forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 9:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:13 pm 
Аватар

Така и не ми отговори и хитро се измъкваш. Според теб не сме взели правилните играчи, за разлика от чорбата. Ако беше станало обратното, какво щеше да говориш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:14 pm 
Аватар

Хидън, кой млад Дяков визираш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:17 pm 

Alek написа:
Зику и бразилеца са УНИКАЛНИ играчи, дано ние вземем по-добри, но МНОГО, МНОГО се съмнявам.

:bigok
Toва ми е интересно как го реши, особено за бразилеца
Цитат:
2006–2009 Santos 16 (2)
2007 → Ponte Preta (loan) 0 (0)
2008 → Santo André (loan) 2 (1)
2010–2011 Gloria Bistriţa 32 (18)
2011 Metalurh Donetsk 0 (0)
2011– CSKA Sofia

Единствените му успехи са в Глория Бистрица, които са нещо като Миньор Перник. Провалил се е навсякъде другаде.

"Страшилището" Зику е направил добър последен сезон, но не виждам и неговата визитка да е особено впечатляваща, вкарва по 5-6 гола на сезон. :smt006

Цитат:
2000–2004 Dinamo Bucureşti 33 (8)
2001–2002 → Poiana Câmpina (loan) 6 (4)
2002–2003 → Farul Constanţa (loan) 20 (7)
2004–2007 Internazionale 0 (0)
2004–2005 → Parma (loan) 9 (0)
2005–2006 → Dinamo Bucureşti (loan) 40 (12)
2006–2007 → Rapid Bucureşti (loan) 30 (13)
2007–2010 Dinamo Bucureşti 39 (5)
2010–2011 Politehnica Timişoara 30 (18)
2011– CSKA Sofia

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:22 pm 

Седем:Едно написа:
Така и не ми отговори и хитро се измъкваш. Според теб не сме взели правилните играчи, за разлика от чорбата. Ако беше станало обратното, какво щеше да говориш?

Ти сам ми слагаш думи в устата. Взехме добри играчи, но недостатъчно като бройка и качество. Една селекция се определя дали е успешна по това колко от привлечените играчи са титуляри. От представените днес само за двама може да се прогнозира титулярно място. А дупките в отбора са много. Трябват ни поне още 4-5 играчи от класата на Цветков, Христов и Серж, примерно. Освен това Левски трябва винаги да привлича най-переспективните млади играчи. И не на последно място, поне веднъж в годината в селекцията трябва да има по една "перла", да породи живец и ентусиазъм в публиката, да създаде приповдигнато настроение и да накара хората да отидат на стадиона. Щом чорбата може да привлече Зику, защо ние да не можем?
А между другото, не е зле и ти да не се измъкваш, а да отговориш на простичкия въпрос - смяташ ли че в момента всичко ни е тип-топ, няма вече дупки в отбора и не ни трябват повече играчи?

Последна промяна hidden767 на Пет Юни 17, 2011 10:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:24 pm 
Аватар

Зику си е играч :smt006 ама с тоя трансфер най-много и ние да запеем "Няма Чику, няма Зику, няма цеденеа" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:25 pm 
Аватар

Значи според теб селекцията е приключена, сезона е загубен, чорбата са шампиони, а Зику е голмайстор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:27 pm 

Значи според теб селекцията е приключена, сезона е загубен, чорбата са шампиони, а Зику е голмайстор?

Смяташ ли че в момента всичко ни е тип-топ, няма вече дупки в отбора и не ни трябват повече играчи :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:32 pm 
Аватар

Смятам, че Гонзо каза, че чакаме още няколко играчи и селекцията продължава. Това ми дава право да се дразня от крайни мнения и храчки по него, преди всичко да е приключило. Ако (дай боже) ни потръгне сезона, пак ще се покриете и ще чакате да се издъним, за да възкръснете и да потриете доволно ръце с "аз казах ли ви".
Не е лошо вашата групичка да си погледне мненията преди миналия сезон, после като Гарра и Грийн ви затапиха позачезнахте и веднага се появихте да плюете като формата и мотивацията падна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:36 pm 

Какво има да се покривам? Аз съм казал всичко ясно и точно, както и преди последните 2 сезона - Левски няма да е шампион, защото не заслужава. Не заслужаваме, защото 3 години не взехме истински треньор, 3 години на наш гръб се учат анонимници, 3 години не се работи с мисъл за бъдещето, 3 години не можем да окомплектоваме състав без дупки, 3 години всяко следващо действие на ръководството е на 180 градуса от предишното. Ако има логика този отбор не може да стане шампион.
Дали на някакъв етап мще сем първи с 5 точки пред втория или последни няма значение - крайният резултат е един и същ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:43 pm 

Само да вметна и аз за неосъществените от нас трансфери(евентуални):
1.Изпуснахме Светослав Дяков - отиде в Лудогорец
2.Спокойно можехме да вземем Христо Златински от Локо ПД - така и така пазаруваме редовно от тях и търсим офанзивни играчи
3.Антон Карачанаков който уж следяхме отиде също при розовите, но тепърва ще се види дали и той и Костов са си заслужавали
4.Ю.Бенжалюн(лично мнение) но така или иначе стопер ни трябва
На прима виста се сещам за тях - това можеха да бъдат потенциални попълнения, сигурно има и още

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:54 pm 
Аватар

Тия играчи ( главно Зику ) съм ги гледал и са страхотни за нашето първенство, всичко друго са глупости. :) Гарата и той имаше 3 гола, а сега 36, на статистика никога няма да го вземеш в Левски нали? Зику да иде в Интер, директен трансфер, дали пък е направил впечатление на който трябва, ти как мислиш? За бразилеца, наистина знам по-малко, 1-2 мача само, без да го следя него, но от приятели на които вярвам в разбиранията, знам, че е страхотен. Ще видим, то да е добър и да успее са две различни неща, така че, ще се види. :) Просто те успяха да докарат добри играчи, а ние според думите на Гонзо, НАЙ-РАНО след седмица. Не е сериозно, това ми е идеята. Взимаш 2.5м от Гара и да не може да платиш на свободен агент заплатата е доста тъпо. Ще видим, не казвам, че селекцията ни е провал, просто, че досега не сме взели играч който да вдигне класата, а с продажбата на Гарата я свалихме. Докато чорбарите не са продали никой към момента и взеха двама много добри играчи + няк'в словенски национал, което на думи не е зле. Тия ( първите двама ) не са нито резерви от Серия "Б", нито някакви африканци недоказани. Нека да видим Гонзо кои ще привлече и тогава да коментираме, просто твърдя, че към момента чорбата ни бият откъм трансфери с много, но това не значи нищо, нито, че в края ще е така, нито, че ще са по-добрият отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 10:59 pm 
Аватар

Гледам, че в Интер е направил фурор направо. А за Парма се е скъсал да бележи. Явно наистина Интер не са го взели случайно с директен трансфер и са му дали доста шансове да се изяви :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:01 pm 
Аватар

Той е халф, не нападател. :) Разни там Благойчовци и тем подобни и до резерви в Интер не стигнаха, но ако тръгнат да идват тук ще е веселба. :) Дано вие сте прави де, но...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:02 pm 
Аватар

Е, къв ще да е, ама с директен трансфер да запишеш чутовните 0 (НУЛА, ЗЕРО) мачове си е сериозен успех :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:03 pm 
Аватар

Купен и отдаван под наем... нормална практика в Европа. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:05 pm 
Аватар

Христо Златински,Станислав Дяков... :smt005 :smt005 :smt005
А румънския циганин,в комплект с петре,яде синия кур с динамо б на Герена.Ще го лапа блажен и с прасетата :8)
А кой ще стане шампион...коментрите след мача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:06 pm 

Те и прасюгите по форумите си се бяха наакали покрай Гаррата,даже и много от тях ядоха бан, щото се бяха прехласнали прекалено много по него :loser2 , но в крайна сметка той не успя да ги накаже в директния мач на Герена, тъй че всичко е много относително с тия "звезди" ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:07 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Смяташ ли че в момента всичко ни е тип-топ, няма вече дупки в отбора и не ни трябват повече играчи :?:

Смятам че взехме оптималното от всеобщата некадърност на българските играчи, така че не виждам проблема? Дали ще оправдаят очакванията или ще са некадърници като Иво и Милиев, ще видим. Най-малкото Цветков е научен на ред и дисциплина и няма как да е по-лош от който и да било чалгар от нашето първенство. С чужденците предполагам пак ще са тънкажи като пари, но може пак да случим на златна находка кат Сержиньо и Гара...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:10 pm 

Ми то при нас всичко последно време е "може да случим"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:11 pm 
Аватар

Човека (hidden) иска да признаете, че в отбора ВСЕ още има "дупки" на определени постове. Лично аз подкрепям мнението му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:19 pm 
Аватар

Централен нападател и десен бек ще се вземат другата седмица може би (вероятно чужденци). Ако защитата за вас са тези "дупки" ,едва ли ще има големи промени там... В средата все още не е ясно ,но ако циганина работи с Влади заедно - тежкооо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:29 pm 

Десен бек? Мюлдер? Станчев? Защо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 11:29 pm 
Аватар

nikistankov написа:
Централен нападател и десен бек ще се вземат другата седмица може би (вероятно чужденци). Ако защитата за вас са тези "дупки" ,едва ли ще има големи промени там... В средата все още не е ясно ,но ако циганина работи с Влади заедно - тежкооо...

Дано да са смо слухове, ако не са - лошо и пак по старо му. Двата крана над "Б" днес изглеждат дсотойни заместници на двойката централни, ама не ги знам дали са чужденци и дали ше подпишат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 12:41 am 
Аватар

Хидън,селекцията тепърва започва,тъй че всички се надяваме,че Гонзо ще привлече най-добрите за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 1:24 am 
Аватар

hidden767 написа:
Смешно е да говорим за звезди в нашето първенство. Футболисти като Ивелин Попов, Манолев, Галин Иванов и Бандаловски трябваше да са в Левски. Трябваше да излязат в Европа от Левски.

...

Чудим се откъде да намерим защитник, а един Сашо Тунчев, макар и на възраст е перфектен защитник, а Енис Хайри още лови комари в морската градина на Бургас.

Бандаловски ми е "любим" наш юноша, просто всеки път като се спомене, че "трябвало да го оставим да му се даде шанс" - на тоя куц кон ли бе?! От самолет можеш да му прочетеш на челото, че е тоя е ебати тъпото копеле...ако има наш юноша за когото никога не бих съжалявал, че отиде в Чорбата - това е именно той.

Виж, вече за Хайри съм съгласен, но...може и да искат прекалено висока цена за него. А Сашо Тунчев... :smt005 :smt005 :smt005 Брат, искаш ли и Оуен Харгрийвс да вземем или още няколко сладури дето не са играли футбол в последните 24 месеца?! :smt007 На този етап съм на 1000% убеден, че Тунчев и в Хебър да се завърне, пак ще му е трудно поне една година!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 2:14 am 
Аватар

Според мен селекцията до сега е добра .Имаме привлечени 4 + един евентуално футболисти и се говори за 2-3 чужденци .При положение ,че начело е бащицата :ls-cup
Днес четох,че обвиняват Гонзо за привличането на ии5 и Слори. Нека не забравяме ,че ии5 спечели защитник на сезона преди да го купим,Слори има мачове за националния на Холандия. Гонзо да не е врачка да познае ,че няма да играят на ниво в отбора ...
Не съм на мнение ,че Гонзо трябва да е треньор, ама поне да му дадем шанс ,а не да го обливаме още преди да е провел и 1 мач, като официален треньор. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 2:32 am 

Trent написа:
hidden767 написа:
Смешно е да говорим за звезди в нашето първенство. Футболисти като Ивелин Попов, Манолев, Галин Иванов и Бандаловски трябваше да са в Левски. Трябваше да излязат в Европа от Левски.

...

Чудим се откъде да намерим защитник, а един Сашо Тунчев, макар и на възраст е перфектен защитник, а Енис Хайри още лови комари в морската градина на Бургас.

Бандаловски ми е "любим" наш юноша, просто всеки път като се спомене, че "трябвало да го оставим да му се даде шанс" - на тоя куц кон ли бе?! От самолет можеш да му прочетеш на челото, че е тоя е ебати тъпото копеле...ако има наш юноша за когото никога не бих съжалявал, че отиде в Чорбата - това е именно той.

Виж, вече за Хайри съм съгласен, но...може и да искат прекалено висока цена за него. А Сашо Тунчев... :smt005 :smt005 :smt005 Брат, искаш ли и Оуен Харгрийвс да вземем или още няколко сладури дето не са играли футбол в последните 24 месеца?! :smt007 На този етап съм на 1000% убеден, че Тунчев и в Хебър да се завърне, пак ще му е трудно поне една година!

Какви ли страшни прегрешения има горкото момче? Сигурно ти е изял закуската.
Като се има предвид колко малко пари по принцип даваме за селекция, когато изпускаме наши юноши, които биха ни излезли без пари да отидат в конкурентен отбор, откъдето пък да бъдат продадени за няколко стотин хилки в евро, всеки нормален човек трябва да го е яд. Остави настрана дали е куц кон или не, в тъпоумни фенски спорове няма да влизам. Фактите са че е в национала и скоро ще бъде продаден за добри пари, които трябваше да влязат в касата на Левски :!:
Ако ще си изпускаме талантливите юноши така, да закриваме школата. Още утре! Всяко талантливо момче ще е налко чешит, най-малкото защото ще вижда че е по-добро от останалите. Трябва да има подход към такива юноши, а не с рогата напред и да ходят където си искат :!: Закакво я храним тая школа? Тоя бил такъв, оня бил онакъв. Най-честото им прегрешение е че не щат да ритат за 600 лева на месец...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 2:35 am 

niki92 написа:
Според мен селекцията до сега е добра .Имаме привлечени 4 + един евентуално футболисти и се говори за 2-3 чужденци .При положение ,че начело е бащицата :ls-cup
Днес четох,че обвиняват Гонзо за привличането на ии5 и Слори. Нека не забравяме ,че ии5 спечели защитник на сезона преди да го купим,Слори има мачове за националния на Холандия. Гонзо да не е врачка да познае ,че няма да играят на ниво в отбора ...
Не съм на мнение ,че Гонзо трябва да е треньор, ама поне да му дадем шанс ,а не да го обливаме още преди да е провел и 1 мач, като официален треньор. :levski

Алооо, Гонзо не е за първи път треньор на Левски, и не говоря за тази година, когато скачаше около тъч линията :!:
То си е типично за средняшките отбори през 3 години да си менкат едни и същи треньори, като Ботев, дето смениха по 6 пъти Чико и Марин Бакалов. Отбор, който се стреми към развитие не може да залага на бита карта или на дилетанти, които да се учат на гърба на 2 милиона фенове :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 8:46 am 
Аватар

hidden767 написа:
Остави настрана дали е куц кон или не, в тъпоумни фенски спорове няма да влизам. Фактите са че е в национала и скоро ще бъде продаден за добри пари, които трябваше да влязат в касата на Левски :!:

По същата логика можеш да закриеш всяка една друга школа по света... а и преди няколко страници твоя брат по негавитизиъм Смирноф (май той беше) спомена "то пък и тия пари нали щяха да влезнат в касата, а по-скоро в джоба на Бащицата" :bigok Та даже и да бяхме били ние трамплина на Бандаловски, пак щяхте да сте недоволни - ето, вече се научих да разбирам и вашата гледна точка :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2011 10:57 am 
Аватар

Alek написа:
Тия играчи ( главно Зику ) съм ги гледал и са страхотни за нашето първенство, всичко друго са глупости. :) Гарата и той имаше 3 гола, а сега 36, на статистика никога няма да го вземеш в Левски нали? Зику да иде в Интер, директен трансфер, дали пък е направил впечатление на който трябва, ти как мислиш? За бразилеца, наистина знам по-малко, 1-2 мача само, без да го следя него, но от приятели на които вярвам в разбиранията, знам, че е страхотен. Ще видим, то да е добър и да успее са две различни неща, така че, ще се види. :) Просто те успяха да докарат добри играчи, а ние според думите на Гонзо, НАЙ-РАНО след седмица. Не е сериозно, това ми е идеята. Взимаш 2.5м от Гара и да не може да платиш на свободен агент заплатата е доста тъпо. Ще видим, не казвам, че селекцията ни е провал, просто, че досега не сме взели играч който да вдигне класата, а с продажбата на Гарата я свалихме. Докато чорбарите не са продали никой към момента и взеха двама много добри играчи + няк'в словенски национал, което на думи не е зле. Тия ( първите двама ) не са нито резерви от Серия "Б", нито някакви африканци недоказани. Нека да видим Гонзо кои ще привлече и тогава да коментираме, просто твърдя, че към момента чорбата ни бият откъм трансфери с много, но това не значи нищо, нито, че в края ще е така, нито, че ще са по-добрият отбор.

Alek, понеже го повтори много пъти- за Зику, айде. Но не мога да повярвам, че имаш приятели, които гледат Глория Бистрица?!?!?! Щото този само там е вкарвал. Що се отнася до това, че продаваме Гарра, а пък не можем да платим заплатите на свободните агенти- ами ако не си спомняте Гарра беше официално продаден преди два дни ;)

Хидън, що се отнася до купуването на играчи от Литекс- ами не си прав. Няма как да купим играч от Литекс, при все, че турския пазар в момента е отворен и Дришата би ни продал играч на цена, минимум каквато би му взел там, а може би и отгоре.

Накрая само искам да вместна тази статия, в която сигурно има неточности, не са сметнати комисионите на мениджърите и т.н., но все пак мисля, че разликата в сумите е достатъчно голяма, за да можем да кажем, че цифрите говорят сами за трансферната политика на Гонзо. Да, прави грешки, миналият сезон не станахме шампиони именно поради спортно- техническо естество, но аз вярвам, че Гонзо си взима поука.
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2714303

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]