forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 6:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 12:18 am 
Аватар

IRR написа:
http://sector-b.com/index.php?p=show_news&id=214

По-добре с хардбас да се отиде, не знам гайдарите дали шсе справят :loser2
Не, сериозно, мислех да пиша нещо по темата, ма явно нема смисъл, може да забършете след мен. Аз отпрашвам кък "Какво слушате в момента", там е истинската democracy :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 1:20 am 

Момчета това с Трибагрениците и гайдите , ще е уникално ! Дано се осъществи идеята :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 1:28 am 

За мен ходенето на мач в София и НА ГЕРЕНА с шествие ще е повече от срамно.
Няма нищо лошо в шествията, но у нас те са свързани с един друг отбор. :smt006 Самата дума "шествие" предизвиква насмешка във всеки нормален футболен фен, други правят манифестациите.
За нищо на света не бих се присъединил към подобно нещо, не вярвам и някой от приятелите ми да го направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 1:39 am 
Аватар

Е малко преекспонирате нещата ;)
Дайте да ходим пък по единично, защото иначе излизало, че е като шествието на свинете? Да вземем по една жена, с колата и пред касите.. Всички гледате клипчето и снимките от стълбите преди миналото дерби и се кефите, но тук като прочетох някои мнения ще кажеш, че е било нещо срамно да се съберем....стига сме се оплаквали от всичко..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 1:51 am 

Тръгване с шествие и гайди на мач на ЛЕВСКИ като некои чобани. :ohmygod
Разбирам да се събира голяма група за да се поздравят "другарите" - ДА
Това обаче с гайдите ми идва някак си в повече.

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 9:37 am 
Аватар

Няма да коментирам това,че някой ми е изтрил мнението,със сигурност беше премислено и винаги съм бил внимателен да не засегна друг Левскар-защото сме Левскари,дори и да сме на различни мнения по даден въпрос,но безпричината цензура,Ние сме я виждали,е не успява да промени мнението и характера на достатъчно много хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 10:56 am 
Аватар

Идеята за тази обиколка през града до стадиона е чудесна, противопоставя доброто начало и свободата срещу мракобесието и страхливите шествия на червените путки. На мен ми харесва и бих се включил, а предполагам и много левскари от форума :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 11:22 am 

Кво ви сипват в това кафене бе хора :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 4:14 pm 
Аватар

Omraz написа:
За мен ходенето на мач в София и НА ГЕРЕНА с шествие ще е повече от срамно.
Няма нищо лошо в шествията, но у нас те са свързани с един друг отбор. :smt006 Самата дума "шествие" предизвиква насмешка във всеки нормален футболен фен, други правят манифестациите.
За нищо на света не бих се присъединил към подобно нещо, не вярвам и някой от приятелите ми да го направи.

П. не е точно така. Традицията с шествията я имахме и ние. За мачовете на Овча купел ходехме така допреди десетина години. Затваряше се Борис, а шествието, или който както иска да го нарича, беше нещо наистина уникално. Мисля, че това ще се получи доста добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 4:23 pm 

Точно веднъж имаше некво такова от Руски паметник за мача със свинете за финал на купата и почти никой не отиде така до стадиона :-)

Иначе имаше едно масово ходене за мач със Славия след кървавия гол на Гонзо, но цялата идея беше съвсем различна тогава...

Се едно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 4:31 pm 
Не знам на кого каква е била идеята, но идеята е как аудиторията възприема идеята. Ето, сайтчетата писнаха, "Феновете на Левски на шествие с гайди" :ohmygod Тва звучи толкова тъпо и толкова соц, че наистина се сещам именно за манифестациите на 24 май, на които ме водиха, носихме портретите на Кирил и Методий отпред, имаше гайди, духова музика и викахме ура :ohmygod А съм от по-младата генерация, дъртите още по-добре може да разкажат как са се чувствали...
Да не говорим как 93% от манифестиращите ще са мъртъв пияни и под благия звук на гайдите и трибагреника ще се чува "умрете бе, ше ви серем бе, турци бе, аааа, баааа, ше летят бутилки..." И това наистина ще бъде "България - това сме ние!"

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 5:01 pm 
Може пък и да се получи добре с тия гайди . Какво толкова .... без да се пробва няма как да се разбере какво ще се получи . И защо чорбаризирате думата "шествие" ?! Никъде не пише че думата "шествие" е комунистическа или че прасетата са я измислили и че само те я използват . Как тогава има "Шествие в памет на г-л Луков" и т.н. ? Плюс това при прасетата те си го наричат "Шествие" но в действителност си е СВИНСКИ ГЕЙ-ПАРАД ! Пък и доста от патриотичните български песни могат да се надуят с тия гайди за надъхвация преди мача . Само дано П. не се окаже прав за боклуците които могат да развалят тази атмосфера с пиянските и наркоманските си изцепки .
:levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 5:03 pm 
Аватар

Хмм и аз не съм очарован от идеята за шествие на първо четене. Всъщност не разбирам с каква цел се организира и защо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 5:43 pm 
Аватар

Аз пък съм за всичко това! Може пък тия гайдарчета да са част от хореото за мача. Не случайно са написали от сайта, да се вземат български знамена. Защо веднага трябва да се поглежда повърхностно на тия неща...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 6:16 pm 
Аватар

Gonzo-15 написа:
Аз пък съм за всичко това! Може пък тия гайдарчета да са част от хореото за мача. Не случайно са написали от сайта, да се вземат български знамена. Защо веднага трябва да се поглежда повърхностно на тия неща...

:smt005 :smt005 Ако бяхме шотландци и поличка трябваше да сложиш и нямаше да си повърхностен.Ебати как се менят времената,някога ни обвиняваха,че сектора е под влияние на мръсния Запад,сега дали пък не залитаме малко повече в патриотична показност,не че не е необходима,но става дума за мач.Иначе пак казвам,че не е лошо хората да се събират,някога и ние много често се събирахме доста голяма тумба и така и тръгвахме към стадиона,но това беше и лесно,нямаше интернет,а имаше Кристал,после Покойника и без да има мач,пак си имаше достатъчно хора,а за мача със свинете и огрганизирани групи от различни квартали.Хайде пак може някой да ми изтрие мнението,може да му дадат после да надува кавала :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 6:28 pm 

Старите са критични и :shock: , младите са въодушевени от идеята. :bigok

Защо ли не се учудвам, а и кой ли пита дъртите. Въпреки че това надали го е измислил някой 15-годишен.

Важното е да да се показват средни пръсти по улиците и да се псува и троши, нали е готино да правим "аржентината" :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 7:29 pm 
Аватар

Факт, че лятото беше мощно и хубаво стана, но пак не е един вид толкова показно ... Отива се на дерби, всеки се надъхал, ще има цифра пияни и орки и ние на мач с гайдари ... Някак си не ми се връзва цялата идея и връзката между гайдите и мача и чисто обикновените скандирания от рода на ".. на чорбата у гъзо" "ще ви сереме на путките" и т.н.

Пък и не мога да разбера сега едното шествие е на страха, а другото на "синьото превъзходство" .... Друг е въпроса и ако не се съберат хиляди, както се очаква да се покаже превъзходството .... Не е доизмислено според мен, но дано греша.

Важното е да има терора за свинете по улиците до 18,00 на 26-ти, от там и на трибуните и на терена и да им почне годината в мишата дупчица, където е време да ги натикаме отдавна. Първата крачка я направихме миналия полусезон, сега просто трябва да затворим капака на ковчега :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 7:44 pm 
Аватар

А как с такова шествие би могло да има терор по улиците? Оставени чорбарите да си правят каквото си искат из града, да нямат страх и другият път да дойдат повече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 9:08 pm 
Аватар

Дебелак Дарел, не виждам някой да казва нещо против гайдите като цяло или да не се гордее, че са национален символ ... просто не ми се вписват в обстановката на дербито, на бръскачите, на хулиганите, на кежуалите и на ултрасите :bigok Някак си се получава тип "Бай Ганьо" дай да си покажем българщината. Тва ми е личното мнение, с интерес чакам отзивите от събитието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 9:11 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Да не говорим как 93% от манифестиращите ще са мъртъв пияни и под благия звук на гайдите и трибагреника ще се чува "умрете бе, ше ви серем бе, турци бе, аааа, баааа, ше летят бутилки..." И това наистина ще бъде "България - това сме ние!"

Тъжната истина...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 10:45 pm 
Аватар

Dimebag Darrell написа:
http://vbox7.com/play:6b2abeff

Какво за гайдите????

:smt023 :drunk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 11:25 pm 
Аватар

Аз лично, от този клип настръхнах. Или по-точно от гайдите. Това да си българин и да не се радваш, че точно този музикален инструмент ще те съпровожда до Герена на 26-ти е някакси странно, поне за мен. Мое мнениe. Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 16, 2011 11:36 pm 
:ohmygod :ohmygod :ohmygod
Наистина, проблемът тук е изцяло в магнетичната сила на гайдата...
Не знам само на улави ли се правите или верно...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 17, 2011 12:11 am 
Аватар

Това се опитах и да обесня, за мен преди всичко сме българи, а след това бръскачи, хулигани, кежуали, и ултраси...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 17, 2011 12:21 am 
Аватар

Абе тва за бръскачи, кежуали, хулигани и т.н. беше ебавка ма нищо :smt003

Въпроса не е в гайдите, а в хората и обстановката около тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 17, 2011 12:23 am 
Аватар

Сега си спомних как една в скъпия форум поучително поясняваше как едно време на такива мачове се ходило с духова музика начало :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 17, 2011 1:50 am 
Аватар

Gonzo-15 написа:
Това се опитах и да обесня, за мен преди всичко сме българи, а след това бръскачи, хулигани, кежуали, и ултраси...

Бегай да се прегърнеш с армейците, без тва и те са на същото мнение. И Бербатов трябва да обичаме, щото е българин и прославя България, не играе за пари. И Кюрда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 17, 2011 10:25 am 

Абе трябва ми точен коментар от Ситизен Кейнт за тази ТОТАЛНА простотия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 17, 2011 1:50 pm 
Аватар

Стига бе хора :) Не мислите ли, че се прекалява с всяко едно нещо...хората решават така и го правят, канят Ви. Ако искате отивате, ако не - не отивате.. толкова е просто.. нито някой ви е задължил да ходите на "шествия", нито да слушате гайди :) Ако бяхте членове на НКП, можеше да дадете своите предложения, щом това не ви допада. Най-лесно е да стоим във форума и да оценяваме действията и бездействията, трудно е да се нагърбим с решенията. Добро или лошо, ще видим, но със сигурност, всеки който е там няма да съжалява.. каква е алтернативата? И откога събирането на Левскари на едно място се счита за прегрешение? Вместо да искаме да сме заедно винаги, ние сами си вкарваме някакви филми... :smt023 Както съм казвал стотици пъти, нещата са доста по-прости, отколкото винаги обичаме да си ги правим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 17, 2011 1:58 pm 
Всеки си има глава на раменете и си преценява, разбира се. Но не сме и чорбари с половин мозъчна клетка, че да нямаме критично мнение и мислене. Проблемът не е нито в гайдите, нито в трибагреника. Сигурен съм, че на всеки му става по-особено като чуе звук от гайда или види развят трибагреник. Проблемът е, че нещо много често взе да ни се случва, да ебавама прасетата по 3 месеца за нещо, а в следващия момент да го правим същото :smt002 Тази година тва за втори или трети път става :smt002 И аз казах, че не ме кефи под звука на гайди и веене на трибагреник, да има 93% заклано пияни хора, крещещи смърт, умрете, ше ви серем и т.н. А това ЩЕ Е 100% ТАКА!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]