forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 12:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:03 pm 

всички говорите да останел Гарата пък Жо, който ни прави играта през по голямата част от времето , кучета го яли :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:05 pm 
Аватар

Край, Гарра оттече.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:05 pm 

0 tolerance написа:
Край, Гарра оттече.........

????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:14 pm 

От това видео в Ринг - за Спортист Своге е перфектен, по нагоре :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:20 pm 
Абе стига с тия видеА, бе, хора. :ohmygod Тва си мислих, че само във форума на чорбата го има и в щаба им, дето гледат двд-та или пращат ИВО ДИМОВ в Бразилия за 1 месец да търси играчи :ohmygod :smt005
Аз мога да направя видео, в което всеки един юноша на Аксаково Автотрейд да изглежда като Бог... Дайте по-сериозно. Големи хора сте!
Черногорската школа е МНОГО силна, в тва смятам се убеждаваме най-малкото като погледнем класирането в нашата група за Европейското. Тоя е млад, висок, здрав, струва много малко, може пък да излезе удар. Гаррата смятам доказа, че не е от значение къде и как си играл досега, а къде и в какъв колектив ще попаднеш и какъв шанс ще ти се даде :wink: Дайте му шанс 3 секунди да запише поне :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:26 pm 
Аватар

За 3 секунди ИИ5 влезе завинаги в нашите сърца...внимавай какво си пожелаваш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:27 pm 
Аватар

Човекът хвърлил боНбата с отичането го призовавам да се яви колкото се може по-скоро и направи някое смислено съобщение. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:38 pm 

Жо му е време да бъде продаден. Вече четири години е в България, това е адски много. Дано да е малко по-читава с него сделката, а не като Зе Соареш завалията, който ходи пет пъти до Украйна и Левски май още не са си прибрали парите. Поне така твърди чичо Скрудж, който иначе бил най ултра мега финансов специалист. Ако и сега не замине Жо, трябва да го женим вече, да не се пропие и той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 4:58 pm 

А иначе трансферната политика на Батков-Баждеков е нула. Имали оферта миналата година за Петков. Ами продавайте го, какво чакате, да му падне формата, а заплата да му се вдига! Имаха и 2008г. и то за добри пари. Молиха го, кандардисваха го, а той се съгласи, вместо като Иванков да трупа състояние в Турция. Сега им го наби здраво.Колкото и да ни мъчно, Гарата струва много пари точно сега, когато е здрав и не е пропаднал, както стана с Рабех. Само след шест месеца никой не знае какво ще стане. При тая нестабилност и при тия глупости на управата на Левски, кой изобщо може да гарантира как ще завършим годината. А сезонът си беше започнал супер...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 6:26 pm 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков отрече „сините” да са продали една от звездите си Жоазиньо.

„Водим преговори, но засега няма нищо конкретно. Не мога да говоря за параметри, нито да кажа името на отбора. Ако има нещо, то ще се случи през другата седмица”, отбеляза финансистът на Левски.

„Разбрали сме се с ръководството на Анортозис за привличането на Марко Видович. Сега остава играчът да дойде в София, за да договори личните си условия и евентуиално да мине медицински прегледи след това”, допълни Баждеков.

:ohmygod Това ще е непоправима грешка.

За Гарра-та , Гонзо нали каза, че остава на сто процента до лятото, какъв е проблемът ?

Той Гарра, ако беше тръгнал пеш, досега щеше да е стигнал до Германия/Англия/НаМайкаСиПyтката :?

Спекулации колкото си искаш, :? Гаррата остава, но ще видим дали еза добро, че аз не съм много сигурен. А пък ако не - значи е ясно колко тежи думата на Гонзо в тоя отбор и кой е машинистО :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 6:35 pm 
Аватар

оставаме без ляво крило...но за сметка на това имаме три леви бека.... :ohmygod2
само не ми казвайте...че Ицето може да играе от ляво.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 6:44 pm 
Аватар

Жо мисля, че имаше повече асистенции и от Армандо... Ако го продадем губим, може би най-сърцатия играч от състава. Дочух, обаче, от вътрешни източници, че има готов заместник, "млад и преспективен" играч. Бил е на проби в Арсенал. :bigok

Последна промяна СиняИдея на Пет Яну 28, 2011 6:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 6:51 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
млад и преспективен играч. Бил е на проби в Арсенал. :bigok

:shock: Пепел ти на устата! Плюх си в пазвата бе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 7:08 pm 
Аватар

targovishte написа:
оставаме без ляво крило...но за сметка на това имаме три леви бека.... :ohmygod2
само не ми казвайте...че Ицето може да играе от ляво.... :bigok

взехме черногорския Гарет Бейл, кво повече искате :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 7:39 pm 
Аватар

ндАко HSV наистина искат Гарата от лятото, ще е най-добрия вариант за нас. Ще имаме изключително мотивиран централен нападател за пролетния сезон, а съм убеден че Гара ще пори в бундеслигата. Но това би станало ако имаме нормален машинист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 8:04 pm 
Аватар

Чакаме португалчето, черногорецът е помеждудругото ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 8:13 pm 
Аватар

А трансфер на черен футболист кога :bigok До сега трима бели и нито един черен, нито Галин, нито Десислава. Оставка на цялото ръководство, на Иво Димов и на бати Божидар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 8:31 pm 
Аватар

Жо-то е сърцат, пичага и т.н., но с това се изчерпват уменията му. Компенсира не чак толко доброто си футболно умение и физика със старание и надъхвация, което не е малко, но може да намерим много по-добър играч на неговото място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 8:36 pm 

Goviado написа:
Жо-то е сърцат, пичага и т.н., но с това се изчерпват уменията му. Компенсира не чак толко доброто си футболно умение и физика със старание и надъхвация, което не е малко, но може да намерим много по-добър играч на неговото място.

може да поспорим,че с това му се изчерпват качествата изобщо не съм съгласен с това :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 8:37 pm 
Аватар

абе никак не са му лоши уменията за нашето ниво

http://vbox7.com/play:90597fc3

не виждам кой от сегашните би могъл да го замени...трябва да се надяваме на митичния португалец или на черногорския Гарет Бейл от Белград

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 8:57 pm 
Аватар

Говядо, би ли ми обяснил защо руснаците ще дадат 1.2 милиона ойро за играч като Жо, след като може да се намери безплатен или за 1000 ойро много по-добър от него. Или викаш, руснаците са мега тъпи и прости, а парите ги берат от дърветата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:01 pm 
Аватар

Не прочетох добре. Самообливам се :loser2

Последна промяна 1837 - ... на Пет Яну 28, 2011 9:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:02 pm 
Аватар

Абе не е като да няма доста примери за грешни руски инвестиции, които са свързани с нашия футболен пазар. Но Жо определено има не лоши качества за нашите стандарти и се надявам Спасителя да му намери адекватен заместник, който да струва повече от 50 000 евра.

П.С. А.А.А. прочети пак мнението на Говядото и ми кажи къде той е казал такова нещо. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:27 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Говядо, би ли ми обяснил защо руснаците ще дадат 1.2 милиона ойро за играч като Жо, след като може да се намери безплатен или за 1000 ойро много по-добър от него. Или викаш, руснаците са мега тъпи и прости, а парите ги берат от дърветата.

1. Не може да центрира. Не го казвам образно, ами в буквален смисъл. Той не може да центрира. Не че няой в отбора освен Веско до някъде и чужденците може, ама нали все пак е чужденец.
2. В последните мачове освен с борбеност и отнемане на някои топки, с друго не блестеше. Естествено, и онзи велик гол есента :smt007
3. Хубаво отнемаше топките, но после в опит за мешане често ги губеше. Особено последните мачове.
4. Физика и ръст? :smt031

П.П: Руснаците определено берат парите от дърветата на фона на нашето първенство и това са пари за семки. Жо е класен играч с опит, но все си мисля, че е хубаво да си поставяме и по-високи цели. Мен лично много пъти ми е ставало лошо като или бие корнера в краката на защитата или прати топката на другия тъч. Това безотказно ставаше в 90% от корнерите.

Последна промяна Goviado на Пет Яну 28, 2011 9:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:29 pm 
Аватар

В това няма нито един отговор на моя въпрос. Не знам за кво ме цитираш въобще :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:33 pm 
Аватар

Руснаците освен че имат пари не се славят с това че са са най-умните хора в света :losers
Или в твоите очи Краснодар, който по случайност е влезнал в премиер лигата е супер авторитетен клуб? Ако въобще това е истина ще е добра продажба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:34 pm 
Аватар

Goviado написа:

1. Не може да центрира. Не го казвам образно, ами в буквален смисъл. Той не може да центрира. Не че няой в отбора освен Веско до някъде и чужденците може, ама нали все пак е чужденец.
2. В последните мачове освен с борбеност и отнемане на някои топки, с друго не блестеше. Естествено, и онзи велик гол есента :smt007
3. Хубаво отнемаше топките, но после в опит за мешане често ги губеше. Особено последните мачове.

П.П: Руснаците определено берат парите от дърветата на фона на нашето първенство и това са пари за семки. Жо е класен играч с опит, но все си мисля, че е хубаво да си поставяме и по-високи цели. Мен лично много пъти ми е ставало лошо като или бие корнера в краката на защитата или прати топката на другия тъч. Това безотказно ставаше в 90% от корнерите.

Относно центриранията - Дани Младенов вкара на Калмар след негово центриране, гола на Гара срещу АИК също падна след негово центриране към Младенов, който я свали с глава.
Гола на Грийн срещу Гент също беше след негово центриране.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:37 pm 
Аватар

Има повече асистенции от Дарко, ама не може да центрира. Как ли ги прави тогава, при положение, че е крило? :smt017
Чакаме Говядов да ни светне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:38 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:

Относно центриранията - Дани Младенов вкара на Калмар след негово центриране, гола на Гара срещу АИК също падна след негово центриране към Младенов, който я свали с глава.

Трябваше предварително да си кажа за гола на Грийн, че очаквах да го споменете. Както всичко друго и лошите центрирания си имат изклюения. 4-5 от 50-100. Бива :bigok
Да не се разбира, че го смятам за некадърник или плюя, но просто съм оптимист, че ще се намери и по-добър и няма да е чак такава загуба. Промяната е хубаво нещо. :ohmygod2

Като толко ви липсва, режете си вените ако тара го продаде и готово...

Последна промяна Goviado на Пет Яну 28, 2011 9:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 28, 2011 9:39 pm 

Kocito_Kalki написа:
Goviado написа:

Спря топката с гърди за Гаджев при гола му срещу Лил.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]