forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 7:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 8:20 pm 

Кво има да се мисли, Баба марта дойде по-рано. Който успя, си взе по нещо за спомен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 8:22 pm 

14ката беше обърната в началото, но после нещо се разлепи и при преправянето я залепиха така. За другите не знам. :wink:
Иначе за Мръсното куче да поясня, че вчера беше доста по - мощно в сравнение с Ловеч. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 8:33 pm 
Аватар

почти цялата ограда беше в некви парцали и постоянно си късаха некви парчета.........незнам за кво го правеха.......аз лично не бих пипал много много тия спинозни парцали - само ОГЪН за тях.......трябваше ритуално да изгорят подпалени с факли всичките им парцали....НА мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 9:05 pm 
Аватар

В средата запалиха доста големи парчета от тва армейци, даже доста добре започна да гори, но дойде един стюард и започна да блъска няколко човека и им крещеше да изгасят пожара. Даже май и седалка се запали... Абе, имаше овъглени неща, да не е като без хич. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 9:29 pm 

Ми ще блъска бе, да не сме като свинете да си горим стадиона. Некви вдигат там и се кефят, ще изгорят и нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 9:56 pm 
Аватар

Не знам дали всички са забелязали, но на прасетата им липсват и 2 от големите знамена за веене. :smt006
Браво на хората направили така, че Баба Марта да дойде по-рано за Сектор Б. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:02 pm 
Аватар

Няма кво да се оплакваме вече, мача свърши, не можем да поправим нищо. Аз се прибрах с болки в гърдите, без глас и с напукани от студа ръце, само и само да вея трибагреника.. Не съжалявам въобще даже от мача. :smt023

П.С. Димките имаха имаха аромат на манджа ! :bigok

и старците шапките даже си свалят
пред славният ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:19 pm 

Цитат:
Феновете на Левски от НКП и София-Запад излязоха с обща позиция по повод вчерашните батални сцени по време на Вечното дерби. Ето каква е тя:

Уважаеми представители на медиите,

Националният клуб на привържениците (НКП) на ЛЕВСКИ и СОФИЯ-ЗАПАД не можем да останем безмълвни наблюдатели на това, което се случи по време на дербито. Поради тази причина ще ви запознаем с нашето становище по случая.
На първо място заявяваме, че въпреки тежката загуба на терена, съботният ден бе един празник за всички, които обичат ЛЕВСКИ. Да, това поражение е повече от болезнено, но причините за него са извън нас – привържениците.

Защо говорим за празник, след ужасното представяне на футболистите?

Вчера показахме за пореден път, че публиката на ЛЕВСКИ действително е на много високо ниво, което се покачва с всеки изминал мач. Това обаче не е даденост, а плод на адски много работа, която НКП и СОФИЯ –ЗАПАД свърши през последните години.

Празникът за сините привърженици започна още в събота сутринта, продължи с шествието до стадиона, което протече изключително цивилизовано, и завърши с последния съдийски сигнал.

За тези, които ще кажат, че по стадионите ходят само мракобесни типове с ниски чела, тук ще изтъкнем следния факт. Уважаеми промити от полицейско-медийна пропаганда мозъци, през целия маршут на шествието не е имало един инцидет. Напротив, през цялото време се радвахме на одобрението на столичани, които ни окуражаваха и подкрепяха.

За организацията и атмосферата в сектор „Б” няма смисъл да говорим. Тя се видя по телевизията, има и достатъчно снимки в сайтовете. Вярно, трудно е да се пее, когато любимият тим губи от историрическия си враг, но ние показахме, че си подкрепяме отбора въпреки всичко.

В тези прости на пръв поглед, но трудно постижими резултати, се крие част от отговора на въпроса, защо говорим за празник след загубата.

Една от основните заслуги на НКП и СОФИЯ – ЗАПАД е, че при нас ексцесии нямаше. Това се дължи на организацията ни от стюарди, които се грижат за реда в сектора. Няма да спрем да повтаряме, че именно стюарди от самите агитки трябва да осигуряват реда по стадионите, а не полицията.

Ние не можем да разберем, защо при работеща схема за самоохрана, тя не се прилага. Да, от полицията казаха, че феновете на лит(*кс-етрополе са отказали да се самоохраняват. Защо? Ние не знаем! Но сме убедени, че ако сектор „Г” бе пазен от стюарди, нямаше да има безредици и пребити хора.

Полицията в България обаче смята, че си е свършила работата както трябва. Уважаеми пазители на реда, професионално свършената работа означава да намерите в рамките на няколко минути хората на трибуните, които предизвикват напрежение и да ги неутрализирате. Вместо това като професионализъм вие изтъквате масовото пребиване с палки и премазване с конна полиция на 3000 човека, дошли да си подкрепят отбора.

Може на много хора да им се струва странно, но ние не се радваме от факта, че сектор „Г” остана празен през второто полувреме, защото това не е дерби. Разбира се, че нямаше да ни е никак приятно да гледаме как сектор „Г” празнува след края мача, но това е част от играта. Дерби без публика не е никакво дерби. НКП и СОФИЯ – ЗАПАД искаме стадионите да са пълни, а не празни. И работим за постигането на тази цел много усилено.

Силно притеснени сме от поведението на полицията, защото от подобни действия не е застрахован никой. Утре това може да се случи и на нас.

С действията си органите на реда за пореден път показаха, че не са алтернатива и че всички агитки трябва да работят за създаването на силни и професионални стюардски организации. Ние развиваме нашата вече няколко сезона и отново ще повторим, че резултатите са очевидни.

Ние, сините привърженици, се обявяваме за задълбочена и реална вътрешна проверка на полицейския произвол по време на мача. Крайно време е МВР да разбере, че с методите от преди 89-та година не може да се действа. Трябва виновните лица от МВР да понесат отговорността си, така както ще я понесат арестуваните за вандалско поведение фенове. Ако това не стане, следващия път ще има жертви, но най-вероятно и от двете страни.

Драги господа полицаи, Вие вече няколко години сте девоенизирани, но продължавате да носите фуражките си с гордост. Свалете ги и проумейте, че призванието ви е да работите в полза на обществото, а не да го налагате с палки и да го тъпчете с конна полиция по мачове и митинги. Спомнете си 14 януари 2009 г. и ще разберете какво имаме предвид.

САМО ЛЕВСКИ!!!

добра позиция, ако махнем частта със стюардите :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:23 pm 
Вчера по подлезите на Гео Милев имаше доста сгащени прасета, но нормално за тях не бяха с артикули.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:29 pm 
Аватар

Абе като че ли в Ловеч повече поех от димките, щом тогава на сутринта като станах храчките и суполите ми бяха сини :lol: Но иначе пак си еба майката.. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:16 pm 
Аватар

хахаха от тия димките, тия пред мене(на пейките най- долу) бяха залегали, като се едно са в аушвиц :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:22 pm 
Аватар

<r@$h написа:

С какво се храниш тиииии ? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:54 pm 

Религия написа:
хахаха от тия димките, тия пред мене(на пейките най- долу) бяха залегали, като се едно са в аушвиц :smt042

Ние бяхме така. :smt042 :smt042 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:58 pm 

Димките имали аромат на манджа :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:58 pm 

smash the reds написа:
Димките имали аромат на манджа :shock:

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:59 pm 
Аватар

Аз също полегнах, увит през носа с 3 ката дрехи и шапки, не ми се верваше :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:02 am 
Аватар

Hulk написа:
<r@$h написа:

С какво се храниш тиииии ? :smt005

Имам някакъв спомен от детската градина преди доооооста години за такъв аромат на маджа, която въобще не понасях. :bigok

и старците шапките даже си свалят
пред славният ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:02 am 

Като бях малка баща ми ми обясняваше, че ако не ходя в А сектор с него, а ходя при агитката в Б, димките ще ме обгазят и ще ми порастне 3-та ръка :bigok Беше доста отчаян в опитите си да ме спре :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:05 am 

От димки неможеше наистина, да се диша и много лютеше на очите :loser2

Последна промяна IN HOC SIGNO VINCES на Пон Фев 28, 2011 12:11 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:07 am 

На манджа, бе братле, на манджа :shock: Следващият път си взимам мощно лигавника :!: Хореография с лигавници, лигавници с хореографии.... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:10 am 

Да не забравиш и питоня. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:13 am 
Аватар

Абе факт е, че димките бяха бая отровни - не една и две мощни димки съм изтърпял за 15 години :smt003 , но така не съм се чувствал никога май. Мощна работа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:34 am 
Аватар

обаче незнам за кое дерби подред не бачка като хората уредбата......по краищата на "Б" не се чува като хората и си ебава мамата........аре някой да ми каже че на мача с Лил не гърмеше бетона от нея.....има ли някаква причина ебаси.....щото ако бехме сринали свинете от викане отначало може би не всичко щеше да се осере....

Иначе пирото беше наистина страхотно.....получи се невероятно добре особенно трибагреника!
А накрая с димките само може да мощеем.... :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:36 am 
Аватар

Свинете пък за първи път през последните 6-7 години бяха без уредба и не се чуха, освен при гола и едно "Але, напред червените" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 12:53 am 
Аватар

smash the reds написа:
На манджа, бе братле, на манджа :shock: Следващият път си взимам мощно лигавника :!: Хореография с лигавници, лигавници с хореографии.... :?:

Освен да ти дам да го полигавиш? :bigok

Иначе и аз бях от залегналите. :loser2 По едно време не ми се верваше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 1:06 am 
Аватар

Цифра смешно ми стана, като ви видех как сте изполегали :D Сложили ръце на главите, прегърнали се, увити в якета, дрехи.. махна се завесата и ги гледам 10 човека се изправят :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 1:07 am 

Зоната на здрача, бате. :smt005 Тъкмо мислиш, че е попреминало и иде нов удар. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 1:16 am 
Подобно обгазяване мога да го сравня само с това на Овча Купел при Кокала :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 1:22 am 
Аватар

Като станахме шампиони срещу орките пак беше доволно обгазяване (под знамето на запад)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 1:28 am 
Аватар

липсва ви трейнинга от 90-те когато по 10 минути си дишахме ВОЕННА ДИМКА ОТ КОНСЕРВА! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]