forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 9:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 9:31 am 
Аватар

Смирноф,пий си водче и не ги коментирай нещата :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 9:39 am 
Аватар

Успех на Гарра. Дано повтори доброто си представяне и стане голмайстор на Европа. Толкова радостни моменти ни донесе, че както каза RIOT ще остане в синята история. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:23 am 
Днес отново ТОТАЛЕН провал на селекцията. Гонзо да си ходи...
А иначе Фрайбург вчера взимат някъв чернокож голаджия. ФРАЙБУРГ, бе :shock: Средняк в Германия. А ние къде спахме,а не им го отмъкнахме??????????? А хвърляме пясък в очите с трансфери на Орлин Цветков и и Иван Старокин :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:27 am 

Аз също считам селекцията за провал, тотален :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:30 am 
Аватар

Тоя Гонзо за нищо не става. Дано се махне по-скоро. Хич не ми се зачеква темата, ама не мога да не спомена, че пак не взехме Гадин Иванов :(
А Бащицата прави каквото може човекът. Дава пари като шума, без никакви ограничения. Гонзо е много зле :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:31 am 

ДОРИ НЕ Е ИЗГОТВЕНА ОФЕРТА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:33 am 
Аватар

Omraz написа:
ДОРИ НЕ Е ИЗГОТВЕНА ОФЕРТА!!!

Нали се писа някаква оферта? Да се смени само датата! Този път няма начин да не я приемат :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:36 am 

Нищо не се чува и за Искрен Писаров, Муса Койта и Лис. :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:48 am 
Аватар

Като цяло доста слаба селекция. Може ли да вземеш човек на име Тодор Христов :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:54 am 
Аватар

И нито един чернокож/негър/афро-американец-еропеец :loser2 :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 10:56 am 

Ние да задържим Иво, другото е поправимо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 12:13 pm 
Аватар

Иван Горанов: Искам да вкарам хеттрик срещу Левски

http://video.gong.bg/?vid=28B8HY65NHX2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 1:54 pm 
Аватар

Insomnia написа:
:shock: :ohmygod Как не трябва да търсим централен защитник, като точно тази зона ни е най-слабата?

Е, стига бе, ще ми кажеш, че не искаш да изтръпваш и да си съкращаваш живота с 10 години при всяка изсипана топка в наказателното ни поле? :bigok Аз не искам да се лишавам от емоциите, така ми е по-интересно :loser2

Alek написа:
Не е нормално да продаваме за толко много пари и да взимаме главно free agents, но хайде... тия поне се водят добри.

Такава дефиниция изобщо не е добра, защото има адски добри играчи, които всеки сезон ги пускат на свободен трансфер, а ако съберем най-доброто от тях, може перманетно да си играем на четвърт и полу-финали в ЛЕ, че и повече :wink: Така че нека не презираме в случая визията на бащицата спрямо свободните агенти, особено когато са играчи, които сме чували и преди - визирам Грийн и евентуално Ваз Те. Зверски много ме радва да се свързват такива футболисти с Левски :lsfc1

Smirnoff написа:
1. Щом продадохме Гонзо за 4.1 млн. евро, а Дембеле, който е доста по-качествен нападател за 2 млн. евро, това какво говори за трансферната ни политика - подобрила се е или се е влошила?

Когато продадохме Гонзо в Рен нямаше такъв термин като "финансова криза", а откакто тази настъпи, немските клубове с тяхната политика и начин на ръководене в момента са най-силните на пазара и след 10 сезона като продължават по същия начин ще са хегемон в Европа и най-желана дестинация от най-добрите футболисти, докато много други европейски отбори (визирам най-вече Англия) ще изпитват големи трудности с парите. Така че трансфера във Фрайбург е възможно най-добрия вариант, а парите са предоволни. Друг е въпроса, че бих поспорил до колко Гара е по-добър футболист от Гонзо...не всичко е до бройката голове...

Като цяло наистина не знам защо си толкова негативен, особено след като Гонзо още миналия сезон показа, че може да постига добри резултати начело на отбора - сега вече взе българите, а не втория вариант - чужденците, но нека поне и този сезон му дадем картбланш да се докаже като треньор. Все си мисля, че при затъващото ниво и положение на българския футбол, това което направихме през изминалия сезон беше феноменален успех, ама докато не спечелим Шампионската Лига май винаги ще има недоволни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 3:01 pm 
Аватар

Цитат:
Все си мисля, че при затъващото ниво и положение на българския футбол, това което направихме през изминалия сезон беше феноменален успех

По кой критерий? Успех в Левски е първото място и купата. Излизане от групи на евротурнири - поне. Нито едно от тези неща не се случи, няма успех, камо ли пък нещо повече. Имаше много положителни емоции есента, толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 3:22 pm 
Аватар

Не говорех за българското първенство, в случая говорех за представянето в Европа, смисъл, какво толкова дееба, у дома мачкахме некакви отбори, които само с бюджета си за един трансферен прозорец могат да ни купят целия отбор, no big deal дето се вика :bigok Аз не мисля, че в близките 20 години може да има друг български отбор, който да излиза с/у отбори като тези от групата ни и да ги бие както си му е реда...единствени сме по това отношение и е хубаво да се оцени още преди да имаме 4 финала за ШЛ и 3 победи в тях :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 3:28 pm 
Аватар

а мен тоя трансфер на Гарата, само ме натъжава...то е ясно, че половин отбор си тръгна с него...
тежко ще е следващия сезон.....

а и на какво да се радвам...че бащицата стана с 2 М евро по богат ли.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 4:48 pm 

Това, което наблюдавам, не само в този форум, а сред фенските нагласи изобщо - напудрената от сервилни медии фигура на Гонзо е запленила доста хора и в доста голяма степен - всяка критика към Него се приема като краен песимизъм, "чорбарство" и враждебно отношение към отбора. Посредственото представяне на вътрешна и външна сцена се облича в одеждите на успеха, а липсата на цялостна визия за развитието на клуба в спортно-технически и организационен план изобщо не се споменава, сякаш е нещо напълно нормално... И в същото време мачовете на тоя успешен Левски се играят пред 100 човека! :smt017 Веднага ми идват на ума паралели с управлението на Б.Б., чиито управленски абсурди се приемат с благоговение понеже той си е Пич, Народен човек и т.н. Пък ако вървим в същия дух, може и на сталинизъм да я докараме и да си окачим по един портрет на стената...

Не бих зачесвал тези нагласи, ако не бяха опасни изобщо за идентичността на клуба. Как може две поредни години без титла и купа с тенденция за трета такава и едно сравнително пошло представяне в Европа да се представя като някакъв успех? Та, през 2006 г. със същия бюджет този отбор игра на 1/4 финал в УЕФА, следващата година беше в ШЛ и прегази всичко в България и сега вместо да се стремим винаги към тази цел, към превръщането й в тенденция, ние по най-овчия начин се примиряваме със статута си на пълен аутсайдер?! Ама Литекс си били купували мачове, ама лит(*кс-етрополе си пазарували с кредити, ама в Европа били извънземни и разни други такива - оправданието е като задника всеки си го има и да се оправдаваш винаги е по-лесно, отколкото да работиш и да търсиш проблемите. Само за информация - в момента на европейското до 21 г. играе Беларус с 9 човека от заводския БАТЕ, ама защото явно те са работили компетентно и с визия, а не като тука "Другите не играят честно, нямаме късмет, журналистите са лоши и Космоса ни е крив"... и газ с Аудито към Син сити. Приемам тази нагласа на Гонзо - явно той знае колко може и затова не се изхвърля дори да мечтае, а просто тича по ръба на бръснача и прави всичко възможно да се закрепи в Левски повече време. Ама щом и феновете вече спят спокойно с калъфката и дори не си позволяват да критикуват открито директора и да го натискат за по-добро представяне, значи нещата не отиват на добре. Вместо да вървим по пътя на БАТЕ, тръгваме по този на Славия - като бройка на стадиона вече го докарваме... (голямата мечта да останат само коравите ладове 50 човека върви към сбъдване), като ценностна система вече също ги догонваме - пълна маргинализация.

П.С. Между другото - чисто информативно - какво мислите за вариант Илиян Илиев треньор, Херо - спортен директор?

Последна промяна Smirnoff на Чет Юни 16, 2011 4:51 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 4:49 pm 
Аватар

ГА, ти ли си, бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 4:50 pm 

Седем:Едно написа:
ГА, ти ли си, бе?

Болното прасе ГА, което мечтае Левски да е зле, сравнително рядко напада Гонзо. Защо ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:00 pm 
Аватар

Смирноф,а сега да не си прекралил с водчето? Пълни глупости пишеш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:16 pm 
Аватар

Цитат:
П.С. Между другото - чисто информативно - какво мислите за вариант Илиян Илиев треньор, Херо - спортен директор?

Много рано е дошла Коледа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:16 pm 
Аватар

Цитат:
Ама щом и феновете вече спят спокойно с калъфката и дори не си позволяват да критикуват открито директора и да го натискат за по-добро представяне

Утре на тренировката идвам с транспарант "аз ще пея само за/при победа" :loser2

Цитат:
ГА, ти ли си, бе?

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:28 pm 
Аватар

Аре да идват нек'ви идиоти, че ми писна да чакам. Все едно Меси договаряме да го еба. Селекцията беше ясна на 18ти май, началото на юни, 17ти юни, началото на първия лагер и накрая обичайното 4ти кръг нов играч...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:34 pm 
Аватар

Не знам защо се приема smirnoff с ирония, когато човека казва самата истина. На мен са ми смешни ентусиастите, които смятат, че провален треньор два сезона, ще постигне нещо повече през този от 2 или 3-то място, някакво отпадане за Купата и нещо си в ЛЕ. Замислете се малко повече преди толкова дълго и сляпо да вярвате на един човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:37 pm 
Аватар

Няма какво да му мислим, Гонзо заяви, че не е ли шампион тази година напуска отбора, това е. Който иска да му стиска палци, които не иска да си гледа работата. Той е треньора, знае си при какви обстоятелства ще продължи и при какви не, това е. Мен ме притеснява, че Литекс си запазиха отбора, чорбарите взимат много качествени чужденци ( гледал съм ги ), а ние сме досега с Башлиев, Райков и Гара във Фрайбург. Бавят се тия чужденци, а добрите играчи рано ги прилапват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:46 pm 
Аватар

Alek написа:
. Мен ме притеснява, че чорбарите взимат много качествени чужденци ( гледал съм ги )

Че те секи път правят да си ебе майката селекцията и след първата не дадена заплата,си хващат пътя и да ги нема :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:59 pm 
Аватар

Зику и тоя бразилеца са много добри... словенеца е идиот най-вероятно, но другите двама са супер играчи, отделно не са продали никой, вдигат класата, да видим ние какво ще направим... досега сме я свалили със сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 6:02 pm 

krivia написа:
Не знам защо се приема smirnoff с ирония, когато човека казва самата истина. На мен са ми смешни ентусиастите, които смятат, че провален треньор два сезона, ще постигне нещо повече през този от 2 или 3-то място, някакво отпадане за Купата и нещо си в ЛЕ. Замислете се малко повече преди толкова дълго и сляпо да вярвате на един човек.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 6:58 pm 
Аватар

krivia написа:

продължавай с пеенето само за победа :smt023. А да имаш повече точки от Ювентус в ЛЕ е нещо си-добре. 2 мача в Ловеч ни костваха и титлата,и купата. А 11 точки пред чорбата при положение,че бяхме на 6 зимата,това никой не го брои.

Явно вече ще трябва всички форумни разбирачи,които са били освободени от физическо,да си сложат изискванията в началото на всеки сезон към всеки играч и треньора и ако не се изпълнят,да се махат. Защото форум.Левски.ком движи целия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 7:12 pm 

Квото и да кажем прасетата с тея доста си дигат нивото, а при нас след напускането на Жотката и Гарата нивото пада....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]