forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 9:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 11:54 pm 
Аватар

Изтрих глупостите за транспорт в които без да искам и аз участвах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2011 2:11 am 
Аватар

levskara101 написа:
"Има ли желание, има и начин. Няма ли желание, намираме оправдания."

Кратко и ясно!

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2011 12:19 am 
Аватар

Веднага да се самооблее човекът, дето каза, че с два тъпана ще стане мазало! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2011 2:01 am 

Намаляват им нещо знаменцата,аааа!!!!!СКЪПООООО!!! :smt026

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2011 10:40 am 

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 7:09 pm 
Аватар

не е чудно че песните на вървят и ЛСФК се дразни. - в сектора се уби всякаква спонтанност , всеки чака на мегафона да пее вместо него, да не говорим за желанието......ма кво желание да има като пак
микрофона се предава и се пее за умрете, смърт и култовата песен "ЛЕВСКИ или смър"......ебати песента ебати чудото :ohmygod2 .........аз и до ден днешен не мога да разбера причината да се дава тон на тва - корави ли ставаме, убийци ли, нинджи ли? а да и да не забравя "кур за литекс але але але".......немам дууууууууми............. :smt012 .........Не съм вярвал някога че без мегафон хаотичните викания ще ми се струват по-добре от мачове с мегафон.......като гледам последните 3 години тоя мегафон нанесе по-голяма вреда отколкото полза...а ЛСФК го чувам да дава тон и без мегафон както се видя :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 7:46 pm 
Аватар

Имаше момент в който сектора се срути на Але само Левски е.........
Гледката от А сектор беше великолепна :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 7:54 pm 
Аватар

най-силните моменти бяха при "Какво е морето" дето ЛСФК повтори 20 пъти и "Да запеем дружно песента" _(BAVNO)_ :bigok .......иначе първото не вървеше пеенето щото и мача се беше закучил....второто нормално тръгна по-приповдигнатото настроение......не мога да кажа че бяхме зле но пак тия селянии по мегафона второто леко ме издразниха а и всички >18 в сектора предполагам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:03 pm 
Аватар

sid написа:
Истината се крие във Фонда. Ако на всеки един от нас му стане навик да заделя известна сума пари на месец (може примерно и 10 левчета, важното е да са от сърце) рано или късно ще има резултат. През новия сезон ще е хубаво да се започне някаква пропаганда... като за начало може с флаери на по-забележимите места, надъхващи клипове... стига с този селски манталитет, когато отбора бие - ходя, като не - "нема им стъпим". Момчетата от провинцията ги разбирам, не е лесно домакинство с Академик да ти излиза по 30-40 лева, но от толкова много "софиянци" левскари е срамно да имаме такава отвратителна посещаемост.

Браво , тва е реалноста!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:14 pm 

На "Какво е морето" разбрах че по едно време е имало "колко пъти бе" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:17 pm 
Аватар

angeloff написа:

Да имаше някви точно зад мене дето го викаха тва,незнам дали за тях става въпрос но тези нервеха много.Момента в който Марто викаше какво е морето те викаха Марто на какво си :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:18 pm 
Аватар

Левски или смърт и за мен беше странно, да не говорим, че се пя над 5 мин. май и то очевидно насила. Това със "само пляскаме" (което предишни години не съм го чувал) също не ми изглежда нещо особено (в моментния си вид).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:20 pm 
Аватар

l-s-f-c написа:
angeloff написа:

Да имаше някви точно зад мене дето го викаха тва,незнам дали за тях става въпрос но тези нервеха много.Момента в който Марто викаше какво е морето те викаха Марто на какво си :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

В коя част на сектора тва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:46 pm 
Аватар

vladols написа:
l-s-f-c написа:
angeloff написа:

В коя част на сектора тва?

централната част горе до оградата.......и аз чух нещо такова но не беше фатално...просто 2-ма си се бъзикаха помежду си.......просто нали всички млъкват и затва се чуха...

Admirer написа:
Левски или смърт и за мен беше странно, да не говорим, че се пя над 5 мин. май и то очевидно насила. Това със "само пляскаме" (което предишни години не съм го чувал) също не ми изглежда нещо особено (в моментния си вид).

иначе всички скандирания на Т. са му неадекватни - като почнеме от смърт, кур за "произволен отбор", умрете селяни, умри вратарче , "само пляскаме" и завършиме с чорбарското "лаляляляляляля" :shock: след като "Да запеем дружно песента" свърши.....така и не проумя че така квичат само чорбарите! :ohmygod2

откакто е хванал микрофона само 3 скандирания съм му признал - "Синия Лъв", "И един отбор целия червен пак е посинен" - което ЛСФК никога не пее дори на дерби и оня ден "Селяните прости дошли са ни на гости" - тва са все скандирания на 15+ години и квото и да си говорим са далеч по-яки от смърт / сереме на путките / кур але але але и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:51 pm 
"Селяните прости дошли са ни на гости" е наистина едно адски силно скандиране, което е далеч по-добро от "умрете селяни" и тем подобните. :lol: И двете са с коренно различна смислова натовареност, разбира се... :lol: само че щото било на 15+ било "по-яко"...
А иначе когато тия идиотизми се пеят, просто не пееш и ти :wink: И когато всички с акъл в главата спрем да ги пеем, а останат само една шепа, чието скандиране би изглеждало адски смешно на фона на тишинката, ако ще и 5 минути да я циклят, резултата ще е плачевен и ще се откажат. Лошото е, че доста от хората, дето по принцип мрънкат, ги пеят тия неща от първото до последното...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:56 pm 
На "Левски или смърт" какво му е лошото? :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:56 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
"Селяните прости дошли са ни на гости" е наистина едно адски силно скандиране, което е далеч по-добро от "умрете селяни" и тем подобните. :lol: И двете са с коренно различна смислова натовареност, разбира се... :lol: само че щото било на 15+ било "по-яко"...
А иначе когато тия идиотизми се пеят, просто не пееш и ти :wink: И когато всички с акъл в главата спрем да ги пеем, а останат само една шепа, чието скандиране би изглеждало адски смешно на фона на тишинката, ако ще и 5 минути да я циклят, резултата ще е плачевен и ще се откажат. Лошото е, че доста от хората, дето по принцип мрънкат, ги пеят тия неща от първото до последното...

Всъщност не.. няма да се откажат.. А просто Т. ще каже ''АРЕ ПЕЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ПРЕБИЕМЕ БЕ '' или нещо от сорта..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 8:59 pm 
Аватар

"Който си тръгне ше го прибем " се чу като заваля ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:01 pm 
Аватар

Заклевам се в понеделник не знаех к'во да кажа на шефа ми(от Литекс е), като ме пита що цел мач сме им викали "умрете селяни" вместо да си викаме за Левски :smt017 Скалъпих че е в отговор на кзл...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:02 pm 
Аватар

Лично мен "Левски или смърт" ме радва много как се получи :smt023 Левски шампион писва, пък и не винаги е на място, докато Левски или смърт винаги вАжи :) Кур за Литекс и т.н. е тъпо, но понякога умрете селяни не вреди. В мача с Литекс именно А сектор в един момент ни надвика с "Умрете селяни", така че понякога просто адреналина и т.н. надделява. Нека не правим винаги от мухата слон и не си мислим, че сме някаква буржоазно-надменна публика, която няма нищо общо с другите :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:03 pm 
Точно пък от тоя мач не се сещам за друг, на който да се е викало по-малко умрете селяни :roll: Първото полувреме не се сещам и за един път, а второто полувреме 2-3 пъти макс.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:03 pm 
Аватар

Makedonalds написа:

Ами да много по-яко е и то не защото се пее от много отдавна.....забелязвам че навсякъде където видиш "селяни" почваш да се спичаш нещо не мога да те разбера......и ДА селяците които дойдоха с чаршафа литекс шампоан СА СЕЛЯНИ ПРОСТИ.....и не виждам защо да не им се каже...........ама да се вика умрете е нещо съвсем друго и има привкус на кафево-наркомански жаргон.
И аз никога не съм пял идиотизмите на някои групички ама тва не пречи дето вика колегата Религия по-малките да се спичат на аре пейте бе боклуци и т.н. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:05 pm 
И аз бях на мача пък не ми направи такова впечатление да сме ги псували през цялото време. Даже напротив, пя си се почти само за Левски в тоя мач.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:24 pm 
Аватар

Първото се пя за Левски, второто се пя кой за квото намери, кво толкова го мислите. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:51 pm 

най-яката песен беше за че гевара
респект на замесените :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:53 pm 
Аватар

А кавъра на тази прочута песен чухте ли го? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 9:55 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Заклевам се в понеделник не знаех к'во да кажа на шефа ми(от Литекс е), като ме пита що цел мач сме им викали "умрете селяни" вместо да си викаме за Левски :smt017 Скалъпих че е в отговор на кзл...

Наистина нямаш късмет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 10:22 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
На "Левски или смърт" какво му е лошото? :smt017

Пее се сто часа.Лично аз за пореден път си оставих гласа на стадиона и си направих голямо шоу макар и да бях сам и във влака от Пловдив до София и на стадиоана но Левски или смърт е пях 1 или 2 минути и след това просто млъкнах!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 10:23 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
ДипломатО написа:

:smt017 Не вЕ разбрах!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2011 10:24 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Mr. Smith написа:
ДипломатО написа:

:smt017 Не вЕ разбрах!?

Чакай, че забравих какво имах предвид :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]