forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 3:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:02 pm 
Mr. Smith написа:
Падението на този народ става тотално, нещо което десетки години се потдържаше в мир е на път да ескалира и то заради платените идиоти на Волен :ohmygod2 Тоя цървул когато и да умре все ще е късно, заедно с малоумните му симпатизанти, като е толкова отворен да отиде в Исперих, Джебел или Ардино да види колко ще го траят :smt006 За 60 години комунистите и платените боклуци като Волен направиха така, че чисти българи да се нарекат турци и да отрекат всичко българско, пак ще се повторя смърт за Волен, смърт за СССР :smt006
А и чета, че онази мърша Спаска била в редиците на Волен :ohmygod ДА умира и тая к.р и да я връщат на сърбоманите да я клатят :slap

:arrow: И преди да започнат някои да ми опонират, аз ще попитам, къде бяха Волен и приятелчетата му, когато мангалите вилняха в Красна поляна :?: А куките :?:

А къде бяхме ние БЪЛГАРИТЕ?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:08 pm 
Аватар

Като знам, че аз преди съм гласувал за Атака :ohmygod
Тия орки май не правят разлика между мюсюлмани и турци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:09 pm 
Аватар

Ние българите трябва да сме пред урните всеки път и да се замислим за кого гласуваме, ние българите трябва да започнем да работим и тогава да искаме блага, ние българите трябва да сме до децата и да ги възпитаваме да бъдат преди всичко хора и то мислещи хора, ние българите трябва веднъж завинаги да отхвърлим този ориенталски начин на живот и навици, и тогава нито Волен, нито Доган ще бъдат на политическата сцена, а мангалите щяха бързо-бързо да бъдат прибрани в копторите си, а не всичките ченгета умрели от страх да се свиват в патрулките :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:15 pm 
Друго си е един катун мангали да викат ''Смърт за България'' и цяла София да стоим и да си траем :wink: Аз изобщо не одобрявам тия минарета баш у центъра на София, ма така само им вдигнаха акциите на тея резаци и сега малоумните репортери ще имат материал
за 1 година да пишат колко сме нетолерантни и.т.н.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:17 pm 

Да, 1 катун мангали с брадви, ама дай средностатистически мъже и жени от блоковете в Красна поляна да излязат срещу тях с... кухненски ножове.
Точно тоя случай не е работа на народа, а на полицията. Тва че такава не съществува в България е отделен въпрос.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:20 pm 
Не съм казал, че трябва да се щурмува катуна, но примерно съвсем резонно решение беше още на следващия ден да излезем няколко хиляди на протест в центъра против беззаконието и тоталната цигания...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:27 pm 

Такива подстрекатели като Болен трябва да бъдат бити и ебани!

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Последна промяна Andy Frain на Пет Май 20, 2011 6:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:45 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Аз изобщо не одобрявам тия минарета баш у центъра на София, ма така само им вдигнаха акциите на тея резаци и сега малоумните репортери ще имат материал

Да беше казал като са ги строили. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:47 pm 
Хаха, де да имах думата аз... нещата щяха да стоят по коренно различен начин :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:59 pm 
Аватар

Е по тая логика, турците треа да бутнат и железната църква в Истанбул :bigok Компренде? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:08 pm 
Аватар

"Атака" действат по един доста болезнено познат тъмночервен маниер, жалко, че има заблудени хора, считащите се за "националисти", които им се връзват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:10 pm 
Аватар

soleta, на теб харесва ли ти да слушаш мюмюните как се извиват в центъра на София? А друг е въпроса, че АТАКА са малоумници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:13 pm 
Аватар

soleta написа:
Е по тая логика, турците треа да бутнат и железната църква в Истанбул :bigok Компренде? :smt017

Майна, примера ти е неточен :smt002 Българската църква не натрапва вероизповеданието си на всеослушание и всеки ден в 12 на обед и 6 вечерта :smt006 Серем ин на резняците на джамията на пъпа на София :!: Селяниня с Швейцария да каже как е там, молат ли се тия в 12 на обед на плац де централ в Зюрих :smt006 Молат се НАНАЙСИ :idea: :idea: :idea:

Мое да сме секакви, ама аре да не сме балъчета и да си напраим законите както треа да са :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:16 pm 
Аватар

Абе кво ме нападнахте се едно ги защитавам тия бе. Просто ми е смешно, как всички в интернет убиват и ръгат мошно мангалите и турците, а всъщност не е съвсем така :lol: :mrgreen:

И за тва, че щели да се бутат джамии глупусти, филми. Кур за Болен!!!
И кур за секви колони у центъра на София, било то на Болен или на турците!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:18 pm 
Аватар

АТАКА в случая паднаха до нивото на ВМРО от Пловдив, определено им пиша черна точка за този акт. Иначе случая точно до 1 седмица ще се потули 100%, но все пак в центъра на София не можеш да стигаш до саморазправа с хора, само защото някой им е позволил там да имат джамия и съответно да им пее ходжата, или както там се казва този, дето звучи от уредбата. Лошо за Волен и партията ще е ако самият той след като поразмисли, а и го посъветват от тук-от там не се опита да позамаже малко положението, защото така печели като симпатизанти крайните националисти, които обаче са една шепа хора, а губи малко по-либералните си избиратели, които са доста по-голямото мнозинство, а с 4-5% си вътре, ама тежест имаш точно никаква - също както например Яне Янев и остатъците от партията му. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:18 pm 
Аватар

Е просто ми беше на пътя, майне шатце, сори :smt056 И исках да се изкажа по въпроса :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:21 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Е просто ми беше на пътя, майне шатце, сори :smt056 И исках да се изкажа по въпроса :bigok

:smt003 Бате аз пък съм спал половин час за тая нощ и пеем кур за 12 часовите смени :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:22 pm 
Аватар

Викни оная кака, дето... нали :bigok И КУР ЗА 12- часовите смени, пея с две ръце и 3 крака :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:24 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Викни оная кака, дето... нали :bigok И КУР ЗА 12- часовите смени, пея с две ръце и 3 крака :bigok

Е вчера бехме заедно :bigok :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:40 pm 
Аватар

ВМРО, МВРО, не знам си кво, но позицията е адски точна:

http://vmro.bg/index.php?option=com_con ... latestnews

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:44 pm 

Добра позиция на ВМРО :smt023 Глупакът болен е чист троянски кон на гадните комунисти... боклуци...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 7:47 pm 
Аватар

air_J написа:
АТАКА в случая паднаха до нивото на ВМРО от Пловдив, определено им пиша черна точка за този акт. Иначе случая точно до 1 седмица ще се потули 100%, но все пак в центъра на София не можеш да стигаш до саморазправа с хора, само защото някой им е позволил там да имат джамия и съответно да им пее ходжата, или както там се казва този, дето звучи от уредбата. Лошо за Волен и партията ще е ако самият той след като поразмисли, а и го посъветват от тук-от там не се опита да позамаже малко положението, защото така печели като симпатизанти крайните националисти, които обаче са една шепа хора, а губи малко по-либералните си избиратели, които са доста по-голямото мнозинство, а с 4-5% си вътре, ама тежест имаш точно никаква - също както например Яне Янев и остатъците от партията му. :loser2

Аз не знам как въобще може Болен да се коментира като националист, а партията му като партия. Не може да става дума за падение на нещо, което никога не е било на висота. Редно е да се обяснява на по-незапознатите, каква е функцията на Атака, както и на тези които си мислят че е луд. :smt006 аз имах познати, които на времето много се въодушевяваха от този капут миризлив и им се смеех. Сега съм доволен че съм бил прав. Един артист дет се прави на Хитлер се вижда много от далеч. Виждаше се и къде спираше редовно колата му за допитване до шефовете му. :smt006 Поне нека форума остане умен и не ги коментира като партия и лидер този палячо и заблудените около него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:17 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Падението на този народ става тотално, нещо което десетки години се потдържаше в мир е на път да ескалира и то заради платените идиоти на Волен :ohmygod2 Тоя цървул когато и да умре все ще е късно, заедно с малоумните му симпатизанти, като е толкова отворен да отиде в Исперих, Джебел или Ардино да види колко ще го траят :smt006 За 60 години комунистите и платените боклуци като Волен направиха така, че чисти българи да се нарекат турци и да отрекат всичко българско, пак ще се повторя смърт за Волен, смърт за СССР :smt006
А и чета, че онази мърша Спаска била в редиците на Волен :ohmygod ДА умира и тая к.р и да я връщат на сърбоманите да я клатят :slap

:arrow: И преди да започнат някои да ми опонират, аз ще попитам, къде бяха Волен и приятелчетата му, когато мангалите вилняха в Красна поляна :?: А куките :?:

Смени си хапчетата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:23 pm 
Аватар

Der Stürmer, язък за ника ти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:24 pm 
Аватар

Е как да се коментира ако не като партия, след като не само е партия, ами и е част от властта, пък било то и оказваща само безрезервна (засега) подкрепа? И как ще няма възход, след като от една кабеларка като СКАТ тръгна, а на последните избори за него гласуваха маса хора, а и отиде на балотаж за президентските избори? Това ако не е възход какво е, може би падение? Само че просто трябва не да се стреми към краен национализъм, а твърдо да го избягва, ако иска да привлича, а не да отблъсква хора за каузата си. Изобщо не проумявам защо му е да ескалира цялата тази шумотевица покрай партията му, при това изцяло в негативна украса, и отгоре на това по негова вина. Първо беше скандала с някакъв си американец, сега пък това... Уж няма лоша реклама, но точно днешната изцепка не виждам кого би спечелила за каузата му, освен младежи на максимум 22-23 години, които още са твърде революционно настроени, и сигурно днешните циркове, и другите изцепки на ВМРО в Пловдив са им се сторили като гръм от черешово топче, оповестяващ началото на истинската революция, расово прочистване, национално обединение, непреходен просперитет и т.н. неща, на които се връзват предимно хората в подобна възраст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:25 pm 
Аватар

То май не зависи от възрастта, а от интелекта и мозъка :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:26 pm 
Аватар

Tova 4e ima djamiq v centara na Sofia e reshenie na edni mnogo po-umni hora ot nas, koito sa s4eli 4e to4no tazi djamiq trqbva da ostane, a primerno drugi 20 da se saborqt, sastata rabota e I v drugi nashi gradove. Nikoga v. Bulgaria ne e imalo konflikti na etni4eska I verska osnova I ne redno da se slu4vat !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:28 pm 
Аватар

Хората,които твърдят,че не е нормално в центъра на София да има джамия ги съветвам да отидат в Париж и да се разходят около техният център към 12 часа на обяд,да видите тогава за какво става въпрос.Които не вярва да каже,ще му предоставя потресаващи клипове.Иначе никой,няма право да се отнася така към едни хора без значение дали са мюсолмани,християни,будисти и т.н.Всеки има абсолютното право да вярва в каквото си иска,стига да не го натяква.Някой ден и мене някой фанатичен религиозник може да почне да ме цели и мене с камъни,затова че съм атеист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:33 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Tova 4e ima djamiq v centara na Sofia e reshenie na edni mnogo po-umni hora ot nas, koito sa s4eli 4e to4no tazi djamiq trqbva da ostane, a primerno drugi 20 da se saborqt, sastata rabota e I v drugi nashi gradove. Nikoga v. Bulgaria ne e imalo konflikti na etni4eska I verska osnova I ne redno da se slu4vat !

Никога за последните 20 години ли? КУР за живков и соцпартията, но ако има нещо умно, което е напарвил този човек - това е да изсели стотици хиляди турци извън България. А това трябваше да го напарвят още по времето на царството - взаимни спогодби, тракийски бежанци у нас, турците в турция!

Не знам кое решение за джамията е умно, но знам че в Европа воя на мегафоните е забранен! Да си пеят на глас като поповете! И да не се молят показно на площада!

А че сидеров си прави евтина агитация е друг въпрос! За този лизогъзец не трябва да се гласува по много други причини. Но специално днес съм напълно съгласен с него!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 8:35 pm 
Аватар

Der Stürmer написа:
Mr. Smith написа:

Никога за последните 20 години ли? к.р за живков и соцпартията, но ако има нещо умно, което е напарвил този човек - това е да изсели стотици хиляди турци извън България. А това трябваше да го напарвят още по времето на царството - взаимни спогодби, тракийски бежанци у нас, турците в турция!

Не знам кое решение за джамията е умно, но знам че в Европа воя на мегафоните е забранен! Да си пеят на глас като поповете! И да не се молят показно на площада!

А че сидеров си прави евтина агитация е друг въпрос! За този лизогъзец не трябва да се гласува по много други причини. Но специално днес съм напълно съгласен с него!

:shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]