forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 306 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 3:45 am 
Аватар

абе Гарата явно беше решил да мине през Левски като малка гара, 6 месеца и аре на Запад. То така става...в приказките. Трябваше да се настори психически и да си изкара поне 1 сезон на ниво, за да разчита на трансфер в добър отбор. Са най-много Русия или Курция. А да не говорим, че ако си бехме взели мачовете от началото на полусезона, разликата с Микре щеше да е 4 т. и да сме на 1/2 финал за купата. Така че за сегашната "демотивираща" ситуация са си виновни само те - футболистчетата и спортнои-техническото ръководство, което ще го запомня с най-нереалната зимна подготовка в историята на Левски. Такъв срив в играта през пролетта едва ли се е случвал, поне в близките 20 г. Колкото и да е важен Жо. Пък и за това, че не му се намери заместник носят отговорност пак същите две майнички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 2:49 pm 
Аватар

ГейБанда14-1=13 написа:
Щяло да е трудно щото черния ще липсвал :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Той има 2 гола за 2011-та като единия е от дузпа...деба тъпата маймуна прехвалена :ohmygod

Добре, че вкарахме 30 гола от началото на полусезона та 3те (2 за шампионата+за купата) на Гара да не се усеща колко са малко :sm_cigar Имаме чутовните 7 гола, от които 2 автогола.., а Гара е вкарал само 3 от 7те (3 от 5те на практика) :smt005 Но най-хубавото е, че освен "Черния" имаме още поне 0 страхотни нападателя на пейката, които само чакат да влезнат в игра, за да почнат да вкарват гол след гол :ohmygod

А това, че не бил вкарвал важни голове..на АИК, Гент, Калмар, изработи гола срещу Спортинг, вкара и на Лил..на прасетата, на Литекс, 3 на Локомотив София..наистина не е вкарал и 1 важен гол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 3:14 pm 
Аватар

А това, че не бил вкарвал важни голове..на АИК, Гент, Калмар, изработи гола срещу Спортинг, вкара и на Лил..на прасетата, на Литекс, 3 на Локомотив София..наистина не е вкарал и 1 важен гол.[/quote]

Много правилно! Браво за този коментар!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 3:16 pm 
Lucifer написа:
ГейБанда14-1=13 написа:
Щяло да е трудно щото черния ще липсвал :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Той има 2 гола за 2011-та като единия е от дузпа...деба тъпата маймуна прехвалена :ohmygod

Добре, че вкарахме 30 гола от началото на полусезона та 3те (2 за шампионата+за купата) на Гара да не се усеща колко са малко :sm_cigar Имаме чутовните 7 гола, от които 2 автогола.., а Гара е вкарал само 3 от 7те (3 от 5те на практика) :smt005 Но най-хубавото е, че освен "Черния" имаме още поне 0 страхотни нападателя на пейката, които само чакат да влезнат в игра, за да почнат да вкарват гол след гол :ohmygod

А това, че не бил вкарвал важни голове..на АИК, Гент, Калмар, изработи гола срещу Спортинг, вкара и на Лил..на прасетата, на Литекс, 3 на Локомотив София..наистина не е вкарал и 1 важен гол.

:smt023
Точното мнение. Просто напоследък нищо не върви както трябва, та затова и хората, нормално, почват да търсят под вола теле. Аз се надявам, че краят на тази криза се вижда. Иска ми се срещу "Цяла Варна реве - кур за Черно море" да направим един свестен мач, който да зарадва всичките 1800 човека, които трябва да бъдат обявени за надбогове затова, че са се преборили и стоически са изтърпяли такива чутовни препятствия, като - неделя, 21:00 часа, ООООО, УЖААААС, и са били на мача! САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 3:20 pm 
Аватар

Ех тая любов... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 4:00 pm 

ГейБанда14-1=13 написа:
...деба тъпата маймуна прехвалена :ohmygod

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 4:05 pm 
http://www.youtube.com/watch?v=378csf1QzSo

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 4:12 pm 
Аватар

И аз съм съгласен с Македония, още повече че единствената му алтернатива Иса се насра в двата ни важни мача пролетта :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 5:21 pm 
Аватар

Ако не беше тъпата маймуна, нямаше да играем в групите на Лига Европа, Гонзо и Ясен отдавна да са изритани от Месията, а освен Жо щяха да заминат и Гаджев, Грийн и Дарко поне :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 5:23 pm 
Аватар

Когато цяла есен отборът беше Дембеле, малко хора го отчитаха. Когато пролетта и Дембеле отстъпи в представянето няколко нива, въпреки че пак е поне две над останалите, да се посочва като основния виновник за сегашното състояния на нещата е смешно, детско и глупаво.
Отборът тактически е неграмотен, работата "треньорското" ръководство довежда до деградиращи резултати, мотивацията на играчите по незнайни причини е близка към 0-та, на всички. Затова не е виновен Дембеле. За некадърниците, които ни се водят в отбора не е виновен той. И аз да бях, когато всички чакаш само на мен, в един момент ще сваля скоростта.

И по темата - добра победа над тия противни ръгбисти. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 5:43 pm 

Преди друга песен пееха всички, това че вдигна високо летвата сам, и че другите отбори не пазеха толкова добре тандема дарко-гара му позволи да вкара толкова и късмета естествено, най-малкото преди не беше никой докато не дойде в Левски. В Локо плд се отличаваше само с физиката си, не с голмайсторски нюх. Да не говориме, че сам не може да носи на гърба си Левски, като цяло в момента сме кръгла нула отпред нито крила, нито в центъра има някакви идеи... :levski Дано нещата се оправят час по-скоро, но едва ли ще е с Гонзо и Ясен или в случая само Гонзо, дханини седи само за цвет... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 5:48 pm 
Аватар

Дарко си бара мъдите, по крилата ни играят бек и централен нападател, ама Гара е виновния, че отбора играе зле :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 7:59 pm 
Аватар

Мисля , че ще ги бием :lsclapp ако нещо се обърка и ние да гасим осветлението като на мача на селяните :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 10:43 pm 
Аватар

Утре някой ще ходи ли на мача с Лукойл преди мача с Черно море :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 1:16 am 
Аватар

Трябваше да продадат Гарата на полусезона и да се вземат с парите двама читави нападатели, та поне единият от тях да вкарва. Много ясно, че при това келяво нападение ще му падне и формата, и мотивацията. А сега му пада и цената и накрая к`во става - нито нападатели, нито пари. И мъка срещу отборчета, дето трябва да ги отнасяме с разлика! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 3:24 am 

krivia написа:
Когато цяла есен отборът беше Дембеле, малко хора го отчитаха. Когато пролетта и Дембеле отстъпи в представянето няколко нива, въпреки че пак е поне две над останалите, да се посочва като основния виновник за сегашното състояния на нещата е смешно, детско и глупаво.
Отборът тактически е неграмотен, работата "треньорското" ръководство довежда до деградиращи резултати, мотивацията на играчите по незнайни причини е близка към 0-та, на всички. Затова не е виновен Дембеле. За некадърниците, които ни се водят в отбора не е виновен той. И аз да бях, когато всички чакаш само на мен, в един момент ще сваля скоростта.

И по темата - добра победа над тия противни ръгбисти. :bigok

Аз точно това приказвам от мача ни със Спортинг насам. Есента играхме супер защото новите хора в селекцията (Гарра, Грийн, Мюлдер, че дори и Дани Младенов) ни направиха супер мачове. В момента в който формата и мотивацията им спадна сме "back to normal". Иначе треньор нямаме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 10:51 am 
Аватар

Искрено се надявам на смислена игра и резултатна победа, но с оглед формата ни не знам и гол как ще вкараме. До сега май бележим от статични или с клизми (или комбинирано). :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 11:04 am 
Аватар

Някой хора ще ме изядете ,че не ме радва това което прави Гаррата.Яд ме е не за това ,че не вкарва а липсата на желание,хъс,борбеност...а всички знаем какво може.Не може да са виновни крилата,халфовете и защитата за това ,че като хване топката и се върти като ущипана ученичка и е тотално неадекватен.Мразя да говоря негативно за футболисти на Левски но понякога прекаляват.Що не говоря за Йовов,Иса или Дани Младенов?Щото виждам поне желание за някакво връзване на игра.И не може винаги когато някой очивидно няма желание да играе да го оправдаваме със слаба форма,психлогическа дупки,крив терен,слаба схема и т.н.Не претендирам за футболни знания,нито съм специалист но за някой неща не ти трябва треньорски поглед :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 11:21 am 
Аватар

ГейБанда14-1=13 написа:
Що не говоря за Йовов,Иса или Дани Младенов?Щото виждам поне желание за някакво връзване на игра.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Ти сигурно се ебаваш или пък не си гледал нито 1 мач на ЛЕВСКИ от пролетта?
Дембеле нямал желание? Затова поне 3 пъти с Литекс си взе топката от нашето поле и мина по 10 човека.. Айде да не се правим на пишман нацисти и да го обвиняваме "защо втория полусезон не е вкарал поне 15 гола". Дембеле и без да вкарва много, от Марс си личи, че е 53 пъти по-класен състезател от другите в отбора, а желанието му със сигурност не е по-малко от на нито 1 от другите. Просто една птичка пролет не прави, а с изброените "борбени", заедно с Лом от Ром, картинката става много ясна и отговора на въпроса "защо втория полусезон Дембеле бележи по-малко" - също.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 11:27 am 
Аватар

Някъде да оспорвам класата му и качествата му?Пак казвам...яд ме е за това което показва при все ,че всички знаем какво може.И това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.Може и да греша...и ще се радвам ако е така.Има време и ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 11:30 am 
Аватар

Та ти ми пишеш като пример за борбеност най-бездарните футболисти на ЛЕВСКИ този полусезон? Не знам как ги нацели точно тях тримата, но ако беше добавил и ромчето, щях да бъда абсолютно сигурен, че се ебаваш. За съжаление май не се ебаваш, и май и Ясенчо не се ебава като ги пуска всеки мач. Затова и резултатите са налице.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 11:36 am 
Аватар

Йовов този полусезон май няма повече от един изигран мач, щото е само контузен :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 11:38 am 
Аватар

Младенов и Иса за мен са бъдещето на Левски и ако има човек като Мъри който да работи с тях има какво да покажат.Есента ще се види кой става и кой не...до края на тоя полусезон ще играят и лятото живот и здраве ще ги видим в контролите и квалификациите за ЛЕ дали стават за нещо повече и дали греша.А за Йовов...прекалено много сълзи от радост ми е докарал за да коментирам играта му и това дали играе с желание или не.Със сигурност не играе за пари или за да чака трансфер на острова,като някой други.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 12:22 pm 
Аватар

Сега и да си говорим за футболистите файда няма. Видяхме силен есенен полусезон почти от всички с малки изключения и сега сме свидетели на играчи без желание и борбеност. Трудно е да се коментира, защото наистина имаме 2-3ма класни играчи ,които се стремят да правят нещо. Дембеле ще си замине лятото, Серго също. Някои от младите пак ще бъдат разпръснати из Б група и Тара отново ще тръгне да прави отбор. Шибано е ,че всичко ,което изградихме през есента се изпари и затова ще си заминат не виновните , а най-добрите ни играчи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 2:23 pm 
Аватар

Според спортал ще унижаваме Тича с тактическа постройка - куш гриби :blass Кривия опорен халф, Йовов ляво крило, Грийн ляв бек :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 2:25 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 2:26 pm 
Аватар

Ясен Петров - вратар :bigok Тодор Батков - страничен съдия; Коце Баждеков - масажист :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 2:30 pm 
Аватар

Мариян влиза на полувремето да раздвижи играта :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 2:37 pm 
Аватар

Ако има дузпа да я дадат на ром от лом. Той ще е най- спокоен- знае, че дори и да я изпусне, няма как да го мразим повече :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2011 2:38 pm 
Аватар

G.B. написа:
Мариян влиза на полувремето да раздвижи играта :bigok

Като преди това е раздвижил портфейлите в съблекалнята :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 306 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]