forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 11:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 11:12 am 
Аватар

Е, ще видим, аз досега никога не съм хвалил чорбарски попълнения, но тези двамата са добри, а имам приятели които гледат румънското първенство, поради редица обективни причини. :) Аз също се надявам, че Гонзо ще успее, но към момента на трансферния пазар изоставаме или се възлагат прекалено големи надежди на млади играчи. Нека да видим какви чужденци ще докара и тогава ще си дам, не експертното мнение за селекцията, към момента не ми харесва, че изоставаме с нея за втора поредна година, като ни бяха казани досега ТРИ дати в които щеше да е готова, а сега беше отложено за 4ти път, а с голяма вероятност и 5ти. ( Гонзо вчера каза, че или до седмица или до края на първия лагер трябва да е готова селекцията ) Ясно ми е, че селекция не се прави лесно, но Гонзо от 1 май разправя, че селекцията е готова, наблюдавал е 2 месеца, и на 18ти май щяло да се знае, после щеше на 1ви юни, след това на 17ти.... това не ми харесва, никой не го е карал да казва кога ще е. Като не е сигурно да не казва, по-добре, отколкото 4-5 пъти да сменя. Отделно ме е яд, че чорбата взеха добри играчи, а при нас се спрягат тарани от трета дивизия на Франция... нека да видим, тогава ще говорим. В този форум малко са хората които се защитавали Гонзо повече от мен, убеден съм в това и може да се види, продължавам буквално да му се възхищавам, но когато нещо не е свършено както е казано, трябва да се отбележи. Аз това правя, Хидън има друго, много по-крайно мнение, всеки има право да си изкаже мнението, за да се води градивен разговор. :) Аз не го споделям и вярвам, че Гонзо може да ни направи шампиони, но за съжаление трябва да призная, че той излезе прав за много неща през последните години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 12:18 pm 

Много се надценяват тия чорбари... Тепърва ще имат изходящи трансфери, тепърва ще мрънкат за кинти, а и това бразилското крило май се оказва част от някаква далавера и ще ходи под наем в Стяуа... Дайте да си гледаме в нашата градина ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 1:13 pm 
Аватар

Михаил Венков бил свободен агент...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 1:18 pm 

matrix4o написа:
Михаил Венков бил свободен агент...

Читав играч, ако бях на Гонзо щях да го взема, пък ако ще после да е резерва. Никога не знаеш кой кога ще се контузи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 1:39 pm 

Евентуалните титуляри засега...
П.п. Ицето ако остане може да се пуска и за сметка на ТодАр поне в началото

Прикачени файлове:
soccer_field_bg.jpg
soccer_field_bg.jpg [ 89.65 KiB | Прегледано 867 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 3:32 pm 

acrimonious написа:
Alek написа:
Тия играчи ( главно Зику ) съм ги гледал и са страхотни за нашето първенство, всичко друго са глупости. :) Гарата и той имаше 3 гола, а сега 36, на статистика никога няма да го вземеш в Левски нали? Зику да иде в Интер, директен трансфер, дали пък е направил впечатление на който трябва, ти как мислиш? За бразилеца, наистина знам по-малко, 1-2 мача само, без да го следя него, но от приятели на които вярвам в разбиранията, знам, че е страхотен. Ще видим, то да е добър и да успее са две различни неща, така че, ще се види. :) Просто те успяха да докарат добри играчи, а ние според думите на Гонзо, НАЙ-РАНО след седмица. Не е сериозно, това ми е идеята. Взимаш 2.5м от Гара и да не може да платиш на свободен агент заплатата е доста тъпо. Ще видим, не казвам, че селекцията ни е провал, просто, че досега не сме взели играч който да вдигне класата, а с продажбата на Гарата я свалихме. Докато чорбарите не са продали никой към момента и взеха двама много добри играчи + няк'в словенски национал, което на думи не е зле. Тия ( първите двама ) не са нито резерви от Серия "Б", нито някакви африканци недоказани. Нека да видим Гонзо кои ще привлече и тогава да коментираме, просто твърдя, че към момента чорбата ни бият откъм трансфери с много, но това не значи нищо, нито, че в края ще е така, нито, че ще са по-добрият отбор.

Alek, понеже го повтори много пъти- за Зику, айде. Но не мога да повярвам, че имаш приятели, които гледат Глория Бистрица?!?!?! Щото този само там е вкарвал. Що се отнася до това, че продаваме Гарра, а пък не можем да платим заплатите на свободните агенти- ами ако не си спомняте Гарра беше официално продаден преди два дни ;)

Хидън, що се отнася до купуването на играчи от Литекс- ами не си прав. Няма как да купим играч от Литекс, при все, че турския пазар в момента е отворен и Дришата би ни продал играч на цена, минимум каквато би му взел там, а може би и отгоре.

Накрая само искам да вместна тази статия, в която сигурно има неточности, не са сметнати комисионите на мениджърите и т.н., но все пак мисля, че разликата в сумите е достатъчно голяма, за да можем да кажем, че цифрите говорят сами за трансферната политика на Гонзо. Да, прави грешки, миналият сезон не станахме шампиони именно поради спортно- техническо естество, но аз вярвам, че Гонзо си взима поука.
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2714303

Една малко уточненийце обаче. Освен Дембеле, всичките тия играчи са открити и доведени от други треньори. Според теб за колко ще продаде своите открития Иво Иванов, Даниел Димов, Видович и т.н.?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 3:37 pm 

Хидъна е прав за следните неща:

- от Май, 2008 нямаме треньор. Гонзо ни е треньор горе-долу от както Достанич си тръгна и честно казано имам смесени чувства относни резултатите му. Нямам абсолютно нищо против да му дадем още един шанс.
- Винаги има сериозни дупки в отбора. През сезона 2009/10 имахме болезнена нужда от централен човек, който да вкарва голове (за тази цел пробвахме Йовов, Еньо и Миро Антонов) и от втори дефанзивен халф (нищо, че имаме нужда от поне една резерва на този пост). Тогава мъчихме на добрия ни офанзивен халф, Бардон да бъде дефанзивен. Изкарахме почти целия сезон 2010/11 само с двама централни защитници, а пролетта и само с едно крило (Дани Младенов). Това нещо говори за липса на професионално отношение от страна на ръководството (не само Гонзо, а цялото ръководство).
- С лека ръка изпускаме добри футболисти от първенството и Светослав Дяков е най-яркия пример за това. По комунистическо, чорбата вземаше "в запас за неопределено време" най-добрите играчи от А група и това не защото всички му трябваха, а защото по този начин другите не можеха да ги ползват. Не казвам, че имаме парите да купуваме на кило и замразяваме играчи, но трябва да се мисли поне за близкото бъдеще. Гаджев ще иска да заиграе в чужбина скоро, тогава Дяков от Лудогорец ли ще го купуваме, като можеше да го вземем тази година като свободен агент?

Хидъна не е прав относно играчитге на Литекс. На всички ни е ясно защо и как Хидиует, Силва и останалите дойдоха в цуци. Ако все още има хора на които това не им е ясно, нека питам Сашо Апашо и другите преди него за подробности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 3:39 pm 
Аватар

Е, грозно е да се гледа само от едната страна, Грийн, Мюлдер и Гарра се продават за много добри пари със сигурност. Избива се многократно инвестицията в другите. :) Реално погледнато пари взехме от Жоазиньо, Зе Соарес си замина за парите които дойде, а Тасевски никой не дава милион за него. :) Трансферите са така-така. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 4:00 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Една малко уточненийце обаче. Освен Дембеле, всичките тия играчи са открити и доведени от други треньори. Според теб за колко ще продаде своите открития Иво Иванов, Даниел Димов, Видович и т.н.?

Е Димов не е изиграл и 2 мача, но вече е тоталната дупка, провал и т.н. :lol:
Това нещо се е казвало 1000 пъти в тоя форум, но явно пак трябва да се повтори - докато Батков (да умре веднага) е начело на ЛЕВСКИ, нещата в отбора няма да потръгнат ! Дали Гонзо ще е спортен директор или не и дали Димов и Иво Иванов са успешни трансфери е абсолютно безпредметно. И поради тази причина аз не смятам да се тормозя излишно със селекцията. Смятам единствено да си правя кефа, подкрепяйки ЛЕВСКИ, пък каквото стане !

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 5:09 pm 
Аватар

Alek написа:
Е, грозно е да се гледа само от едната страна, Грийн, Мюлдер и Гарра се продават за много добри пари със сигурност. Избива се многократно инвестицията в другите. :) Реално погледнато пари взехме от Жоазиньо, Зе Соарес си замина за парите които дойде, а Тасевски никой не дава милион за него. :) Трансферите са така-така. :)

Силно се съмнявам в тва.За пропадналото ни първенство това са добри играчи,но иначе не са нищо особено,най-вече Мюлдер.Иначе и аз съм за зимането на Венков,но има по-важни постове в момента. Поне един централен защитник,едно крило и един нападател са задължителни,и то добри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 5:14 pm 
Аватар

Кажи ми в колко отбора в света бековете са 'нещо особено'

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 5:21 pm 
Аватар

Това какво общо има и какво значи "бековете да са "нещо особено""?Постът на играча няма значение,Мюлдер просто не е надежден в защита,аз не искам да е Дани Алвеш или Евра,а да не прави глупости.Както и да е,смисълът на поста ми беше,че не мисля,че някой би ни платил добри пари за Грийн и особено за Мюлдер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 5:23 pm 
Аватар

Имах предвид, че никой наш бек не би струвал прилични пари. Освен ако не е национал на 21 години примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 6:03 pm 
Аватар

1837 - ... написа:
Това нещо се е казвало 1000 пъти в тоя форум, но явно пак трябва да се повтори - докато Батков (да умре веднага) е начело на ЛЕВСКИ, нещата в отбора няма да потръгнат ! Дали Гонзо ще е спортен директор или не

Абе аз пък искам да ти кажа, че безпрецедентно тази година ръководството се вслушва в мнението на феновете:

- за екипите;
- дай боже да е вярно- за ремонтът на Сектор Б.

И дай боже, никога да не се вслушат в мнението на феновете за трансферите ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 6:22 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Абе аз пък искам да ти кажа, че безпрецедентно тази година ръководството се вслушва в мнението на феновете:

- за екипите;
- дай боже да е вярно- за ремонтът на Сектор Б.

:smt005 Добре, нали не го вярваш сериозно това, дето си написал?

За стадиона се вслушаха в шума от шумоленето на пачките за наем на Националния, който трябваше да дават (ако е вярно, че до 2 години критериите за стадион ни издухват) и звукът не им хареса.

А за екипите какво са се вслушали ми е интересно? Просто такъв модел са избрали, ако се бяха вслушали какво искаме ние, щяха да направят някакъв ретро модел, най-малкото - вашето предложение, дето IRR беше сложил оня ден тук. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 9:40 pm 

1837 - ... написа:
Smirnoff написа:

Е Димов не е изиграл и 2 мача, но вече е тоталната дупка, провал и т.н. :lol:
Това нещо се е казвало 1000 пъти в тоя форум, но явно пак трябва да се повтори - докато Батков (да умре веднага) е начело на ЛЕВСКИ, нещата в отбора няма да потръгнат ! Дали Гонзо ще е спортен директор или не и дали Димов и Иво Иванов са успешни трансфери е абсолютно безпредметно. И поради тази причина аз не смятам да се тормозя излишно със селекцията. Смятам единствено да си правя кефа, подкрепяйки ЛЕВСКИ, пък каквото стане !

:levski

И познай защо не е изиграл и 2 мача :mrgreen: От Черно море да вземеш халф - е тва е най-налудничавото нещо - тия са отбор, който играе без халфова линия, при тях защитниците изсипват към нападателите. А иначе Батков разбира се е най-голямата спирачка за Левски и винаги ще бъде така, но нека не забравяме, че успехи се постигаха и въпреки него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 12:28 am 

Insomnia написа:
:ohmygod Нищо, че до скоро бяха отбора с най-добрата халфова линия в А група. :ohmygod

Черно море?! Наистина трябва да си удариш челото след такава констатация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 12:31 am 
Аватар

Преди 2 сезона имаха Георги Илиев, Юруков, Борносузов, Милен Петков и Кривия, не е като да нямаха добри халфове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 1:19 am 

Гатев написа:
Преди 2 сезона имаха Георги Илиев, Юруков, Борносузов, Милен Петков и Кривия, не е като да нямаха добри халфове

Единственият креативен от тези беше Кривия, който играеше едновременно като крило и като плеймейкър, Милен Петков вече беше тотално приключил с футбола, а другите са без коментар - тяхната задача беше просто да кюскат топката у реката. Дори когато постигнаха 2-2 срещу Щутгарт, този отбор играеше фрапантен антифутбол. Всъщност не е случайно, че тогава и срещу Искра, и срещу немците, и срещу ПСВ изиграха силните си мачове като гост - с дълги подавания на контра и им върза луд късмет, а тук в домакинствата се видя, че не могат нищо да изградят. При атаката винаги е значела само едно - центровки... ако трябва и без адрес. И ако може от статично положение Алекс или Юруков да направят нещо - добре дошло. Няма такъв антифутбол, като този на Черно море. Точно защото освен Кривия нямаха халфове и то е така от много отдавна и в момента е така. Във Варна футболните разбирания са, че вътрешният халф трябва да е ренде, да руши, а не да гради играта. Защо мислиш взеха именно Димитър Петков?

А младият Даниел Димов? Единственото, с което направи впечатление беше, че си бутна автогол срещу Сампдория. Неслучайно Мастиката, който поразбирва от футбол, залагаше не на него, а на разни пенсионери. После обаче дойде онзи титан на мисълта Трите хикса и започна да го налага, а Гонзо незнайно как реши, че "те тва е човекът!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 1:51 am 

Insomnia написа:
А на нас не ни ли трябваше точно такъв разбивач за халф?

Няма такова понятие в сериозните отбори вече. Особено в такива, които трябва да градят играта в 90% от мачовете си. Вътрешният халф трябва да участва при спирането на атаките, но и при изграждането им и изнасянето на топката. Съвсем очевидно е какви проблеми имаме с преминаването от защита към атака, когато Йовов е на пост различен от вътрешен халф, а Сержиньо е забит в отбрана. Бижутера скоро се пенсионира и ми е много любопитно какво ще правят тогава... ще трябва да клонират Грийн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 2:54 am 

Smirnoff написа:
Insomnia написа:
А на нас не ни ли трябваше точно такъв разбивач за халф?

Няма такова понятие в сериозните отбори вече. Особено в такива, които трябва да градят играта в 90% от мачовете си. Вътрешният халф трябва да участва при спирането на атаките, но и при изграждането им и изнасянето на топката. Съвсем очевидно е какви проблеми имаме с преминаването от защита към атака, когато Йовов е на пост различен от вътрешен халф, а Сержиньо е забит в отбрана. Бижутера скоро се пенсионира и ми е много любопитно какво ще правят тогава... ще трябва да клонират Грийн.

ОК, нека го кажем по следния начин. При Мъри играехме с 2 вътрешни халфа (както и сега). Единият беше много креативен при изнасянето на топката (Дядо Боре), а другия беше добър предимно в отнемането на топката и рушенето на играта на противника (Ричи). Гонзо взе Димов за да опита да го направи новия Ричи. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 8:03 am 
Аватар

А, колко ми е омръзнала тази система, не е истина. Някакъв закон ли е 5ти пореден траньор да играе с нея??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 9:43 am 
Аватар

Закон е в главите на играчи и треньори, толкова им е капацитета, ако се сменила схемата, щял да се обърка отбора. :smt005

Иначе тази схема е много разпространена в наши дни и може да предложи доста различни стилове на игра, аз лично не виждам в Левски някакъв стил на игра, какъвто и да е, от няколко години насам. Този сезон беше що-годе добър, защото 9-та свърши огромна работа за отбора. В предстоящия ще си проличи има ли ръководство идеи за стил на игра на отбора или ще я караме на юруш и виновен ще е оня, който изпуска положения пред вратата. Нещо което беше в по-миналия шампионат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 10:01 am 
Аватар

Системата е супер. Просто нямаме достатъчно добри изпълнители :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 10:41 am 
Аватар

Таран на Звезда моли да го пуснат в Левски
http://www.sportal.bg/news.php?news=310771

Да си плати трансфера и да плаща по 10 бона на месец и да заповяда :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 10:45 am 
Аватар

Само дето не е таран, а крило :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 10:47 am 

Марко Видович 2.0 е тоя. Наще не им ли писна от некадърни сърби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 11:25 am 
:smt005 :ohmygod :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 11:28 am 
Аватар

Пантелич 3.0 е тоя! :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 19, 2011 11:35 am 
Аватар

28 мача и 2 гола има през изминалия сезон, но е на 26, ако тва е някъв плюс :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]