forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 5:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:17 pm 
Та какъв по-голям проблем от това да промиват мозъците на деца и млади хора - нали те са ни бъдещето? В София знаете ли колко секти има? Защото аз знам - всеки ден като се прибирам от работа броя от автобуса и трамвая надписите от сорта : ''Свидетели на Йехова'', ''Евангелистка църква'', ''Църква на мъчениците от петия ден'' и всякакви такива, които 90 % сa чисти сектанти :wink: Само за последната седмица, ми дадоха около 10 пъти брошури от Свидетели на Йехова и то на централни места... Каквото искате говорете, но според мен проблема със сектите е не по - малко важен от тези с циганите, безработицата и.т.н. :wink:

Последна промяна SouthSupporter на Пон Апр 18, 2011 7:18 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:17 pm 
Аватар

Аутодафе за Трент :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:19 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аутодафе за Трент :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Трябва да съм с ризка и бадж да е по-ефектно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:20 pm 
Аватар

:smt017 трент що пише в тая тема :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:37 pm 
Аватар

Абе кво се пените по сектите и какво значи секта? За мен нашата църква с мега гнусните попове, комерсиални до полуда, са още по-голяма секта. Що юнаците от МВРО не идат да пребият някой игумен, например на бачковския манастир? Или неврокопския митрополит дядо Натанаил, който купи хотел за повече от 1 милион ойро? Кур за всички, които правят пари от вярата на малоумниците. Католиците и те са сектанти, според източноправославните. Дайте да му пратим ВМРО на папата и да яде токатите. Докато има дебили, ще има и тарикати, които да се възползват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:49 pm 
Аватар

Докато има миризливи шушляци като бургаските МВРО, нямате право да се сърдите, че не ви разбират като се изявявате като националисти. Бжежински казва, че "национализмът е последното убежище на комунизма". Е, в България и на кретенизма. И въобще не ми дреме за сектите. Сектите дори в тоя случай са на втори план, в който философите в тоя форум се вторачиха, както винаги.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:50 pm 
Вярно е, че нашата църква в момента не е цвете за мирисане, но поне не учи на самоубийства и тотално изкривяване на личността, каквото правят сектите с хората :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 8:37 pm 
Аватар

Дрън-дрън. Всички па сте много запознати с пръдливите секти. Колко хора познавате, които са се самоубили, щото сектата им е казала? Май много филми гледате. А Говядото чак и милиони с пререзани жили знае. Вижте кво ви пише Карето. Мен ме беше адски срам докато го гледах това малоумно клипче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 8:50 pm 
Някак си да наречеш българската православна църква по-гнусна и от секта, не мога да го приема в никакъв случай. :?
Ще спомена само Априлско въстание, поп Харитон, поп Сава Катрафилов, поп Грую Бански, Батак, Дряново, Перущица, Брацигово, Копривщица, Панагюрище и така до безброй. Всеки ден от 1396г. до 1878г. ... И думите Господ е пазил България никога не са имали повече смисъл, отколкото в тия времена... И някак си заради 5-10 заспали хуя, служили на Компартията, вместо на Бога, да се нарича тази пресвята за запазването на българщината институция по подобни начини, не го приемам... Ако днес ни има и има някой, който да има най-голяма заслуга за това, това е на първо място саможертвата на героите ни и веднага след това православната вяра, нейните храмове и нейните намесници на земята-свещениците.
Не съм набожен, но никога не бих си позволил подобни думи за БПЦ.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 8:54 pm 

днес форумните спорове са по-малоумни отвсякога :bigok
сакам и чекам естонец0 да каже тежката си дума :smt027 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 8:55 pm 
Аватар

Русе, ти жив ли си? Жена ти как ти е дала достъп до комп? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 8:56 pm 
Аватар

Тия да ходят на кладата да се палят, ебал съм им майката на тия кафеняци. Където се обърнеш, проблем в тая България, та сега и тия утайки се появяват. Аре у левО, да си ебат майката, да си режат вените, да си теглят куршума. :smt027 :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:13 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Дрън-дрън. Всички па сте много запознати с пръдливите секти. Колко хора познавате, които са се самоубили, щото сектата им е казала? Май много филми гледате. А Говядото чак и милиони с пререзани жили знае.

Съгласих се. Не са ставали такива неща. Гамените от МВРО са по-големия проблем.

http://brainz.org/10-most-notorious-sui ... s-history/
http://urbantitan.com/8-most-famous-false-prophets/

http://www.toptenz.net/top-10-cults.php
Цитат:
Jim Jones, the leader of The People’s Temple, was an odd child who was intrigued, at a very young age, by religious zeal and a strong interest in “death”.
...
This is where the largest mass suicide in cult history was played out, the result of Jones convincing his followers that they were being pursued by foreign governments who would torture them and hurt their children. Gripped with terror, 909 followers (including many children) drank the infamous Kool-Aid and gave their lives over to the cult, forever.

Последна промяна Goviado на Пон Апр 18, 2011 9:34 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:24 pm 
Аватар

Ако нямаше църква,нямаше да ни има и нас,но ако има секти,които безнаказано си играят с човешки съдби,няма да ни има и нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:39 pm 
Аватар

Е сметай колко треа за нищо да не ставаш че да те "научат" тия на нещо :ohmygod Абе вие всичките сте превъртели тотално. Всяка организирана религия е пълна безсмислица така или иначе. Обаче видиш ли тия били вредни и опасни за устоите на обществото щото не са с бради :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Нали всички сте праведни християни не пиете/повръщате/друсате и сте ебати моралните - секс след брака :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:42 pm 

жена ми си замина на село и 3 дни съм ерген :bigok утре и други ден си махам главата и я ритам :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:49 pm 
Аватар

Някои пък сте много запознати с "казионната организацийка МВРО", заеби. Тва за агентите и тн там вече е минало, остана един и той си заминава скоро и остават хора със средна възраст 30, сами си правете изводите как тия хора са "последното убежище на комунизма", глупости на огромни търкалета. Няма нищо лошо в умерения и разумен патриотизъм проповядван от ВМРО. Да, тук повечето сме от ДСБ ала бала но тва не значи да бъдат заклеймени всички останали като лоши, все пак не треа сме коне с капаци. И не виждам кво толко страшно пък видяхте на тва клипче и кво толква особено е станало, че да плюете веднага. Лично аз одобрявам боя по тия нещастници, щот специално тия свидетели забраняват на членовете си животоспасяващи операции и преливане на кръв - да им беха пуснали още малко кръвчица и да видим дали немаше да променят позициите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:52 pm 
Аватар

Македонски, я прочети пак какво съм написал и къде видя думата гнусна църква? И какво е направила тя за българите последните 20 години? Сигурно има някой и друг читав поп, ама аз не съм го срещнал още.

П.П.

Да не говорим какво е направила през комунизма. Надали Господ ще ти се разсърди, че не ходиш да целуваш ръката на гаден поп-агент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:56 pm 
Аватар

Brannik написа:
Лично аз одобрявам боя по тия нещастници, щот специално тия свидетели забраняват на членовете си животоспасяващи операции и преливане на кръв - да им беха пуснали още малко кръвчица и да видим дали немаше да променят позициите :lol:

Ама се качиха в линейката, деба техната верица? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:59 pm 
Аватар

За БПЦ съди по делата и до 1944 г. това сега няма нищо общо с църква и религия, а по-скоро с ДС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:01 pm 
Аватар

Аз па като гледам сега у тоя тАп фейсклюк некви като почнат да ми ги оплакват и да се жалват....кое трябвало да се забрани и кое не.....и възмущаващи се от клипчето....
Тея свидетелите на йехова колко и да ги бият, все ше им е малко.....

Последна промяна Trans penem mihi est на Пон Апр 18, 2011 10:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:03 pm 
Аватар

Има само един много дребничък проблем - ние живеем сега и говорим за църквата, сектите и прочие, сега. Не преди 100, 200 или 500 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:05 pm 
Аватар

http://www.eunet.bg/media/show_story.ht ... y=89220523

Добре че са малко, че ако бяха над 20 си е притеснително. :smt006
http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=6606

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:24 pm 
Аватар

Абсолютно вярно и мисля че е неуспоримо, че сме запазили като нация в периода 1396-1878 именно благодарение на вярата в бога.

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:25 pm 

Свидетели на Йехова (Jehovah's Witnesses) е името на религиозно движение, основано през 1876 година в САЩ и придобило сегашното си име през 1931 година.
Вярванията им се отличават от тези на всички други християнски деноминации - те не признават Троицата.

Свидетели на Йехова не признават светия кръст и държавата, забраняват носенето и почитането на държавните символи, както и празнуването на празници и рождени дни. Не позволяват кръвопреливане и присаждане на органи. Известни са случаи, когато родители се отказват от децата си и продават имуществото си, като спечелените пари даряват на Свидетели на Йехова.
Нали всички сте националисти!?!
Нали всички обичате България!?!
Нали мразите комунистите (тези които направиха разкола и доведоха сектите)?

Някой от мненията написани по темата за това което е станало, ме карат да се чуствам както когато видях сътвореното от прасетата на Витиня!

Поздравления за момчетата от Бургас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:27 pm 

Boris Makendjiev написа:
Абсолютно вярно и мисля че е неуспоримо, че сме запазили като нация в периода 1396-1878 именно благодарение на вярата в бога.

и ако е така защо не се е размила границата между нас и другите православни християни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:29 pm 

Само бой за тия нещастници :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:40 pm 
Аватар

Brannik написа:
Някои пък сте много запознати с "казионната организацийка МВРО", заеби. Тва за агентите и тн там вече е минало, остана един и той си заминава скоро и остават хора със средна възраст 30, сами си правете изводите как тия хора са "последното убежище на комунизма", глупости на огромни търкалета. Няма нищо лошо в умерения и разумен патриотизъм проповядван от ВМРО. Да, тук повечето сме от ДСБ ала бала но тва не значи да бъдат заклеймени всички останали като лоши, все пак не треа сме коне с капаци. И не виждам кво толко страшно пък видяхте на тва клипче и кво толква особено е станало, че да плюете веднага. Лично аз одобрявам боя по тия нещастници, щот специално тия свидетели забраняват на членовете си животоспасяващи операции и преливане на кръв - да им беха пуснали още малко кръвчица и да видим дали немаше да променят позициите :lol:

Абе я се стегни :ohmygod Да си идва Естонеца, че нещо те е отпуснал напоследък. МВРО се занимават предимно с глупости, говорят глупости, а активистите им са повечето асоциални олигофрени, аутсайдери и тотални роботи. Да не говорим пък, че тия клошове от клипчето даже не са от софийската организация, върху която ти имаш наблюдения. Виковете "Турци!", докато подскачаха като пилета пред входа на сектата, ще оценяваме ли по адекватност?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:41 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Има само един много дребничък проблем - ние живеем сега и говорим за църквата, сектите и прочие, сега. Не преди 100, 200 или 500 години.

Църквата е институция, като държавата. Тва, че държавата ни е скапана в момента, не значи, че е скапана по принцип. За всяко нещо си има причина, така и за състоянивто на БПЦ в момента. Също така е добре да се прави разлика между институцията църква и религията православно християнство. А сектите, такива като Йехова, Стражева кула, мормони и пр. са едни касички за пари или плод на егото на некоя откачалка и винаги са били такива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 10:44 pm 
Аватар

stonesoul написа:
Boris Makendjiev написа:

и ако е така защо не се е размила границата между нас и другите православни християни?

Т'ва е едното. Другото е защо само за 45 години я отебахме тотално религията щом 500 години сме я пазили :smt006

Организираната религия е комунизмът на средновековието. В т'ва число слагам всичката такава. Може би без будизъм/хиндуизъм.
Основата е същата - контрол над масите чрез празни обещания и масово забогатяване на определена прослойка. Тука не слагам убедените вярващи, както има и убедени комунисти, които не са видели никаква далавера от целата работа ами сляпо са вярвали в целия цирк.
Точно заради това първата работа при качването на власт на комунягите е била да забранят/изкоренят всякаква религия - да няма конкуренция на техната иделогия. Ако ми следите мисълта ще направите аналог с футбола - всички са преебани докъто цуцка печели титли поред.
Само един бърз поглед към тарамбуките дето са 500-600 години назад треа да ви е достатъчен ако мислите рационално за кво иде реч. Да не си помислите че защитавам "сектите", не, против всякаква форма на водене за носа съм. Нема как некъв в расо да ми обяснява какво на него му е казал Бог. Ако имам нужда да откривам Бог, ще си го търся сам.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]