forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 6:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 26, 2011 11:30 pm 
Аватар

Кур за орките от жалке, смърт за майк райли хомосекшуъл и смукачев, който е най-обикновен педераст :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 26, 2011 11:32 pm 

Чалми и негри в агитката на Манафчестър, двама се прегръщаха :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 26, 2011 11:38 pm 
Аватар

Кур за мустакатите вурстове с дънкови елечета със знач1ки и 87803789890 шала :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 26, 2011 11:53 pm 

може ли на полуфинал цял мач 3 паса да не направиш .. :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 26, 2011 11:54 pm 
Смърт и за двата отбора.
Само Левски

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 12:04 am 
Аватар

vasilkooo написа:
може ли на полуфинал цял мач 3 паса да не направиш .. :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Те и на прасетата полуфиналите са били такива :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 12:40 am 
Аватар

Ех, друго щеше да се пише в момента ако Барбо беше титуляр :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 1:05 am 
Аватар

pesho48man написа:
Brannik написа:
:losers :hitl3

срам нямаш ли?!

тия Юнайтед сигурно пак ще отпаднат с два Х

А ти нямаш ли - фен на юнайтед и лийдс едновременно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 9:02 am 
Аватар

Довечера със сигурност ще има изгонен играч на Педал марди

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 9:29 am 
Аватар

Какво става с г-н "Ай джъст кейм фром Манчестъ?" :loser2 Дано поне господинът от Лондон не го измести и на безсмисления реванш :lol:

Изтъркаха се:
http://www.focus-news.net/?id=n1517799

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 9:57 am 
Аватар

Който и да бие довечера на Ел Класико, му пожелавам да Обие скъм на финала. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 10:54 am 
Аватар

Трябва да си купим Нойер :smt005

Последна промяна Ултра на Сря Апр 27, 2011 7:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 11:14 am 

За пореден път се убедих че съм одъртел дееба :bigok Преди години класиране на скъм на финал водеше до една нощ безсъние,сега даже не гледах мача и чак сутринта разбрах резултата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 12:43 pm 
Аватар

Но това не пречи да се изсерем в Остите на манчестърските подлоги :loser2 Дарадонко, Кратун, а бачи ПърЖи дето уж го раздава арсеналист май е сбъркал хапчетата снощи и е пийнал конска доза Бербарин :loser2 И все пак малко остана перфектно смазаната арийска машина да разгроми албионските чалми, много малко и въпреки всичко излязоха от този мач с високо вдигната глава :bigok :bigok :bigok

:arrow: А и да не пропусна Дипломатчето, който уж го раздава неебавка, но съм сигурен че вечер си ляга с фАнелка №9 и Бербатов на гърба :blass :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 12:53 pm 

Естествено че завинаги и насекъде треа серем и уринираме в устите на форумните писоари :bigok Викам и моите приятели от Jackass да хапнат 50 яйца наведнъж и да им повръщат в кривите муцуни :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 12:57 pm 
Съвсем малко късмет не достигна на арийските страшилища от Гелзенкирхен да разгромят мазгите от Йонайтед и да развалят празника на ония чалмосания мангал, дето го даваха на няколко пъти в кадър и който е пълно олицетворение на институцията Йонайтед :smt059 :smt005
Просто късмет лиши Шалке от възможността да направят атака в мача :smt005 и евентуално да отбележат след троен рикошет или автогол :bigok
В реванша обаче лютивите арийци от Гелзенкирхен няма да простят така лесно и освен ако не бъркам очаквам разгром и 35 000 x леля Герта и чичо Ханс на финала в Лондон, разцъкващи дънковите елечета и 506те шала около врата докато чалмосаните фенове на Йонайтед ближат рани или курове (квото си изберат) :bigok
0:3 е реванша и да ядете патока с катран, на Раул и на Фарфан!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 1:20 pm 
Аватар

Благородно подканям залагащите да псунат спешълче на картони. В бет365 има над 6.5@1.9, хендикап картони за Реал да има повече@2.05 :bigok
Ако има и спешъл Маймуньо да тича гол след като ги отстранят да се заложи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 1:42 pm 
Аватар

Хейтването във форуна е черешката след победа на любимите ми червени дяволи. :bigok
Вчера си купих и билет за финала в Лондон на митичния Уембли, където Руни, Гигс и ко. ще победят другият ми любим отбор Реал Мадрид. Роналдо пък ще плаче от яд че е допуснал класическата грешка - трансфер от Юнайтед в Реал.
Най-хубавото от цялата работа е че Безтитлопул ще продължат да са без титла и този сезон, докъто момчетата на Негово Величество Сър Алекс Фъргюсън ще донесат 19тата титла във витрината на Олд Трафорд с което спорът за това кой е най-великият английски отбор ще приключи завинаги.
Жалките юбер-орки от Шайзке дори не заслужават да бъдат коментирани след като забравиха да участват в мача, също както селската Кюрдилона, която ще бъде прегазена от белите богове довечера.

Изсирам отвратително пиянско, твърдо като едноседмичен хляб, лайно в старопрестолната Оста на Г-н Ковачев, Селяка от Кокаляне, Добруджанския шиптер и всички останали фенове на отбори от ранга на ФрансАнал, Чеслкичевич, Байрям Мюмюнхен, Калъфкопул, Травеститолона и ЦДНА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 2:05 pm 
Аватар

Селянина ще да е имал доста безсънни нощи, а в малкото такива сънува как лъска обувките на Гари Невил за петаче на ден :bigok :smt015 :duner

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 2:30 pm 
Единият ми любим отбор, другият ми любим отбор, третият ми любим отбор. Ебаси широко-скроените сърца имате :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 2:32 pm 

Brannik написа:
pesho48man написа:
Brannik написа:
:losers :hitl3

срам нямаш ли?!

тия Юнайтед сигурно пак ще отпаднат с два Х

А ти нямаш ли - фен на юнайтед и лийдс едновременно :bigok

>>>>
Makedonalds написа:
ония чалмосания мангал, дето го даваха на няколко пъти в кадър и който е пълно олицетворение на институцията Йонайтед :smt059 :smt005

ето ти я причината... Юнайтед вече ги гледам, само заради дългогодишните си детски симпатии към отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 2:52 pm 

Доволно ше опустее тая тема след като на финала боклуците от театъра на мълчанието бъдат премазани от Барса/Мадрид :smt006 Ше има пак типичните оправдания "Аз съм само от Левски,никви чужди отбори не ме вълнуват" :loser2

И така до началото на новия сезон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:00 pm 
Аватар

И да паднат гоуема работа, важна е 19тата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:08 pm 

Е как нема да е важна след като форумните цървули треа дигат самочувствие с успехите на чужд отбор и да оправдават факта че са пълни мизерници реално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:12 pm 
Аватар

Не знам ква 19та ги гони скъм,щото може да стане :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:18 pm 
ДипломатО написа:
Хейтването във форуна е черешката след победа на любимите ми червени дяволи. :bigok
Вчера си купих и билет за финала в Лондон на митичния Уембли, където Руни, Гигс и ко. ще победят другият ми любим отбор Реал Мадрид. Роналдо пък ще плаче от яд че е допуснал класическата грешка - трансфер от Юнайтед в Реал.
Най-хубавото от цялата работа е че Безтитлопул ще продължат да са без титла и този сезон, докъто момчетата на Негово Величество Сър Алекс Фъргюсън ще донесат 19тата титла във витрината на Олд Трафорд с което спорът за това кой е най-великият английски отбор ще приключи завинаги.
Жалките юбер-орки от Шайзке дори не заслужават да бъдат коментирани след като забравиха да участват в мача, също както селската Кюрдилона, която ще бъде прегазена от белите богове довечера.

Изсирам отвратително пиянско, твърдо като едноседмичен хляб, лайно в старопрестолната Оста на Г-н Ковачев, Селяка от Кокаляне, Добруджанския шиптер и всички останали фенове на отбори от ранга на ФрансАнал, Чеслкичевич, Байрям Мюмюнхен, Калъфкопул, Травеститолона и ЦДНА.

Мен не знам що ме сложил в графата с фенове на еди си кой отбор, при положение, че не веднъж съм писал в тоя форум, че ми е през центъра на гащите за всички :lol: :bigok Аз съм единствено от Левски, просто Раул ми е любимият футболист от малък и винаги съм го харесвал :lsfc1 Затва и бях тоя мач за тях, пък и заради малкото разнообразие, деба, стига всяка година едно и също... А и Шалке все пак са част от безобразната арийска, лютива германска машина и всички :hitl1 :hitl2 по дефиниция подкрепяме Дойчланд юбер алес, юбер алес ин дер велт. :bigok
Аз съм с тълпата, чуек от народъ :bigok Когато се пее кур за манафите, пея кур за манафите. Когато се пита титла за Ливърпул кога, пиам и аз титла кога :bigok Когато се пее кур за селския Челси, пеем, кво да правим :losers

П.С: Иначе как успя да се сдбобиеш с билет за финалО :shock: Не са ли и те като на европейското и световното с лотария. Мен, брат ми и братовчед ми за Евро 2008 ни пяха кур с тая лотария :smt017 Аз разчитам от БТВ-то играта да взема :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:21 pm 
Аватар

аз лично съм само от Левски, барселона, Манчестър юнайтед, ювентус, байерн мюнхен, олимпик лион, селтик, порто, зенит, бока и чикаго файерс :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:26 pm 

КнедламатО си е зел билет за финала на чешката купа,ама у форумО ни прай на луди как щел да ходи у ЛоМдон майна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:31 pm 
Аватар

Само Левски,Челси,Реал,Милан,Атлетико Мадрид,Бока,Уотфорд,Порто,Спартак Москва,Хамбургер,Олимпик Марсилия,Фейенорд :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 27, 2011 3:31 pm 
Аватар

Само Левски,Челси,Реал,Милан,Атлетико Мадрид,Бока,Уотфорд,Порто,Спартак Москва,Хамбургер,Олимпик Марсилия,Фейенорд :bigok
едит: добавям и Рейнджърс :bigok

Последна промяна Suum cuique на Сря Апр 27, 2011 3:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]