forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 12:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 23, 2011 5:07 am 
Аватар

Е кво не се споменават имена - има си директно интервюта с част от "отговорните фактори" и "сивите кардинали" и в наши дни :smt006

Иначе е тва е силно:
http://bnt.bg/bg/productions/104/editio ... ostanem_au

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 12:28 pm 
Аватар

Четеш ли кура за теб, Ушев? Пак отчитаме дейност... :s_police
http://forum.arenabg.com/index.php?/top ... %8A%D0%BA/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 12:38 pm 
Аватар

Бах тая борба с тея торенти :bigok Явно са в основата на всичко зло в тая тъпа държава :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 12:43 pm 
Аватар

Просто боклука Колев защитава корпоративни интереси. Да мре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:51 pm 
Аватар

Чеченците пак доволна първа направиха майна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:10 pm 
Аватар

Не е много смешно. Тия диваци са закъснели с около 150 г. да си търсят свободата от Русия. Тъпи подчовеци...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:13 pm 
Аватар

За мен всеки пирон в ковчега на русия е празник.Па нека съм луд,болен и нечовек.Днеска 31 жертви...до сутринта 50 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:49 pm 
ГейБанда14-1=13 написа:
За мен всеки пирон в ковчега на русия е празник.Па нека съм луд,болен и нечовек.Днеска 31 жертви...до сутринта 50 :bigok

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:06 pm 
Аватар

Кажи са що се плескаш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:10 pm 

Познавах един чеченец, бежанец. Разказвал ми е как руснаците са избили цялото му семейство пред очите му - баща, братя, сестри. Щях да повърна тогава. Само той и майка му бяха оцелели и избягали в България. Иначе беше пълен боклук, аз му помогнах, а той после ме обра.

Иначе това на летището е пълна диващина, а още утре ще има стотици паднали и в Чечня. Само че за тях никой няма да съобщи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:13 pm 
Няма нищо забавно в смъртта на невинни хора, още повече станали невинни заложници на имперските (преди 1917), съветските (след 1917) и имперско-съветско-олигархските (след 1991) игри на управниците им :wink: Руският народ е достоен за съжаление, тъй като никой друг народ не е бил повече роб от тях... Дори ние с нашите 500 + 110 + 45 години сме на светлинни години зад тях.
А и според мен този атентант е поредния инструмент на Кремъл да унищожи няколко села в Кавказ, да избие малко хора и така :wink: Като всеки път. Много "съмнително" е как на летище като Домодедово са взривени точно пътници от самолет на вътрешния полет от Самара. Да няма чужденци, че тогава би станало по-сериозно...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:40 pm 

Те тия по друг начин не знам дали могат да се управляват. Реално са ебаси пасмината, може и такива да са ги направили. Естествено мнението ми е доста субективно, ама може ли през ВСВ да загинат 20 милиона руснаци независимо какъв е бил режимът, и в същото време това да е страната с най-много неонацисти. И в Москва само да има една дузина радикални групи - крайно-десни, крайно-леви, антифата, антиантифата, славянски съюзи, национал-болшевики, разни етнически банди и не знам още какви, дето да се избиват помежду си като кучета. Аз лично съм останал с впечатлението, че там човешкият живот не е от най-ценените ресурси. И пак смъртта на невинни не може да е нищо друго освен тъжно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:12 am 
Аватар

Москва е олицетворение на някакъв апокалиптичен сюрреализъм.

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:23 am 

ГейБанда14-1=13 написа:
Кажи са що се плескаш :bigok

Е как що се плеска бе? :ohmygod2 Тва е летище, на тва летище има хора всякакви ебаси, половината идея си нямат къде е Чечня, какво е Кавказ и дали Махачкала е столица на руска република... Всеки от нас можеше да е там, лично познавам поне 3ма човека летяли през Домодедово последните 2 месеца... Не са нормални тея работи... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:29 am 
Аватар

Колкото и да мразите руснаците, не може тия резани получовеци от кавказ да заслужават друго освен бесило :ohmygod2
Сетили се да си правят държава на планинските чобани-подчовеци тия и дай да слагат боНби под път и над път :boisw
Преди много векове ислямът е победил на Юг (при нас) и е бил победен на Север. Затова в наше време в Централна Русия е пълно със всякакви пасмини, чергари и републики, но повечето са чалми. Аз лично не исакм да съществуват такива фанатични животни и руснаците малко са ги клали. В цивилизования свят религията вече е отживелица, но тия животни са още в 18ти век.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:00 am 
Аватар

Е баща ми каца там по-често отколкото аз ходя в МОЛ-а ама тва не ми пречи да се радвам когато тия копеленца страдат.Нема да ме разберете за тва не ми се говори на тая тема :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:09 am 
Аватар

Omraz написа:
Познавах един чеченец, бежанец. Разказвал ми е как руснаците са избили цялото му семейство пред очите му - баща, братя, сестри. Щях да повърна тогава. Само той и майка му бяха оцелели и избягали в България. Иначе беше пълен боклук, аз му помогнах, а той после ме обра.

Иначе това на летището е пълна диващина, а още утре ще има стотици паднали и в Чечня. Само че за тях никой няма да съобщи.

Още утре очаквам отговор на руснаците, и то брутален. Това определено е диващина, а руснаците са царе на отмъщението. Колко и да са ми противни братушките, няма как да се радвам на такава касапница. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 7:01 am 
Аватар

Makedonalds написа:
А и според мен този атентант е поредния инструмент на Кремъл да унищожи няколко села в Кавказ, да избие малко хора и така :wink: Като всеки път. Много "съмнително" е как на летище като Домодедово са взривени точно пътници от самолет на вътрешния полет от Самара. Да няма чужденци, че тогава би станало по-сериозно...

Като си помисля, че само преди 4 дена бях там, направо ме побиват тръпки....
Камикадзето се е взривил в зоната на международните полети, не на вътрешните.Само час преди атентата е кацнал самолет от България.Преди се чудех защо още с влизането в салона на летището ме пребъркваха тотално, сега тази проверка е отпаднала и "резултата" е налице.

Цитат:
Террорист-смертник привёл в действие бомбу в зоне прилёта международных рейсов в 16 часов 32 минуты 24 января 2011 года. В результате взрыва погибли 35 человек, более 130 находившихся в зале аэропорта пострадали.
Взрывное устройство сработало при выходе из международной зоны прилета, куда есть доступ и тем, кто встречал пассажиров.

Подробнее: http://news.mail.ru/incident/5184384/?frommail=1

Жертвите са предимно руснаци-пътници и работещи на летището, но има пострадали и чужди граждани...

Цитат:
По неофициальной информации, среди пострадавших, как минимум, трое иностранных граждан – гражданин Италии, гражданин Франции и гражданка Словакии.

Подробнее: http://news.mail.ru/incident/5185203/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 7:12 am 
Аватар

ГейБанда14-1=13 написа:
Е баща ми каца там по-често отколкото аз ходя в МОЛ-а ама тва не ми пречи да се радвам когато тия копеленца страдат.Нема да ме разберете за тва не ми се говори на тая тема :smt006

еми на...радвай се....

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 8:33 am 
Аватар

ГейБанда14-1=13 написа:

Ти си болен бате :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 9:41 am 
Аватар

Пише, че има и загинал българин....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 9:46 am 
Аватар

Оказва се, че има и убит българин....
Прикачени файлове:
123.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:26 pm 
Аватар

Още ли се радваш, гейбанда?!

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:48 pm 
Аватар

Руснаците ако са искали да са изринали тази мюсюлманска пасмина още преди десетина години, както турците ПКК, американците Ал кайда, Израел - Хамас и още много и много. Едни такива войни са удобният повод са постоянното превъоръжаване и увеличаване на бюджетите за отбрана, а това с стотици милиарди, годишно :smt006 Колко са 30-на човека жертви пред корпоративните интереси, свиквайте с този факт и не го вземайте много навътре, докато не попаднете вие или някой ваш близък :smt006 Американците този стожер на демокрацията не се посвениха да ударят няколко пъти в сърцето на собствената си държава и да избият стотици техни сънародници, а чеченците ако искаха да направят нещо повеме от медиина изява щяха да ударят Кремъл :wink:
:arrow: Сега по Дискавъри гледам филм за оръжията на израелската армия, тия има автомат на който монтират макет на котка за да използват изненадата :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:19 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Руснаците ако са искали да са изринали тази мюсюлманска пасмина още преди десетина години, както турците ПКК, американците Ал кайда, Израел - Хамас и още много и много. Едни такива войни са удобният повод са постоянното превъоръжаване и увеличаване на бюджетите за отбрана, а това с стотици милиарди, годишно :smt006 Колко са 30-на човека жертви пред корпоративните интереси, свиквайте с този факт и не го вземайте много навътре, докато не попаднете вие или някой ваш близък :smt006 Американците този стожер на демокрацията не се посвениха да ударят няколко пъти в сърцето на собствената си държава и да избият стотици техни сънародници, а чеченците ако искаха да направят нещо повеме от медиина изява щяха да ударят Кремъл :wink:
:arrow: Сега по Дискавъри гледам филм за оръжията на израелската армия, тия има автомат на който монтират макет на котка за да използват изненадата :shock:

:!:
targovishte написа:
Оказва се, че има и убит българин....
Прикачени файлове:
123.jpg

Не особено :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:26 pm 

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/ ... =chromeext

Загиналият при атентата на московското летище Николай Иванов не е български гражданин, а има австрийски паспорт, съобщи българското външно министерство.

Иванов е роден през 1969 година и е австрийски гражданин от две години. Работел е за австрийска фирма и бил е на служебно пътуване до Москва, когато се случва атентатът.

Австрийското посолство в Москва е поело водещата функция при идентификация на тленните му останки, уточни говорителят на външно министерство Весела Чернева, която по-рано днес потвърди информацията за смъртта на мъжа от български произход.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:31 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Абе вие се вкарвате в ебати филмите обаче. Умряли са маса хора, които ги боли кура за корпоративните интереси и всякакви подобни неща. Верно, че по света измират хиляди всеки ден, ама чак пък да се радвам, че некви болни мозъци са се самовзривили...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:39 pm 
Аватар

Аз не се радвам, тъпо е щото при тези неща винаги страдат невинни хора, ама да се отсича само тези са виновни или другите невинни не е редно :wink: Говоря за политици, бизнесмени, аятоласи и всякаква друга сган :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:44 pm 
Аватар

Обаче може да има политически интереси и невинни хора да загиват след атентати, предизвикани от политически кръгове, но ОБАЧЕ не може да има уредени мачове и букмейкърски игри, предизвикани от определени кръгове :bigok Обичам го тоя форон :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:49 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Обаче може да има политически интереси и невинни хора да загиват след атентати, предизвикани от политически кръгове, но ОБАЧЕ не може да има уредени мачове и букмейкърски игри, предизвикани от определени кръгове :bigok Обичам го тоя форон :loser2

Пържолете, ти не направи ли вече 1 000 000€ от сигурни мачове и да се изнасяш некъде по южните щати, та да можем и ние да облажим малко от питата наречена "уговорени мачове" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]