Corpse написа:
http://www.sportcafe.bg/id_1896405825_Staro_kuche_v_sektor_G

"Старите кучета" са с изкривено съзнание и мироглед, а какво да очакваме от малките прасенца.
тъкмо щях да спомена "интервюто" на тоя подчовек и плазмодий - еталон за свинската раса....ама как точно си ги реди без капка свян болното прасе:
Цитат:
Израснал съм в ж.к. "Лагера", близо до ГУСВ, като по онова време там имаше само фенове на Левски и Славия. Тогава идва един левскар и почва да ме бие ако не викам: "Само Левски". Така си казах, че след като този - лошият, е левскар, аз трябва да съм обратното на него, т.е. цесекар.
ааахаххаохохохохх
Цитат:
Отсреща лит(*кс-етрополе имаше малка агитка от да речем 2000 души. А целият стадион беше "син" отвсякъде.
Цитат:
Понеже идвам откъм "Красно село" и ми е по-далеч, като тръгвах на мач с Левски и минавах през "син" квартал, се дегизирах - отгоре слагах син шал, а червеният ми бе на кръста. Винаги носех по 2-3 шала, минавах метър. Събирах агитка, за да сме повече. Като се качвах в трамвая, гледах да съм по средата, защото ако видя някой съмнителен поглед или групичка в единия край, да тръгна към другия", добавя Беловарски.
аахохохохахахахахаха
Цитат:
"Веднъж влизам така облечен в Младежкия дом в "Надежда" и музиката спря. Наобиколиха ме и започнаха да ме питат: "Ти чорбар ли си?" Викам им, че съм. "И какво като си чорбар? В "Надежда" чорбари няма и ако дойде такъв, не е излизал жив".
Цитат:
"Другите се изплашиха, а аз като бивш лекоатлет, който бързо бяга, успях да се измъкна", добавя Гумата.
нямам думи........ах колко жалко е да си чорбар.........пеем кур за тоя ЖАЛКАР....ей такива са им всичките "легенди" на свинете от онова време - памперсите отдолу, празния сектор половината с униформи, клошарския начин на живот и мощни количества бой върху нечовеците и лекоатлети из софия .........а на тоя гумата му се изсирам на живота - типичен чорбар ЖАЛКАР БОКЛУК!
а да не пропусна.......ПРИКАЗКАТА ИМ СВЪРШИЛА........да ви еба и волейбола свине червени
Цитат:
Приказката за лит(*кс-етрополе свърши
27.02.2011| 17:56 часа
Видяна 19680| Размер на шрифта
лит(*кс-етрополе София загуби при гостуването си на полския Закса в зала "Азоти" в Кенджежин-Кожле във втора полуфинална среща между двата тима от турнира за Купата на европейската конфедерация (CEV).
Домакините спечелиха мача с 3:0 гейма. "Армейците" изгубиха първия гейм с 23:25 точки, а след седем геймбола във втория за лит(*кс-етрополе, Закса го спечели с 33:31. При 25:22 пък завърши последният гейм за мача.