forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Фев 09, 2026 1:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 959, 960, 961, 962, 963, 964, 965 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 3:06 pm 
Аватар

И аз от този коментар нищо не схванах, обаче не мога да пропусна думата "трениор"...ахахаха, нещастна неграмотна османотурско - ибрикчийска комунистическа сган!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 3:08 pm 
Аватар

Е на техния си роден език, нормално :smt003
Преди малко забелязах една групичка от 20ина бели отрепки, познайте какво пееха :smt031 И после некои искали да им ходят :ohmygod2
А, да забравих да спомена и култовия надпис до 20та поликлиника:
СС Слабия *пречупен кръст* :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 3:22 pm 
Аватар

Anarion написа:
И аз от този коментар нищо не схванах, обаче не мога да пропусна думата "трениор"...ахахаха, нещастна неграмотна османотурско - ибрикчийска комунистическа сган!

Човека е имал предвид трион сигурно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 3:53 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Цитат:
как може такава профония бе избеснях на макс
направо ми се досирааа ееее
минен ни носи купа , тоя пенчо една купа шибана не взе и ние му лижем гъза били сме били от случаен гол , що за спряли трябва да сме да викаме любо пенев а играчите ни да седят пред Г сектор и да се чува
лит(*кс-етрополе Е ШАМПИОН ..
Нямам думи и това с някой да ми говори се едно съм отишал на погребение кое било армията кои съм бил аз се изтърка някаде 2000 година сега като го чуя ми става смешно
дайте ми мика на мене ще ви говоря и аз така врели некипели 90 минути
кои са те кои сме ние от каде идваме що мълчим за каде се борим какво стана в последния епизод на забранения плод и отчаяни съпруги и тн . :shock:
Крайно време е да се промени нещо в тоя сектор по умрели сме и от говедата станали пеем само Юда като хората и нито едно КЗЛ за бога на тоя прекрасен ден Surprised
КОйто иска да скандира за любчо да пали колата и на 100 км да вика колко си иска , гавра с играчите и най-вече ТРЕНИОРА !!!!!

Абсолютно нищо не разбрах от всички тия редове, четох ги 2-3 пъти и пак нищо, но отново на дневен ред е думата ПРОФОНИЯ :smt007 която не съществува в нито един език, осввен турско-чорбарския :smt023

На тези много рядко им чета форума, но вчера нали имало бой и викам да видя какво става. В 4 часа сутринта съм го чел този коментар и просто се сцепих. Специално заради този потребител разрових по-назад в темата и просто има скандални негови коментари, от които се разбира дори по-малко, отколкото от този, просто е някакъв очевидно бавноразвиващ с достъп то интернет. Даже мислех днес да го цитирам точно този коментар, но си ме изпреварил. :bigok Но пък има и други негови бисери, така че по-късно ако не ме домързи може и аз да се включа. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 4:04 pm 
Аватар

Цитат:
Така, че за всичко, които знаят поне малко какво става в сектора ни е ясно каква е истината. Лошото е, че Дучан казва нещо си пред неква си камера и всички му вярват, щото не знаят за кво става дума всъщност.
Най-точното обяснение за ситуацията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2011 4:10 pm 
air_J написа:
Makedonalds написа:
Цитат:
как може такава профония бе избеснях на макс
направо ми се досирааа ееее
минен ни носи купа , тоя пенчо една купа шибана не взе и ние му лижем гъза били сме били от случаен гол , що за спряли трябва да сме да викаме любо пенев а играчите ни да седят пред Г сектор и да се чува
лит(*кс-етрополе Е ШАМПИОН ..
Нямам думи и това с някой да ми говори се едно съм отишал на погребение кое било армията кои съм бил аз се изтърка някаде 2000 година сега като го чуя ми става смешно
дайте ми мика на мене ще ви говоря и аз така врели некипели 90 минути
кои са те кои сме ние от каде идваме що мълчим за каде се борим какво стана в последния епизод на забранения плод и отчаяни съпруги и тн . :shock:
Крайно време е да се промени нещо в тоя сектор по умрели сме и от говедата станали пеем само Юда като хората и нито едно КЗЛ за бога на тоя прекрасен ден Surprised
КОйто иска да скандира за любчо да пали колата и на 100 км да вика колко си иска , гавра с играчите и най-вече ТРЕНИОРА !!!!!

Абсолютно нищо не разбрах от всички тия редове, четох ги 2-3 пъти и пак нищо, но отново на дневен ред е думата ПРОФОНИЯ :smt007 която не съществува в нито един език, осввен турско-чорбарския :smt023

На тези много рядко им чета форума, но вчера нали имало бой и викам да видя какво става. В 4 часа сутринта съм го чел този коментар и просто се сцепих. Специално заради този потребител разрових по-назад в темата и просто има скандални негови коментари, от които се разбира дори по-малко, отколкото от този, просто е някакъв очевидно бавноразвиващ с достъп то интернет. Даже мислех днес да го цитирам точно този коментар, но си ме изпреварил. :bigok Но пък има и други негови бисери, така че по-късно ако не ме домързи може и аз да се включа. :bigok

Наистина е умствено изостанал :bigok Не за пръв път попада в нашия форум, но аз лично нямам и 1/5 намерение да му чета постовете специално :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 12:01 am 
Аватар

обаче ибрикчиите не спират да жалкарстват :smt003
моля някой да отреже грухтенето на дудучето по мегафона на фона на свинското пого и да му тури субтитри , да го прасне в ютюб че нали ги знаем прасенцата много им е къса паметта и много обичат да пренаписват историята както им изнася :)

иначе това като го видях просто колабирах от смях....баси жалкарчето червено журналистче трябва да си за да напишеш тази чутовна новина:

"Кочината" като "Анфийлд", с надпис "Това е Свинарник" на двата тунела

:smt079

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 11:58 am 
Аватар

Дитирамбите не спират - жалката червена паплач-драскачи, измисля нови и нови трансфери :loser2

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2711365

Всъщност дори и последните редове не са истина :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 2:33 pm 
Аватар

Абе имаше едно клипче във вбокс с някакви комуняги на шествие и върху тези кадри вървяха някакви песни на прасетата, някой сеща ли се и може ли да даде линк, че ми трябва :bigok :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 4:26 pm 
Аватар

Задава се голямо разделение на Сектор "Г", научи Sportal.bg. Освен шамарите, които част от привържениците си размениха на стадиона по време на дербито с Литекс, сега няколко фенгрупировки заявиха намерение да се отделят от Централния клуб на привържениците на лит(*кс-етрополе поради несъгласие с тоталитарните и комерсиални методи на управление на неговия председател Димитър Ангелов. Групировките са от Северозападна България (“Ултра Фронт лит(*кс-етрополе” от Враца, “Бойс” от Видин, “Легион” от Плевен), от София (“Червени братя”, “Горди”, “14”), от Пловдив (“Торсида”), Чирпан и др. Tе са и част от най-запалените привърженици на 31-кратните шампиони.

Тази част от агитката планира да създаде собствена организация, като се очаква следващата седмица да бъдат разяснени всички подробности за нейната структура и намерения. "Предстои да създадем собствено движение с намерение тотално да се разграничим от Централния клуб на привържениците на лит(*кс-етрополе поради несъгласие с тоталитарните и комерсиални методи на управление на неговия председател Димитър Ангелов. Планираме да създадем собствена организация, като следващата седмица да обявим повече подробности за нейната структура и намерения. Целта ни е връщане на фокуса от парите към любовта – обратно към безрезервната подкрепа към клуба за сметка на комерсиализацията от последните години. Организацията е отворена за присъединяване на други съмишленици", пишат феновете в отворено писмо до Sportal.bg.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 4:52 pm 

Какво смешно има в това, че искат да се разграничат от хората, прибиращи парата :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 5:11 pm 
Аватар

Като не ти е смешно, създай група във фейсбук за защитата им :!: :!: :!: набиваш ми се в очите с нефелните си мнения, започвам да те мисля за прасе, внимавай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 5:17 pm 
Смешно е , защото тези, които искат да се отделят, са абсолютно същите боклуци като дудука. Интере$!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 5:24 pm 
Аватар

За една свиня винаги трябва да се говори или лошо, или още по-лошо. Ако говориш добро или нищо - значи си съпричастен. А аз съм много докачлив на тема прасета, така че си опичайте акъла, ревизирайте си приятелствата с чорбарчетата, но най-вече, ако нещо им съчувствате - не в тоя форум.
Мачкай свинята навсякъде, винаги, и по всяко време :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 5:42 pm 

Ако щеш и за жълтурчин ме мисли, изказвам мнение ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 6:09 pm 

totenkopf написа:
Какво смешно има в това, че искат да се разграничат от хората, прибиращи парата :smt017
Що пишеш глупости?Тези не си разграничават от тия дето прибират парите, а се опитват да им ги вземат.Това им е драмата на свинете в момента.Дано се избият.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 7:12 pm 

Умрете свини гнусни! Абе тия 13ките що ги пишат със старото им име :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 7:31 pm 
Аватар

totenkopf написа:

За тези които оскверниха паметника на Гунди и Котков ли говориш? ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 8:43 pm 
Аватар

acrimonious написа:
totenkopf написа:

За тези които оскверниха паметника на Гунди и Котков ли говориш? ;)

Именно заради тия, не ми пука много-много защо се разделят, при всяко положение Дучан ми напълни душата как ги нахрани зверски, а после въпросните хероинови 13ки изядоха боя даже насред любимия си сектор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 9:43 pm 
Аватар

Да се пребиват взаимно, да умират и където ги хванем и ние ше ги кормим кат' риби (as usual) кур, смЕрт, Орина и тези 3 неща за СВЕ прасета по тая земя :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 10:21 pm 
Аватар

Цитат:
"14" с обръщение към Дучето
Пет, 2011-04-22 21:01
Фракцията "14", която бойкотираше мачовете на лит(*кс-етрополе през изминалия полусезон заради несъгласие с ръководството на клуба и това, че тимът не играе на собствения си стадион, публикува обръщение към шефа на фенклуба Димитър Ангелов. В него феновете питат Дучето защо преди е казвал, че те са изгонили дилърите от стадиона, а сега ги нарича "наркомани". От "14" задават редица въпроси към председателя на централния фенклуб. Ето цялото обръщение на фракцията, както е публикувано в сайта й.

Обръщение (петък, 22 април 2011, 20:12)
Обръщаме се към председателя на Централния фенклуб на ПФК лит(*кс-етрополе АД Димитър Ангелов -Дуче и неговия секретар Ивайло Цветков - Главата по повод появилите се напоследък намеци и твърдения в публичното пространство по адрес на група привърженици на лит(*кс-етрополе, както и последвалите словоизлияния на мегафона по време на полуфиналната среща за купата на България с Литекс.

След като в телефонни разговори и такива на живо ни заявявахте уважение, а пред камерите на разни новоизлюпени медии излиза друго, ние се чувстваме принудени да комуникираме с Вас точно по този начин.

Първо: В нашата група пристрастени и зависими от наркотични вещества няма, и това може да се докаже не толкова трудно. Но Господата са наясно с това, така че по-добре би било да мълчат
Не беше толкова далеч времето когато същите тези хора бяха наречени от същото лице „момчетата с киселото мляко, които прогонили дилърите от стадиона”, което също може да се потвърди - годината е 2006та, 19ти април. Интересите Ви и породените от тях интриги обаче край нямат. Кой какъв е извън стадиона обаче, не е работа на тези двама господа да коментират - чисто и просто не са най-праведните, че да го правят.

Второ: Когато питате къде ни е знамето, ние няма да Ви отвърнем с „Къде е вашето?”. Нито пък ще изкараме някое от другите ни знамена, както направихте Вие с това на фенклуба.Та кажете на хората къде ни е знамето и как попадна там! Задоволството ви от този факт обаче явно е по-голямо дори от това на приятелките ни отсреща. Както се казва, с „приятели” като Вас, врагове не ни трябват. Личните Ви дрязги, породени от финансови и други интереси, няма да подчинят сектора!
Със знаме или не, ще запазим имената си неопетнени (за разлика от Вас), приятелството помежду ни и добродетели за хората след нас. Интрижки в сектора и на т.нар „БГ сцена” не могат да сложат край на неща градени с любов повече от десетилетие.

Трето: Преди броени дни г-н Ангелов, участва в „кръгла маса” на тема „Опазване на обществения ред на футболни срещи”. От години този човек защитава тезата за охрана на сектора от стюарди. Случилото се в сектор Г на мача за Купата - няколко счупени от неизвестни фенове седалки, които се разпадат само при стъпване върху тях, да крещиш „Вън”, да призоваваш „Смърт” и да пращаш провокатори при неудобните за теб хора, от чието местоположение в Сектора не излетя нито една отломка – това ли е представата за стюардска дейност?

Четвърто: Следващия път, когато твоите „доверени хора” ти обърнат гръб и започнат да делят баницата без теб, дори няма да ти изслушаме смешния плач, както го направихме през изминалото лято. Запазихме неутралитет в конфликта между „заинтересованите страни”, а ти не си помогна като се обявиш на наша страна в конфликта с некадърното управление на Клуба, предпочитайки да си оставиш отворена вратичката към заветния хонорар и всички трезвомислещи армейци го осъзнаха и снеха уважението и доверието си от теб. Както го направиха и всички групи, участвали в онази среща в Пловдив.

Явно занапред диалогът с Вас ще бъде осъществяван по този начин, защото при нас алчността, двуличието и лицемерието, манипулациите и изкривяването на фактите, не са на почит. И макар истината винаги да е оставала „ъндърграунд”, тя трябва да се зачита и уважава! Жалко, ако някои истински милеещи за лит(*кс-етрополе хора все още се подвеждат по манипулациите Ви.

Официално признато :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2011 11:22 pm 
Аватар

Цитат:
За една свиня винаги трябва да се говори или лошо, или още по-лошо.

Така! Точно така! И не е зле да се запише някъде ма видно място с дебели букви!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 11:15 am 

14-1=13 (Говежда теорема)
13-1=12 (Дучева аксиома)

:losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 11:41 am 
Аватар

Цитат:
Второ: Когато питате къде ни е знамето, ние няма да Ви отвърнем с „Къде е вашето?”. Нито пък ще изкараме някое от другите ни знамена, както направихте Вие с това на фенклуба

:smt005 :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 12:39 pm 
Аватар

Най-хубаво ще е да се избият всичките :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 3:09 pm 
Аватар

ДА СЕ САМОУНИЩОЖАТ :bigok

Смърт на чорбата, враг на земята, унищожила футбола у нас :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 3:59 pm 

http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-49179
Чук и отверка майна, кво да правиш :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 5:09 pm 
Аватар

http://www.vbox7.com/play:3845d626

"еее с чорбааа... ииииии със свинскооо... " :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 7:41 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=300695

Фенове на лит(*кс-етрополе се разграничават от документ, предстои работна среща
23 април 2011 | 18:43

Фенове на лит(*кс-етрополе от групировките "Торсида" (Пловдив), "Бойс" (Видин) и "Горди" (София) се разграничават от документа, получен в редакцията на Sportal.bg вчера, в който тези фракции и други обявяват, че са готови да направят алтернативен фенклуб на лит(*кс-етрополе, който да бъде противовес на централния на Димитър Ангелов - Дучето. В изпратено до всички медии, включително и нашата, съобщение самият Ангелов информира, че тримата шефове на фракциите не са съгласни с написаното от вчера и ще организират работна среща, на която да уточнят тези разминавания. Домакин на срещата е "Торсида" от Пловдив.

Ето какво се казва в съобщението от централния фенклуб на лит(*кс-етрополе:

“Организациите “Торсида Пловдив” с председател Кирил Цочев, Бойс Видин с председател Милен Минков, “Горди София” с председател Иво Димитров, се разграничават категорично от документа, написан от Борис Борисов и публикуван в интернет пространството под заглавие “Време разделно за Сектор “Г”, фенове създават организация срещу Дучето”.

В сряда (27 април) от 19:00 часа в град Пловдив е организирана работна среща, в която ще участва клубът на привържениците на лит(*кс-етрополе с председател Димитър Ангелов и на която ще присъстват представители на всички организации с реална, а не виртуална човешка маса. Домакин на мероприятието е Торсида Пловдив”,
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 23, 2011 8:33 pm 
Аватар

засада немаше ли :bigok шо стана :bigok а тея бойс видин със смененото име кво се бъркат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 959, 960, 961, 962, 963, 964, 965 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]