Чакай сега Macedonia, не виждам някой да говори нещо, като дори не се спрягат имената на чужденците. Не знам дали визираш мен, но аз казах, че много зависи именно какви са чужденците, да не са пак някакви с по 2 мача за резервите на Рода. ( справка Матондо ) Аз написах защо смятам, че нивото на отбора се сваля. Според мен играч като Гара няма да доведем, мисля, че на всички е ясно, че близкото десетилетие това няма да стане. Дори да приравним Тасевски с пичагата от Пирин, пак остават редица дупки, които не смятам, че ще бъдат заменени с по-добри играчи. Ще ме извинява Тошко Христов, но не ми прилича на нивото на Жоазиньо, а там Башлиев и Райков не смятам дори да го коментирам, те са взети на принципа - ако стане, стане, ако не, кой от къде е. Тези играчи не са взети да са ни лидери в отбора и да имаме очаквания към тях. След като няма да вземем ляв бек, а там ще си играе Видович ( според думите на Гонзо ) и голямата вероятност чужденците да са някакви дребни риби, няма как аз да съм с големи очаквания. От тук нататък, кое къде се е писало, аз смея да твърдя, че и за Гарата и за Грийн, не съм не само лоша дума, но дори съмнения в техните качества. Други искаха Гаррата да се изпоконтузи и т.н.
Изобщо не съм на мнение, че Илиев е толкова сигурен вратар за колкото всички го имате тук, но да кажем, че там имаме кой да влезе, общо взето този пост ни е добре. Десен бек Мюлдер е добре, резервата му е мале-мале. Централните защитници са извън топ 5 на България със сигурност, пълни дупки, резерва Башлиев... ляв бек - Видович, резерва Щърков?! Халфове Йовов, Грийн, Гаджев, Димов, Огнянов, гоооооооооре-долу добре. Цветков като АМЦ, определено е добре, кой ще му е резерва не знам, един Кривия можеше да влиза на този пост. Крилата са ми тъмна Индия, знам само, че не ми се гледа Иса дясно крило.
Много повярвах на думите на Гонзо, че този сезон ще имаме дълбочина в състава, а не да излезе Гарата и да няма кой да вкара гол, но това абсолютно НЕ става към момента. Към момента смело твърдя, че не е взет нито един играч, който да вдигне нивото на отбора, а то се сваля с продажбата на тримата футболисти, само Цветков може да приравня към Тасевски и то с много условности. Пак ще берем огромни ядове, ако се наредят мачове сряда-събота, само при една контузия или наказание на защитник. Съжалявам Македония, не си длъжен да ми следиш постовете, общо взето винаги съм бил позитивен към трансфери, играчи и т.н. но тази година съм много, много резервиран към очакванията. Христов не е Жоазиньо, Цветков е най-много нивото на Тасевски. Единственото положително е, че който и да вземем за крило по-зле от Слори и Матондо ще е трудно.

Ляв бек и защита - няма, но защо ли да има... три милиона евро продажби и привличаме за има няма 0.5м евро с всичките му там клаузи и тъпотии...