forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 3:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 10:50 pm 

гостите- знае се!
журналята- също!
квото за свинете днес- утре за нас ще е същото! Над това трябва да се замислим!
тва е важното! разберете го!
винаги ще ги мачкаме!
дано сте ме разбрали!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 10:51 pm 

0 tolerance написа:
Omraz, кво ги защитаваш свинете? Мятали са по куките камъни, железа, разни там отпадъци, счупиха 4 мрежи ОЩЕ ПРЕДИ МАЧА, замерваха и изтрелваха ракети по "А" сектор - търсиха си го, получиха си го. Дано момчето, кото е в кома, се оправи и живее, никой няма право да отнема най-ценното на света.

Точно! Куките са в пълното си право да млатят такива изчадия които биха застрашили здравето и живота на невинни !!! Тъпото при тях е, че в повечето случай в суматохата си го отнасят и такива който са отишли да гледат и подкрепят отбора си .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 10:56 pm 
Аватар

2-рия и 3-тия гол на прасетата са скандални...за какво му беше на Милиев мисля при 3-тия гол да направи 2 крачки напред и да остави прасето да вкара :smt017 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:00 pm 
Аватар

Гонзо казал че независимо от загубата, бил сигурен че Ясен остава тренер... Мен ме притеснява да не стане Кратко Останич положение, когато Гонзо за да не излезе крив го остави да ни погуби с 12019709723 загуби преди да го разкарат. Ако не сега, то осере ли следващия или последващия мач, Ясен трябва да бъде разкаран моментално! Просто не е възможна толкова слаба игра след цялата подготовка и селекция, която им бе сервирана според желанието! Аре, лека на всички, напийте се, ебете и ще ви олекне :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:02 pm 

Просто бяхме трагични. Първото полувреме нямахме удар в врата, второ имахме 2. Просто нашите си помислиха, че цуца са супер слаби и ше ги бият с лекота, ама не става така :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:05 pm 

...САМО СИНИТЕ

Последна промяна vasilkooo на Пон Фев 28, 2011 4:02 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:15 pm 
Аватар

ето ви и конкретна повод за нахлуването в сектора на шунките http://press.mvr.bg/NEWS/news110226_01.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:18 pm 
Аватар

Значи искам да им кажа на всички шибани филмари ГСХ хулигани кежуали и тем подобни да ми ядът кура !!!! Къде сте бе седим у тролея един АБСОЛЮТЕН СМЕШНИК не спре да пее некви песни за Динамо загреб и за амфети.
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЩО НЕ СЕ ПЕЕ БЕ ЕЙ ФИЛМАРИ ЩО НЕ ПОЧНЕТЕ ДА ПЕЕТЕ И НА СТАДИОНА КАКТО В ТЕЯ ШИБАНИ ТРОЛЕИ И ТРАМВАИ КЪДЕ СТЕ !!! ЩО МЪЛЧИТЕ КАТО ПУТКИ на можем да изпеем 1 песен като хората нещастници прости аре яжте ми кура ! А също да го духа и МИЛИЕВ неадекватника прост къв си ти бе аре отивай да играеш водна топка и да не съм те видел на стадиона бе ! Ебахти кирливата история пеем кур, как не съм бил роден по-рано и не съм ходил на мачове 90-те когато всички са били луди футболни фенове а не КЕЖУАЛИ ! АРЕ СЪС ЗДРАВЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:21 pm 
Аватар

СМЪРТ ЗА СВИНЕТЕ ! НАЙ-ДОЛНАТА СГАН МРЪСНА, ГОСТИТЕ ДА СИ ЗНАЯТ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ВЕЧНО УНИЖАВАНИ, ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ. РАДВАЙТЕ СЕ НА ЧАСТИЧНАТА СИ ПОБЕДА И КАТО СЕ ПРИБЕРЕТЕ ДА НЕ СИ ЗАБРАВИТЕ ШАЛОВЕТЕ И КИЛИМЧЕТАТА В ГАЩИТЕ, ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА МЪРШАВА, КУР ЗА ВАС ИЗЧАДИЯ! МИШОЦИ !
КУР ЗА УШЕВ, ЗАРАДИ КОГОТО 600 ЧОВЕКА ИЗПУСНАХА НАЧАЛОТО НА МАЧА !
МАЧЪТ, АКО СА ГО ПРОДАЛИ, КОЙТО Е СПЕЧЕЛИЛ НА ГЪРБА НА ЛЕВСКИ - ЗА СВЕЩИ ДА ГИ ДАДЕ !

САМО ЛЕВСКИ :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:22 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Значи искам да им кажа на всички шибани филмари ГСХ хулигани кежуали и тем подобни да ми ядът к.р !!!! Къде сте бе седим у тролея един АБСОЛЮТЕН СМЕШНИК не спре да пее некви песни за Динамо загреб и за амфети.
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЩО НЕ СЕ ПЕЕ БЕ ЕЙ ФИЛМАРИ ЩО НЕ ПОЧНЕТЕ ДА ПЕЕТЕ И НА СТАДИОНА КАКТО В ТЕЯ ШИБАНИ ТРОЛЕИ И ТРАМВАИ КЪДЕ СТЕ !!! ЩО МЪЛЧИТЕ КАТО ПУТКИ на можем да изпеем 1 песен като хората нещастници прости аре яжте ми к.р ! А също да го духа и МИЛИЕВ неадекватника прост къв си ти бе аре отивай да играеш водна топка и да не съм те видел на стадиона бе ! Ебахти кирливата история пеем к.р, как не съм бил роден по-рано и не съм ходил на мачове 90-те когато всички са били луди футболни фенове а не КЕЖУАЛИ ! АРЕ СЪС ЗДРАВЕ !!!

Гледам половината сектор как гледат "умно" и "лошо" и не си отвориха устата цял мач, а след втория гол дори си седнаха :ohmygod :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 !!! Смърт ! Само Левски !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:22 pm 
Аватар

Не подкрепям тезата, че мача е уреден, но 3-тия гол е такава пародия. :ohmygod2 Данчо Милиев бяга от топката и остава коста янев сам с/у вратаря. При първия( а не само при него) има баси и неразбирателство в отбора. Вратаря толкова ли не може да извика, че той скача за топката. Данчо Милиев към края изработи един корен за цуци пак по същия начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:23 pm 
Аватар

Eм незнам какво стана с отбора ни тоя мач, та ни биха тия гадни свине, дет кви ще да са, ако ще меси да иде при тех ще сас си същите путкьовци и удавници. Дано да се срещнем за купата на България и там да им го нач*каме в гадните устенца!
:smt012
САМО ЛЕВСКИ, АЛЕ!!!!!!! :levski :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:25 pm 
Аватар

Ужасен мач, но НЕ ПРОДАДЕН. A това с куките... май забравихте какво се случаваше в Б сектор на ВСЕКИ 1 мач със свинете преди години (друг е въпроса, че не са успявали да ни изгонят) . И все пак к.р за милиционерският произвол! Сектор Б поне бяхме на ниво! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:29 pm 
Аватар

Абе кво ги пускате тия боклуци много ясно че ще ги размажат от бой нали се сещате че ако бяха нахлули ние нямаше да им подаряваме цветя на оградата и тогава щеше да стане ебати патакламата Работата е там че пяхме като п-у-т-к-и! И тва си е напълно наш проблем както и да го гледаме, жалка работа..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:32 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Абе кво ги пускате тия боклуци много ясно че ще ги размажат от бой нали се сещате че ако бяха нахлули ние нямаше да им подаряваме цветя на оградата и тогава щеше да стане ебати патакламата Работата е там че пяхме като п-у-т-к-и! И тва си е напълно наш проблем както и да го гледаме, жалка работа..

А имаше и моменти в които дори и не пяхме :smt012 Особено през първото полувреме смятам, че бяхме доста зле...

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:35 pm 
Аватар

tones написа:
angysarmy написа:

А имаше и моменти в които дори и не пяхме :smt012 Особено през първото полувреме смятам, че бяхме доста зле...

Аре бе горе главата.НАдпявахте ги дори когато вкарваха.За свинете това.Яд ме е само за момчето в кома.Може да е прасе,но не заслужава това,дано се оправи бързо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:37 pm 
Аватар

Единственото СВЯТО НЕЩО в тая държава останало недокоснато от някви интрижки и далавери беше опорочено!
Продадоха името на Апостола...
БАТКОВ УМРИ КОПЕЛЕ НЕЩАСТНO, УМРИ !!! Аре легам си че нямам настроение за нищо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:38 pm 

Още когато мачкахме в ЛЕ изразих съмнения относно качествата на Ясен (по-конкретно още след 0:5 с/у Спортинг). Тогава мнбого хора ми се подиграваха. Днес ми е ясно, че Ясен трябва да си ходи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:41 pm 
Аватар

кой да дойде на мястото на Ясен ? :roll: наще се насраха и това си пролича , а за момчето в кома по-скоро да оздравява и да избере правилния отбор :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:44 pm 
Аватар

Цялото зло се корени в комунистическата отрепка и комсомолец, предател на лицето на България - адвокат Тодор Батков :!: Мършата, която плюе по Титан-ите и Борисов, че му е подлята от тях вода в дербито, което загубихме с 0:2, т.н. КАзанска афера, а няколко месеца по-късно същият помашки предател СЕ СНИМА НА ЕДНО ЛЕТИЩЕ със същия този пернишки боклук и долна мутра в СЛАДЪК РАЗГОВОР :idea: ПЛЮЯ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ, Левски бе предаден от българи, и сега нищо не се е променило :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:49 pm 

Левски игра много слабо. Според мен подцениха мача, което означава, че мотивацията не е била на нужното ниво. Левски има по-силен отбор, но днес не го показа, което е жалко, защото при тази публика и при пълен капацитет, би трябвало да вземем мача без проблем. Ясен трябва да остане за сега, но с ултиматум-да видим как работи под напрежение. Оттук нататък няма място за повече грешки, 4 загуби са прекалено много за отбор, който иска да става шампион в България. Грийн е по-полезен в средата, така че Ясен да мисли други варианти за защитата.

Последна промяна retwerts на Съб Фев 26, 2011 11:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:50 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Днес ми е ясно, че Ясен трябва да си ходи.

Стращно продуктивен ход ще е това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:52 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Още когато мачкахме в ЛЕ изразих съмнения относно качествата на Ясен (по-конкретно още след 0:5 с/у Спортинг). Тогава мнбого хора ми се подиграваха. Днес ми е ясно, че Ясен трябва да си ходи.

и Ясен, и Тара...
не знам какво трябва да се случи, за да се направи тоя стадион НОРМАЛЕН...с нормални седалки, нормално закрепени, без железа, тел и метални тръби, а с прозрачни прегради каквито има в Италия...не знам какво трябва да се случи, за да млъкне помака проС и да не прави бомбастични изказвания преди всеки мач...не знам какво трябва да се случи, за да вземем двама добри защитници и едно крило...не знам какво трябва да се случи, за да спрат вратарите ни да пускат балъшки голове...не знам какво повече трябва да се случи, за да се обединят всички левскари за ПРОМЯНА в любимия Клуб...не знам какво повече трябва да се случи, за да престанат куките да се държат като хунта...да се прибира някой на разпит, защото е направил някаква шега, други да лежат невинни с месеци а ареста, а един доказан убиец да не може да бъде осъден окончателно вече толкова години...ебаси мамата, честно...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Бяхме изключително слаби днес, просто не мога да скрия разочарованието си... От друга страна, на трибуните стояхме що годе добре, а пък гледката на насран сектор Гей ,когато им изкарахме знамената :smt007 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Виктор написа:
кой да дойде на мястото на Ясен ? :roll: наще се насраха и това си пролича , а за момчето в кома по-скоро да оздравява и да избере правилния отбор :levski

грешно инфо...дано се оправи !!!

Последна промяна matrix4o на Нед Фев 27, 2011 12:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:54 pm 
Аватар

Бе не знам ама един много надъхан приятел(чорбар ест. :bigok ) ми писа по скайп и започна да спори и да ме дразни. След 5-та минута от спора излезе от скайп. :loser2 Остават си пут.., а чорбари. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 11:57 pm 
Аватар

Ебати може ли да им погледна клип на чорбарите от събирането и от 5 изпяти песни -4 бяха "кзл" а другата "село подуене" :ohmygod Нека пеят ,те всичките им знамена са в нас ,незнам вече какво ще слагат по оградите....Относно резултата няма как да си го обесня просто в момента.Иначе се показа че дербито трябва се играе по клубните стадиони!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:03 am 

трима музиканти написа:
Ебати може ли да им погледна клип на чорбарите от събирането и от 5 изпяти песни -4 бяха "кзл" а другата "село подуене" :ohmygod Нека пеят ,те всичките им знамена са в нас ,незнам вече какво ще слагат по оградите....Относно резултата няма как да си го обесня просто в момента.Иначе се показа че дербито трябва се играе по клубните стадиони!

А к'во викаше оная свиня дудучето седмица преди мача в едно интервю по Ринг : "Всяка година се съчиняват 10-12 нови песни за цдна" Тъпите свине отсен кз* друго няма да се научат ! Тъпи, тъпи та вдлъбнати :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:03 am 
Аватар

http://donbalon.eu/news115606.html
Вижте от колко часа е това...Кур за продажниците,Само Левски!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 12:04 am 

Прасетата за четвърти или пети път поред излязоха с повече агресия и хъс. Заслужена загуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]