forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 10:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Май 01, 2011 8:55 am 
Аватар

СиняКръв написа:
Renaissance написа:
Да ви завиди човек за желанията. :wink: На мачове ходят около 500 човека. Старите песни се пеят, все едно сме на някво състезание, ама ние искаме и нови. Няма как да стане. :smt006

Като изключиме този факт от към песни има какво да се желае, според мен. Липсва ритмичност, но не съм толко компетентен по тая тема, жалкото е че няма бройка.... :oops: :slap

За ритмичност, добър тъпанар, с две палки.... А за песните... определено много бързаме, никой не ни гони, или де да знам? Някой може да бърза да си ходи....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 01, 2011 10:13 am 
Аватар

Синя Варна написа:
То хубу М. на мегафона ама една нова песен да излезе от тоя мегафон няма да е лошо . Ама песен за Левски , не против свинете !

Еми, има нови и то немалко, ама не се налагат защото секторът изригва само на анти песните. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 01, 2011 10:23 am 
Аватар

ipwntrolz написа:
За ритмичност, добър тъпанар, с две палки.... А за песните... определено много бързаме, никой не ни гони, или де да знам? Някой може да бърза да си ходи....

:smt005 на нас ушев не ни трябва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 01, 2011 11:42 am 

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 01, 2011 4:08 pm 
Аватар

Не виждам нищо смешно? По-скоро е жалко, че само ние още сме в праисторията и си бием тъпана като чобани......... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 12:46 am 
Аватар

Аз имам въпрос. Кога подяволите ще спрат тези изцепки в сектора? После що хората не ходели на мач. Дай някой да не пее и да го убием от бой.

ОТ ТОВА ЛЕВСКАР ДА БИЕ ЛЕВСКАР ПО-ГРОЗНО НЕМА!

Дори пияното момиче в трамвая беше по-красива гледка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 12:50 am 
Аватар

ipwntrolz написа:
Аз имам въпрос. Кога подяволите ще спрат тези изцепки в сектора? После що хората не ходели на мач. Дай някой да не пее и да го убием от бой.

Кога пък е ставало тва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 9:44 am 
Аватар

vladols написа:
ipwntrolz написа:

Кога пък е ставало тва?

Не е станало, но беше на път. И то Защото момичето си седеше! Някои хора решиха, че трябва да и теглят една майна и да я замерят с отпадъци... Приятеля й щеше да го отнесе. Стюардите се намесиха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 10:31 am 
Аватар

Само на мен ли ми прави впечатление, че и вчера и на мача с ряците, момчето с микрофона ебава майката на всичко? Вярно, че трябва да се пее по-бавно ама то неговото е ужас направо... Дано да има кой да му каже, че се разваля и без това малкият синхрон с тъпана и по между ни... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 11:19 am 

bii chorbata написа:
Само на мен ли ми прави впечатление, че и вчера и на мача с ряците, момчето с микрофона ебава майката на всичко? Вярно, че трябва да се пее по-бавно ама то неговото е ужас направо... Дано да има кой да му каже, че се разваля и без това малкият синхрон с тъпана и по между ни... :roll:

лично мнение: вчера през по-голямата част беше пълна трагедия и дори нямам предвид брой хора, които пеят - бързаше се адски много - все едно рецитираме скоропоговорки - на голяма част от песните спирах да "пея", защото нямаше как да стигна това темпо.. особено на "и само Левски обичаме те" - това вчера не беше песен нито един от пътите - беше някакво рецитиране без никаква мелодия. Тъпана също се разминаваше доста с темпото и мелодията, на която съм му свикнал, но ще го отдам на това, че някой се опитваше да докара мелодия, а не просто биене по инструмента, както е било досега (похвала за което).
Най-големия ни проблем, според мен, не е нито кой държи микрофона (има, естествено, един който е с едни гърди напред :smt023 ), нито кой пее и кой не пее, не е и тъпана. Проблемът е в това КАК се пее. Смятам, че няма да е лошо да се набляга повече на добре познатото ни преповтаряне на песните, докато не стане както трябва (подобно на случаите, в които сме пяли по няколко пъти "Да запеем дружно песента")

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 11:23 am 
Аватар

Докато се събираме по 50 човека в сектора ще е така...някой по горе го каза ,че заприличахме на селските агитки,смешно е просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 11:35 am 
Аватар

ipwntrolz написа:
vladols написа:
ipwntrolz написа:

Кога пък е ставало тва?

Не е станало, но беше на път. И то Защото момичето си седеше! Някои хора решиха, че трябва да и теглят една майна и да я замерят с отпадъци... Приятеля й щеше да го отнесе. Стюардите се намесиха.

Ако наистина ти правят впечатления, все още, тези изцепки, присъщи по-скоро на турците от строежите, по-добре да смениш сектора с някой друг или пробвай да се продрусаш. Очевидно, обаче, е далеч по-тревожно как ще се бие тъпана...всеки с "капаците" си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 2:24 pm 
Във всяка тема, която отворя, се пише за тая пуста посещаемост. Мрънкалници.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 3:07 pm 
Аватар

Тъпана вчера беше потресаващ (само да не ме нападнете, барабаниС съм :bigok ). Второто полувреме се смени тъпанарот, беше с две палки и пак не беше ритмичен. Това беше и една от причините за разминаването снощи.
На мача със селяците, където дай боже ще се съберем повече хора, няма да е лошо да се потренират песните. Обаче и на вишката трябва да е правилният човек, за да има подобрение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 3:11 pm 
Ти ако наистина си барабанист, няма да е срамно да отидеш и да поблъскаш ти :wink: Няма как човек, който не е хващал палка и не е тренирал, да почне правилно да бие.
На Левски-Литекс хващай тъпана.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 3:28 pm 
Аватар

Аз на мача с ряците отидох при човека, дето разпяваше и го попитах дали може да го бия, щото 15 мминути си стоеше под вишката и никой нищо не правеше, но той викна момчето, което вчера удря първата част. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 3:30 pm 

иво бие добре :wink: що не му го дадете на него :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 3:37 pm 
Всеки може да си каже, каквото си иска.Отиваш, взимаш го и го биеш.Още повече щом имаш знанията и опита, действаш.Просто е.Даже може да научиш други хора. :smt023
Много неща куцат, просто заради липса на изпълнители, а съм сигурен, че в тоя сектор има хора за всичко, но се скатават.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2011 3:45 pm 
Аватар

Пича, дето биеше до скоро, беше супер. Моето мнение е, че трябват 2-ма. Особено за мачовете с висока посещаемост. Като са два тъпана се чуват от повече хора и не се губи синхрона, въпреки, че съм останал с впечатлението, че болшинството въобще не слушат ритъма на тъпана, а си пляскат и пеят както им дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 8:40 am 
Аватар

СиняИдея написа:
Пича, дето биеше до скоро, беше супер. Моето мнение е, че трябват 2-ма. Особено за мачовете с висока посещаемост. Като са два тъпана се чуват от повече хора и не се губи синхрона, въпреки, че съм останал с впечатлението, че болшинството въобще не слушат ритъма на тъпана, а си пляскат и пеят както им дойде.

2ма човека, ако почнат да бият 2 тъпана, знаещ ли к'во ще стане ? Пълна свинщина и разминаване (освен ако не са тренирали)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 10:09 am 
Аватар

diabloodripper написа:
Във всяка тема, която отворя, се пише за тая пуста посещаемост. Мрънкалници.

Еми човек не е чесно и е дразнещо.Аз съм от Пловдив и се дигам за почти секи мач , без значение каде е мощно на бдж и тва е,дори и да съм сам.А някои от София си барат к.ра секи мач и се оправдава няма с кво да се прибера ,няма транспорт.Знаиш ли колко пъти съм спал по гарите и никога не е било тва проблем.преди не беше толкова смешно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 12:53 pm 

Тъпана, както и микрофона, са само за задаване и синхронизиране на темпо и песен, а не за симфоничен концерт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 12:56 pm 
Аз ако тръгна да се оплаквам за всичо, което се случва по време или след даден мач, няма да ми стигнат и 4000 думи. Уви, имам чувството, че някои хора ходят на стадиона, за да имат "моралното право" да мрънкат 24/7 след това. С това не визирам никого персонално. Отварям тема - посещаемост, отварям друга - опа, пак посещаемост, трета- оле, пак ще бъдем 20 човека. Естествено, че е по-приятно да си на мач с 10 к човека, но това е статуквото, а с "анализиране" по форумите няма да стане нищо полезно.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 12:58 pm 
Аватар

А без анализиране ще се вдигне ли посещаемостта, или по-добре да си затваряме очите когато посещаемостта е направо плачевна ??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 2:00 pm 
Аватар

трима музиканти написа:
Докато се събираме по 50 човека в сектора ще е така...някой по горе го каза ,че заприличахме на селските агитки,смешно е просто.

http://gong.bg/uploads/news_images/2011 ... 197359.jpg Доростол 2003 1:1 Спартак (Пловдив)

последен:
30.04.2011

Май дори изоставаме :? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 2:20 pm 
Аватар

К'во прави знаме на разград в мач между силистра и спартак.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 2:46 pm 
Разбира се, че човек, който идва от 200-500 км и после спи по гарите и не знам си още кви филми му се случват в рамките на 24 часа, всеки, който е от провинцията знае и има достатъчно фрапиращи случки (визирам горното момче от Пловдив), та той определено има ВСИЧКОТО МОРАЛНО ПРАВО НА СВЕТА да коментира и да "мрънка", щото някой друг си стои в хола на 10 минути от стадиона и си бърка в гащите, щото го мързи да излиза за втори път от тях (първия път е слязал до магазина да си вземе биричка), ама и двамата се водят ултрас-левскари :smt002
Само че на някой европейски мач, ей тоя същия дебил ще изпревари момчето от Пловдив и ще си купи билет, точно щото живее на 10 минути от стадиона, а за момчето може и да няма... За мача с Челси от ШЛ аз нямах билет 5 минути преди началото на мача и се молих къде ли не да ми намерят :smt006 Слава Богу, че имаше хора от УВ, които имаха няколко излишни билети и успях да вляза :smt006
И нещо много си се объркал, ако мислиш, че ходим по мачове, за да можем после 1 година да мрънкаме колко сме яки и големи... :smt002 Но фактите са си факти и не виждам защо да си ги крием в гащите, а те са, че "синята столица" е ИЗМИСЛЕНО и ЦИНИЧНО понятие от поне 10 години.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 2:53 pm 

аз мога да напиша мемоари за безобразната гара горна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 3:04 pm 
Аватар

А к'во правим с половината "софиянци" които събота и неделя си вър'ът на Силистръ/Вилику Търну'у и т.н. вместо да са на мач? Обаче същите тия, както ти каза, са първи на опашката за билети като дойде Барселона/Челси или некой друг от другите им любими отбори :smt017
Писна ми да чета безумици и хранене по София, която наистина не е това което беше преди 10(грешка 20) години. Т'ва нито ще се промени, нито ще засегнете некой като го повтаряте.
Основните причини за т'ва Синята София да е мит са 3 - нормалните българи от цялата страна масово бягат от България(от София също), София е пълна с Орки, целата ултрас култура в България е още в зародиш и нема ник'во развитие.
За така желания от някой от нас "Левскарски Дух/Манталит" изобщо не ми се отваря дума след като видяхме темата за Батето, к'во повече има да се говори в тая посока :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 3:07 pm 

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]