forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 1:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 2:29 pm 
Аватар

Абсолютно. :) Всеки които играе в малтийското първенство е пълен некадърник и е СМЕШНО, ЖАЛКО и какво ли още не Левски да иска шампионски отбор с попълнения от тези отбори. Защо да не вземем от Дъндолк футболисти? Видяхме ги на Герена, добри защитници, високи момчета, това, че ги бихме 6-0 едва ли е от значение?! До преди две години в Малта играеха готвачи от Монтана и въобще цяла България. СМЕХОТВОРНО. Ако смяташ, че греша, ето погледни:
http://en.wikipedia.org/wiki/Malta_nati ... tball_team
http://en.wikipedia.org/wiki/Sliema_Wanderers_F.C.
http://en.wikipedia.org/wiki/Valletta_F.C.
http://en.wikipedia.org/wiki/Birkirkara_F.C.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hibernians_F.C.

Това са им водещите отбори, виж им резултатите и прецени какви играчи се подвизават там. :) Само виж двамата българи в Слиема, дали си ги чувал някога през живота си. :) И отново да отговоря - ДА, смятам, че в малтийското първенство няма играчи за амбициите на Левски. ;) А, този, ако можеше да играе футбол, щеше да си подпише постоянен договор в Кипър. ;) Явно дори не е на нивото на 4тия в Кипър... :)

Последна промяна Alek на Нед Юни 26, 2011 2:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 2:31 pm 
Аватар

мда, това за Малта наистина звучи нелепо... на моменти смешно дори :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 2:44 pm 

Един официален мач кредит на доверие за тая маймуна (ако подпише) и съм силно убеден, че след него ще съм готов да хвана какъвто и да е бас със всичките, които казват "КАК РАЗБРАХТЕ, ЧЕ Е СЛАБ ОТ ЕДИН МАЧ БЕ, ХОРА?!?!??!?!?!? :ohmygod :ohmygod :ohmygod ". :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 2:52 pm 

Alek написа:
Това са им водещите отбори, виж им резултатите и прецени какви играчи се подвизават там. :) Само виж двамата българи в Слиема, дали си ги чувал някога през живота си. :) И отново да отговоря - ДА, смятам, че в малтийското първенство няма играчи за амбициите на Левски. ;) А, този, ако можеше да играе футбол, щеше да си подпише постоянен договор в Кипър. ;) Явно дори не е на нивото на 4тия в Кипър... :)

Няма как да знаеш поради какви съображения не са подписали с него - финансови,поради нежелание на играча,мениджър,който му мъти главата с по-добър трансфер....
Кипърското първенство не бих казал,че е по-слабо от българското.Там са играли стойностни футболисти като Бардон,Йовов и други.

А,сега се сетих,че Валери Божинов тръгна от Малта към големия футбол,така че теорията ти отвсякъде се пропуква. :loser2 Наистина ми е чудно как може да правиш такива генерални заключения. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 2:57 pm 
Аватар

Божинов играеше на 16 години в Лече, на 14 може и да е играл на малки вратички в Малта. ;) За наше щастие, все още първенството ни е по-добро от кипърското. Да и те влязоха в групите, но там приключиха, нашите отбори поне групите на УЕФА стигат, понякога. :) Иначе имаш право, след като взехме играч отказал на Байерн, взимаме и отказал нов договор с АЕК Ларнака, обливаме трансферния прозорец. :) Въобще, нормално е 22 годишен камерунец, с два гола през сезона, да не иска да подпише за добри пари в Кипър, а да чака оферта от Левски, все пак ни е фен от години... :) Много коментари за футболист - аматьор, с една HD снимка в Google.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:13 pm 

Аналогията с Божинов кърти. Апропо, Кирчо, Новакович не идва от 3та словенска, Бардон е юношески (или младежки даже) на Франция, Дембеле всички му знаем кариерата и що не е играл по-отрано в голям отбор, Карвальо преди Локо играе във втора френска. Все има при тия футболисти мъничко за какво да се хванеш. При тоя продавач на кукуруз има ли нещо такова?
Том, Платини и Дока не знам за кво ги обсъждаме като Литекс и Черноморец са доказали, че имат нещо като скаути и всъщност могат да докарат футболист отникъде, който да им върши работа. Изпуснал си Хайри между другото, който е най-крещящия пример.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:15 pm 
Аватар

Не просто форумът на Левски има уникалната способност да разбира кога един футболист е добър без да му е гледал мач. То за това Матеус казва, че в България има 7 милиона треньори :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:16 pm 
Аватар

Оригиналността ти кърти :ohmygod Иначе дано тоя си носи поне бутонки, че става смешно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:17 pm 

Аз мисля,че ти дадох предостатъчно примери,които ти оборват тезата,ама тъпата ти тиква явно не може да вдене. Пак ти казвам,добри футболисти се намират и в по-забутани отбори,стига да търсиш. Боли ме кура като цяло за този камерунец,дразнят ме тикви като теб,които казват,че селекция не се прави с такива футболисти,от такива първенства.Очевидно може!Пример - Литекс и буферите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:19 pm 

Добре бе, ерата-ум, хващаме ли бас, че тоя ако подпише, пак ще обявяваш на всеослушание, че съм бил прав за тоя маймун, както когато пикаеше газ за Иво-главътъ? И си мери приказките, че ме нервираш вече, паляк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:26 pm 

Ireland написа:
:arrow: http://en.wikipedia.org/wiki/Njongo_Priso

Снимката му май е от семейно събиране с Уеб камера :)

Този колко е висок? В профила в Уикито не пише нищо на тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:27 pm 

mandja написа:
Аналогията с Божинов кърти. Апропо, Кирчо, Новакович не идва от 3та словенска, Бардон е юношески (или младежки даже) на Франция, Дембеле всички му знаем кариерата и що не е играл по-отрано в голям отбор, Карвальо преди Локо играе във втора френска. Все има при тия футболисти мъничко за какво да се хванеш. При тоя продавач на кукуруз има ли нещо такова?
Том, Платини и Дока не знам за кво ги обсъждаме като Литекс и Черноморец са доказали, че имат нещо като скаути и всъщност могат да докарат футболист отникъде, който да им върши работа. Изпуснал си Хайри между другото, който е най-крещящия пример.

Воисберг,Матерсбург,ЛАСК Линц,все тая,грешен ми е бил източника!Ти някога чувАл ли си за тия отбори?

Втората част от мнението ти напълно подкрепя това,което аз твърдя.Това,че ние явно немаме скаути си е наш проблем.И все пак,откакто Гонзо започна да се занимава с трансферите има подобрение в тази насока,така че съм склонен да му имам доверие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:29 pm 

blue_fury написа:
Нджонгомбонгододингпринсбоатенг е същия кат Матондо и Слори.

Не забравяй, че тях бащицата ги взе без пари, а за този дава 200 хилки. Борат току така пари не дава, особено пък стотици хиляди евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:34 pm 
Аватар

Ех, тая моя тъпа тиква. :lol: Абе, няма ли и от Андора някой играч да намерим? Как може от 20 години там, да не е излязал нито един футболист? :lol: Малта бе човек... :lol: Ясно е, че негър отвсякъде може да излезе, но те питам, как точно от Малта и изгонен от четвъртия в Кипър ( да речем, изгонен от Локо София ), смяташ, че ще играе ТИТУЛЯР в сезон който е решаващ за Гонзо? Силно се съмнявам този футболист да дойде в Левски, ако дойде, му желая успех и дано не съм прав, но силно се съмнявам Гонзо да си заложи главата като ръководител и треньор в Левски с 22 годишен камерунец от малтийски отбор. :)
Манджата ясно ви е казал. Как може да сравняваш школите по Франция, с АМАТьОРСКИЯ ФУТБОЛ В МАЛТА?! А, бразилците футбола им е в кръвта, тия така се раждат и отиват на плажа с топката, въобще немислимо е да сравняваш бразилски футболисти с аматьор от Малта. ;) Помните ли ония от Андора, Сант Жулия, вратара им коси тревата и т.н. същата работа е и Малта. Хора, разберете го и не се излагайте. :) Кико твърди, че отвсякъде може да излезе футболист, по теорията на вероятностите това е така, сигурно ще сме първият отбор които е намерил голям футболист в Малта, скоро може и в Андора или Сан Марино да намерим някой ФЕНОМЕН. :)))) А, когато майните и Литекс вземат футболист от Малта ми се обади. ;))) Имаше един сърбин Богданович в Локо София, сега е в Шефилд, но той просто имаше малтийски паспорт, нищо друго. :lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:35 pm 
Аватар

Абе ако влагахте толкова усилия за Сектор Б, колкото сте вложили за търсене на инфо и оборване на "противника" за някакъв трансфер дето даже не е и на 50% сигурен, Delije щяха да ни гледат и да ах-кат по цял ден... А който смята, че ЛЕВСКИ може да си позволи добър играч от първенство по-силно от кипърското, значи нещо не е в час... Тези АЕК Ларнака 100% имат по-голям бюджет от ЛЕВСКИ.. кой играч примерно от едно добро първенство, изявил се в отбора си, ще бъде пуснат в ЛЕВСКИ, ще можем да му предложим по-добри пари и той ще иска да продължи развитието си в България? Ей Богу не познавам такъв.... А един трансфер винаги е 50/50. И Кристияно Роналдо да вземе Батков за 50 милиона, пак няма да съм сигурен, че ще играе добре..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:38 pm 

Разбира се, че съм чувал Матерсбург и ЛАСК, тва е австрийското първенство все пак.
Иначе, ЛСФК е много прав за кипърското първенство. В момента се наслаждаваме на последните години, в които сме на кантар с тия паляци, че скоро ще се молим на всички богове да не се падаме с такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:41 pm 
Аватар

Абе, хаааайде стига глупости, малко прекалихте с тия кипърци. Първо наскоро арестуваха сума си шефове за уговорени мачове, второ за вързани с гърците и парата и при тях спада. Трето вижте какви играчи има в Кипър, нищо особено. :) Двама-трима по-известни и дотам. :)

Ето една статия от април месец, излиза, че още тогава сме имали интерес към този. :)

http://www.timesofmalta.com/articles/vi ... nce.360497

Това е единствената статия в този сайт ( посочен от Гонг ) свързана с този футболист и Левски. Явно това ще ни е крилото през следващата година. :) ( същата работа като с холандеца, обявен в не знам си кой сайт и след два дни беше в България )

Edit:

Njongo Priso
Cameroon Cameroonian Age 22 years
Born 24 Dece 1988 in Yaoundé Cameroon
Club Cyprus AEK Larnaca
Position Centre Forward
Height 1m71

http://www.transfermarkt.de/de/njongo-p ... 19381.html

Навсякъде е нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:52 pm 

Гонзо щом иска за трети път да се наебе с ултра некадърно крило да го взима.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 3:59 pm 

Аз съм оптимист относно трансфера на Присо. Има много причини поради които един трансфер може да не се състои. Грийн например дойде при нас след като му пропадна трансфера в Терек Грозни. Идеята не е да даваме много пари за играчи, които всички знаят, че са добри, а да даваме малко пари за играчи, които малко хора знаят, че са добри. Надявам се такъв да е и случая с Присо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 4:00 pm 
Аватар

Алек, разбрахме ти тезата идеално, Пържолет ти даде много добър съвет, но след като имаш изпити и не можеш да излизаш, вземи си прасни една рязка чикия и сядай да четеш учебниците, а не да пишеш тук. Главата ме заболя да ти чета дългите словесни диарии :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 4:00 pm 
Аватар

Само не знам, ако черни излезе читав играч, Алек трябва 1 година да не влиза във форОна, или ако влезе, да се самооблее с мнение дълго поне толкова, колкото са дълги всичките му мнения общо хранещи тоя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 4:11 pm 
Аватар

Никой, нищо не ви кара да четете. След като някой отговаря на мое мнение, аз също му отговарям. Най-малко от уважение и възпитание. ;)

JonnKa, казах веднъж вече, много футболисти са идвали в Левски, за малко съм говорил така, ако вие се надявате, че с играчи от Малта ще ставаме шампиони, евала. :) Ако не излезе играч какво правим тогава? Казах вече, много хора плюеха по Дембеле, Грийн и т.н. Вярваха на Слори, Матондо и т.н. Аз също си мислех, че Слори ще ни е най-добрият играч, но бях доста далеч от истина, но за другите ясно съм си написал мнението, че трябва време да се види, а не да се контузват и т.н. Защото идват от школи където са учени да играят футбол, а не от аматьорски отбори. ;)

Хайде, наистина стига толкова приказки за аматьор от Малта, ако дойде му пожелавам успех и с най-голямо удоволстие ще вляза да се облея, защото това ще означава, че ни е радвал с играта си и Левски е спечелил от него. Когато сбъркам, ще си призная. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 4:54 pm 
Аватар

Гледам арабите са освободили Канаваро :bigok Гонзо да не чака :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 4:59 pm 

Толкова приказки за Малта и никой да не спомене чъкс нвоко и джилио :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 6:22 pm 

Lucifer написа:
Защото ще отиде в отбор, който всяка година ще е шампион и ще играе минимум 1/4 финали в ШЛ :lol: Понеже нашите играчи се котират винаги в отбори с шампионски амбиции :lol: Дали иска да играе, дали ще го продадем, дали ще свърши работа, дали ще реши, че щом сега няма интерес към него ще трябва да поиграе още 1 полусезон на по-високо ниво и малко да потича..това ще го покаже времето.

Защо? Ето дървото Цветан Генков играе в полския шампион. Станислав Манолев играе в ПСВ. Мечо беше в Апоел Тел Авив, който е вторият най-успешен клуб в Израел, на вратата на молдовския хегемон Шериф пази Владо Стоянов... е, да не изброявам още шампионски отбори, в които е имало играчи от първенството, списъкът не е никак малък. Тва са отбори, които играят в ШЛ. Да, може би никога няма да влязат в групите, но имат поне формален шанс да играят за това. Та един Тасевски, който е най-добрият офанзивен халф, идвал в Левски след Цихмейструк, какво пречи да отиде в такъв клуб? Прилична футболна възраст, добри качества, добра визитка, национал, европейски паспорт... Оттам насетне единствено е въпросът дали големите мениджъри Батков и Гонзо ще му намерят нормален отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 6:25 pm 
Аватар

Тасевски е ставал шампион :smt006 :smt006 :smt006
:arrow: А зъ какво е този велик спор по-нагоре, че нещо съм изостанал с информацията, ако може някой да го нахвърли на 4-5 реда максимум :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 6:25 pm 
Аватар

Цитат:
Футболният мениджър Николай Жейнов разкри доста любопитни подробности около продажбата на Гара Дембеле във Фрайбург и привличането на неговия заместник Шурд Арш в Левски. Жейнов бе гост на главния редактор на лъжеспорт.bg Крум Савов, ето какво заяви той:

ЗА ГАРА ДЕМБЕЛЕ
За трансферите на Гара и Тонев се работеше още по време на сезона. През зимата се допуснаха няколко грешки по продажбата на Дембеле, идваше грешна информация в Левски, много хора искаха да се намесят и да приберат комисионна, а тези хора не знаят най-елементарните неща. Много от нашите клубове си патят от подобни хора. Много са малко хората, които знаят стъпките и начина, по който се осъществява един трансфер.

Аз представлявах клуба Левски в трансфера във Фрайбург. Само и единствено. Агентите на Гара са две млади момчета, французи. Те са му приятели от доста време. Обяснихме им, че трансферът трябва да се случи и че първо е желанието на клуба, после това на футболиста. Във Фрайбург знаеха абсолютно всичко за изцепките на Гара, за съжаление те ще му останат за цял живот, няма как да ги изтрие. Получиха диск с най-добрите му игри, но незнайно откъде са получили и диск с неговите гафове.

ЗА ШУРД АРШ
Като започнаха преговорите за Арш всико беше еуфория. В продължение на няколко години той няма под 15 гола. Това момче има впечатляваща визитка. Наши колеги ни насочиха към него. Имаше още две опции за Левски, също холандци, паралелно водихме преговори и с тях. Желанието на Гонзо обаче бе точно този футболист да бъде привлечен. Ако вкара пак над 15 гола, няма как да бъде задържан. Особено ако дойде подобна оферта, като за Гарата. Много е опасен в наказателното поле, има много добре отработен удар. Трудно изпуска.

След ударни 6 месеца той получава оферта от втория отбор на Байерн, но самият той отказва, защото не иска да играе във втора дивизия. Неговият агент е жена, тя му е уредила почти всичко в кариерата. Големите отбори в Холандия купуват по-млади футболисти, той все пак е на 27. Шурд е много весело и засмяно момче, той ще спечели съотборниците си в съблекалнята. Със Слори не беше така, той бе тежък характер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 6:34 pm 

Mr. Smith написа:
Тасевски е ставал шампион :smt006 :smt006 :smt006
:arrow: А зъ какво е този велик спор по-нагоре, че нещо съм изостанал с информацията, ако може някой да го нахвърли на 4-5 реда максимум :bigok :bigok

Но при друго спортно-техническо ръководство. После дойдоха месиите Гонзо и Достанич и "оправиха" грешката. Факт е, че Тасевски поседя при нас, във време, в което целият клуб не просто тъпче, а направо рие на едно място. Даде доста от себе си в решителни мачове, но е очевидно, че тук нещата са в пълен застой и е нормално, бидейки над средното ниво на играчите в отбора, да поиска да си ходи - или в по-силен клуб, или поне в по-богат.

П.С. А иначе за тоя малтиец... абе Дани Младенов изобщо не е лош играч. Някой има ли инфо защо изобщо бива отписван още от началото на пролетния полусезон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 6:39 pm 
Аватар

Чакай сега, едно е да искаш, друг е да можеш :smt006 Като отиде в този т.нар. голям клуб и се измърдоства 2-3 мача, ще гледа останалата част от сезона като Барбиета финал за ШЛ :bigok Тук му се дава достатъчно шанс, пък и не мисля че може да отиде по-далече от Ескишехир, Генчлербирлиги или Сибир -Магадан :smt006 За Украйна дори няма и да си помисли отново, така че да си наляга парцалите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2011 6:43 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Lucifer написа:
Защото ще отиде в отбор, който всяка година ще е шампион и ще играе минимум 1/4 финали в ШЛ :lol: Понеже нашите играчи се котират винаги в отбори с шампионски амбиции :lol: Дали иска да играе, дали ще го продадем, дали ще свърши работа, дали ще реши, че щом сега няма интерес към него ще трябва да поиграе още 1 полусезон на по-високо ниво и малко да потича..това ще го покаже времето.

Защо? Ето дървото Цветан Генков играе в полския шампион. Станислав Манолев играе в ПСВ. Мечо беше в Апоел Тел Авив, който е вторият най-успешен клуб в Израел, на вратата на молдовския хегемон Шериф пази Владо Стоянов... е, да не изброявам още шампионски отбори, в които е имало играчи от първенството, списъкът не е никак малък. Тва са отбори, които играят в ШЛ. Да, може би никога няма да влязат в групите, но имат поне формален шанс да играят за това. Та един Тасевски, който е най-добрият офанзивен халф, идвал в Левски след Цихмейструк, какво пречи да отиде в такъв клуб? Прилична футболна възраст, добри качества, добра визитка, национал, европейски паспорт... Оттам насетне единствено е въпросът дали големите мениджъри Батков и Гонзо ще му намерят нормален отбор.

Вероятността да го продадем на отбор, който има по-големи и реални шампионски амбиции от Левски е минимална, да не говорим за редовно участие в ЕКТ.Ти каза, че искал да се маха, защото не бил печелил трофеи, което е несъстоятелно като твърдение и е меко казано несериозно.Краснодар, среден отбор в Турция..това ми изглежда като таван на Дарко.Да кажеш, че не му се играе повече тук..че иска по-големи пари - да, това го приемам, но аргумента с титлите... :smt006

Да беше казал за Ники Михайлов..по-добре щеше да ти се получи примера, но е факт, че списъкът с отбори, на които сме продавали играчи, нямащи шанс дори за ЕКТ е в пъти по-голям, в сравнение с 2-3 стойностни трансфера...и това е повече от ясно на всеки, шанс да продадем играч на смислен тим е, ако играчът е млад и е голям талант ;) Само може да видиш най-силните ни играчи в последните 5-6 години къде сме ги продавали и колко титли са спечелили (интересно е да видиш, дори от отбора 1/4 финалист и участвал в ШЛ какво развитие имат/имаха играчите)..говоря за Левски, но такова е и цялостното положение.Трансфер като този на Манолев е определено изключение, не практика.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]