forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 1:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 9:41 pm 
Аватар

Цитат:
Всеки жив пенсионер,враг на бюджета

Интересното е, че никому не се вижда абсурдно и перверзно твърдението:"Ами дайте да видим дали ще има пари в бюджета, па тогава да видим ще има ли за пенсии".
Парите за пенсии са отдавна и вече заработени от тези хора, докато са работили. Удържани са им вноски, те са постъпвали в съответни фондове и пр.
А ако отдавна са ги окрали, да имат доблестта да го кажат. И да издирят чевръстите гепачи.
А случайно не сме ли забравили веселата хиперинфлация от Виденово време? И как за да се заличат едни раздадени милиони и милиарди, на практика стопиха депозитите на цял народ или направо ги източиха от разни пирамиди?
Кой го направи, как, с чие съдействие? Има ли осъдени, виновни? Нищо. Хем след толкова време. Прочее виновни никой не е и търсил.
Те затова казвам, че България не е спирала да се управлява от крадливи и престъпни комунисти и съучастниците им без изобщо да ме боли кура от чия партия претендират, че са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 5:49 am 
Аватар

Минавам само да напомня, че днес гласуваме за Прошко Прошков за кандидат за кмет и за Светослав Малинов за кандидат за президент!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 10:27 am 

Аз като съм в Студентски град мога ли да гласувам? :smt017 Или трябва задължително да се прибирам до Русе? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:19 am 
Аватар

Да не дава Господ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:40 am 
Ангелов, отивай в секцията, която е най-близко до теб и си гласувай като пич :smt006 Аз ей сега бях, обясних им, че адресната ми регистрация е другаде, малко се суетиха кво да правят, обясних им да ме пишат зад линия, както беше със студентите на парламентарните избори, но после единият се обади някъде и му казаха да ми напишат адреса, където живея във Варна и да си гласувам спокойно :wink: То тук няма списъци с имена както на редовните избори, така че проблемът е нулев.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:10 pm 

принципно на мен малинов ми каза, че се гласува по постоянен адрес, но ония във варна явно ни ги ибе :bigok

ще пея рап ако малинов е кандидат щото ще е успех за нашата катедра ама дълбоко се съмнявам :wink:

а за прошко съм убеден, че ще спечели

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:15 pm 
И какъв по-точно е смисъла да не мога да гласувам в Сталин :roll: Преливане на гласове от едн град в друг ли ще се получи :lol: Дали ще гласувам в Толбухин или в Сталин, все тая... Трябва да са мега малоумни да не оставят хората-студенти да гласуват.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:25 pm 
Аватар

Забележително много хора са гласували при нас.Зарадвах се :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:36 pm 

Makedonalds написа:
И какъв по-точно е смисъла да не мога да гласувам в Сталин :roll: Преливане на гласове от едн град в друг ли ще се получи :lol: Дали ще гласувам в Толбухин или в Сталин, все тая... Трябва да са мега малоумни да не оставят хората-студенти да гласуват.

E да, ама може да обиколиш всички секции във Варна и да гласуваш. :loser2 После и да те засекат санкция няма.

Не вярвам Малинов да спечели, защото СДС има структури във всяко село и паланка и има мобилизация навсякъде. Докато ДСБ е основно в София. Примерно баща ми е гласувал за Румен Христов, без да е свързан със СДС и да го е мобилизирал някой /то не че е възможно :lol: /.

Въпроса е, който и да спечели , след това да няма селянии и неща от рода "аз тоя няма да го подкрепя" и т.н. Както всъщност винаги става. И без това днешните избори са за една шепа хора, които са максимум 7-8 % от гласоподавателите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 3:09 pm 

Men ne mi dadoha da glasuvam chtoto vuperki 4e sum oligarh i jiveja na centura sum si bedno dete ot provansa i njamam 4estta da imam me4tano sofiisko jitelstvo :cry: -1 za malinov i prochko

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 3:34 pm 
:ohmygod
Малоумници...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 3:45 pm 
Аватар

"Изненадващ" цигански вот в Кюстендил, Варна, София и т.н. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 5:44 pm 

И на мен не ми дадоха в Студентски :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 5:57 pm 
Аватар

Айде и аз направих първото си гласуване и вече официално мога да се броя за "син" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 6:19 pm 
Аватар

Надежда Михайлова сега е при Цуци Цайсатата курва и каза, че имало голям цигански вот, което хич не и харесвало. А Командира беше при Дияна Найденова и отново ме смая с изключителното си поведение, ум и визия. Честно ви казвам, готов съм да си дам единия бъбрек за втори мандат на Костов. Просто е с класи над всички политици в тази държава. Голям е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 6:29 pm 
Аватар

За наше съжаление обаче едва ли ще мине границата от 5-6% ... А онова ченге и комунягите пак ще съберат сумати проценти. Ебем ти и простия народ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 6:45 pm 
Аватар

Д., "син" такъв, да ти дам ника ми, че аз съм неутрал поне докато не се гласува за нещо смислено :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 6:52 pm 
Аватар

Държа да си остана фен на простотията и да показвам, че не се интересувам от футбол :bigok

Иначе в Пазарджик неочаквано висока избирателна активност, не знам точно колко са гласувалите, но постоянно прииждаха хора.

По медиите пише, че почти цялото бсп се е изредило да гласува, както и доста мангали :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 7:34 pm 
Аватар

Поне Вие не създавайте някакво излишно напрежение,който е победител,той е кандитата на коалицията ,без значение как се казва и без значение на личните Ви желания,а аз не отидох да гласувам в тези вътрешни избори,защото до последно се надявах,че ще им увре акъла и ще бъдат допуснати и други имена от съвсем естествени партньори от други партии,но на тоя етап явно че не става

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 7:48 pm 
Аватар

Кисьов май няма да спечели :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 8:26 pm 
Аватар

При нас в най-голямата секция 600-700 гласували и то малко преди затваряне :smt085 Е все пак трябва да се отчете факта, че там са оркските квартали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 8:49 pm 
Аватар

С тоя цигански вот имам съмнения, че Румен Христов ще спечели за президент, което би било жалко. Надеждата идва от там, че 1/3 от всички гласове са от София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:23 pm 

пиян съм и не съм отварял сайтове цял ден, щото пия цял ден у русйету но минавам пак да ви изпея прогнозата на радиото
румен и прошко печелят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:34 pm 
Аватар

Пепел ти на езика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:45 pm 
Аватар

ДСБ печели в община "Перник" :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:50 pm 
Аватар

От къде тия данни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:58 pm 
Аватар

Цитат:
Прошко Прошков е кандидатът за кмет на София, излъчен от Синята коалиция, по предварителни данни
12 юни 2011 | 21:49 | Агенция "Фокус"
Начало / Партии

София. Прошко Прошков е кандидат-кметът на София, излъчен от Синята коалиция. Това сочат предварителните данни от обработените до момента секционни протоколи, съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на Демократи за силна България (ДСБ).
Според предварителните данни кандидатът на партията Прошков убедително е спечелил надпреварата с кандидата на СДС Владимир Кисьов.
Окончателните данни от първичния вот на десницата, провел се днес, ще станат ясни утре. Според пресцентъра на ДСБ е малко вероятно тази нощ да се разбере кой ще е кандидат-президентът на Синята коалиция.
Гражданите, дали гласа си за излъчване на единна кандидатура за президент и кмет на София, са над 60 000 в страната, по данни за вота до 18.00 часа.
Христина ДОБРЕВА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:59 pm 

Бе кво толко му се кефите на тоя Прошко??? И от приятелите, родени и живеещи все още в Лозенец (разбира се тъмносини завинаги), както и от такива, дето им се е налагало да работят с тоя Прошко мненията са едни и същи - абсолютен цървул, нагляр и безполезник...

ДСБ, та ДСБ... ОК, Малинов е ОК, ама Прошко копеле... Ебати щетата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 10:00 pm 
Аватар

В район Красно село кандидатът за президент на ДСБ Светослав Малинов е получил 1337 гласа, а кандидатът на СДС Румен Христов - 323 гласа.

В нашия район добре, дано в другите да е още по-добре :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 10:01 pm 
Аватар

наш'те кандидати нещо назад са. Лично ме е яд за Кисьов. Нищо де, квото такова

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]