forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 5:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:04 pm 
Аватар

Е като няма християни, защо да има църква? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:05 pm 
Аватар

А ти бил ли си паликлечко и какво ти сториха.Това,което с толкова плам се опитваш отняколко дни да ни обясниш е пълна коплексарщина,характерна за някои политици и престани моля те да даваш житейски примери за неща,на които отгоре на всичко не си и присъствал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:06 pm 
Аватар

ultrablue1914_sofia написа:
Аз съм съгласен със SIN.Трябва як побой за тия.Как може да има джамия в българско село а да няма ЦЪРКВА БЕ :?:

В селото, в което е роден баща ми има църква... която е направена на джамия и от нея ходжата дере :) Всичко е нормално, толеранс за турците! :smt006

едит: росене, как така като няма християни защо да има църква. ще има църква, защото това е официалната религия в държавата ни и е задължително да има къде да се молят хората, дори 2ма да са в селото. Докато ситуацията с джамията е следната - исляма не е официална религия и джамии могат да се строят само със частни средства ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:07 pm 
Аватар

sin написа:
п.п. и утре, ако тръгнат да отцепват Кърджали, Рудозем, Джебел, ти какво ще направиш, за да си защитиш държавата ?

Не искам да съм ти контра и определено "не харесвам турците", но в крайна сметка погледни малко по-реално на нещата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:08 pm 
Тва Кърджали от 20 години го отделят и все не успяват, мама им некомпетентна да еба :ohmygod

Прочети това, сине... Смърт за све србе!
Цитат:
По повод залавянето на Младич в Сърбия си пуснах един документален филм на BBC http://www.youtube.com/watch?v=fKuaV1-I ... re=related
Там ще видите и останалите части, препоръчвам го. Става дума за клането в Сребреница, Босна.
Казвам това защото аз съм бил пряк участник в един малко по късен конфликт в бившата Югославия - този в Косово. 1700 долара на месец си беха пари тогава, особено за млад човек и това беше единствената причина да отида. Въобще не ми дремеше за велика сърбия, велика албания, християни и мюсюлмани...Само след 7 месеца не ме интересуваха парите...Исках, даже и аз не знаех какво искам. Може би да си вталпя, че не съм бил свидетел на нещата, които се случваха. Че не съм участвал в тях и аз под угрозата да си имам неприятности със сръбските капитани, които и без това ни мразеха повече и от косоварите. Предполагам знаете, че Косово е свещенна за сърбите и християните земя, арена на последната героична съпротива срещу турците. Но не това движеше сръбските части тогава. Движеше ги пълното озверяване и жестоката обида от загубата на всички досегашни безумни воини. Трудно е да си представиш учител по физическо да изнасилва брутално ( без оглед от пола ), а след това с дивашки викове да разстреля цяло семеиство пред очите на майката, а нея за финал да утрепа с приклад... Трудно е да си представиш, но се е случило... А сега сигурно пак преподава в някое забутано даскало в Крушевац мисля беше...
Във филма дето ви дадох линк ще видите една типична сцена на сръбското военно изкуство... Залавяме цялото население на дадено село, което не е хванало гората, а е останало да си гледа имотите. Бащите и дядовците се изкарват напред и са принуждавани да крещат с всичка сила срещу гората, викайки синовете и внуците си да се върнат и предадат. Викат и викат... А ние се смеем и ги караме да говорят глупости от сорта за велика сърбия, колко милостиви са сърбите и как ще ги прегърнат ако дойдат и сложат оръжие и тн... Накрая като им писне майтапа на шефовете се сещате...Умират викайки децата си. Всички от мъжки пол в окупираните райони са обречени. Без значение възраста. И сега имацели села в Косово, а и Босна, с изцяло женско население. Друго златно правило - муниции се пестят, за това при разстрел на двама души от едно семейство, особенно родител дете или мъж жена начина е следния: жертвите са принудени да се прегърнат плътно един до друг като си допрат главите така, че да си шепнат един друг последни думи в ушите...Стреля се от упор през слепоочието на десностоящия спрямо тебе и в 99% от случаите куршума преминава и през двамата...
За косово не се говори толкова, както за Босна например. В косово няма масови кланета както това в сребреница например...Но уверявам ви в зверствата няма ни наи малка разлика. Тук е момента да вметна, че албанците не падаха по долу в изродщината си, но като 4е ли не минаваха някои граници. Например - албанците са пленили племеник на капитана, сърбин. Нашия обърна земята да намери семеиството на един от косоварите, откри сестра му. Правят размяна - косоварина води пръв чичовото и го върза за един кладенец. След тва се дръпна и чака сестра си, а "воеводата" пиян залян вместо да я прати при брат й я халоса с некво огромно паве в главата и тя се свлече без да каже гък. Набила ми се е в главата псувнята на момчето от кладенеца по адрес на собствения му чичо миг преди да го направят на пастет албанците от храсталака.
Доста наши момчета са били там, но за това не се говори тук. Много и макета имаше, а те горките лижеха на сърбите задниците от сутрин до вечер а получаваха ебати презрението...
А сега всеки си носи кръста и нищо не помага. Тонове бело да изфукам, всичкото пиене да изпия, пак не мога да забравя.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:11 pm 
Аватар

sin написа:
Morning Glory написа:
sin написа:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3845551

Евала на Младич, не бях запознат с историята му, но е повече от мощно това, което е направил на гадните ислямисти. Това трябва да се направи във всеки един град, пълен с турци в България, докато най-накрая не усетят, че само в Анадола виреят деструктивни отрепки като тях.

Пращам те директно към "ЮНА", там да си пеете за "Памела АндерсОн".

Какво предлагаш за нагли същества, самоопределящи се като турци, но живеещи в България и само с българско гражданство ? Тези същите ненавиждат България и българите, комуникират на турски и наричат такива като мен и теб 'гяури'. Искам само да те питам бил ли си в обкръжението на 10ина турци/помаци, говорещи си на турски за това кой да ти скочи първи на главата ? Бил ли си в селище, пълно с турци ?

п.п. и утре, ако тръгнат да отцепват Кърджали, Рудозем, Джебел, ти какво ще направиш, за да си защитиш държавата ?

Никой не е тръгнал да отцепва нищо, но евентуално би тръгнал само ако продължават малоумните изцепки на такива като болен и приказки като твойте. Сърбите като са толква велики и тоя Младич като е толкова "мощен" докъде по-точно е стигнала Сърбия днес? Всяка година става все по-малка и по-малка. България няма този проблем. Замисли се защо. Тия политики в тази посока се провеждат по малко по-различен и дискретен начин, а не чрез крещящ и първобитен "национализъм", от който има само вреди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:17 pm 
Аватар

Цитат:
Защо отговаряш на мой постинг бе, бате :lol: ? Аз си пиша за поредната онлайн вражда на Змея, била тя и с Иво Инджев. Много далече съм вече от тия глупости, с които се занимават "обществото" и Политолог Нула, мислейки си, че се занимават с "политика".

eee извинявай тогава :smt059 и на мен не са ми интересни, затова и не пиша в темата, но като прочета как някой защитава боклуци като батето и неговите подобни полудЕвам деба.

Цитат:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3845551

Евала на Младич, не бях запознат с историята му, но е повече от мощно това, което е направил на гадните ислямисти. Това трябва да се направи във всеки един град, пълен с турци в България, докато най-накрая не усетят, че само в Анадола виреят деструктивни отрепки като тях.

Разликата между ислямист и мюсюлманин е огромна (макар че за теб са синоними). Сърбите имат добра подготовка с етническите прочиствания и актовете на геноцид, все пак са го практикували в продължение на десетлетия, само че не в райони, населени с гадните "ислямисти" a във Вардарска Македония :smt006 Преди да се изхвърляш с такива глупости, по-добре прочети поне една книга от оня списък, който ви дават всяка година да подготвите в лятната ваканция. Тетралогията на Талев е застъпена там с "Железният светилник", не е лошо начало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:21 pm 
Аватар

ultrablue1914_sofia написа:
Росен написа:
Е като няма християни, защо да има църква? :roll:

Ти пак говориш глупости.Давам ти пример с село Розино,което до мойто.Там има християни,но няма църква.Има и много по-малко чалми,а има джамия.А в моето няма нито чалми нито джамия :bigok

Ти говориш глупости, аз говоря за селата, които са изцяло с турско население, а това че в твоето село няма църква си е ваша работа. Има села в Северозападна България, където няма християнски храмове, защото хората не са вярващи, може би поради политически причини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:23 pm 
Аватар

Росене, и ти си просиш пъпков бан, аре поздрав
http://vbox7.com/play:b1fadf80 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:25 pm 
Аватар

От нещата дотук разбрах само, че сърбите са изроди и че някои от вас при по-сериозен конфликт Турция - България ще стоят и ще псуват болен и всички, желаещи да се освободят районите изцяло населени с турци. Поклон :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:27 pm 
Аватар

sin написа:
От нещата дотук разбрах само, че сърбите са изроди и че някои от вас при по-сериозен конфликт Турция - България ще стоят и ще псуват болен и всички, желаещи да се освободят районите изцяло населени с турци. Поклон :smt006

Поне си разбрал нещо. Ако продължиш повече да четеш, а не да пишеш може да разбереш и още нещо. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:28 pm 
Аватар

Има си други начини по които чалмите да бъдат органичавани и възспирани кротко и без много шум. Това което сега Бойко трябва да направи (ако не го е направил вече) е да направи една политическа свирка на чалмите като се срещне като един добър 'бащица на народа' с там които са им духовни лидери и да се кротнат, за да не се събуждаме сутринта с новини за взривени метростанции и други дивотии, да не дава Господ. Смърт за Доган и Болен - врагове на България!
Децата които живеят във Възраждането да попорастнат! :smt006 Самите възрожденци са били достатъчно мъдри да ни завещаят една що-годе мирна страна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:32 pm 
Аватар

:smt042 Само да поспамя, Росен да не го приеме насериозно, просто си пиша, докато чакам да изпадна в кома :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:36 pm 
Аватар

sin написа:

Какъв конфликт между две съседни приятелски държави бе бате, да не би да имаш предвид война ? Ако стане такава то тя ще свърши доста бързо, турската войска е втората по големина в НАТО след тази на САЩ :smt031 Или ти си оптимист, понеже някой пияница старшинка-чорбар ти е обяснявал за ракетните установки и съветските бункери, скрити в планините, язовирите, които наводняват половината Тракийска низина и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:36 pm 
Аватар

И като получа "пъпков" бан какво? Не е страшно. Иначе ако аз го пратя на някой подобно клипче ще има храни, банове и т.н. :wink: Лека вечер! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:39 pm 
Аватар

Росене, не се сърди. просто си пиша :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 27, 2011 11:45 pm 
Аватар

antonatan написа:
:smt042 Само да поспамя, Росен да не го приеме насериозно, просто си пиша, докато чакам да изпадна в кома :smt042

Провал, що не дойде на мача бре. СинО ти щеше да се убие, какъв баща си :blass :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:01 am 
Аватар

sin написа:

Ти си малоумен. Толкова ли си ограничен, за да не можеш да разбереш, че България и Турция в момента са в приятелски отношения и до "по-сериозен конфликт" могат да доведат само действия като тия на Болен? И Болен ли е освободителят бе? :smt005 :ohmygod :ohmygod :ohmygod Вземи се осъзнай малко - в наш интерес е да сме в добри отношения с Турция, защото ако искат ще стигнат до София за около 18 минути. Вземи мисли малко с тая тиква, а не да се връзваш на предизборните пи ар циркове на един смешник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:05 am 
Аватар

Sin, не става само с мускули, доказано акълът е доста по-полезен. Вярно че има още много какво да се желае относно работата на ДАНС и МВР относно ислямисти в България, както има какво да се желае и относно работата им с организираната престъпност. Подходът на Волен си точно за лапнишарани, които гледам не липсват, лошото е, че са и от двете страни. Дано хиените в политиката, които са с малко повече акъл, вземат нещата в свои ръце и подобни малоумщини се прекратят.

И не на последно място, хора, дето зорлем искат кръв и насилие в 21 век, когато има толкова други варианти, за мен не са съвсем наред или са просто недорасли интернет-националисти-убийци.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:08 am 

никога нема да дадем смесените райони :smt006
ако видите само как тодар бие жена си :bigok в техните къщи чужд крак нема стъпи никогаж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:13 am 
Аватар

И още нещо относно "великите сърби", на които явно се възхищаваш - разгледай внимателно малоумните им действия докъде ги доведоха (разгледай им "развитието" на картата през последните 20 години) :smt006

Сърбе на върбе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:14 am 
Аватар

Brannik написа:
sin написа:

Ти си малоумен. Толкова ли си ограничен, за да не можеш да разбереш, че България и Турция в момента са в приятелски отношения и до "по-сериозен конфликт" могат да доведат само действия като тия на Болен? И Болен ли е освободителят бе? :smt005 :ohmygod :ohmygod :ohmygod Вземи се осъзнай малко - в наш интерес е да сме в добри отношения с Турция, защото ако искат ще стигнат до София за около 18 минути. Вземи мисли малко с тая тиква, а не да се връзваш на предизборните пи ар циркове на един смешник.

За 19289192 път казвам НЕ ПОДКРЕПЯМ ВОЛЕН СИДЕРОВ, НО България се турцизира. Повече няма да пиша по темата, че тука сте големи дипломати-патриоти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:18 am 

A ти си на 15, 16 или нещо подобно и някакси е смешно да се пенявиш толкова. Първо порастни, дано ти дойде малко акъла. В очите на почти всички изглеждаш доста тъп, уверявам те. :wink:
Има една книга "Усещането", не е лошо да я прочетеш. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:20 am 

Ivan63 написа:
А ти бил ли си паликлечко и какво ти сториха.Това,което с толкова плам се опитваш отняколко дни да ни обясниш е пълна коплексарщина,характерна за някои политици и престани моля те да даваш житейски примери за неща,на които отгоре на всичко не си и присъствал

Брато, от София лесно се говори. Поживей малко в български анклав в Родопите и тогава разговора ще бъде малко по-различен. Това ти го казвам от опит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:21 am 
Аватар

Sin, не стана ли вече на 97 бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 5:00 am 
Аватар

sin написа:
За 19289192 път казвам НЕ ПОДКРЕПЯМ ВОЛЕН СИДЕРОВ, НО България се турцизира. Повече няма да пиша по темата, че тука сте големи дипломати-патриоти.

Това, че България се турцизира е доста странно твърдение, лежащо на няколко филма, излъчени по СКАТ, и доста умело раздухване на малки, локални конфликти от страна на АТАКА, в лицето на Волен и ДПС в лицето на Доган. :wink: Щото само те двамата имат наистина полза от това. И двамата играят на една и съща страна, нищо че се пишат врагове. И това вече не ми се вярва да е останал мислещ човек, който да не го е разбрал.

В политическо положение като днешното трудно се местят граници и това да се отцепят от нас по посока Турция разни райони не се вижда за в момента как ще стане. Помня, че Ванга беше казвала нещо по въпроса, но освен това предсказание, друго, което да ме кара да мисля, че "един ден" може да стане - няма. Ако обаче тръгнат някакви сепаратистки движения там, то ще е точно заради малоумия като тези на Волен Сидеров и заради нетолерантност у някои пишман патриоти към едни бендички, необразовани и доста наплашени хорица. Хорица, които впрочем са си родени и отраснали тук, в България и при всички положения си обичат земята повече, отколкото ние можем да предположим.

Това, че има пререкания между българи и турци и от там следва, че се турцизираме... Горе долу по тая логика можем да кажем, че България върви и към фашизма, щото някой скинар се е напил и се е сбил. Или че вървим към колонизиране от страна на Великобритания, щото в някое кафенце с телевизор са се изпонапрсували фенове от тукашния фенклуб на Манчестър с този на Барселона. Тия неща всеки си ги цака както си му е изгодно и не се връзвай толкова лесно. В България в много села се говори на турски и в това нито има нещо лошо, нито има нещо нередно. Не сме първата държава, в която в дадени райони населението говори на друг език. :wink:

"Дипломати-патриоти" си го писал като нещо обидно, но дипломатите патриоти вършат далеч по-добра работа от "националистите" (което напоследък стана синоним у нас за шовинисти :loser2 ) .

Та колкото по-скоро се изкоренят тия стереотипи и предразсъдъци, че тукашните турци и мюсюлмани са някакви с чалми и ятагани, които безпричинно ни мразят и по цял ден плюят по националните ни герои поради липса на друга работа, толкова по-добре. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 11:45 am 
Точно Турция, където са забранени забулените в учрежденията и са най-светската ислямска държава ще се бори да създаде корпус от крайни ислямисти в България.
Те са втора армия в НАТО и 11 икономика в света ако не знаеш. Точно им е за Кърджали най-голямата мъка. Баща ми е от Момчилград и е българин. Там винаги са били в добри отношения с турците.
Интересна история е, че по време на възродителния процес на баба ми е дадена заповед да следи да не се говори на турски в града. Гледа тя едни хора на гарата говорят на турски. Приближава се и започва да им говори, че е забранено и, че ще трябва да престанат или ги чака затвор.....Докато го говори осъзнава, че дефакто тя им го казва на турски.(Възрастните българи от тези региони знаят турски...да не ме обявите за еничар :smt006 )
Когато баба ми е била в болница 90 година големия глад турците са носили огромни кошници с плодове и месо като подаръци.
:roll: Проблемът на България не са турците като цяло, а ДПС и Болен, който ги сплотява и и приближава към Доган.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:18 pm 
Аватар

Ходете още да метате салфетки под ориенталски ритми и да лепите по 20 лв на мангало с барабанчетата и после пак пуснете по некой пост колко сме се "турцизирали" :ohmygod

Кур за Волен подлогата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:50 pm 
Аватар

Шокиран съм,че има все още хора които вярват,че България в 21 в. в ЕС и НАТО,може да бъде завладяна,разделена,потурчена и т.н.Да не говоря,че в Туция им пука за нашите земи,толкова колкото ние се интересуваме от земите в Израел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 28, 2011 12:54 pm 
Аватар

Като говорим за сърбите имаше един филм за войната в Босна, главния герой американец се биеше за сърбите, филма започна със сцена - булевард в Сараево и сръбски снайперисти избиха мирните граждани, без значение мъже, жени,деца :smt006 Та имаше една сцена където дъщеря на сърбин пленена от бошняците, изнасилвана многократно и забременява, мисля че главния герой я спасява и води при баща и, а баща и искаше да я убие щото опозорила семейството :ohmygod, накрая я убиха хърватите, ама това е друга тема :wink: Друг случай през 1918 година прадядо ми след края на войната се оказва пленник без да е пленен, демек според примирието нашите войници на запад от някаква линия се водят пленниши :shock: Първо е бил при французите, там всичко е било наред, нямало е извращения, после ги пращат при сърбите, още първия ден ги събличат чисто голи и почват поголовни мъчения, дядо там си загуби слуха и му чупят и двата крака, после пак по някаква спогодба попада във Франция и там му лекуват краката, но слуха му е безвъзвратно загубен, а е бил на 24 години :smt006 Това обаче е детска игра в сравнение с това на което наши пленници са били подлагани на гръцките острови :smt006 Пак от него една друга история , по-големия му брат се е бил в Балканската война и е убил над 80 турски войници, обаче всичките от селото които са били на фронта и са се отдали на грабежи, изнсилвания и т.н. (не трябва да се отрича и този факт) в турските села никога не се връщат в България :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]