forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 11:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 11:41 am 
Аватар

Хичо беше най-храненият от Гонзо футболист. Всеки, присъствал на мачовете ни от миналата пролет, може да потвърди какво се изливаше по Хичо от страна на стоящия на тъча Гонзо. Ако този се връща, това обезателно е лично решение на Ганьо, който си мисли, че по този начин прави някакъв уникален удар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 12:07 pm 
Аватар

Това са си техни лични неща. Пичо не беше големия фOтболист, но беше хранен. Мангала, Данчо Милиев и Иво трябва да бъдат разстреляни, но като гледам са си доста необезпокоявани :smt017

Последна промяна Goviado на Пон Апр 18, 2011 6:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 1:21 pm 
Аватар

Вие обаче верно не допускате, че Гонзо може да няма думата в Левски от лятото :smt017 На мен ми се струва, че с Ясен си заминава и Гонзо, идва Илиан, разпродават се всички чужденци, Ганьо да сипе в кесията, взимаме 3-4 "млади и перспективни български момчета" и те така. Грийн, Дембеле, Мюлдер и останалите пеКчи, Ганьо ги взе с идеята да се пробваме пак за ШЛ и ако може да тресне кьоравото от там. Нали се сещате, че при -8 от Микре и второ место, тия пичаги вече са спазарени за продажба. А следващия сеозн "стратегията ще бъде друга", понеже "явно със скъпоплатените наемници не става, истината е в нашите си момчета, вижте Пламен Илиев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 1:36 pm 
Аватар

Goviado написа:
Това са си техни лични неща. Пичо не беше големия фотболист, но беше хранен. Мангала, Данчо Милиев и Иво трябва да бъдат разстреляни, но като гледам са си доста необезпокоявани :smt017

Кви лични неща, бе бате. Хичо може би му чука жената на Гонзо или го е бил на покер и затва го храни :ohmygod2 Ясно е, че Хичо беше или поне се превърна в един от тези дето мислят само за това как ще се барнат и кой ще ги забележи в чалготеката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 3:03 pm 

Седем:Едно написа:
Точно така се гради силен отбор - всеки полусезон разпродваш всичко, което някой би купил и попълваш липсите с доказани таланти А, Б и В група, препоръчани от SZ_Fan като Гадин Иванов, например. Браво на Бащицата, клуп за него.

Брато, по-полека, че ще вземеш да облагородиш мокрия пясък.

Кога и къде съм препоръчвал всяка година да градим нов отбор, а още по-малко да разпродаваме този? Виж много псувни съм изписал за това, че дори и с този отбор паднахме с 2 гола разлика от ескишехирско знаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 3:35 pm 
Аватар

Имах предвид скаутските ти стремежи и великите предложения за селекция. А за Гадин Иванов май забрави вече, а? Или за национала на Гвинея-Бисау, дето не може да пипне топката в Локото? Айде моля ти се и по-лек с пясъка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 6:05 pm 

Седем:Едно написа:
Имах предвид скаутските ти стремежи и великите предложения за селекция. А за Гадин Иванов май забрави вече, а? Или за национала на Гвинея-Бисау, дето не може да пипне топката в Локото? Айде моля ти се и по-лек с пясъка.

За Галин не съм забравил и бих искал да го вземем или предпочиташ Матондо, Дани Младенов или Иса за дясно крило? Мисля, че ме бъркаш с Хидъна обаче.

Като ще коментираш скаутските ми наклонности ще не коментираш и това, че бях сред първите хора в този форум, които казаха, че Ясен не става за Левски?

Последна промяна SZ_FEN на Нед Апр 17, 2011 6:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 6:07 pm 

“Левски” избира между Хубчев и чужденец за заместник на Ясен Петров

Бившият защитник на националния отбор от поколението на Четвъртите в света Петър Хубчев е поредният вариант за треньор на “Левски” от следващия сезон. Трескавото търсене на заместник на Ясен Петров на “Герена” е стигнало до избирането от два варианта – Хубчев или специалист от чужбина, твърди “Тема Спорт”.

Според изданието актуалният напоследък Димитър Димитров-Херо не планирал да поеме “сините”. Херо в момента е начело на изпадналия във финансова криза саудитски Ал Кадисия, но има супероферта от петия в класирането на страната Ал Итифак.

Илиан Илиев също бе сочен като вариант за заместник на Ясен Петров в “Левски”. Наставникът на “Берое” не иска да работи с настоящия спортен директор на “сините” Георги Иванов. След вчерашната победа на Берое с 2:0 над Миньор (Перник) Илиев заяви, че няма оферта от “Герена”.

За работа в България не иска да чуе и Николай Костов, който доскоро бе треньор на Металург (Донецк). Костов, бивш футболист на “Левски”, твърди, че у нас няма добри условия за футбол. Българският манталитет също го спирал. В момента той преговаря с кипърски клуб./БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 6:13 pm 
Аватар

Виж сега, в Америка не сте чували явно че Гозно забрани на свинската медия "Тема:Спорт" да стъпва на Герена, след което си задай въпроса как така Тема:спорт ще казва какво става в кухнята. Айде малко по-сериозно и стига цитати от тоя вестник, спорт1, спортлайн и меридиан мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 6:18 pm 
Аватар

На мен пък ми прави впечатление, че точно медии, дето са в конфликт с ръководството вадят инфо от кухнята, която не винаги се потвърждава, но понякога се оказва и верна. "Гонг" например никога не са пускали нещо преди да се обяви официално от клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 6:20 pm 
Аватар

STALKER написа:
На мен пък ми прави впечатление, че точно медии, дето са в конфликт с ръководството вадят инфо от кухнята, която не винаги се потвърждава, но понякога се оказва и верна. "Гонг" например никога не са пускали нещо преди да се обяви официално от клуба.

Да, като пуснеш единият ден новина "Левски гони Ясен от лятото", а на следващия "Левски дава втори шанс на Ясен" и после напишеш "Както донгалфон/ вена:спор пръв информира...." и едната новина мистично изчезне, е na-qko! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 6:26 pm 
Аватар

Ами дават му втори шанс до лятото, кво неясно има :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 10:58 pm 

STALKER написа:

Какво приказваш, "Хюриет" пуска футболните новини от БГ преди Гонга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 4:04 pm 

Олимпиакос взима Илиан
http://www.novsport.com/news140249_1092.html

Илиан Илиев е топфаворитът за треньорския пост в Олимпиакос Никозия. Това съобщи кипърското издание "Сигма Лайв". Според информацията специалистът е трябвало да пристигне още вчера на Острова на Афродита и да проследи на живо двубоя с АЕЛ Лимасол, след което да започне преговори с ръководството на клуба от столицата.

Потърсен за коментар, пред "Тема Спорт" Илиев не потвърди, но и не отрече новината. "Знам, че има интерес, но по-конкретни разговори не сме водили. На този етап мисля само и единствено за предстоящия двубой на Берое с Левски", каза Илиев.

През този сезон Олимпиакос вече смени двама треньори - Никое Папавасилиу и сърбина Саша Йованович, а в момента се води от временно изпълняващия длъжността Мариос Марку. Отборът доиграва сезона във втората четворка на плейофите, която разпределя местата между 5-о и 8-9-о.

Любопитното е, че тимът от Никозия е вторият фронт, на който Илиев води задочна битка с Николай Костов. Бившият наставник на Металург Донецк също е сред вариантите за овакантения пост в Олимпиакос. Името му се спряга и за наследник на Ясен Петров в Левски, а на "Герена" упорито върви слухът, че Тодор Батков възнамерява да покани Илиев да застане начело на сините.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 5:26 pm 
Аватар

И в Гонг пише за Илиян и Олимпиакос :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:25 pm 
Аватар

Kryten написа:
Goviado написа:
Това са си техни лични неща. Пичо не беше големия фотболист, но беше хранен. Мангала, Данчо Милиев и Иво трябва да бъдат разстреляни, но като гледам са си доста необезпокоявани :smt017

Кви лични неща, бе бате. Хичо може би му чука жената на Гонзо или го е бил на покер и затва го храни :ohmygod2 Ясно е, че Хичо беше или поне се превърна в един от тези дето мислят само за това как ще се барнат и кой ще ги забележи в чалготеката.

Именно, ама трябва да има еднакво отношение към всички некадърници в отбора, а в него в момента има маса хрантутници дет за изгонване още от зимата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 9:18 pm 

Ексклузивно: Мъри взима талант на Левски в Кипър

Станимир Стоилов ще привлече през лятото юношата на Левски Янко Ангелов във водения от него кипърски Анортозис, научи ексклузивно Novsport.com. Ангелов е роден на 29 юни 1993 г., като играе на поста полузащитник както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Левски няма да получи пари от трансфера, тъй като не е предложил договор на Ангелов.

17-годишният юноша изкара първия зимен лагер с Левски в Александруполис, но се контузи и пропусна втория в Агия Напа.

Янко Ангелов е родом от с. Варвара, Пазарджишко. Той започва да се занимава с футбол на 11-годишна възраст, когато отива да тренира в Хебър. След това Ангелов преминава в другия пазарджишки отбор – Бенковски.

След един полусезон, през зимата на 2007 г. талантливият юноша идва в София, където тренира в Левски-Раковски. Наставникът на юношите, родени през 1993 г. Николай Митов, сегашен помощник на Емил Велев в Славия харесал Янко на един от турнирите на Coca-Cola в Пазаржик. Във въпросната надпревара Ангелов печели приза за най-добър млад футболист. След финала на турнира, на церемония на Националния стадион "Васил Левски" момчето е определено за най-добрата млада надежда.

Той е част от юношеския национален отбор до 19 г.

http://www.novsport.com/news140361_1003.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 12:49 pm 
Аватар

Двама 16-годишни минаха към мъжете на Левски

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 1:14 pm 
Аватар

Стана вече почти май месец, кога ще почваме да бистрим лятната селекция :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 1:34 pm 
Аватар

Скоро почвам да ВА лъжа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 1:37 pm 
Аватар

Аз само не разбрах какво стана с ГаУин :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 4:31 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Цъка от време на време за здраве в Арминия. От лятото е при нас, заедно с Мицански. :bigok

Нека!Ще! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 4:45 pm 
Аватар

Само ГаУин и Мицански не стигат, требват още две леви крила, централен защитник и заместници на тези, които ще продадат(ако има изобщо такива) ... Време е за изказване на предпочитанията, Гарет Бейл или Давид Силва, или и двамата в пакет, Давид Луиз или застаряващия Рикардо Карвальо? Хайде да видим кой какво. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 5:02 pm 
Аватар

Тия не ги щем, всичките до един са слорита и матондовци! На нас ни требват Танко Дяков, МараДончо, Пеунишкия Кристиано Роналдо, беройския незнамсикакъвчо, и некой от Астра Плоещ.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 5:05 pm 
Аватар

Аз съм сигурен,че ако има правомощия, форум точка Левски точка цом(би) ще може да направи селекция за 0 лв. и 0 ст. и за 0 евро и 0 евроцента. :bigok

Последна промяна Suum cuique на Сря Апр 20, 2011 5:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 5:08 pm 
Аватар

Даже ше си плащат :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 5:11 pm 

Meн Танко Дяков ме кефи не на шега, ако нещо зависеше от мен щях да го привлека веднага.
Така си представям перфектния централен защитник - голям, ренде, с празен поглед, нискоинтелегентен, да си пише името със затруднения. :bigok
Освен това си е добър, не помня да съм го виждал да прави някакви фрапиращи грешки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 5:18 pm 
Аватар

Omraz написа:
Meн Танко Дяков ме кефи не на шега, ако нещо зависеше от мен щях да го привлека веднага.
Така си представям перфектния централен защитник - голям, ренде, с празен поглед, нискоинтелегентен, да си пише името със затруднения. :bigok
Освен това си е добър, не помня да съм го виждал да прави някакви фрапиращи грешки.

Да идва в комплект с Димитър Петков :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 5:31 pm 
Аватар

Omraz написа:

Освен това е и съученик на ИИ5. Тия ще бъдат най-тъпата двойка централни защитници :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2011 5:32 pm 
Аватар

Но заедно ще разгромят фесбукаке-обществото в България :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]