forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 5:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
Като взривят магазина пред вас пак ще говориш как са по-малкото зло :ohmygod2

Докато взривят магазина, чифутите ще са смъкнал и последната кожа от гърба ми... и магазина ще ми е напълно излишен. Дълги години хората мизерстват заради техния икономически монопол.

Ако скоро не стане масовия кютек с арабеските, рано или късно ще се припознаем в...
"Нивите опустяха, никой не сее и не жънее вече, хората бягат при варварите или се крият в горите. Селата и градовете опустяват като при епидемия, а чиновниците и бирниците плъзнаха повече от занаятчиите и селяните, които обработват земята. А бяха по лоши от хуните и знаеха само - Дай, дай, дай!" - 451 година от новата ера; ръкопис от неизвестен автор, за последните години на Римската империя - "История на древен Рим"

... подобна хроника. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:06 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
STALKER написа:
А кой ги пусна тия араби в Европа? Кой измисли и пропагандира "мултикултурализЪма"? Само ще ти кажа, че честният евреин Дьорт Шорош наля доста милиони, за да пропагандира тая глупост и да лобира за нея.
В чии интерес е арабите да се изнесат от Близкия изток и да залеят Европа?

Това, че го е измислил не е проблем. Познай кой е източника на проблема, дали Шорош или някой друг?
Също така, ако не беше манталитета на мюсюлманите по принцип, сега нямаше да си задаваме тези въпроси. В Европа има и хора от други раси и етноси, но в момента не ги обсъждаме тях, нали?

Е белите западноевропейски политици ги допускат тези в държавите си от 40 г. с идеята, че ще се интегрират. Не луд тоя къде яде баницата. Шорош и такива като него са източника на проблема, защото десетилетия наред насърчаваха тази политика с влиянието и парите си. Не мисля, че е толкова трудно да се разбере. Европа не е САЩ, където всеки пумияр дошъл от гъза на географията започва да се зове американец щом му връчат паспорта. Докато в същото време истинските американци са останали една шепа хора и живеят в резервати. Ами след като сме тръгбали по пътя на Щатите, то най-нормалното нещо е да очакваме и коренното наслелние на Европа да последва съдбата на това в Америка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:10 pm 
Аватар

Сигурен съм, че близки до Шорош натискат за въвеждането на шариа в запада и на някои места успяват :ohmygod2 Сигурно пак той иска да затвори устите на хората, забранявайки критиките срещу религията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:14 pm 
Аватар

Цитат:
как рефлектират тия цитати върху теб

Просто леееко ме плаши факта, че има няколко милиона сектанти, ръководени и манипулирани от сравнително малка група себеподобни, които живеят по закони и традиции, които са били човеконенавистни, противоестествени и плашещи още преди хиляди години (сега нещата са още по-зле) и твърдо си вярват че са нещо повече от останалите народи, които рано или късно ще склонят глава пред тях. Хората, изповядващи юдаизъм се връщат в Палестина, защото "Бог им е обещал" тази земя, международната общественост аплодира. После, съгласно божествените инструкции те провеждат етническо прочистване. Примери - стотици хиляди - в Деир-Ясин например са убити всичките 245 араби - мъже, жени и деца - точно така както им казва тяхното божество. Тези двамата симпатяги Менахем Бегин и Ицхак Шамир, организират клането и по-късно стават министър-председатели на Израел :ohmygod2. Следващата стъпка от плана е установяване на контрол над останалите народи, които да им робуват.
Кажи ми, теб не те ли плаши расистка държава с масови убийци за лидери, въоръжена до зъби, която не спазва никакви международни разпоредби и претендира за световно господсво (не лидерство).
И не, не симпатизирам конкретно на арабите, просто изповядвам две най-нормални човешки ценности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:16 pm 
Аватар

stuard94 написа:
Kryten написа:
Като взривят магазина пред вас пак ще говориш как са по-малкото зло :ohmygod2

Докато взривят магазина, чифутите ще са смъкнал и последната кожа от гърба ми... и магазина ще ми е напълно излишен. Дълги години хората мизерстват заради техния икономически монопол.

Ако скоро не стане масовия кютек с арабеските, рано или късно ще се припознаем в...
"Нивите опустяха, никой не сее и не жънее вече, хората бягат при варварите или се крият в горите. Селата и градовете опустяват като при епидемия, а чиновниците и бирниците плъзнаха повече от занаятчиите и селяните, които обработват земята. А бяха по лоши от хуните и знаеха само - Дай, дай, дай!" - 451 година от новата ера; ръкопис от неизвестен автор, за последните години на Римската империя - "История на древен Рим"

... подобна хроника. :smt023

каква кожа са ти смъкнали пък на тебе бе :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:17 pm 
Аватар

peccatum7 написа:

Богатите да плащат за тяхната криза :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:18 pm 
Аватар

Змея ви го написа по-горе :smt006 Нали се кефите на американци? Нали си купувате айФоунчета ? Еми да, ама тоя дето е направил айфоунчето ви е арабин, огромна част от "американците" са от друг произход, включително арабски, африкански, персийски или какъв ли не друг :smt006 Нали им симпатизирате? Кво тогава плювате по арабите? Стегнете се малко и мислете като говорите :smt006 Не харесвам палестинците, щото са ми симпатични по чертите на скулите им. Тука всеки се тюхка на турско, руско, гръцко робство, а бесенето на араби от чифутите по особено жестоки начини е позволено. Ибах ви в лудите, майна ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:20 pm 
Аватар

бесенето между араби и евреи е двупосочен процес.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:33 pm 

Абе Тучката не мое зацепи един едничък факт-евреите може да са напаст,но нема как група евреи да те нападнат в центъра на ПариШ примерно само шото си бел и е станало тъмно :smt006 Не евреи палят коли в същия тоя ПариШ шото са безделници,не евреи пребиха онова момче в рейса,май пак в ПариШ беше, не евреи пребиха онова наше студентче на гарата в Брюксел....и още 70млн подобни случаи :smt006

Айде симпатизирайте им още :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:39 pm 
Аватар

Kryten написа:
Сигурен съм, че близки до Шорош натискат за въвеждането на шариа в запада и на някои места успяват :ohmygod2 Сигурно пак той иска да затвори устите на хората, забранявайки критиките срещу религията

единственото което иска Шорош е да печели, така преди 20 г. успя да срине британския паунд и си напълни гушата. ако сриването на ЕС би му донесло печалба, не вервам да се откаже да работи в тая посока. А между другото, Отворено общество беха сред най-шумните критици на забранaта във Франция да се носят бурки на публични места http://blog.soros.org/2010/08/europes-union-riven-by-government-attacks-on-minorities/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:46 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Абе Тучката не мое зацепи един едничък факт-евреите може да са напаст,но нема как група евреи да те нападнат в центъра на ПариШ примерно само шото си бел и е станало тъмно :smt006 Не евреи палят коли в същия тоя ПариШ шото са безделници,не евреи пребиха онова момче в рейса,май пак в ПариШ беше, не евреи пребиха онова наше студентче на гарата в Брюксел....и още 70млн подобни случаи :smt006

Айде симпатизирайте им още :rip

Пак ще ти обясня нещо. Аз съм против да има евреи, цигани, турци, араби, негри, арменци, азери, пакистанци, индийци, китайци, корейци, виетнамци, австралийци, американци, египтяни, кубинци, колумбийци, конгоанци, сенегалци и секакви други извън Европа, защото те не са част от нея :smt006 Ама тука говориме за Ивицата Газа, Техеран, Сирия, Ливан и т.н. :smt006 А и нали се кефите на Америка? Там негър да пребие бял се случва ежедневно и постоянно :smt006 Това, че евреите не действат на улицата директно, не значи, че не се мешат около 200 пъти по-жестоко във всяко едно нещо, което правиме :smt006 По твоята логика циганина от Столипоново е по-опасен от един политик като Доган например ? Щото Доган няма да ме пребие пряко на улицата, а циганина ще или кво ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:51 pm 
Аватар

Там негър ги преби и на президентските избори, къде отиваш ти, може би :lol: и ще строят ислямски център до граунд зеро :blass ЕстонецО както винаги обективен и акуратен в спора :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:57 pm 

Обективно и акуратно изчезвам от форума за тая седмица шото работната седмица при мен свърши :smt003

От понеделник нататък може пак да се пооблеем,стига Либия да я има още на картата :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 6:59 pm 
Аватар

Скачай да търсиш нацисткото злато скрито на дъното на Женевското езеро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 9:15 pm 
Аватар

Ненормалния мангал е обявил, че спира огъня само където продължава да боНбардира некви цивилни. Ще го шибат люто и бързо. Аз залагам за тази нощ Изображение
Обама извади кожения...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 9:29 pm 
Аватар

peccatum7 написа:

Десертацията на ЛС или тук в темата? :ohmygod2

Един ден всички ще се припознавате в хрониката. :loser2
Случаите на корпорации срещу хора - бол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 10:16 pm 
Аватар

Обама едва ли ще се меси, за разлика от франсето лилипут, къде трябва да прикрива "скритите сметки". Само да не се окаже, че в един момент Кадафи настъпва към Париж :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 10:28 pm 
Аватар

Пътя за Париж минава през Перник...спокойно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 11:00 pm 
Аватар

http://www.facebook.com/parvanovbg?sk=wall#!/parvanovbg мощно докладване и да го затрият тоя шумкар :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 11:23 pm 
Аватар

ГейБанда14-1=13 написа:
http://www.facebook.com/parvanovbg?sk=wall#!/parvanovbg мощно докладване и да го затрият тоя шумкар :!:

за спам или измама :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 11:31 pm 
Аватар

Аз го писах на расова основа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 11:56 pm 
Аватар

Goviado написа:
Ненормалния мангал е обявил, че спира огъня само където продължава да боНбардира некви цивилни. Ще го шибат люто и бързо. Аз залагам за тази нощ Изображение
Обама извади кожения...

И като го свалят какво става Изображение ще дойде демокрация, плурализъм и свобода Изображение, накрая дъртия пес ще им покаже Изображение, а ние ще бъдем с 3 лева бензин много по-рано от предвиденото :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2011 12:33 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Goviado написа:
Обама извади кожения...

И като го свалят какво става Изображение ще дойде демокрация, плурализъм и свобода Изображение, накрая дъртия пес ще им покаже Изображение, а ние ще бъдем с 3 лева бензин много по-рано от предвиденото :smt089

Дали по този или по друг начин, те отдавна са решили да се намесят и да вдигнат цените, така че за нас е все същия кур. Нямаше да е 'революция' в Либия, а щеше да е друга простотия. Поне този изклюително противен мангал ще бъде сритан малко (да не забравяме и медиците)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2011 1:16 am 
Аватар

Tuchkata написа:
Змея ви го написа по-горе :smt006 Нали се кефите на американци? Нали си купувате айФоунчета ? Еми да, ама тоя дето е направил айфоунчето ви е арабин, огромна част от "американците" са от друг произход, включително арабски, африкански, персийски или какъв ли не друг :smt006 Нали им симпатизирате? Кво тогава плювате по арабите? Стегнете се малко и мислете като говорите :smt006 Не харесвам палестинците, щото са ми симпатични по чертите на скулите им. Тука всеки се тюхка на турско, руско, гръцко робство, а бесенето на араби от чифутите по особено жестоки начини е позволено. Ибах ви в лудите, майна ...

Тук искам да те облея сериозно - Стив Джобс е най-ужасната кръстоска на земята. Баща арабин (сириец май) и майка еврейка, осиновен от американец и арменка, а религиозната му принадлеждност е дзен будизъм :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2011 7:43 am 
Аватар

Знаеш ми мнението за него :bigok Вие пазарувате неговите продукти, така че си правете сметките :loser2 Говядо, с тия медици да не излезне в крайна сметка, че са малко като Майкъл Шийлдс или оня анархистки боклук Джок Пол Фрийман. (не е закачка или защита, просто припомняне как се изродяват тия неща)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2011 9:26 am 
Аватар

Goviado написа:
Mr. Smith написа:
Goviado написа:
Обама извади кожения...

Дали по този или по друг начин, те отдавна са решили да се намесят и да вдигнат цените, така че за нас е все същия кур. Нямаше да е 'революция' в Либия, а щеше да е друга простотия. Поне този изклюително противен мангал ще бъде сритан малко (да не забравяме и медиците)

Сега е момента MUSA - The Manchester United States of America да се намесят и да преебат европейците със северноафриканския петрол, затова французи и англичани са заточили бонбите и бързат да ги пуснат някъде в пустинята и после да кажат, че са свършили работа без намесата на американците :wink: Иначе сценария го знаем всички - минават щатските самолети - пускат боНбите върху три-четири болници, училища, пазари и всичко друго където няма и половин войник, Ал джазира цял месец предава наживо и показва разкъсани, размазани, обезобразени тела на деца, жени и много ревящи либийци, накрая бат Кадафи излиза и им казва "Аз като ви говорех нещо вие не ме слушахте" :bigok , мангалите спират да се бият помежду си, обединяват се и се почва познатия сценарии - Афганистан, Ирак, Виетнам , като под защитата на американските танкове, либийския петрол се изнася само от американски компании, а такива гладни идиоти като нас, румънци, украинци ще бъдат засилени да въдворяват демокрация :smt006
:arrow: А и да го духат нашите медици, докато другите българи си тръгваха, тия останаха за още пари, а тука ги изкараха мъченици :smt006 Малоумници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2011 11:52 am 
Аватар

Обаче не може да им се отрече смяната на театъра на хамерика. БаруХ Обама вчера даде кораво изявленеи, майна, ама обяви, че нямало техни войски да стъпват, ако се наложи, а само щели да боНбардират заедно със съюзниците :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2011 12:22 am 
Аватар

Няма ли начин да се споразумеем с Япония, да ни дадат половин милион японци, а ние да им дадем половине милион мангали, само около Фукушима да ги заселят, без право на връщане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2011 12:33 am 
Аватар

Тия са че ги избият.... :smt003 :bigok :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2011 12:46 am 

Goviado написа:
Обаче не може да им се отрече смяната на театъра на хамерика. БаруХ Обама вчера даде кораво изявленеи, майна, ама обяви, че нямало техни войски да стъпват, ако се наложи, а само щели да боНбардират заедно със съюзниците :smt005

Досега никой не е стъпал на либийска земя, а бомбардировките с Томахоук са след бомбардировките на Франция.

Замислял ли си се да спреш да отваряш форума 1 седмица?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]