forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 12:07 pm 
Аватар

Не вярвам да извадят такива пари, за такъв играч. :) Гарата правеше много по-голямо впечатление в Локото, по-млад е и дойде за по-малко пари. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 12:27 pm 
Аватар

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=211893

:smt006 Ba-bye некадърник...

Сержиньо от локото на колко години е?

Едит: На 26, хич не е стар..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 12:33 pm 
Аватар

Изобщо не съм изненадан от това решение, както писах и в друго мнение, отпаднаха първи с Асен Георгиев на тичането -> не е подготвен, иначе по време на двустранната игра поигра що годе добре, даже и гол вкара, по подобие на единственият му "клипа" :smt005 , но като цяло не е нищо особенно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 12:46 pm 
Аватар

След изгонването на Ногейра , става ясно ,че взимаме Сержиньо! Сега остана да дойде и http://gong.bg/view_article.php?article_id=206915 и селекцията е готова!!! Без резервен нападател ,но си имаме Цветко Иванов... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 1:02 pm 

krivia написа:
Да отбележа едно доста приятно учудване, което предизвиква у мен Симеон Райков. Ще радва доста това момче, за мен досега се представя по-добре от Тодор Христов и никак няма да съм учуден, ако започне сезона като титуляр - много остър, рязък, с прекрасно центриране. От това, което видях от него досега съм много радостен. Дано се докаже и в контролите и ни радва в мачовете. :bigok

+1 По-техничен, бърз, агресивен(поне в контролата)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 2:20 pm 
Аватар

Напълно очаквано решение...всичко друго щеше да е шок за мен....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 5:24 pm 

acrimonious написа:
Нашият скаут SZ_Fen спи! :lol:

Този път се събудих относително рано ама не мога да следя пазарите в Африка, Холандия и Локо Пловдив едновременно :) . Аз съм човек, а не машина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 5:27 pm 
Аватар

Време е да си наемеш хора, да напуснеш работа и да се захванеш сериозно със задълженията си. Бива ли такава работа? Заради твоя мързел и сънливост изпускаме гениални футболисти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 5:46 pm 

А ако го направя това господата Заберски и Жейнов шофьори на бетоновоза ли ще ги направим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 5:58 pm 
Аватар

Е, тези аматьори стават само да ти купуват сандвичи и кафе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 8:16 pm 
Аватар

Неква букмейкурска къща предлага коефициент 51, че Бербатов може да заиграе в Левски. Ганьо да залага парите от транфера на Дембеле, да привлича Барби и е към 85 млн. евро напред :loser2 :loser2. Ей ти и пари за нов стадион, селекция, пък и ще си имаме най-скъпата резерва :smt003

п.п. предполагам вече е обсъдена тази идея тук :bigok

Последна промяна БижутерО на Чет Юли 07, 2011 2:35 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 10:03 pm 
Аватар

гоУем си! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 11:10 am 
Аватар

БижутерО написа:
Неква букмейкурска къща предлага коефициент 51, че Бербатов може да заиграе в Левски. Ганьо да залага парите от транфера на Дембеле, да привлича Барби и е към 85 млн. евро напред :loser2 :loser2. Ей ти и пари за нов стадион, селекция, пък и ще си имаме най-скъпата резерва :smt003

п.п. предполагам вече е обсъдена тази идея тук :bigok

След този бизнес план мисля, че мястото на Гонзо като спортно- технически директор сериозно се о'лАди...... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 11:29 am 
Аватар

:bann3 за спамера :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 11:31 am 
Аватар

Централен написа:

Кой :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 11:33 am 
Аватар

Kryten написа:
Централен написа:

Кой :bigok

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 12:26 pm 
Аватар

Замина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 2:11 pm 

http://topsport.ibox.bg/news/id_890103363 ... http://www.spartakpd.info/player.php?pid=84 :? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 8:17 pm 
Аватар

Не знам дали е тук мястото, но няма как да не спомена кратко репортажче от вървящите в момента новини по Канал 1, в което показаха Симеон Дянков да обикаля с голяма свита един баир облечен с дънки и ... тениската на Левски от миналата година. Сред придружаващите го беше кмета на Бургас. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 9:21 pm 
Аватар

Той е запален левскар, синът му пък играе нападател доколкото знам в детския отбор :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 12:26 am 
Аватар

http://en.wikipedia.org/wiki/Haruna_Babangida Ей, тоя шъ ни свърши работа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 1:15 am 
Аватар

Сайтът на Спартак ПД си плаче за UBH по всички показатели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 2:22 am 
Аватар

В коя тема коментирате пиянската свинщина на Уегендата да ида му се изсера виртуално на грозната кратуна? Всъщност, никога не съм харесвал тоя некадърен алкохолик, добре че си показа чорбарщината за да умре и малкото останало уважение към него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 2:35 am 
Аватар

Преди да псуваш, първо се убеди, че наистина е казал това, или ти вярваш на всичко, което се пие у лайняните медии?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 10:41 am 
Аватар

Доста ирознично приех "интервюто" на легендарната Легенда от пасквилите на Внука на Сталин из виртуалното пространство, но след като се уверих, че много хора възприемат "интервюто" в "новия вестник" - придатък на Уикенд , в чийто спортен отдел по някоя съвсем случайна случайност се изявава горепосоченият шизофреник, като действително, реших да напиша този пост.
Накратко - Ставрий спретна едно мероприятия под прикритие, което ще му служи за основа на текстовете до края на мизерния му животец. Точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 12:50 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият треньор на Левски и Славия даде интервю пред "Тема Спорт", в което разказа в типичния си откровен стил някои неща, свързани от престоя му на "Герена".

Господин Вуцов, изгубихте се в последно време. Как сте?

- Не съм от хората, които се оплакват, но ако кажа, че съм добре, ще излъжа.

Защо? Какво ви липсва?

- Истината е, че най-много ми липсва футболът, миризмата на терена. Това е моето хоби, любов, професия, абсолютно всичко позитивно го свързвам с футбола.

От доста време сте без отбор. Защо?

- При мен явно нещата не са писани да станат по лесния и гладкия начин. Два пъти имах много добри предложения за чужбина със сериозни финансови изкушения, но в единия случай бях в Спартак Плевен, а В другия вече бях поел Левски. Откакто съм свободен, нещо не ми се отваря парашутът. Не е лесно, особено в моя случай. Нямам мениджър, нито някой, който да ме бута, да ме представя, а така е много по-трудно.

В кои страни имахте възможност да започнете работа?

- В Китай и Саудитска Арабия. Последното предложение беше много добре подплатено от финансова гледна точка, но тогава вече бях в Левски, тъкмо бях подписал договор.

Кога разбрахте, че ще водите Левски? Някои твърдят, че сте знаели далеч преди края на първенството. Каква е истината?

- Да, чувал съм хиляди версии, от които, честно казано, главата ме заболя. Истината е, че Тодор Батков ми се обади между Великден и Гергьовден. Бях начело на Калиакра, а Левски беше загубил от Локо София с 0:1. Батков ми звънна с думите: "Решавай, така или иначе ще махна Сираков и Стоилов. Ако не си ти, ще е друг". Аз му казах, че е по-добре да ги остави да си довършат сезона, за да няма излишно напрежение в клуба. Той обаче се страхуваше, че Левски ще загуби катастрофално дербито срещу лит(*кс-етрополе и ще остане назад е 20 точки, защото отборът не беше отбелязал нито един гол в мачовете срещу софийските клубове. Мислих някъде около пет часа, посъветвах се с близките ми, с баща ми. Трябваше да съм луд, за да откажа подобно предизвикателство. Единствената ми молба беше да мине мачът с Родопа, в който бихме с 1:0. Бях казал на Цонко Цонев за решението си, той не се опита да ме спре, влезе ми в положение, но аз нямах и договор в Калиакра. По документи старши треньор беше Тони Здравков.

Ако не бяхте приели, смятате ли, че Левски щеше да завърши на 20 точки зад лит(*кс-етрополе?

- Аз да не съм врачка?! Не мога да гадая предварително, всичко можеше да стане, факт е, че намерих един много разкол**** отбор, опитах се да посъживя играчите, да им дам малко повече живот и кураж.

Вярно ли е, че първият, който ви е честитил назначението, е бил Даниел Боримиров?

- Не. Само двама човека знаеха, че ще ставам треньор на Левски. Не включвам журналистите, защото вие бързо ги надушвате тия неща, все ровите (смее се), ама нали това ви е работата.

Защо назначихте Боримиров за директор, след като искахте да остане на терена?

- Не съжалявам за нищо, освен за това, че не успях да се реализирам в Левски, което беше моята детска мечта. Много добре знаех какво ме чака, в какъв момент отивам на "Герена". Истината е, че след Сираков и Стоилов е много трудно да работиш, защото като резултати те вдигнаха летвата прекалено високо за българските стандарти. Смея да твърдя обаче, че играта на отбора в последната година куцаше. Затова се стигна до тази голяма разлика с лит(*кс-етрополе, никой не може да ме убеди в обратното. Другото, което е, че от самото начало бях приет като враг на Левски, защото се наприказваха куп глупости, че аз съм бил изгонил Мъри и Наско от "Герена". Върхът беше срещу БАТЕ Борисов.

Какво имате предвид?

- Освиркванията и виковете "оставка" не бяха случайни, бяха подплатени със сериозна сума пари, знам и кои хора го направиха. Гадни, престъпници, които нямат и никога не са имали нищо общо с Левски. Нито сърцето, нито душата им е била свързана с клуба. Същите тези хора организираха и направиха така, че да ме изкарат най-черния на "Герена". Запазвам имената им, защото знам, че ще ме питате за тях. Само ще кажа, че нямат нищо общо с Наско Сираков, нито с Мъри Стоилов, защото и такива глупости четох.

Май още ви е яд за онзи мач с БАТЕ. Очаквахте ли Батков да ви уволни веднага след загубата?

- Имах съмнения, защото предварително всички останаха с впечатлението, че БАТЕ е един много слаб отбор. Тогава ми мина подобен сценарий в главата, викам си: "Сега, ако не бием, ще настане потоп, като нищо ще ме изгонят". После обаче всички видяхме, че беларусите не са случаен отбор, какъвто го изкарваха - трактористи, мотористи и не знам си какви. След загубата на Терена" Наско Сираков ми се обади и каза, че това е един от най-добрите мачове на Левски в Европа през последните години. А смятам, че неговото мнение е достатъчно меродавно, тъй като той е от малкото хора у нас, които разбират от футбол. Ако Гонзо не беше изпуснал онази дузпа, сигурно щяхме да разгромим БАТЕ.

Защо той би дузпата, при положение че бяхте определили друг човек?

- Знаете ли какво щеше да направи целият стадион, ако бях тръгнал като хамалин да му викам да не бие дузпата?! Публиката щеше да ме заколи насред стадиона, да ме принесе като жертвено агне. Бях определил Хичо, но Гонзо като капитан хвана топката и се нагърби с тази отговорност. Нямаше какво да направя, целият сектор Б скандираше името му. Не исках да се стига до излишно напрежение.

Продължавам да твърдя обаче, че надиграхме БАТЕ, а трябваше да водя отбора и във втория мач. Ако бяхме загубили, сам щях да си подам оставката, да си купя самолетния билет обратно за София. Дето има една дума, и пеша щях да се върна.

"Вътрешен човек ме изгони от Левски". Това са ваши думи. Кого визирате?

- Има един човек от ръководството на клуба, когото никога не бих поздравил, а по принцип не съм злопаметен. Това е Георги Марков - един уникален, завършен подлец и престъпник, доказан агент и доносник. Винаги съм се чудил каква работа има той в Левски! На обратния полюс е Константин Баждеков, който е най-големият професионалист на "Герена". Това го заявявам най-отговорно.

Георги Марков ли е човекът, който ви изгони от клуба?

-Да.

Защо имате негативно отношение към Станимир Стоилов? Каква е причината?

- Има някои неща, които не могат да се изнасят в медийното пространство. Не мога да говоря по тази тема. Точно и ясно - аз не го обичам, но и той не ме обича. Имаме различни виждания за живота и футбола, караме в различни посоки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 1:34 pm 
Аватар

Гатев написа:
Преди да псуваш, първо се убеди, че наистина е казал това, или ти вярваш на всичко, което се пие у лайняните медии?

Първо - пише го навсякъде, второ - Уегендата не е излезнал с никакво опровержение, и трето - ако беше кьорфишек Узунов нямаше да отговаря в спортал, а те все пак не са дон бидон или спирт1...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 1:37 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod :ohmygod Само като прочетеш какви работи са писани и в двете статии ти става пределно ясно, че някой си избива комплексите, съчинявайки си измишльотини. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 2:01 pm 
Аватар

Вуцан да го успокоя - аз съм единия, дето почна да вика оставка :bigok Само дето аз почнах още като го назначиха, изобщо не чаках мача с батетата. :bigok Парите си ги изхарчих с кеф :blass

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2011 2:58 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Вуцан да го успокоя - аз съм единия, дето почна да вика оставка :bigok Само дето аз почнах още като го назначиха, изобщо не чаках мача с батетата. :bigok Парите си ги изхарчих с кеф :blass

И срещу Емил Велев-Кокала ли вика оставка :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]