плешивеца беше станал президент, надали щеше да насере толкова неща и да тафне половината държава, а СДС щеше да има втори мандат и да си довърши започнатото. Много ми е странно как целукупното селячество прощава на комунягите само 1-2 години след като са разорили държавата и ги връща на власт, а на Костов не му се прощава за Балкан, че бил го продал за 1 долар. За фалирало предприятие, което никога нямаше да носи печалба на България. Нищо, че в Щатите изчезнаха компании като ПанАм и TWA, на Костов вината е много по-голяма от тази на Луканов, Виденов и Станишев. Малък народ сме, ама много прост. Напълно си заслужаваме съдбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:28 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ще ти обясня за каква каша става въпрос.

Пишеш в отговор на мой коментар от 295 страница, че не си съгласен с мен, че турското правителство е наш враг. Аз ти извадих поне 4 примера, които ако не показват враждебност на турското правителство, не показват и много дружелюбност от негова страна.

Това е всичко.

Предполагам ще се съгласиш, че междудържавните отношения е една много сложна област, в която думи като "враг" и "абсолютен приятел" не са подходящи по простата причина, че те предполагат крайност, а такава крайност много рядко е адекватна на реалностите. Пак казвам, че Турция в момента е най-близкия ни съюзник на Балканите и това е така не защото аз го мисля, а защото такова е виждането на експертите. Разбира се, това не означава, че някои от техните интереси не са против нас и някои от примерите, които си дал, го доказват. Въпросът е, че има по-големи опасности за нас и те не идват от Турция. В заключение ще кажа, че съюзници, които извършват само дружелюбни действия, няма. Всеки гони своите интереси и по този начин често нарушава чуждите. Понякога обаче повечето от интересите съвпадат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:11 am 

управлението на царя не беше чак толкова лошо :wink: в икономиката просто продължиха реформите и довършиха преговорите с ес. червените немат никва заслуга, решението бе политическо и добре подготвено от предишните два кабинета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:16 am 
Аватар

след 5 години ще почне да се приказва как управлението на комунистите не било чак толкова лошо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:18 am 

ами ако срещнеш един обикновен бизнесмен от силистренско, на който са нашили акт 600 бона, защото не е с тях и е отказал да им дава какво мислиш ще ти каже :wink:
разказът е автентичен и е от миналата седмица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:30 am 
Аватар

Не разбрах какво искаш да кажеш, но тъй като не си пиян, няма да си пиша с теб :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:37 am 

нали коментирахме актуалната политическа обстановка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:50 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
ами ако срещнеш един обикновен бизнесмен от силистренско, на който са нашили акт 600 бона, защото не е с тях и е отказал да им дава какво мислиш ще ти каже :wink:

Е то добре че не беше така при комунистите и пияния комарджия и издънка на Кобургите :smt005
Както казва Дамбовеца: "... трее да си налапал некъв политически хуй". Това определено не е само при Бойковото правителство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 11:13 am 

Goviado написа:
ultrafan_rs написа:

Е то добре че не беше така при комунистите и пияния комарджия и издънка на Кобургите :smt005
Както казва Дамбовеца: "... трее да си налапал некъв политически хуй". Това определено не е само при Бойковото правителство.

Тези практики сигурно ги е имало и преди ББ, но сега при него са в колосални измерения. :wink:

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 11:45 am 
Аватар

Не е баш така с тия практики. При тойните олигофрени общо взето отношението - власт-бизнес беше така - власта си гепи, бизнеса си работи. Сега е - власта си гепи, но и завзема нови територии, и забранява на бизнеса да работи. Аз такова държавно вмешателство във всевъзможни сфери не съм виждал досега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 11:57 am 
Аватар

tprodanov написа:
Не е баш така с тия практики. При тойните олигофрени общо взето отношението - власт-бизнес беше така - власта си гепи, бизнеса си работи. Сега е - власта си гепи, но и завзема нови територии, и забранява на бизнеса да работи. Аз такова държавно вмешателство във всевъзможни сфери не съм виждал досега.

Да бе, нечервените фирми викаш са си виреели необезпокоявани? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 12:06 pm 
Аватар

Да. Просто червените взимаха държавните поръчки например, останалите да се оправят. Сега обаче, във всевъзможни фирми се правят полицейски проверки, запечатва се имущество, спира се работа, и като изтече проверката - нищо. Ама си загубил 6 месеца например. Да не забравяме, че това правителство спря плащанията към частния бизнес и с това почти го уби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 12:22 pm 
Аватар

Goviado написа:
tprodanov написа:

Да бе, нечервените фирми викаш са си виреели необезпокоявани? :blass

Бе моля ти се, чак такова вмешателство като сега не е било. Кур за бойко и всички останали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 12:40 pm 

както казваше един мой приятел от русе
"моето момче, танов и нунев ги познавам от 25 години. Тия не са леви или десни. Болшевики - военен комунизъм. Който не е с нас е против нас и мачкаш с ботуша"

В предното правителство не бяха само червените. Крадеше се много, но държавата не влизаше навсякъде чак така. И тия проверки и лайна не се правят срещу всички.

Що не влязат в Надин :roll: Що Надин взе Кремиковци :smt017 Що случайно извадиха списък техните коли да не се закачат :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:19 pm 

Седем:Едно написа:
а на Костов не му се прощава за Балкан, че бил го продал за 1 долар. За фалирало предприятие, което никога нямаше да носи печалба на България. Нищо, че в Щатите изчезнаха компании като ПанАм и TWA, на Костов вината е много по-голяма от тази на Луканов, Виденов и Станишев. Малък народ сме, ама много прост. Напълно си заслужаваме съдбата.

Иди ги питай пилотите в Балкан дали компанията беше пред фалит или не :wink: Или като всяка друга авиокомпания по света просто имаше натрупани дългове :wink: Балкан не беше пред фалит, остави ти тая работа. За останалото съм съгласна - народът е захапал Костов като куче, а забравя цялата червена помия, изляла се върху България. Във всеки случай Костов донякъде сам си е виновен още да го дъвчат заради неговите "сърдит съм на народа и медиите и няма да говоря" и така нататък.
Като се сменят поколенията и се скъса с червената номенклатурническа среда тогава може и да се опитаме да тръгнем нагоре...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:35 pm 
Аватар

Всъщност, точно пилотите от Балкан твърдят, че компанията е съсипана много отдавна и Костовите действия са били единственото правилно нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:42 pm 

Не знам кой ти го е казал това, но всички колеги на бащата, които някога съм виждала (а те са много), твърдят, че компанията като всяка друга по света е имала дългове, но далеч не е била пред фалит. Пък и да я дадеш на евреин си е чиста проба престъпление :bigok :bigok :bigok :bigok
Истината е някъде по средата. За съжаление в България нормална политика няма. Те изборите не са ни истински, какво остава за всичко друго...
Затова - бате Бойко, евтин популизъм и селски оркски народ, който да му вярва :smt031

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:43 pm 

Всъщност и едното да е, и друото - нема никво значение, шот пилотите нито тва им е работата, нито знаят... Се едно чистачките да знаят кви са нещата при орките свине от титан... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:45 pm 
Аватар

Цитат:
Затова - бате Бойко, евтин популизъм и селски оркски народ, който да му вярва

Проблемът не е само в това, че му вярва. Случило се - ами добре.
Проблемът е, че и след две години идиотщини една върху друга народът не просто продължава да му вярва, ами му се и умилява, иска си го с трепет и му се кланя като на нещо средно между "селският цар" Ивайло, баш Тошо и Господ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 2:47 pm 

BSG, под "колеги" нямах предвид само пилотите, но както и да е :wink: И между другото не си мисли, че е като при чистачките в някоя фирма, защото не си съвсем прав :wink:
Няма кво да го говорим. Костов е виновен, цялото Черноморие е негово, а бате бойко и царя ще ни спасят. И по соца беше по-хубаво :loser2
Anarion, съгласна съм. Те още на бай тошо се кланят, какво остава за новия такъв :ohmygod Добре че повечето ми приятели мислят с главите си, иначе съвсем щях да се отчая.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 3:08 pm 
Аватар

Инче, в личната ми ценностна система, тва ТИ да намираш Костов за виновен за Балкан не съществува. Точка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 3:11 pm 

говорихме за герб кво пак обърнахте темата на костов :bigok

всъщност днес костича каза, че подкрепя бсп и дпс за вот срещу цвъ
как ше коментирате

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]