forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 10:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 10:35 pm 
Аватар

По предварителни данни Румен Христов водел пред Светослав Малинов - ако се избере тоя да е представител на сините за изборите аз лично оставам без избор и няма да гласувам най-вероятно, тоя не може да е бъде избран честно и без цигански гласове :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 10:59 pm 
Аватар

http://komitata.blogspot.com/2011/06/blog-post_74.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:07 pm 

Малинов и Кисьов бяха силните кандидатури.Тия двамата, ако съберат общо 5% на изборите ще е успех.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:09 pm 

Абсолютно, и аз така ги виждам нещата... за съжаление нещата ще са точно огледални... Тотален кур :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:10 pm 
Аватар

+1, въпреки, че гласувах за прошко щот просто искам тва сдс да изгуби и двата вота и да се самозакрива вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:34 pm 

в софия-дсб
в страната - румен
слушайте кво ви пее радиото :bigok :loser2
прошко ми беше ясен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:31 am 

Aз си мисля, че тези избори ще са и края на Синята коалиция, която така или иначе беше направена по принуда. :smt006 Очаквам още от утре да почнат цирковете.
Oчевидно е, че в тази "коалиция" няма нито разбирателство, нито единомислие. След като са купувани и цигански гласове за ПРЕДВАРИТЕЛНИ избори. :ohmygod Убеден съм, че са го правили и от двете страни.

В резултат от цялата простотия и на двата избора спечелиха по-слабите кандидати. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 7:13 am 
Аватар

Brannik написа:
+1, въпреки, че гласувах за прошко щот просто искам тва сдс да изгуби и двата вота и да се самозакрива вече.

не ми се влиза в спорове с хора от едната страна на барикадата, но такова гласуване тип да преебем другарче е изключително глупаво. Предполагам, че и голямата част от хората от двете партии са гласували точно по този начин без да погледнат реално плюсовете и минусите на кандидатите. Както и да е.. съдбата на тази коалиция беше ясна за съжаление...

edit:
w krajna smetka huj Христов и Прошков - кандидатите на Синята коалиция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 10:13 am 
Аватар

Празнуваш ли днес, народе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:27 am 
Аватар

Аз да със сигурност :loser2 Ставаме на 13 :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:34 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Аз да със сигурност :loser2 Ставаме на 13 :smt047

Ти си я планирал, за да е вкрак с властта. Знам те аз :bigok Здраве в големи количества! :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:36 am 
Аватар

:bigok :levski :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:37 am 
Аватар

Бачи Пържи вече си има тийнеджър у тях :bigok Честито :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:38 am 
Аватар

УЖАС Е, ВЕРВАЙ МИ :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:04 pm 
Аватар

Жива и здрава да ти е, бачи.

Иначе Румен Христов печели с над 9000 гласа, а Прошко с над 4000, ебах го тоя цигански вот.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:24 pm 

Добре бе, какви са тия глупости мамка му, за вътрешни избори да има изборен туризъм :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:47 pm 
Аватар

Изборът на Румен Христов на фона на ерудиран и нормално изглеждащ човек като Светослав Малинов е тотално разочарование и провал. Тва да избереш човек, завършил селскостопански университет и полевъдство на фона на човек, завършил образованието си в САЩ и Великобритания и направил едни от най-добрите преводи на известни консервативни автори не знам как да го определя точно, но надеждите за тоя народ се изпаряват все повече.

antonatan, гледам си гласувал за христов, я кажи с кво точно ти се вижда по-добър от малинов, защото аз от всякаква гледна точка не мога да видя и частичка, за която да се хвана и да ида да гласувам за него..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:54 pm 

СДС има структури с поне 4-5 члена във всеки един град и много села, а ДСБ няма. България не е София. Беше пределно ясно, че Румен Христов ще спечели. И двамата са еднакво неизвестни имена, Светльо Малинов ни е по-познат защото се пише доста за него в този форум.
Аз гласувах за него защото съм го чувал 2-3 пъти как говори и ми хареса, а другия ме дразни само по физиономия.
Макар че като знам, че е политолог ми светва една червена лампичка, защото за мен политолог означава дървен философ, теоритик, търтей и т.н., който с нищо не допринася за увеличаването на БВП и обикновено такива хора на практика са негодни за почти нищо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:56 pm 
Аватар

Сипаха ли на политолог4етата :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:58 pm 
Аватар

И двамата нямаха никакви шансове, тъй че не ме е яд чак толкова много, но това с мангалите наистина ме разочарова зверски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 1:03 pm 

Аз съм убеден, че Кoстов е бил наясно, че няма шанс на предварителния избор за президент. Докато за кмет има някакви шансове. Чрез изборите врътна МаУтин да застане за кандидатурата му. :bigok :sm_cigar

Цитат:
Оценка на НР на ДСБ за предварителните избори на Синята коалиция юни 2011 г.
НР определя изборите като успешни за СК, заради добрата им организация (във всички предвидени секции беше проведено гласуване) и активността на нашите симпатизанти. Благодарим на участниците в подготовката и провеждането на изборите, благодарим сърдечно на избирателите, на които сме признателни, че подкрепиха нашата коалиция.
Благодарение на активността на нашите симпатизанти, изразена в над 75500 действително подаде гласове, изборите дадоха обективни резултати, които НР на ДСБ приема.
Предварителните избори дават възможност за силен старт на кампанията за същинските, заради активно проведената предизборна кампания.
Сега първата задача на спечелилия президентската номинация Румен Христов и на Прошко Прошков е да се превърнат от партийни в коалиционни претенденти за президент и кмет на София. Г-н Христов трябва да убеди в това 45 % от избирателите на Синята коалиция, а г-н Прошков 33% от избирателите ни в столицата.
Вътрешните избори в Синята коалиция слагат край на зачестилите спекулации, включително от ГЕРБ, че една от партиите „носи” другата.
Изборните резултати дават важен ориентир на общинските организации на ДСБ и СДС за решаване на споровете помежду им при излъчването на кандидатите за кметове и за подреждането на листите за същинските местни избори. Затова и предвид кратките срокове за регистрация на кандидатите, ДСБ предлагаме на ръководството и местните организации на СДС да сключим споразумения за общо явяване на местните избори не по-късно от 4 юли.
НР на ДСБ благодари на Св. Малинов за спечеленото ново доверие, което даде предимство на ДСБ в областните центрове Благоевград, Добрич, Пловдив, Стара Загора и Хасково, във Варненски, Габровски, Добрички, Пернишки, Старозагорски, Хасковски и Шуменски МИР.
Поздравяваме Прошко Прошков за победата, която го прави общ кандидат на сините за кмет на София и му пожелаваме да стане мост за укрепване на нашата коалиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 1:16 pm 

Някъде могат ли да се видят резултати по райони?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 1:17 pm 
Аватар

Е то е ясно, че дсб са много по-силни в София и там има някъв шанс, а за президент не, но все пак щеше да е хубаво да има за кой да се гласува и за президент. Сега за провала на президентските избори ще трябва да се обясняват от сдс, а дсб ще си се борят за София където има някви шансове с подкрепата на сдс, хитро е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 1:19 pm 
Аватар

Brannik, не съм гласувал за Христов :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 1:35 pm 

жорка,малинов е завършил политология в су :wink: тва в англия и хамериката са специализации
а румен христов е преподавател и доктор по икономика...не е толкова тАп колкото го изкарваш :bigok

иначе политологчетата пак загубихме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 2:31 pm 
Аватар

Един ден и ти можеш да станеш президент на тази измъчена държава. Надявам се да не съм жив тогава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 2:50 pm 
Аватар

Не мога да повярвам, че най-филмираните хора са привържениците на десните, а специално за тези от форума и на Левски! Да имаш подкрепа от под четири процента и да заливаш държавата с реклама за вътрешни избори! :ohmygod
Пък и политически тъмносините от форума-хайде осъзнайте се малко! Аз когато съм гласувал за СДС, много от разбирачите тука със сигурност са били в детската градина, така че малко по-реално да се гледа!
Само като си спомня какви надежди се възлагаха, а какво се получи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 2:52 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Един ден и ти можеш да станеш президент на тази измъчена държава. Надявам се да не съм жив тогава :bigok

Тогава официално всички ще говорим мьеко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 3:03 pm 

гил галад написа:
Не мога да повярвам, че най-филмираните хора са привържениците на десните, а специално за тези от форума и на Левски! Да имаш подкрепа от под четири процента и да заливаш държавата с реклама за вътрешни избори! :ohmygod
Пък и политически тъмносините от форума-хайде осъзнайте се малко! Аз когато съм гласувал за СДС, много от разбирачите тука със сигурност са били в детската градина, така че малко по-реално да се гледа!
Само като си спомня какви надежди се възлагаха, а какво се получи...

Ти па все едно не си филмиран с ВМРО. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 3:54 pm 
И те, разбира се, имат в пъти повече вот от "под четири процента" :ohmygod И разбира се, че точно на левскари отива да бъдат убедени демократи с ясно изразена национално-отговорна позиция... :wink:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]