forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 10:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 5:51 pm 
А що бе ?! Всичко е прекрасно и по план график до 10 години футбола в България ще изчезне тотално .

п.п. : то не че сега има футбол де

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 7:16 pm 
Аватар

Без обиди по СилистрЪ. От цела Силистра да сме 20 човека ходили на мач по-различен от този на Доростол :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 7:29 pm 
Аватар

Веднага некой ше се засегне :smt005 Аз засягам ли се като слушам некой мьекъщ да ми обяснява "колко и гаднъ тЪз София" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 7:34 pm 
Аватар

Докато се секне и храчи по тротоара и си изстрелва фаса с умело движение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 11:53 pm 

ти па щото не беше пришълец0 в бохемия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 12:23 am 
Аватар

Ми не съм бил. Бях в Южна Моравия :loser2 Като никога не съм твърдял че съм от некой местен отбор, нито съм обяснявал колко е гадно там :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 7:55 am 
Аватар

Стига лъга, орк :blass Редовно се оплакваше колко ти е гадно като се нацепиш с бира петък вечер :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 11:14 am 
Аватар

Няма хора, дето да ги влече Левски към стадиона, защото за Левски не се говори всеки ден, не се гледа всеки ден, поне не за хубавите неща. Ако имахме адекватно ръководство, двумесечна рекламна кампания би сътворила чудеса за новия сезон, би повдигнала неколкократно посещаемостта. Не всички са като нас тук - да живеят всеки ден мислейки за Левски и следващия мач. За това трябва да се помисли, но с тия тъпоглавци борат и баждека - толкова !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 1:43 pm 
Аватар

sin написа:
Няма хора, дето да ги влече Левски към стадиона, защото за Левски не се говори всеки ден, не се гледа всеки ден, поне не за хубавите неща. Ако имахме адекватно ръководство, двумесечна рекламна кампания би сътворила чудеса за новия сезон, би повдигнала неколкократно посещаемостта. Не всички са като нас тук - да живеят всеки ден мислейки за Левски и следващия мач. За това трябва да се помисли, но с тия тъпоглавци борат и баждека - толкова !

И аз мисля така. Може би ако се сложат малко билбордове, рекалми по телевизия, радия ще се увеличи бройката 100%. А и по трибуните да се направи зрелище ама имайки предид ръководството ни надали му пука за феновете важни са парите. Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 2:03 pm 
Аватар

Тва и ние ще го направим, въпроса е да се цъкат кинти към Фонда, че да има с кво да се започне :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 2:08 pm 
Аватар

Прав е ДипломатО! Фрашкано е с мьекащи "софиянци", кой останал тука покрай ВУЗа, кой от 2 години работи в Бизнес Парка и т.н. То е разбираемо, човешко е да се търси по-добра работа за по-добър живот, но не това е проблемът, а фактът, че повечето от тях плюят постоянно по София колко гадно било, колко мръсно, колко грозно и т.н. Ами такова е защото се напълни със селяни (не хора жители на село, а хора селяндури). И ако не ти харесва, стягай си цървулите и друм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 2:15 pm 
А софиянците до един всичките са млади и възпитани ерудити, които имат свирепа ненаист и нетърпимост към чалгата, плюенето на улицата, триенето на сополи на обществени места и т.н :smt005 Няма по-тъп спор от този София-провинция и по-елеметарни и малоумни мнения от тези, давани в подобен спор :smt059

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 2:17 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
А софиянците до един всичките са млади и възпитани ерудити, които имат свирепа ненаист и нетърпимост към чалгата, плюенето на улицата, триенето на сополи на обществени места и т.н.

Разбира се :sm_cigar :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 2:21 pm 
И естествено от "софиянците не ходят на мачове" стигнахме до там, че те не са, всъщност, софиянци, а бесни селтаци от провинцията, които мьекат и тва драстично събаря посещаемостта... :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 2:50 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
И естествено от "софиянците не ходят на мачове" стигнахме до там, че те не са, всъщност, софиянци, а бесни селтаци от провинцията, които мьекат и тва драстично събаря посещаемостта... :bigok

точно така: някой като ми мьека в сектора и после не ми се ходи на мач :D :lol: :lol:

Ами за спада в посещаемостта предполагам, че по-скоро следното: качеството на футбола, мафиотската управа на клубовете, БФС, чорбата и световната глобализация :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 4:50 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
А софиянците до един всичките са млади и възпитани ерудити:smt059
Не мога да не се съглася,да такива сме :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 05, 2011 12:41 pm 

:smt089 :smt089 :smt089 защо не идвате на мачове, защо? Защо не искате да си правиме шоуто на трибуните, защо? :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 05, 2011 1:08 pm 
Аватар

Да попитам, остана ли нещо от 2-те знамена? Мощен кур за тая мрежа в сектора в Благоевград ,която закачаше постоянно. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 05, 2011 5:45 pm 
Скъсали са се.Но е хубаво, който ги е вял, да ги вземе и да ги зашие :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 8:56 pm 
Аватар

а преди като имаше по 2000 човека в сектора и пак "пеенето не беше на ниво" съм чел мрънкане от сто места "а тия дето не пеят цял мач по-добре да не МИ идват".......и сега що не идвали :)

Причините сектора да е празен са много но за мен най-основното е това което се случва в него от 2007 насам......откакто Сектор Б спря да значи свобода......оттогава лека полека се дръпна най-голямата маса постепенно на кой колкото му издържат нервите......едни заради боевете, други заради простотите които се пеят по мегафона, трети защото бяха наричани "боклуци и селяни" по мегафона от "Левскар", четвърти заради всичко това и в крайна сметка затова постепенно спряха да идват на "малките мачове" .......оставиха си за КОМПРОМИС със себе си и състоянието на Сектор Б само Европа, дербито и Литекс.

А иначе вие си пишете за мързел и глорихътерство но е факт че и с 10 мача без победа и мощни проблеми в сектора събирахме малко повече хора на селските мачове отсега.......просто постепенно е тенденцията не отведнъж.....на който доколкото му издържат нервите........тъпо е че сега имаме много яки знамена и няма кой да ги вее а преди две-три години имаше сумати мачове с хора които се чудеха "кАде са знамената" нооо реда си е нещо важно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 9:06 pm 
Аватар

...../ЕДИТ - някъде изчезна мнението на Семпер Фиделис че нямахме агитка и 2003-2004/

Да а сещаш ли се защо нямахме агитка 2004 :)
Същите хора правеха същите боеве из сектора и в София и в провинцията само че с НФК - "платените ЛЕВСКАРИ" както ги наричаха.....а целта им беше да вземат кокала и да станат много по-зле и от тях.....баси трагикомедията......

как нема да са по-задружни агитките на по-малките отбори като там няма пари и интерес?
Най-голямото ни проклятие е че сме най-големия клуб с най-много привърженици!
Най-много медиен интерес и мачовете на ЛЕВСКИ са събитие в България........
това е нашата най-голяма гордост и най-голямо нещастие...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 9:17 pm 

най-голямото ни проклятие е, че сме сган и половина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 9:24 pm 
Аватар

Доста тъпо изказване.......сган може да е някой друг но не и феновете на ЛЕВСКИ............сган е една малка групичка която изгони масата от агитката......и тя няма лесно да се върне.......точно както миналия път минахме през кота 0 - празен Б сектор и започна да се възражда агитката през 2005.......ПРЕДИ мачовете в Европа ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 9:31 pm 

Следващият сезон ще бъде решаващ - или ще се вдигнем, въпреки всичко и всички, или ще се самозатрием окончателно.

За лятото са подготвени някои неща, от всички нас и ентусиазма ни зависи дали ще се получат :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 2:15 am 

Истината се крие във Фонда. Ако на всеки един от нас му стане навик да заделя известна сума пари на месец (може примерно и 10 левчета, важното е да са от сърце) рано или късно ще има резултат. През новия сезон ще е хубаво да се започне някаква пропаганда... като за начало може с флаери на по-забележимите места, надъхващи клипове... стига с този селски манталитет, когато отбора бие - ходя, като не - "нема им стъпим". Момчетата от провинцията ги разбирам, не е лесно домакинство с Академик да ти излиза по 30-40 лева, но от толкова много "софиянци" левскари е срамно да имаме такава отвратителна посещаемост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 2:43 am 
Аватар

sid написа:
Истината се крие във Фонда. Ако на всеки един от нас му стане навик да заделя известна сума пари на месец (може примерно и 10 левчета, важното е да са от сърце) рано или късно ще има резултат. През новия сезон ще е хубаво да се започне някаква пропаганда... като за начало може с флаери на по-забележимите места, надъхващи клипове... стига с този селски манталитет, когато отбора бие - ходя, като не - "нема им стъпим". Момчетата от провинцията ги разбирам, не е лесно домакинство с Академик да ти излиза по 30-40 лева, но от толкова много "софиянци" левскари е срамно да имаме такава отвратителна посещаемост.

Съгласен съм. С това 30-40 лв си далеч от истината мене само отиването ми е 30 лв. С всеки ден се мъчат как да ме изнудят повече... Иначе това с флаерите верно ще е доста ефектно, но дали ще има някой да се навие да прави това, щото минават всек'ви прасета, евреи, доковци и една групичка от 10 човека срещу 1 няма да е много приятно.
Мисля, че за хората, които идват за дербитата не им е кеф факлите. Типичен пример в родния град - Доростол - Лудогорец. Момчетата запалиха 5-6 факли и половината сектор се изпразни,а някой дори си тръгнаха. Добра практика беше това в Лига Европа може да се изпробва и в А група. А и школите какво правят. Във В и в Б групите юношите на клуба биват карани да ходят на мачове да подкрепят отбора си. Надявам се да греша и наистина юношите да ходят на мачовете на любимия си отбор. Не мога да разбера 1-2 млн. София как няма поне 3-4 хиляди, които да ходят на мачове всеки кръг?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 10:20 am 

Покрай тая тема се надъхах да отида утре на мача ;)
Иначе тоя сезон на кви мачове ходих... Ако не се случваше да съм ангажиран и болен сигурно пропуснат нямаше да имам.
Но в интерес на истината към края на сезона като не печелим нищо и мачовете започват да стават все по- протоколни се губи мотивация....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 11:30 am 
Аватар

UL е написал доста точно каква е основната причина на този отлив на публика....
UL написа:
Причините сектора да е празен са много но за мен най-основното е това което се случва в него от 2007 насам......откакто Сектор Б спря да значи свобода......оттогава лека полека се дръпна най-голямата маса постепенно на кой колкото му издържат нервите......едни заради боевете, други заради простотите които се пеят по мегафона, трети защото бяха наричани "боклуци и селяни" по мегафона от "Левскар", четвърти заради всичко това и в крайна сметка затова постепенно спряха да идват на "малките мачове" .......оставиха си за КОМПРОМИС със себе си и състоянието на Сектор Б само Европа, дербито и Литекс.

убива ти се всякакво желание да ходиш по мачове, за да се наслушаш на обиди към теб, че видиш ли не си се преместил в тази част от сектора, в която ти "наредят" да застанеш, или например на изключително оригиналното ( :ohmygod2 ) "умри вратарче" и подобни.... не помня по-рано така ли беше и аз да съм била малка, за да не го забележа и осъзная, ама вече тия неща супер дразнят и така...супер зле е положението с побоищата в сектора, то и за неправилно гледане може да изядеш някой шамар...
всичко това с късния час, трудното прибиране са си добавка към основната причина за отлива на публика... и не забравяйте, че голяма част от хората, ходещи в момента в сектор "Б" са на възраст между 13-18 години... дали всеки родител е склонен да пуска детето си, което е на указаната възраст, да се прибира след 11 часа вечерта!? София не е малка и въпреки, че Герена си е на удобно място (държа си на това мнение), прибирането към този час на денонощието с градски транспорт не е особено весело...

всичко това е преходно, ще дойдат и по-добри времена, модата се променя, както се казва, утре може и да не е готино да гледаш лошо и да скачаш на бой заради това, че просто някой не ти е симпатичен...
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 12:37 pm 
Аватар

Аз също твърдя, че стадион "Георги Аспарухов" е на сравнително удобно място (не живея близо до стадиона).

Иначе относно темата за посещаемостта всички знаем кои са основните проблеми, но като гледам няма особени изгледи за по-голяма бройка на домакинските мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 9:48 pm 

"Има ли желание, има и начин. Няма ли желание, намираме оправдания."

Кратко и ясно!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]