forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 3:33 pm 
Аватар

А есента в мачовете от ЕКТ кой показва че знае какво прави :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 3:40 pm 
Аватар

Не искам да влизам в полемики за ЕКТ и предния полусезон. Фактите са налице. Доскоро бях голям фен на Ясен, но не виждам развитие в отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 4:30 pm 
Аватар

Какво ще кажете за треньора на Видима? Аз мисля, че е най-добрия вариант за Левски :idea: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 4:33 pm 
Аватар

Абе ние си правим ташак с тия, но примерно дори човекО с лаптопО е направил приличен отбор с никакви футболисти и наистина е страшно нелепо как те се борят за оставане заедно с ташаци като сли'ен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 4:40 pm 
Аватар

Изображение

Има вид на закоравял алкохолик :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 4:42 pm 
Аватар

Не съдете за човек по външността. Доказан специалист е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:03 pm 

Перчема му убива :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:06 pm 
Излиза, че абсолютно всички отбори в България имат по-добри треньори от нас, само дето по някво странно (криминало) стечение на обстоятелствата, в класирането само един отбор е пред нас, а никой от другите отбори никога в историята си не е печелил в групова фаза на европейски турнир повече точки от нас този сезон :smt028 Мхм, добра логика, поздравявам сценаристите за което :smt023 За мен е тотално малоумие треньорът да се сменя непрекъснато през 10 месеца, без значение Кокала ли се казва, Вили Вуцов ли е, Ясен Петров ли е. :smt031 Това е признак на тотално ръководно малоумие и по-скоро липса на каквото и да е ръководно мислене...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:32 pm 
Аватар

Като правя някаква равносметка на сезона, Ясен/Гонзо не се представиха никак зле. Доставиха ми едни от най-прекрасните ми моменти с мачовете в ЛЕ. Полуфинал за купата, злощастно загубен, и второ място в първенството. Аз не знам какво се очакваше от тоя отбор, при положение, че миналата година някои се молихме да сме извън зоната на ЛЕ, за да не берем срам с тоя отбор - а то кво стана?

Най ме е яд, че нямаме късмет, защото ако ИИ5 не беше вкарал ония автогол, и ако кривия не бе изпуснал дуспата за купата, сигурно щеше да се пее друга песен, и Ясен да се възхвалява, но това е в сферата на вероятностите...

А Литекс, колкото и да им сипваме, си мажат наред, и нямат загуба в първенството от не знам си кога, така че да се обвинява треньора, защо не сме шампиони, за мен е глупаво :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:37 pm 
Аватар

Може би се очакваше да сме шампиони? Имаме най-добрите футболисти в България и мачовете с Черноморец, Сливен, Локо Пд у дома, Славия, Миньор и прочие трябваше да бъдат спечелени без особено напрежение! Да не говорим, че нямаме победа над селяните вече 100 години, за капак на всичко чорбарите ни се подиграха насред Герена... е все някой трябва да е виновен за всичко това? Без купа, второ място, с най-добрите играчи от години? Е аз не съм доволен..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:41 pm 
И аз не съм доволен. Имах предвид, че е мега смешно твърдението по-горе, как всички треньори в "А" група са по-добри треньори от Ясен :lol: А ако сменим Ясен с Ясен 2, защо тогава да сменяме Ясен? Тва също не мога да го разбера...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:46 pm 
Аватар

С това съм напълно съгласен... но и не очаквам от Тара нищо друго освен да намери Ясен 2.. но Ясен вече е компрометиран след като шефовете излизат по средата на сезона и казват, че търсят треньор...ама какво да коментираме ръководството.. все пак си мисля, че ако е Херо е малко по-добре от Ясен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:51 pm 
Аватар

И кво става, ако и с Херо не станем шампиони?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:56 pm 
Аватар

Аз за Херо нещо не съм много надъхан щот преди 10 години замалко не изпусна спечелена титла, но пък за 10 години може да е претърпял положително развитие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 5:59 pm 
Не се сещам какъв стил на игра имахме, но се сещам какъв истерик беше, Вили Вуцов на втора степен :smt006 И както някой каза по-назад, ако верно след всеки мач неправилно отсъдения тъч ше ни е виновен, не мерси :smt006 Щото тва е, което се сещам от ерата Херо. Непрестанно нещо се цивреше и всяко грешно отсъждане ни "режеше" главата безобразно... Да не говорим, че в по-голямата част от сезона по дефиниция е наказан и гледа от трибуните :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:02 pm 
Аватар

Аз искам да изпея един профилактичен кур за Батков! Тоя не може да не се изяви в ефир, деба и тюлена му. Как може след като клуба ти има треньор, ти да кажеш в медиите, че си разговарял с евентуален негов заместник. Ако аз съм на мястото на Ясен, честно казано не бих се почувствал много добре, още повече, че нищо не зависи от него вече... :ohmygod2

А четох вчера интервю с Херр О, как казва, че бил станал съвсем друг човек, даже не са му и правили забележка съдиите :bigok Да не само като дойде в България, и още първия мач да влезе на първа на страничния :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:03 pm 
Аватар

Херо почти не го помня, ама някак си ми се струва, че ще е същата работа като Вили Вуц, че даже може и да е по-зле. Честно казано се надявам да не стане тази смяна. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:04 pm 
Аватар

Истерик, не истерик, взехме купата и станахме шампиони през 2000г, когато водеше отбора.. и за награда го смениха с Федотов... май тогава му предложиха да стане помощник, той разбира се не прие... поредното странно решение, да смениш треньор, когато си станал шампион и носител на купата :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:08 pm 
Аватар

Добре е 20-25 годишните тука да се изживяват като хроникьори и ДА ПОМНАТ преди 11 години Херо колко тъп треньор е бил, истерик, параноик, дементик и всичко останало :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:10 pm 
Не беше истерик, нали? :ohmygod Не беше наказан в по-голямата част от мачовете, нали? Че даже и на кървавия гол пак беше наказан... Кво пречи да си спомняме, Първолете?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:13 pm 
Аватар

http://gong.bg/category.php?sport_id=1

Успокои ли се, в чужбина си вече 2-3 сезон. Същият нервак ли си, или вече по-спокойно гледаш на нещата? Тичаш ли след съдиите в Саудитска арабия, или там нравите са по-други.

Не, не. Доста по-различен съм. Съвсем нормално е, годините учат на много неща. По-улегнал съм във всяко едно отношение. Това е съвсем нормално. Никога не съм тичал тук след съдиите. Наскоро коментирах с ваши колеги точно това, вече ми се събират близо 4 години с двете ми излизания навън преди това – в Саудитска арабия и Русия. За тези четири години нямам забележка от страна на съдиите, да не говорим да бъда изгонен. Това е някакво постижение за мен, ако трябва да бъдем така в шеговит тон.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:13 pm 
Аватар

Това не е истерия, а горене в играта :smt031
А когато Херо идваше в "А" да гледа мачове на Левски,всички му плачеха на рамото: "Херо, ела, поеми отбора, само ти можеш да ни оправиш" - тоя жалък период на отбора преди неговото идване помните ли? :smt031 Че където ни хванеше с Нафтата и Латекса, ни потрошваше от бой :smt006 Може да е бил секакъв - смачкахме и унижихме 3 пъти за 1 година свинете, станахме шампиони и беше ГОТ :ls-cup :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:17 pm 
Не мисля, че за отбора е полезно треньорът да е наказан през половиния сезон, а не мисля че отговаря и на имиджа на Левски след всеки мач неправилния тъч да е основна тема. :wink: Дано се е оправил, ама тва не е нещо, което се оправя според мен. Тва е характер.
И сега някой ше ме обори пак с титлата и купата. Еми и Кокала спечели, би турците, би с 5-6 на нула в Европа, ама... :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:22 pm 
Аватар

Значи Мауриньо е срам за Реал Артрит :lol:
КУР за Батков, Херо още не е треньор и аз спирам да спекулирам. Ще се изкажа само след като стане ясно кой ще ни води догодина :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:24 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Значи Мауриньо е срам за Реал Артрит :lol:

е не е ли. аз дето ги мразим толкова ми е гадно до някаква степен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:29 pm 
Аватар

Ясенчо, при цялото ми уважение към него, вече си е за смяна. С този отбор да не станеш шампион и да си на 8 точки след първия е странно. С този отбор да те бие с 3:1 насред Герена разградения двор ФК Ислям само с тактика, е чутовно странно. Както и да е, не това е огромният проблем. Лошото е, че Ясен и да не е бил, вече е безгласна буква (може би затова си спечелихме повечето мачове след този със свинете), а нямаш ли респекта на футболистите- забрави.

И да, по принцип съм против треньорските смени, само че си заслужава да оставиш човек, които ти вдъхва доверие по някакъв начин.

За Херо- определно не би ми бил избор номер 1, но ако се е кротнал- става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:31 pm 
Аватар

Херо че си беше ненормалник,си беше :lol: ,за мен още е странно,че отбора при него играеше много приятен футбол и така изведнъж от нищото рухна,почти изпуснахме спечелена титла.Аз иначе продължавам да твърдя,че Херо е добър треньор,а батков е идиот.Не е възможно първенството да не е свършило и тоя корем да раздува,че е говорил с друг треньор,Ясен би трябвало при такива интервюта,на момента да си тръгне.Повтарям се,но наистина трудно си представям как ще работят заедно Херо и Гонзо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 6:34 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Не е възможно първенството да не е свършило и тоя корем да раздува,че е говорил с друг треньор,Ясен би трябвало при такива интервюта,на момента да си тръгне.

Би трябвало, ама на борсата обезщетенията за безработица са ниски :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 7:49 pm 
Аватар

Бащицата изобщо не е говорил такива работи, медиите го изкараха така. Гледах интервюто и каза доволно тъпизми, но не и за треньора.

Каза, че не отрича, че е говорил с Херо, както е говорил и с още много хора, тъй като непрекъснато разговарял с тоя и с оня за трансфери, за мнения и т.н. С други думи - дава мило и драго за отбора :bigok . Каза и че Ясен си е тренер до края на сезона, а пък после ще се види вече.

Което си го каза и Гонзо и което си се знае от много отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 8:39 pm 

Polusezona na Herr O go pomnim kato vchera deeba nai-malkoto che sigurno imam 28 ot 30 macha togava za purvesntvo :wink: Igrahme nekva izmislena shema 4-5-1 s Gonzo i zad nego Chavo Atanasov :blass Enicharite padnaha purvite 2 macha ot naftiaks mai i v Kjustendil,ta dupnahme mnogo i sled tva se pochna mukata-izmuchen raven s Loko SF, hiks na Gerena sus seltacite sled koito Herr O reveshe za nekuv doping i kak vinagi chengetata vzimali probi ot rezerva i rezervnia vratar i podobni maloumia :slap

Sled tva doide Pernik s trite gola na onia rub toni evtimov i realno ako svinete imaha napadatel gubehme titlata na Gerena :smt031 10te tochki nakraia stanaha shtoto rezacite spreha da igraiat i cukaha za zdrave sled kato shampionata beshe iasen sled kurvavia gol :levski

Kupata sushto beshe mnogo sladka ama koito si spomnia finala v Plovdiv edva li bi kazal che zaslujavahme trofeia,prosto Tzaria napravi nai-unikalnia si gol i 10tina hiliadi levskari deto behme umreli ot tva slunce izjiviahme futbolen orgazum :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]