forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 8:11 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Росен написа:
Хубаво е, че взимаме българи, кофти е, че няма вече Гара.
Надявам се Видович да се махне час по-скоро, не знам в историята на Левски имало ли е по-набеден футболист от тоя.

Личи си че си лапетия. Не знам дали ще ми стигне един пост да ти ги напиша а и аз още нямам 30. Най-фрапиращият за когото се сещам е Моргун.

Кво па му беше на Мургун :smt042 имам некви детски спомени от първата олимпия как осра мачът там :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 8:12 pm 
Аватар

Бог :fgod :fgod А и мега грозен беше, не може да му се отрече :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 8:19 pm 
Аватар

Боже, колко стари хора има в този форум :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 8:21 pm 

ДипломатО написа:
Росен написа:
Хубаво е, че взимаме българи, кофти е, че няма вече Гара.
Надявам се Видович да се махне час по-скоро, не знам в историята на Левски имало ли е по-набеден футболист от тоя.

Личи си че си лапетия. Не знам дали ще ми стигне един пост да ти ги напиша а и аз още нямам 30. Най-фрапиращият за когото се сещам е Моргун.

Моргун как да е, ама втори като Зимунич не сме имали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 8:22 pm 
Аватар

Добре де. Демба Нирен тогава :bigok Гаучо :bigok Абе не е като да немаме издънки. На тоя фон Видович, от който не се и очаква кой знае какво, си е горе долу ОК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 8:26 pm 
Аватар

А този сладур, който ни донесе такава огромна наслада?
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 8:28 pm 
Аватар

Мендоса? :bigok
Ниогу Демба-Нирен игра някъде в Швеция или Белгия, не беше толкова лош футболист. Гаучо доскоро беше в Славия прага, после отиде в Баник май и от там му се загубиха дирите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 9:22 pm 

Гонзо: Разделяме се с Видович и Матондо, продаваме и Тасевски

Новият треньор на "Левски" Георги Иванов обяви, че е разочарован от представянето на Марко Видович и Жанвион-Юлу Матондо и те повече няма да играят за отбора. Македонският национал Дарко Тасевски също напуска. Както е известно, "сините" са пред раздяла и с Гара Дембеле. Опитният Александър Александров-Кривия и Веселин Минев вече си тръгнаха от "Герена".

"Матондо и Видович си тръгват. Не успяха да ни впечатлят. Търсим достоен футболист, който да играе на поста на Жоазиньо, нуждаем се от играчи на всички линии", коментира Гонзо.

"Сега е периодът, в който имаме най-много работа за длъжността спортен директор. За Гара Дембеле има доста голям интерес. Той ще напусне отбора почти сигурно. Неговото ниво вече не е за българското първенство и много трудно ще го задържим. Мисля, че трансферът ще стане скоро. Аз и собственикът на клуба искаме всичко да стане бързо, за да може да вземем нов футболист. През зимния трансферен прозорец дойде една оферта от Вердер, която пристигна много късно и не ни позволяваше да намерим негов заместник", коментира в студиото на "Дарик" Георги Иванов.

"Има оферти и за Дарко Тасевски. Той е футболист, който даде много на отбора и сега се нуждае от ново предизвикателство. Има доста сериозна оферта за него, която устройва, както клуба, така и футболистът", добави Гонзо.

"Веско Минев е на 31 години и е нормално да си мисли за бъдещето. Ние му бяхме гарантирали, че при добра оферта ще го продадем. Футболистите в България не взимат малко пари, но могат да получават два-три пъти повече в чужбина. Малко са тези, които играят за идеята "Левски". Александър Александров даде много на клуба и също си тръгва. Благодарим му", сподели още Гонзо. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 9:24 pm 

Официално: Иван Цветков подписа с "Левски"

Опитният нападател Иван Цветков подписа договор с "Левски". Това обяви Георги Иванов-Гонзо.

"Симеон Райков не е първото ново попълнение. Може би е последното ново попълнение до този момент. В напреднала фаза на преговори сме с няколко играчи, но не е коректно да ги разкриваме. Най-нормалното нещо е да търсим нов нападател. Иван Цветков вече има подписан договор с "Левски", каза Гонзо.

"Търсим хора по фланговете. Нито един от тези, които взехме не успя да оправдае доверието. Нормално е да търсим ляв бек, тъй като Веселин Минев напусна", добави треньорът и спортен директор на "Левски".

"Да имаш футболист като Грийн е богатство. Неговата сила е в средата на терена, но той се справи добре на всяка позиция, на която играеше. Всичко ще се разбере на 17 юни, когато започваме подготовка. Ядрото от футболисти остават. Запазваме играчите около, които ще градим отбора за в бъдеще. Гледаме четири или пет футболисти за заместник на Дембеле", продължи Иванов.

"Левски" направи нов отбор за една година. Нормално е да напусна, ако за трета поредна година не успеем да станем шампиони. Ако и през следващия сезон не триумфираме, няма смисъл да продължавам. "Левски" изигра 12 мача повече от останалите отбори в "А" група с изключение на лит(*кс-етрополе, който изигра 2 мача по-малко от нас. Нормално е след като си имал 29 срещи да имаш проблеми в първенството. Загубихме точки, които нямаше да загубим при нормално стечение на обстоятелствата", обяви Гонзо.

"Трябва да имаме равностойни играчи на всяка позиция. Приоритет е първото място в "А" група и спечелването на Купата. Но влизането в групите на Лига Европа също е наша реална цел. Спечелването на титлата е наш първи приоритет. Изградих в "Левски" една нова структура и един нов отбор. Нормално е да съм направил някои грешки. Аз съм свикнал да нося отговорност. Не може само да се прехвърля вината върху някой друг. В момента в България не виждам треньор, който може да помогне на "Левски" да стане шампион. Херо сам е направил избора си да поеме Черноморец, но той не е поемал ангажимент и не може да бъдем разочаровани от него", добави шефът в "Левски".

"Програмата на "Левски" е ясна още от преди два месеца и не търпи промени. Днес само организирахме една контрола с Локомотив (София), която ще бъде по повод бенефиса на Георги Марков. Бисер Хаздай и Тони Здравков ще са помощниците ми и това вече е ясно. Мисля, че школата върви добре. Назначени са само нови треньори, които искат да се развиват. Разчитаме на младите си футболисти, но на никой няма да даваме даром нищо. Аз не съм по обещанията. Всички работим за доброто на "Левски", завърши Гонзо. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 9:28 pm 

Лудогорец покани Вили Вуцов

Ексцентричният треньор Велислав Вуцов получи покана да поеме Лудогорец (Разград), разбра БЛИЦ.

Ръководството на новия член на "А" група усилено търси нов наставник, който да замени Ивайло Петев. От доста време в Разград се говори, че сегашният треньор не е готов да води отбора в групата на майсторите. Ръководството се е спряло на варианта с Вуцов. Бившият наставник на "Левски" и Славия поискал няколко дни за размисъл.

Както е известно, след края на миналия сезон синът на Иван Вуцов бе освободен от боса на "белите" Венци Стефанов, след което не е поемал друг клуб. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:12 pm 

Гонзо естествено сипе лъжа след лъжа. Първо новите щяха да са ясни на 28-ми май, после щеше да продава само Дембеле, а сега и Тасевски. Утре ще реши и Владо Гаджев, а вдругиден и Серж. И естествено не е в състояние да им намери заместници...Този човек никога няма да става за отбор като Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:20 pm 
Аватар

Малко си интерпретираш думите му за да си защитиш тезата, що не изчакаме селекцията да стане и после да видим кое и как щото ако помниш миналото лято нещата не започнаха добре. Единственото дето ме дразни е това за 'ядрото' дето го твърди, надявам се да го поканят на среща с феновете да го питаме кого смята, че съдържа това ядро

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:23 pm 

Ще чакаме - то друго не ни остава. Въпроса е че колкото и да чакаме, за да стигнем до ПФК от НПФК, каквото сме в момента, има много хляб да изядем...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:25 pm 
Аватар

Не смятам, че с Батков като собственик можем да станем ПФК

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:27 pm 
Аватар

Kryten написа:
Единственото дето ме дразни е това за 'ядрото' дето го твърди, надявам се да го поканят на среща с феновете да го питаме кого смята, че съдържа това ядро

Напълно съгласен. Ядрото на този отбор се състои от ЕДИН ИГРАЧ - Гарра Дембеле. След като го продават, няма какво да лъжат по медиите, защото ние не сме кьорави и виждаме какво е положението. Малко по-периферно ядро са Жо, Минев, Тасевски .... Тех ги пишем в графа липсващи. Ако Йовов стане кмет, то тогава отбора ще е напълно разбит за мен. Гаджев, Милиев, Грийн и Мюлдер са ОК, но всичко останало ще е наново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 10:33 pm 
Аватар

Не, не е ядрото един играч, но лека справка показва, че за предния сезон 90% от всичко футболно се организираше от Жо, Гара, Дарко и в последните няколко мача от Йовов. Сега кво, първите трима ги няма, четвъртия ще е отново в схемата 'тука има, тука нема'. Аз под 'ядро' разбирам тези дето правят нещата, вкарват головете. Няма как при липсата на вкарвача на огромна част от головете и подавачите за съществена част от тях да твърдиш, че нямало да се промени нищо. Напрактика ще се гради нов отбор, отново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:09 pm 
Аватар

Ядро на един отбор означава 6-7 сигурни титуляри, които правят що=годе всичко важно и смислено по терена. Останалите 4-5 човека се "въртят" и подпомагат работата.

Не може да махнем централния нападател, атакуващия полузащитник, едното крило, левия бек и потенциално - още едно крило/нападател и още един халф (или дори двама), всички тия - титуляри, и да говорим за "съхраняване на ядрото"!

Съхраняване може да има ако се махнат само Гара (ок, за него е ясно, че е основен, но няма как да го задържим), Матондо, Видович, Киров, примерно Иса и примерно Станчев.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:28 pm 

Айде само обяснете как се задържат футболисти, които нямат никаква мотивация да остават в отбора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:36 pm 
Аватар

Ми хубаво, да речем, че не се задържат - ма поне не говориш, че ще запазваш ядрото, тогава :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:37 pm 
Аватар

Тва нещо с мотивацията ме влудява :boisw
Как няма да имаш мотивация да играеш за Левски?!А имаш мтивация да се качиш в Х6-цата и да чукаш плоската курва(всякаква прилика с действителни лица и събития е напълно случайна :bigok )
Дембеле е ясно,че трудно ще бъде заменен,а за поста на Дарко-там са Ицо и Иван Цветков,така че проблеми не мисля,че ще имаме.Ако Старокин е сигурен-бековете ни са екстра,поне за нашите стандарти.Пламен си е лъвче,Серж е навсякъде,остава проблема с крилата,който,надявам се,ще бъде решен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:40 pm 
Аватар

Росен написа:
Мендоса? :bigok
Ниогу Демба-Нирен игра някъде в Швеция или Белгия, не беше толкова лош футболист. Гаучо доскоро беше в Славия прага, после отиде в Баник май и от там му се загубиха дирите :wink:

Демба - Нирен в момента радва феновете на Нотс К :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:49 pm 
Ратник написа:
Айде само обяснете как се задържат футболисти, които нямат никаква мотивация да остават в отбора :smt006

И Жоазиньо ли нямаше мотивация?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 30, 2011 11:54 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
Ратник написа:

И Жоазиньо ли нямаше мотивация?

Жо бе продаден, защото трябваха пари.

Гарра ще бъде продаден, защото няма как да не бъде продаден (300 причини са).

Дарко е единственият спорен, за мен при добра оферта- да пътува, след като и самият той го иска...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 12:06 am 
Аватар

Двамата тролеи ИИ5 и ИМ55 ,Мангасарян,Владо,Д.Младенов,двамата холандци и Исмаил - те ви ядро !
Към тях спокойно мое да прибавим Тения и ЛъчКо,и като добавка към първите Пламен ЛЪВЧЕТО те ви направо титОлярните 11 :smt031

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 12:06 am 

И докога ще колекционираме калъфки заради "добри оферти"? Или ние не сме чорбари и не ни трябват разни титли и купи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 12:07 am 

Гонзо да не спи ами да взема от чернокожец в комплект със старокин и енсереко. Тази печка е преотстъпен от фиорентина или нещо подобно, но в него има много хляб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 12:09 am 
Аватар

Незаменимите за момента са Грийн ,Гаджев ,Мюлдер, Илиев и Младенов от части, Дарко е добър играч , но за съжаление не му се играе повече в Бг. Цветков ще го замести! :smt023
Трябват ни поне 4-5 нови попълнения на всички позиции без вратарската ,ако искаме да имаме боеспособен отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 12:16 am 
Аватар

дано не се окажа пророк...но с тази "селекция" в една посока...догодина 4...5 място не ни мърда...продаваме най-доброто...а нямаме идея с какво да го заместим...ми така не става...всичко което се спряга като трансфер при нас е по-слабо от спомените за продаване играчи....или сега пак пари няма... :smt017
и преди да сте скочили....напомням как зимата обясних...че след Жо....играта на отбора няма да е същата...и за съжаление се оказах прав....а тогава продадоха само един футболист...представям си сега какво ще е....и ще е напълно нормално и малкото останали сносни играчи...да изглеждат зле...след като просто няма да има с кого да играят....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 7:58 am 
Аватар

BluePower написа:
Незаменимите за момента са Грийн ,Гаджев ,Мюлдер, Илиев и Младенов от части, Дарко е добър играч , но за съжаление не му се играе повече в Бг. Цветков ще го замести! :smt023
Трябват ни поне 4-5 нови попълнения на всички позиции без вратарската ,ако искаме да имаме боеспособен отбор!

Кое па му е незаменимото на Гаджев, примерно. Или Илиев? Все едно рухваме тотално без тях. Виж като го няма дарко се лишаваме от между една и две асистенции на мач. Като го няма Гара па се лишаваме от 2-3 гола
Иначе това дето говорим за парите и мотивацията, еми затова се планират нещата, като вземеш някой си казваш така и така този го виждам да играе толкова и толкова, и си правиш сметката, а не се получават ситуации като тази да продаваш 4ма титуляри наведнъж. Толкова непонятното понятие 'политика на клуба'. Ама като сменяме треньорите и спортния директор през няколко месеца ще е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 8:45 am 
Аватар

Че ще се гради нов отбор е ясно. Важното е да няма големи изхвърляние, като "ще мачкаме", "ще вземем купата на УЕФА" и т.н. На новия отбор ще му трябва доста повече време от предсезонната подготовка, за да стане боеспособен и да мачка в БГ.
От това което четох и гледах, нито на Гарра, нито на Дарко, нито на Веско им се играеше в България вече. Насила хубост не става. Според мен вариант с вдигане на заплатите не стои на дневен ред, защото вече им ги вдигаха веднъж през зимата. Най-добре е д бъдат продадени и да дойдат нови футболисти с желание за игра.
Най-спорно е освобождаването на Кривия, но там според мен има и други неща (лични отношения), които наклониха везните. Не вярвам да е взимал някакви луди пари, но спокойно можеше да поиграе още един сезон при нас и да му се направи бенефис.
Иван Цветков го гледах само в мача срещу нас, но още тогава писах, че е добър футболист. Другите ще ги видим. Младокин не съм го гледал, но като гледам реакциите тук, мисля да ви се доверя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]