forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 9:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 06, 2011 11:51 pm 
Аватар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=917736

Две! фалшиви дипломи, копеле :bigok Тия в митниците явно всякакви ментета си вкарват, дори дипломи от виетнамското УНСС :smt005 Омраз не го виждам нагоре по стълбицата с това неговото образование.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 06, 2011 11:52 pm 
6-дневната война е умалено копие на боя пред хотел Санкт Петербург и скъсаният ланец на Жорко Здравия, за което после жАлтите го ядоха последователно в Гагарина, Кичука, в Хистерията и зад Новотела :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 1:09 am 
Аватар

СРЕДЕН ПРЪСТ в гъза за комунистите :bigok

Прикачени файлове:
DSC02880.JPG
DSC02880.JPG [ 754.18 KiB | Прегледано 3772 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 1:57 am 
Аватар

:shock: Няма ли кой да й драсне клечката на тая стая ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 2:07 am 
Аватар

Tuchkata написа:
:shock: Няма ли кой да й драсне клечката на тая стая ?

Що бе? Нека се знае и помни, че това, което турците не съсипаха за пет века, комунягите го отнесоха за петдесетина години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 11:12 am 
Аватар

Ivan63 написа:
А аз толкова наивно си мечтая за обединение в дясно,заедно със Софиянски,ВМРО ,даже и Гергьовден,към нещото наречено Синя коалиция,колко е невъзможно само,а би било полезно

Е, то това всеки го иска! Обаче костов отново да излиза с номерата, че точно той ще номинира за президент-да забрави! ВМРО толкова години даваше рамо, а ответна реакция никаква! За мен поне е повече от ясно, че трябва да се дава път на нови лица, а не да гледаме същите муцуни! А нашият ако се опита да се скрие и да не се кандидатира за президент, просто няма да го огрее! Този път варианта е Каракачанов за президент, пък който иска да го подкрепя! Стига с тези лигави евроориентирани пишман политици! А сдс и дсб така са затънали в тънките сметки за покупко-продажба на гласове и дребни уговорки, че направо е гнусно да се говори!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 11:21 am 
http://hotnews.bg/n/100-kila-otkri-pred ... 37964.html

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

В интервюто е поне на 4 линии и литър уиски :bigok Обаче вица в края е покъртителен :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 11:29 am 
Аватар

Makedonalds написа:
http://hotnews.bg/n/100-kila-otkri-predizbornata-si-kampaniya-za-kmet-na-asparuhovo.37964.html

В интервюто е поне на 4 линии и литър уиски :bigok Обаче вица в края е покъртителен :smt005 :smt005

"Мноо ясно" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 11:33 am 
Аватар

Велик :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 11:34 am 

Погледа. :loser2 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 12:41 pm 
Аватар

гил галад написа:
Ivan63 написа:
А аз толкова наивно си мечтая за обединение в дясно,заедно със Софиянски,ВМРО ,даже и Гергьовден,към нещото наречено Синя коалиция,колко е невъзможно само,а би било полезно

Е, то това всеки го иска! Обаче костов отново да излиза с номерата, че точно той ще номинира за президент-да забрави! ВМРО толкова години даваше рамо, а ответна реакция никаква! За мен поне е повече от ясно, че трябва да се дава път на нови лица, а не да гледаме същите муцуни! А нашият ако се опита да се скрие и да не се кандидатира за президент, просто няма да го огрее! Този път варианта е Каракачанов за президент, пък който иска да го подкрепя! Стига с тези лигави евроориентирани пишман политици! А сдс и дсб така са затънали в тънките сметки за покупко-продажба на гласове и дребни уговорки, че направо е гнусно да се говори!
Сам сигурно се досещаш,че Краси не може да е подходящата кандитатура,не е и сплотяваще и печеливша,а и аз лично не смятам,че това е неговата работа,той си е цененен в това,което се опитва да прави и прави

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 1:30 pm 
Аватар

Този Краси не обичаш ли яхтички? Нещо ми се върти в главата за една снимка с Милен Велчев в Монако. И нещо агентче на ДС нямаше ли около него, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 1:43 pm 
Аватар

Това с яхтичките само ти се върти в главата,но му бяха изкарали досие,че е вербуван ,когато е бил на 19-20 години,нещо което без да искам да го защитавам,но някак си ми звучи малко несериозно.Не че комунягите от всяка една възраст не си попълваха редичките,но ...абе не зная

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 1:56 pm 
Аватар

Моя грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 2:04 pm 

Бай Иване, не знам на Каракачанов какъв му е случая, но ако си спомняш наскоро ти разказвах за един мой познат, който обявиха за агент.
Е аз му писах жалбата до административния съд и му прегледах подробно досието. Човекът е работил в африканска държава през 80-те като инженер. "Досието" му се състои от 5-6 вътрешноведомствени документа на ДС, в които се обсъжда и се дава становище дали въпросния човек е верен на партията и става за сътрудник. Има един единствен написан от него лист, за който са го викнали в консулството и консула го е накарал да опише защо според него във въпросния африкански град има много работници от Китай и Виетнам. Това е цялото агентурно минало. :smt031
После обявяват досиета, всичките ти колеги и приятели виждат, че си бил агент и ходи да обясняваш, че нямаш сестра. :smt006

Пред мен веднъж имаше и такова дело, на което свидетели бяха двама гнусни типове на високи позиции в ДС едно време. И двамата обясняваха, че в името на социалистическото съревнование са се надпреварвали кой ще вербува повече хора и реално много от имената в картотеките са на хора, които изобщо не са подозирали, че имат картонче за агент в ДС и не са извършвали никаква дейност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 2:08 pm 

Седем:Едно написа:
Моя грешка.

Бъркаш го със Севлиевски, за който имах оферта да гласувам на последните избори - срещу уикенд на аванта на морето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 2:11 pm 
Аватар

Е аз точно нещо такова исках да кажа,защото тука всеки може да има всякакъв вид досиета,от наблюдаван до наблюдаващ.Аз примерно съм си обещал никога да не поглеждам за писанията за мен,защото съм сигурен че има такива,а лошото е че вътре ще срещна имена,които не не бих искал да срещам в някаква гнус

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 2:19 pm 

Сега се сетих, че като бех студент, един льоьо ме беше писал за член на младежкото СДС без да знам и без да ме пита, пак за да докарва някакви бройки. Като разбрах доста рева и спази едночасовия срок който му дадох, за да ме отпише. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 3:52 pm 

я веднага ми обясни на лично кой познаваш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 3:59 pm 

Изобщо не се сещам как се казваше тоя, макар и да си спомням чудесно физиономията му. Беше от студенския съвет на УНСС, където всички бяха от младежкото СДС и се занимаваха само и единствено с измами и точене на пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 4:00 pm 

В интервюто, 100 кила е на кафево :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 7:29 pm 
Аватар

ГласуваЙте на Стефчо "Аз не крада" Софиянски, ако не свърши никаква работа, поне ще ви управлява с усмивка :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 7:50 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
ГласуваЙте на Стефчо "Аз не крада" Софиянски, ако не свърши никаква работа, поне ще ви управлява с усмивка :smt003

Ако всеки бъде достатъчно откровен и не е столичанинО,дошъл на Софията преди три години,не може да не признае,че в този град всичко хубаво беше започнато от Софиянски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 7:53 pm 
Аватар

Не съм съгласен, но уважавам мнението ти и няма да споря :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 8:09 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не съм съгласен, но уважавам мнението ти и няма да споря :smt006

Ти да не мислиш,че на мен ми се спори :lol: и аз имам предвид последните двайсетина години,предните 45 ги зачерквам :lol: ,а преди 9-ти 44г.,София е имала гигантски градоначалници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 8:31 pm 

Makedonalds написа:
http://hotnews.bg/n/100-kila-otkri-predizbornata-si-kampaniya-za-kmet-na-asparuhovo.37964.html

Тая дето води интервюто беше водеща на "Център" по Ринг. :smt017 :smt017 :loser2 :ohmygod2
Ибах тьез журналиски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 9:30 pm 
Аватар

Е как едни хомосексуалисти няма да окажат подкрепа на други хомосексуалисти :smt031

УЕФА наказва Румъния заради подкрепа към Младич

http://gong.bg/view_article.php?article_id=207001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 10:18 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Mr. Smith написа:

Ако всеки бъде достатъчно откровен и не е столичанинО,дошъл на Софията преди три години,не може да не признае,че в този град всичко хубаво беше започнато от Софиянски

Първият мандат на Софиянски беше идеален, без да ми говорите колко съм бил малък тогава. Но след това...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 11:15 pm 
Аватар

Точно това беше и моята мисъл :smt006 Първият мандат - метро, булеварди, идеалка, е ясно е на всички, че тогава беше дупе и гащи с Командира и няма какво да се лъжем нищо хубаво не може да стане в един град без подкрепата на държавата :smt006 Обаче после и той се омаза много в лайната, и не е много морално след 6 години с усмивка да говори колко е чист :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 11:25 pm 

мн ясно, че костов е в дъното на всичко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]