forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 10:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:01 pm 
Аватар

Капацитети по-горе освен да пожелават смърт на батков да напишат и причината,защото ми е доста интересно да ги чуя.И искам да видя дали някой ще каже нещо за състоянието на нашият вратар и колкото и да си кривим душата наистина много слаб мач и даже ме е яд,че вкарахме гол (и то какъв) :ohmygod.
Каруцата тръгна надолу от заканите и съблюдаването на състоянието на турците постоянно,изказванията от всички и прогнозите на всички включително и аз, и всеки от тук. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:03 pm 
Аватар

колкото по-малко очаквания , толкова по-малко разочарования!
трагичен отбор днес , но все пак
САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:08 pm 

Нашите и при 3-те гола на прасюгите играха баш като в нареден мач. Застанали на едно място и само гледат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:09 pm 

Само ЛЕВСКИ !!! Резултата няма значение !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:11 pm 

Преди мача като ми казаха, че Митрев, Младенов, Милиев и Гаджев са пробити се смеех ама сега не съм толко сигурен :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:12 pm 
Аватар

Слаба защита, нулева тактика, слаб ден да Гара, и като цяло ден за целият отбор и резултата е налице. Всъщност, и трите гола паднаха след повече от комични грешки в защитата, така че и аз не изключвам съвсем варианта мача да е уреден - нито ще е първото уредено дерби, нито пък ще е последното. Проблемите от целият първи полусезон и то наведнъж се стовариха в този мач, за което поздравявам Радуканов, че надигра тотално Ясен. Няма как да си поне средно компетентен, при това за българските стандарти треньор, и да не видиш, че защитата на Левски е плачевна, а напред се разчита само на Гара, който се захранва предимно с пасове от Тасевски, тоест трябва да изолираш Тасевски и почти цялата атака на Левски изчезва, а възползваш ли се от положенията, които ще ти предостави защитата на Левски победата ти е сигурна. Така и не разбирам, уж на ИИ5 му беше гласувано доверие след грешката с Лил, и уж беше подкрепен от целият отбор, а резултата от "мощната" подкрепа всички го виждаме - твърда резерва. Не че е песен като защитник, но Грийн е далеч по-полезен в средата на терена, и неслучайно отбора заигра по-добре, когато се върна на тази позиция, плюс че носи вина за първият гол, както всъщност и цялата защита, барабар с вратаря.
В общи линии до края на полусезона повече работа и по-малко приказки, че титлата вече е мираж, ами да не изпуснем и ЛЕ, че с тази игра... Много отрезвяваща загуба, вярно от вечният враг, но само загуба от сериозен съперник може да изкара проблемите на преден план и те да се решат (загубата от Локо Пд например се прие по-скоро като случаен инцидент, но в тази ситуация това няма как да стане). До лятото това са ни играчите, така че Ясен и Гонзо да му мислят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:12 pm 

Ами веднага мога да ти напиша причината за Батков,умнико!Само три са:
1.Под ръководството на Батков ЛЕВСКИ не е вкарвал повече от два гола на чорбата.
2.Под същото ръководство ЛЕВСКИ няма повече от две поредни победи над чорбата.
3.И разбира се,най-голямото престъпление-в последните години,когато дербито се играе на В.ЛЕВСКИ публиката на ЛЕВСКИ загуби тоталния си превес,който винаги е имала над чорбарската!
Още причини трябват ли ви за да разберете,че мръсният комунистически агент Тара е вреден за Отбора на народа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:15 pm 

Смърт за тара и стига с тея урежданици и т.н. Толко ли не може наште тъпаци да са се сдухали и гипсирали неадекватно, както и тренерчето да е осрал подготовката и/или тактиката, като го знаеме къв е тактик...

Стия чорбарщини, нема търсиме вината на други места, всички знаем къде е проблема...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:18 pm 
Аватар

Крисо написа:
Капацитети по-горе освен да пожелават смърт на батков да напишат и причината,защото ми е доста интересно да ги чуя.И искам да видя дали някой ще каже нещо за състоянието на нашият вратар и колкото и да си кривим душата наистина много слаб мач и даже ме е яд,че вкарахме гол (и то какъв) :ohmygod.
Каруцата тръгна надолу от заканите и съблюдаването на състоянието на турците постоянно,изказванията от всички и прогнозите на всички включително и аз, и всеки от тук. :smt006

АБЕ ТИ В РЕД ЛИ СИ??? :ohmygod Конкретно за тоя мач гадната свиня няма вина,но като цяло...Вече има и защитници на Ганьо :slap На много хора паметта им явно трае ден-два.Тая гад съсипва отбора ни системно отъ много отдавна,а ти искаш причини да го псуваме.ВИНАГИ има причина да се псува тоя боклук!!!От уволнението на Мъри(което беше първата огромна простотия) насам тая свиня не спира с безобразията.По принцип Ясен изобщо не става,но при начина на управление на клуба и Моуриньо да дойде няма да има кой знае какъв ефект.Абсолютно заслужено паднахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:18 pm 

Обикновено става така, когато се говори много!Пренадъхани излязоха момчетата и сами се биха.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:21 pm 
Аватар

боли ме , плаче ми се , но станалото станало , трябва да го забравим и да гледаме напред , много зурли ще загрухтят , но това няма значение !
САМО ЛЕВСКИ :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:25 pm 
Аватар

Тежко е...Само това. Слаб Левски и най-болното ми е, че е на Герена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:26 pm 
Аватар

Най-уредения мач който бях гледал някога. Подкрепяме ги, мръзнем, а те ще си вземат паричката и ще ни се подиграват на терена...

Последна промяна Goviado на Съб Фев 26, 2011 9:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:27 pm 
Аватар

Абе прасетата второто полувреме не се чуха ! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:28 pm 
Аватар

и при 3те гола защитата седеше изключително подозрително статична. има нещо гнило тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:28 pm 
Аватар

SamoLevskiOle написа:
Фен на лит(*кс-етрополе в тежко състояние на “Герена“, бори се за живота си
лъжеспорт.bg - 26 Февруари 19:44
Ултрасите на „червените“ отвърнаха на удара - атакуваха полицията
Напрежението на стадион „Георги Аспарухов“, по време на дербито между Левски и лит(*кс-етрополе ескалира максимално, като репортер на лъжеспорт.bg съобщи, че фен на „червените“ е с опасност за живота си и се намира в много тежко състояние, след сблъсък с представители на органите на реда. Запалянкото е бил откаран в ИСУЛ от дошлата след около 7-8 минути линейка.

Пусни го във фейсбук, за да му набия един like !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:29 pm 
Аватар

Радвам се пичове, че разбирате, че тактиката куца, и че защитата не става. Ама защо чак сега?
Аз отнесох БАН, защото казах, че с тая защита нищо не ни чака, преди 5месеца...

Работата е там, че всичко в тази държава отива по дяволите. И футбол, и всичко...Нищо не остана...То сега няма кой да играе в националния ми какво ни чака след 2-3-4 години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:31 pm 
Аватар

Marvel написа:
Радвам се пичове, че разбирате, че тактиката куца, и че защитата не става. Ама защо чак сега?
Аз отнесох БАН, защото казах, че с тая защита нищо не ни чака, преди 5месеца...

Работата е там, че всичко в тази държава отива по дяволите. И футбол, и всичко...Нищо не остана...То сега няма кой да играе в националния ми какво ни чака след 2-3-4 години?

Ти сериозно ли анализираш с футболни аргументи мач, който се видя че е уреден още преди да им пуснат първия гол?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:31 pm 
Аватар

Толкова ми е болно на сърцето, че нямам думи просто!!! Бива ли такава безсърцата игра, бива ли ??? Прасетата ще литнат сега и няма да им затворим зурлите цял сезон...
Жалко за Левски, жалко и за нас - феновете! :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:40 pm 

Всеки, който е гледал повече от 1 мач в живота си може да разпознае уредения мач.
Все пак, да ви дам няколко хинта :
- колко удара във вратата на чорбата за цял мач ?
- колко центрирания в наказателното им поле ?
- колко паса назад към защитата при 2 и 3 на нула ?
- колко "случайни" грешки в центъра, непредизвикани ?

След мачът с Доко Столипиново този се нареди до най-срамните сцени, на които съм присъствал за многото години по стадионите.
Отвратен съм !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:42 pm 
Аватар

Да си ги дадат за лекарства тези, които са участвали начело с Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:43 pm 
Аватар

Aре стига с тия глупости за уреден мач вече!!! Гонзо ли ще уреди мача, да падне насред Герена? Свинете имат ли некви шансове за титла че да им уреждат мача (по-скоро би трябвало да е обратното), титаните ли дето дължат пари на полвината планета ще платят толко сериозна сума че нашите да се съгласят да паднат за втори път изобщо в историята ни на нашия стадион? Некои хора тук сериозно са се зомбирали и ги съветвам да четат по-малко журналистическа помия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:44 pm 
Аватар

Такъв срам не е имало никога! А аз си мислех, че при Кокала бяхме трагични... :shock:
А това, че е уреден мачът за мен е несериозно, просто си ни надиграха. А преди срещата беше ебати надъхването, седмици, осмици!
Но Сектор Б беше красота :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:46 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Aре стига с тия глупости за уреден мач вече!!! Гонзо ли ще уреди мача, да падне насред Герена? Свинете имат ли некви шансове за титла че да им уреждат мача (по-скоро би трябвало да е обратното), титаните ли дето дължат пари на полвината планета ще платят толко сериозна сума че нашите да се съгласят да паднат за втори път изобщо в историята ни на нашия стадион? Некои хора тук сериозно са се зомбирали и ги съветвам да четат по-малко журналистическа помия!

А нали знаеш че коеф. за цдна преди мача беше доста висок??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:46 pm 
Аватар

Гледам сега свинете кво се жалват....
"Това е репресия, правителството репресира феновете на Ц(*ка...." "Правителството се опита да убие български граждани" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Копеле, биха ни, ама пак им е вътрешно, цел живот да им е вътрешно майка им деба!!!! :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:47 pm 
Аватар

КУР ЗА МАЧА И СВИНЕТЕ ! ПОДКРЕПАТА БЕШЕ НА 7777777777777777 ! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 И КОГАТО ПАДНЕШ, АЗ ПАК ЩЕ ПЕЯ ЗА ТЕБ ! ГОРЕ ГЛАВИТЕ, СМЪРТ ЗА СВИНЕТЕ, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ ! УНИЖИХМЕ СВИНЕТЕ, ДОРИ КОГАТО ВКАРАХА ГОЛ ! НЯМАШЕ ТАКОВА НАДПЯВАНЕ ! САМО ЛЕВСКИ ! :levski :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Важно е довечера да се напият в Night Flight или Sin city. За мача ги боли к*ра футболистите, важно е и нас да ни боли за тях!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Richard Long написа:

Не свинете ,бате ,ако има нещо такова в тоя мач ,всичко става заради оная путка ганчева от Уовеч!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:49 pm 

А бе я ми кажете че не мога да схвана как се урежда мач? По-точно как ЛЕВСКИ влиза в уреден мач с лит(*кс-етрополе?

Смисал влизаш в съблекалнята и казваш сега ще паднете или само на няколко ключови играчи го казваш, как?
Айде спрете с филмите, ставате като прасетата!

Мача не беше уреден - просто слаб Левски, който си помисли че лит(*кс-етрополе сами ще се бият с 5:0, страхлив Ясен, пренавите футболисти, преса от журналисти, очаквания от фенове и така - тея причини са по вероятно от колкото да си говорим за уреден мач! Ако обаче ти става по-добре да си го повтаряш че мача е бил уреден, а не че просто са ни натиграли с бърз, хитър, мотивиран, техничен футбол и че пак добре че имаме почитен гол който на всичко от горе е и автогол :oops: ... а бе кво повече да си говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 26, 2011 9:53 pm 
Аватар

Браво на феновете след тоя мач се затвърдиха за пореден път като най голЕмите иначе нашите футбалери направиха един голям подарък на нашите приятелки за 8ми Март!!!
:lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]