forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 10:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 6:13 am 

STALKER написа:
по-слаби или не, блокираха Тасевски, изолираха Гарата и взеха мача...90 мин. сме пълна дупка по-крилата...играта ни е тотално разкрита...Жо ще лиспва доста повече отколкото сме предполагали

Та Локо Пловдив не ни ли биха по същия начин?
Какво толкова странно има да кажеш, че Радуканов е по-добър треньор от Ясен и Гонзо. Именно от там произлиза по-голямата мотивация на прасетата, по-добрата им тактическа схема и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 6:51 am 

Интересен ден се получи вчера. Като се започне от шествието, това че се събрахме доста хора, хореография и т.н. Верно паднахме ама гледам тука камара хора тръгнали да умират... То че не е приятно да паднеш когато си по-добър - не е ама чак от такива драми няма смисъл.
Хубавото е че при Б сектор поне малко от малко има някакъв ред. Всички бомби които ги гръмнаха ги гръмнаха в сектора вътре, факлите и димките си останаха и те вътре не бяха на пистата за разлика от свинските. Голямото чорбарско падение беше тая ракета дето я изстреляха в А сектор. :ohmygod2 Значи всичко друго мога да приема ама това си е опит за убийство от всякъде и заради това трябва да се режат глави образно казано. Все пак се предполага че А сектор е възможно най-спокойното и сигурно място на което хората с малки деца си ги водят като си мислят, че там е почти 100% невъзножността да ти се случи нещо непредвидено. Ама те. Така се гонят хора от стадиона. Много голяма черна точка.

Иначе за мача мнението ми мнооооооого отдавана е че йовов още преди 3 години трябваше да си остане в швоге и да не мърда от там. Пияница пропаднал. Имам колеги от тоя град кви работи са ми разправяли за него не е за писане. Както и да е. А митрев не става за вратар иу това е ясно много отдавана. Верно е че и Гошо Петков накрая почна да се излага, но такъв като него има да го търсиме със свещ помнете ми думата.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 9:20 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Като ти следвам логиката тогава да бяхме оставили Вилито Вуцов дори и след загубата от БАТЕ.

Много ясно, че и това беше ганьова простотия, това само у нас се сменят треньори като носни кърпи. Не си дават сметка тези дето ги назначава как стават тотално за смях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 9:29 am 

Goviado написа:
к.р за к.р, които си продадоха путките на полу аматьорски отобор заради високия коефициент. Футбол в България няма! Пиян съм на копеле! Да им се връща на децата! Повече нема да им стъпим на к.р които ми се подиграха днес!

Никой не ми се е подигрвал така в очите през целия ми живот, майка им деба гнусна к.р!
от всеки може да паднат, но не и от този полуаматьорски отбор, мама им деба гнусна на всичките к.р!
наистина, едва ли ще им стъпя скоро...

Ти ако не пуснеш някое малоумно мнение, просто темата няма да е същата :ohmygod2 Мощно всички следващата седмица на националния и тва е!

ПП: Уважение за всеки един пял при 0:3. САМО ЛЕВСКИ :levski
ПП2: И кур за футболните анализатори и тези, които освиркваха отбора. Явно някой от тях имат много къса памет и са забравили кви емоции ни донесоха същите тези хора през есента :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 9:59 am 
Аватар

Тая загуба ше се помни цял живот :smt006 Напълно ни обезвредиха напред, вкараха си всички положения, колкото и срамно да звучи заслужено ни биха :evil:

hidden767 написа:
Пука ми че от няколко години насам розовите са по-надъханият отбор в дербито. А това никога не е било!!!

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:33 am 
Аватар

По-бездушен Левски не бях гледал... Само Грийн не беше разбрал, че няма да се играе мача. Йовов вече не е за Левски, едвам едвам ходи. Титлата все още не е изгубена победи до края и е наша. Колкото до свинската сган от другата страна... НЕ ЗАСЛУЖАВАТ КОМЕНТАР !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:36 am 
Аватар

sedemdva написа:
Хубавото е че при Б сектор поне малко от малко има някакъв ред. Всички бомби които ги гръмнаха ги гръмнаха в сектора вътре, факлите и димките си останаха и те вътре не бяха на пистата за разлика от свинските.
:levski

Ти добре ли си бе?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:40 am 
Аватар

Въпроса е ,че прасетата си траеха през цялото време, кротуваха си ,пратиха си агентче в Кипър, гледали са ни мачовете, и на кратко - осъзнали са ,че за да ни спрат офанзивата ,просто трябва да прекъснат връзката между Дарко и Дембеле... Е, трее си признаем, направиха го. Матондо беше трагедия... От 3-4 центрирания (незнам дали имаше и толкова) едно не беше като хората .. или в аут или в ...тъч. За дясно да не говорим. Отзад сме си трагични. Но да допуснем 3 гола до 60-тата минута на Герена срещу цеца - т'ва си е срам отвсякъде! А, тези глупости с уреден мач... Просто няма начин да стане, според мен. А за агитката на цеца какво да кажем - еми ,изпросиха си го. Кой по дяволите им е виновен, че още с влизането в клетката започнаха да трошат мрежи ,огради, да хвърлят бетонни парчета и други подобни боклуци по куките. Кой ? ... Друг е въпроса ,че невинни хора могат да го отнесат ,заради некви олигофрени, които се мислят за фенове. Дано момчето в кома се оправи ,защото никой няма право да ти отнема най-ценното + това не говори добро за никой в България...
Сектора не беше толкова зле ,според мен.
Сега важното е да се вдигнем... Днеска Доко бият и се лепят до нас. Всичко възможно от тук нататък трябва да се печели...иначе тежко ни с тия хвалби на Гонзо зимата, че сме щели да бъдем по-сработени и по-добри напролет...

Тежко ни е ,но преглъщаме и продължаваме.

САМО ЛЕВСКИ! :levski

Последна промяна natural на Нед Фев 27, 2011 10:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 10:41 am 
Аватар

Аз далеч не си мисля, че мача е бил уговорен...от 2-та отбора, а само от единия и за огромно мое съжаление, ми се струва, че това не е бил сбора на Цура...Просто няма как
срещу всички и Лил и Гент, и Спортинг да играем като отбор, а срещу ЦФКА да играем с такава апатия...Ганьо от един месец тръби колко ще ги бием, как ще ги бием, че играем на Герена и няма как да паднем, коефицента за победа на Цура по-едно време беше 4.30. А сега си представете, че смолянският кавал, наистина няма пари да издържа отбора, никой не иска да го купи, а на него му ясно, че не можем да станем шампиони. С оглед на неговата очевадна безочливост, като нищо им е наредил да паднем...не с много и е сложил едни пари...нищо не пречи, а чорбата не е нужно дори да знаят, за което. Така хем изкарва сезона докрая (докато продаде Гара), хем винаги може да уволни бушона-терньор, за издънката срещу лит(*кс-етрополе и че не е станал шампион, хем ако сюелтекс нещо се осерат, случайно да каже ето не уволних тренера и сме номер едно и да каже вярвам на Гонзо и Ясен. И не мисля, че Гонзо изведнъж е станал толкова уравновесен, че след като ни издупят, точно прасетата, той ще дава интервю все едно е Катрин Аштън или както се казваше таз пача.

Кур за Цуца и за всички, които ни продадоха или предадоха, и за тва че едвам спах от яд тази вечер, не толкоз от загубата, тя ми е през кура и друг път сме падали, от кой ли не, а от бездушието, то най-много боли
А иначе играта няма как да се коментира...щото нямаше такава.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:01 am 
Аватар

С подути очи, не спал цяла нощ от яд и чудене истински ли е мача, прегоряха ли, кво стана? Не ме е яд толкова на загубата, колкото за бездушната игра, а знам че сме по - добрия отбор.
Разочарован малко от сектора, не вярвах че точно на мач със свинете ще се пее: "Умри вратарче". :ohmygod2 Пирото беше №1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:10 am 
Аватар

psiho написа:
С подути очи, не спал цяла нощ от яд и чудене истински ли е мача, прегоряха ли, кво стана? Не ме е яд толкова на загубата, колкото за бездушната игра, а знам че сме по - добрия отбор.
Разочарован малко от сектора, не вярвах че точно на мач със свинете ще се пее: "Умри вратарче". :ohmygod2 Пирото беше №1.

Ох, стига, пя се "умри вратарче" за 10 секунди като излезе второто полувреме педалът.

Прегораяхме и това беше причината. Вината този път е изцяло спортно- техническа или с други думи казано- на Ясен. Имаме много по- добра селекция, нямаме забавени заплати, но паднахме НА ГЕРЕНА от тая сборна дружинка детелинка.

При следваща издънка Ясен трябва да си ходи обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:12 am 
Аватар

Goviado така е най- лесно. Аре седи си у вас, докато не почнем да мачкаме отново. Сега отборът има най-голяма нужда от подкрепа и изказвания от типа "повече няма да им стъпим" са повече от чорбарски. Аре другата седмица всички мощно на мача с Локо София!!! :levski

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:18 am 
Аватар

Квото и да си говорим си ни унижиха на терена. Причините - много. По-важното е, че свинете бяха унижени на трибуните, преебаха ги с 15 лв., набиха ги, изгониха ги, не успяха да видят така мечтаната от поколения победа на Герена...и най-важното: останаха без знамена.

Кур за тях! Загубата на терена ще отшуми, загубата на трибуните ще им бърка в гъза дълги години!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:25 am 
Аватар

Гледал съм предишния мач, когато паднахме с 3:1 на 22.12.1985 г. Гледал съм и загубата 5:0 на 01.10.1989 г. Но такава безотговорност не бях виждал до сега. Такова високомерие, такава безотговорност не бях виждал до сега. И тая гадна защита продължава да играе по такъв безумен начин. Нямам думи да изразя това, което мисля и чувствам в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:43 am 
Аватар

прасетата не дадоха на Гара да стане , само го ритаха :ohmygod2 Нямахме пробиви по крилата , видя се че ЖО ни липсва. Много слаба игра ... !!! Но поне подкрепата по трибуните не спря не като чорбарите да се изнасят на 70та минута !! САМО ЛЕВСКИ И ГОРЕ ГЛАВАТА :levski Остана да бием латекс за купата и после бием чорбата !! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:46 am 
Аватар

Срам - това си е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 11:57 am 
Аватар

Веднага се появиха и псевдочорбарите със свинските аватари във фейсбук, който даже не знаят коя година са създадени, камо ли значението на абревиатурата :лит(*кс-етрополе" :boisw, но серат наред колко велики били...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:03 pm 
Аватар

Колко хиляди бяхме знаете ли? Иначе за мача продължаваме напред по-важно е да вземем титлата, отколкото да бием цс*ка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:07 pm 
Аватар

Каква титла ви гони :ohmygod2 Всичко е от ясно по ясно кой трябва да е шампион, но трябваше свинете да бъдат унищожени и на терена, а за титла сега са Селтекс, догодина са свинете и чак след това е нашия ред :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:11 pm 
Аватар

2 години подред? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:16 pm 
А някой няма ли да спомене, че бяха продадени два пъти повече билети от капацитета на Б сектор и това, че ни държаха половин чос пред 6 - ти блок и не пускаха? Баждеков да ми ядеш кура !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:19 pm 
Аватар

На тия дето си мислят, че мача е уговорен да си спомнят мача мача с Локо ПД есента на Герена, абсолютно аналогичен, първото полувреме можеха да ни вкарат поне 3 гола, а ние нямахме удар към вратата, после отново вкарахме някакъв случаен гол.Явно има мачове в които отбора е трагичен.Като цяло отбора е непостоянен.Тая година сме толкова далеч от титлата защото отборите които ни взеха точки играха по надъхано от наще.Въпреки че в Европа концентрацията ни беше на макс, в някои мачове от първенството бяхме доста отвеяни и като че ли подценихме някои съперници.

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:22 pm 
Аватар

Ако погледнем от игровата страна и ако предположим, че мача не е уреден, то аз бих казал, че проблема далеч не е в това, че са изолирали Гарра и Дарко, а в това че защитата ни е като събрана от махалата, без никва футболна грамотност.Уж срещу Спортинг не им дадоха да дишат, а сега тая сбирщина от отбор без стадион, без заплати и без кво ли още не, ни би на Герена..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:30 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
А някой няма ли да спомене, че бяха продадени два пъти повече билети от капацитета на Б сектор и това, че ни държаха половин чос пред 6 - ти блок и не пускаха? Баждеков да ми ядеш к.р !

Споменах го :wink: Не се случва за първи път - няма и да е последен. Това е гавра. За боя с палките над момчетата, които се качиха и прескочиха няма да коментирам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:44 pm 
Аватар

още много време ще боли , още много време ще ни го припомнят , жалките им душици ще живеят с този спомен :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 1:16 pm 
Аватар

КЪДЕ СА ЗНАМЕНАТА ?! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 1:28 pm 

Аре бе, втора победа на Герена им е тва. Ние само в годините след 2000 имаме 3-4 победи на Армията. Майката им се еба на ония отсреща, тва ме топли повече. Загуби има и ще има. Ама да ти гепат хореография и едно от най-големите знамена, да платиш 15 лева за едно полувреме, в което си жалък като публика...Беценно. Пълна смешка са тия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 1:31 pm 
Аватар

bogarra написа:
Колко хиляди бяхме знаете ли? Иначе за мача продължаваме напред по-важно е да вземем титлата, отколкото да бием цс*ка.

Мда, въпросът е, че винаги импулсът, който ни води към титлата ни го дава победата над свинете. Поправете ме, ако греша, но не си спомням скоро да сме ставали шампиони при негативен баланс срещу розовите курви...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 1:35 pm 
Аватар

Така се получава, когато излизаш с прекалено голямо самочувствие.Нашите излезнаха на терена все едно този мач вече са го гледали.НЕ СТАВА ТАКА!Да подцениш единствения отбор в България, който в момента може да ти се опъне - ГЛУПАВО.Извинявайте, ама момчетата 3 дни преди мача вече тотално се бяха разкиснали.Дори големите по Европа не си позволяват по време на тренировка да се лигавят, камоли да си късат детелинки.Всеки от отбора трябва да си направи изводите, затова как ще се продължи напред.САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 1:54 pm 
Аватар

Отбора няма да го коментирам . За публиката - може и да не бяхме на топ ниво ама прасетата се чуха веднъж след гола за кратко и това беше. Пиро , знамена - на ниво .
На турците не им останаха знамена , голямо браво на замесените :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]