forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 10:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 505, 506, 507, 508, 509, 510, 511 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 7:34 pm 
Аватар

Влизане в ШЛ и прилично представяне там = бая пари = ще се любуваме на Бащицата доживот :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 7:37 pm 
Аватар

Викам първо да станем шампиони, а :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 7:39 pm 
Аватар

Аз пък лично предпочитам 6 загуби в ШЛ. Може и да съм прекален оптимист, но си мисля, че от тези 7млн евро, все едно 1.5- 2млн ще останат за отбора, а с Н.В. Гонзо начело няма да бъдат прахосани..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 7:39 pm 
Аватар

Влизаме в ШЛ, печелиме 7 млн., отпадаме, а Бащицата да се свети името и образа му :fgod изкупува всички нови модели на багери/трактори/комбайни Komatzu, нов автобус и яхта, както и един двама футболисти до 200 хил. ойро, ама последното не е задължително :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 7:55 pm 

Kryten написа:
Компромис: влизане в групи ШЛ, трето място и елиминации в ЛЕ :bigok

Ясно е, че лесно вече няма. С изключение на Дебрецен и аз не съм 100% сигурен, че имаше лесно и преди това (питайте Андерлехт за "трактористите" от Борисов). Логиката ми тук е, че ако ние станем отбор от средноевропейска класа срещу нас ще са подобни отбори.
Иначе влизане в ШЛ, трето място в групите и мачове на пролет в ЛЕ би било оптимален вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:00 pm 
Аватар

Мисля, че сме доста далеч от "средноевропейски отбор" :smt006 С няколко свободни агента годишно, със скапана школа и с продажба на момента при оферта от над един милион :slap не се става средна ръка отбор. Румнци, турци и кипърци могат да говорят за средна ръка отбор за Европа - не са нещо кой знае какво, но играят приличен футбол и се зъбят на големите от време на време. Ние сме много, много далеч от тях. И лошото е, че все повече изоставаме :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:04 pm 
Аватар

Заставам твърдо :smt003 зад "KRIVIA" и този тук(и ОнзИ).

Определено желанието ми е да играем в ЛЕ! При това да стигнем, колкото се може по-напред. Кинтите са добри, точковия актив за коефициента да расте и едва след няколко години, когато Бащицата(да се свети името му) понапълни касичката можем да мислим и за ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:23 pm 

thegboy написа:
Мисля, че сме доста далеч от "средноевропейски отбор" :smt006 С няколко свободни агента годишно, със скапана школа и с продажба на момента при оферта от над един милион :slap не се става средна ръка отбор. Румнци, турци и кипърци могат да говорят за средна ръка отбор за Европа - не са нещо кой знае какво, но играят приличен футбол и се зъбят на големите от време на време. Ние сме много, много далеч от тях. И лошото е, че все повече изоставаме :(

е, все пак играхме равностойно с водача във Франция, този в Белгия и един от водещите отбори в Портокалия... как злокобно сцепихме традиционно Онижавашите ни (на нац. ниво) швеци, въобще не трябва да го обсъждаме.... така че в момента сме си един отбор на поносимо, средно ниво... трудното е да го задържим и надграждаме... и наистина последните два транс-ВЕРНИ прозореца са направо нереални, с оглед досегашната ни практика и тр. политика...
ГОЛЯМО БРАВО НА ГОНЗО

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 8:38 pm 

Заминаваме с 24 души за Кипър. Прави впечатление присъствието на Христо Стамболийски (централен защитник), Христо Попадийн (бек), Иван Горанов (крило) и Миро Антонов.

http://www.novsport.com/news129879_1041.html

Последна промяна SZ_FEN на Сря Фев 02, 2011 9:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 9:00 pm 
Аватар

Шампоанската лига е лесна, но стига отборът да се управлява умно. Съвсем малко е нужно - професионализъм. Ако го имаше това 'чудо' сега ШЛ щеше да е рутина и с малък бюджет през първите 1-2 години от пробива. [Ганьо, умри лакомио]. Другото - подкрепа, дух, традиции си го имаме. Седи се една година на по-постен приход откъм продажби, инвестира се малко по-дългосрочно, работи се като в професионален клуб и рутинна ШЛ е гарантирана. Не сме трудно първенство, като в повечето държави, че да нямаме възможност всяка година да иргаем за ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 9:28 pm 
Аватар

Момчето, стига, още шампиони не сме станали, вече из групите щъкаме... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 9:36 pm 
Аватар

Той Батков обмисля как да задържи Гарра поне до плейофите на ШЛ вие за титлата се притеснявате.... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 10:07 pm 
Аватар

Шампионската лига вече въобще не е лесна, справка тази година Зенит, Ташакбахче :smt006 Наляха толкова много кинти и накрая лапнаха големия чеп :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 10:50 pm 
Аватар

а и нали от тази година вече не сме поставени...тъй, че и ЛЕ ще е нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 11:05 pm 

trkt написа:
а и нали от тази година вече не сме поставени...тъй, че и ЛЕ ще е нещо

Аз си мисля, че точно когато не сме подставени ще имаме най-много шанс да поднесем някоя изненада.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 12:41 am 
Аватар

обаче силно се впечатлих как Жо го преглеждаха 3 дни в Мюнхен...правте сметка, толко малък човек - три дни :lol: според мен са го изследвали сантиметър по сантиметър с микроскоп :blass а ние тука ги претупваме за половин ден и после се чудим защо ни пробутват счупени :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 1:58 am 
Аватар

Goviado написа:
Шампоанската лига е лесна, но стига отборът да се управлява умно. Съвсем малко е нужно - професионализъм. Ако го имаше това 'чудо' сега ШЛ щеше да е рутина и с малък бюджет през първите 1-2 години от пробива. [Ганьо, умри лакомио]. Другото - подкрепа, дух, традиции си го имаме. Седи се една година на по-постен приход откъм продажби, инвестира се малко по-дългосрочно, работи се като в професионален клуб и рутинна ШЛ е гарантирана. Не сме трудно първенство, като в повечето държави, че да нямаме възможност всяка година да иргаем за ШЛ.

+1
Това, че няколко пъти се провалихме след 2006 не значи, че е толкова трудно. Все си мисля, че шампиона на Унгария, Полша и прочие ни е по силите. Ама си мисля, че ни трябва и малко по кадърен треньор, щот лично аз с Ясен Петров се съмнявам да направим нещо по-голямо в ЕКТ, от това което направихме тая година. Е дано ме облее де. Лично предпочитам 6 загуби в ШЛ, отколкото 6-7 точки в ЛЕ и отпадане. А като се сетя за групата на Барса с Рубин, Пао и Копенхаген - ми в една такава група, що да не измъкнем някоя точка от Рубин и Пао. Това, че първото ни участие беше греда при жребия, не значи че всеки път, дай Боже да влезем, ще ни се падат такива непосилни отбори.

Mr. Smith написа:
Шампионската лига вече въобще не е лесна, справка тази година Зенит, Ташакбахче :smt006 Наляха толкова много кинти и накрая лапнаха големия чеп :wink:

Не че нещо, ама кога пък е било по-лесно - когато се натрисахме в 3 кръг директно на 3-тия и 4-тия Англия, Германия, Италия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 2:08 am 
Аватар

Ако Джуджето от микре спре да пазарува мачовете си ставаме шампиони. относно противниците винаги ще предпочета да е някой средноевропейски гранд пред някакви изостанали села на Беларус, Унгария и т.н. Само остава с Шериф Тираспол да се паднем. Щом тия можеха да влзнат в ЛЕ и ние можем да влезнем в ШЛ. С добрите отбори няма подценяване и нерядко поднасяме изнеанди, тъй че за мен са за предпочитане :smt006
С 'късемтлийски' жребии на вуду-магьосника Баждекис все курове ядохме, така че - не месри :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 2:32 am 
Аватар

Е аз за това говоря - отбори тип Славия Прага, Щурм, Залцбург, Висла. Щото разни тип Kарпати и Шериф са кофти, вече няма такава разлика, че да можем да си позволим да подценим някого. Понятието средноевропейски тим стана доста обширно като география и отбори. Малко са страните, чийто отбори можем да подценим и да бием без затруднения. И това се отнася за голяма част от средната класа в Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 9:13 am 
Аватар

Е тва е щото всички се оправиха финансово, само ние крачим гордо назад

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 10:52 am 
Аватар

БижутерО написа:

Mr. Smith написа:

Не че нещо, ама кога пък е било по-лесно - когато се натрисахме в 3 кръг директно на 3-тия и 4-тия Англия, Германия, Италия?

Ами по-лесно е , с малко късмет се падаш с най-слабия възможен противник, както бехме ние 2006-та, същевременно половин година по-рано ди играл 1/4 финал загубен с доста мъки и си победил и надиграл отбори много класни отбори и играчите са придобили самочувствие да играят равен с равен с големите :wink: Ганя ако искаше да направи нещо голямо още зимата на 2005/2006 трябваше да докара двама -трима като Серж :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:01 am 
Аватар

киево не беше най-слабия противник, а един от най-силните. можехме да играем с работнички скопие :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:18 am 
Аватар

Да но сравни го с Милан примерно или Фиорентина :smt006 Факт беше, че тогава отбора беше натрупал огромно самочувствие как да играе с по-силните от него и като домакин, и като гост :wink: , а точки наистина щяхме да спечелим, ако имахме поне още двама-трима професионалсти като Седрик и Серж в отбора :smt006 Да де ама типично по помашки Бащицата почна да фантазира златната кокошка - банкетите с Амбрамович, Камп ноу, а не мисли че лесно е да стигнеш до върха, трудно е да се задържиш :wink: След това всички знаем какво стана и най-много това ме радва в работата на Гонзо и Ясен, че започна да се връща самочувствието в играчите дори и като домакин пак е нещо, а все пак миналата година завършихме с победа в Рим, което никак не е малко :smt006 Не знам дали Киево беше един от най-трудните ни противници, но бяхме най-трудния който можеше да им се падне на италианците и дано догодина жребия не ни изпрати срещу Лех примерно, щото ще ни ебат майката отвсякъде :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:20 am 
Аватар

Тогава Киево беше много кур жребий..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:23 am 
Site Admin
Аватар

Лех няма да са шампиони тази година :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:26 am 
Аватар

А ние :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:30 am 
Site Admin
Аватар

Mr. Smith написа:
А ние :blass

ние вече сме шампиони :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:34 am 
Аватар

Да да :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:39 am 
Site Admin
Аватар

с президент като Бащицата (да се свети името му :fgod ) титлата ни е вързана в кърпа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:40 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Да но сравни го с Милан примерно или Фиорентина

Милан и Фиорентина щяха да са при поставените :smt006
Код за потвърждение:
Fenerbahce **            Tur  28.634
Austria Wien             Aut  27.723
Osasuna                  Esp  25.006
Chievo Verona            Ita  23.020
Spartak Moscow **        Rus  21.504
Dinamo Zagreb **         Cro  20.647
Red Star Belgrade **     Srb  20.600
Hearts FC **             Sco  20.023
Maccabi Haifa            Isr  19.108
Standard Liege           Bel  17.981
FC Kobenhavn **          Den  16.593
Legia Warsaw **          Pol  16.104
Rabotnicki Skopje *      Mac  13.840
Mlada Boleslav **        Cze  11.921
FC Salzburg **           Aut  10.537
SCP Ruzomberok **        Svk   9.372

Ако приемем, че нямаше никакви размествания освен вместо Киево да са Фио и Милан, то непоставени щяха да са и Слован Либерец
Това ни бяха съперниците. Поне половината са по-слаби от Киево.

Иначе и тогава коментирахме каква трябваше да бъде селекцията. Не знам кой беше решил, че можем като Манчестър Ьонайтед без селекция всеки период, но нека да приемем, че е Бащицата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 505, 506, 507, 508, 509, 510, 511 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]