forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 1:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:25 pm 
Аватар

Много моля ГрадеФ да не бъде обявяван за адвокат, защото той не е такъв (тва, че си мисли, че е - не го прави). Все пак - приемам го лично :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:28 pm 
Аватар

акрамамаммамамаьо кажи и на нас най-долните отрепки какво е станало. :bigok

Иначе утре се снимам с вратарскиО екип на цеца, по логиката на оня с розАвата ризка аз треа да им пазим на 26.02 им пазим :bigok :bigok :bigok Ей бога ми, :smt035 аз ще пазя на свинете на 26.02 :loser2 Договора ми къде е знаем не, кой ще пази на 26.02 да :bigok

acrimonious написа:

@gboy, да, имало е такива случаи, но повярвай, Гошко не говори за тях ;)

Е ти явно знаеш и какво си мисли Гошко - каза, че Ганя се е мешал. Той и уточни - че единия случай е него самия. Сега ти казваш, че е така, ама за някакви други случаи , не за които говори Гошко. Има два варианта : или Ганя се бърка в работата на треньорския щаб, или не се бърка :wink:

Последна промяна БижутерО на Пон Яну 24, 2011 11:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:35 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Много моля ГрадеФ да не бъде обявяван за адвокат, защото той не е такъв (тва, че си мисли, че е - не го прави). Все пак - приемам го лично :bigok

Простете :bigok

Бижутере, ще разправям някой път на живо (познаваме ли се всъщност? :) ), иначе ако Гошо смята, че е заслужавал да играе, така още повече затвърждава ролята си на нагляр!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:49 pm 

"Левски" отказа 2,2 милиона евро от Уест Хям за Дембеле

"Левски" е отхвърлил оферта на стойност 2,2 милиона евро от Уест Хям за Гара Дембеле. От сигурни източници БЛИЦ разбра, че "сините" са получи предложение от английския клуб за головата машина, който през есента реализира 26 попадения във всички турнири.

Ръководството на Уест Хям вчера изпратило офертата до колегите си от "Левски". "Сините" обаче не се съгласили на сумата от 2,2 милиона евро, тъй като очакват да получат за звездата си 3 милиона. На този етап обаче никой клуб не се навива да изпълни желанието на Тодор Батков. Уест Хям реагира мигновено и привлече Демба Ба под наем до края на сезона от Хофенхайм.

По всичко личи, че Гара Дембеле ще радва феновете на "Левски" и през пролетта. Дори спортният директор Георги Иванов отсече, че голаджията остава при "сините" до лятото.

"100% Гара Дембеле остава. Той ще бъде в "Левски" поне до лятото", заяви Гонзо. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:51 pm 
Аватар

Нали писах, моите сигурни източници казват, че Гарет Бейл идва на проби. Цъфва тук на 31 януари. Всичко е проверено и 100%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:55 pm 

Kryten написа:
Нали писах, моите сигурни източници казват, че Гарет Бейл идва на проби. Цъфва тук на 31 януари. Всичко е проверено и 100%

Е, ти си по-напред от мен. Моите източници са много несигурни :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:56 pm 

Познайте кой е подписал договор с Анортозис?

http://en.wikipedia.org/wiki/Anorthosis_Famagusta_FC

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:03 am 

Insomnia написа:
Това за Ричи се коментира още преди 2 дена. :lol: Свери си източниците. :smt003

Лошо няма, че едва сега го забелязвам.

До този момент, Мъри разкара няколко латиноси и взе по един защитник от холандските Витес и Валвийк, взе полски вратар, Пелето, а сега и Ричи. Тези ще мачкат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:07 am 
Аватар

Следващите у Анортозис за ПичУ и Сърмов.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:08 am 

Wildkid написа:
Следващите у Анортозис за ПичУ и Сърмов.....

Като нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:13 am 
Аватар

За 1 милион само, ей богу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:26 am 
Аватар

Да дава 100 бона и аз лично ще го закарам (естествено в багажника) мангала до Кипър и ще го оставя на рецепцията :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:27 am 

Рахитичен грозник като Мариан нямаше да може да си намери господар, ако още беше робство. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:44 am 
Аватар

Omraz написа:
Рахитичен грозник като Мариан нямаше да може да си намери господар, ако още беше робство. :bigok

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:46 am 
Аватар

Това показва, че Бащицата дори читави роби не може да си вземе. За справка - Мариан и Тевия :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:49 am 

Мисля че е време да се разберат и да се срещнат Гонзо и Боримиров и да спре този спор. На Борето не му прави чест да атакува по медиите и да разстройва отбора, сега и Петков почна. Как не си спомням Наско да е казал сррещу Борето нещо? Не смятам че е редно бивши играчи да атакуват така техен бивш съотборник или президент,трябва и малко уважение все пак. Борето е легенда и не знам защо иска да съсипе цялото положително мнение за него с какви ли не скандали срещу ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:12 am 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=282573 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:26 am 
Аватар

тва за махалата е грубо и ганьовско

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 10:23 am 
Аватар

paulao написа:
Мисля че е време да се разберат и да се срещнат Гонзо и Боримиров и да спре този спор. На Борето не му прави чест да атакува по медиите и да разстройва отбора, сега и Петков почна. Как не си спомням Наско да е казал сррещу Борето нещо? Не смятам че е редно бивши играчи да атакуват така техен бивш съотборник или президент,трябва и малко уважение все пак. Борето е легенда и не знам защо иска да съсипе цялото положително мнение за него с какви ли не скандали срещу ръководството.

Абе точно пък Наско хич не е светец в отношението си към отбора, когато не е част от него.....и той самия се изсира чат-пат, да не говорим пък какви мизерии са на тихия фронт и чрез подложките от донгалфон и всякакви подобни..... Наско изобщо не е подходящ пример в тоя случай.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 10:39 am 
Аватар

Факт е, че с Кокала постъпиха най- несправедливо, но не сме го чули да храни Левски, нали? А коефициентът му на интелигентност е далече от този на професор по ядрена физика... Въпрос на морал ;)

А за Борац Чачак- то беше ясно, че ще изсере нещо тъпо, аз на него не му обръщам внимание...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:35 pm 
Аватар

Друг път се сещайте като раздавате легендарни статуси на Сульо и Пульо :smt006 И никой да не излиза с номера, ама ти нали се радваше като ни вадеше в хиляди мачове :!: Точка , пращам Урсула при ментора му Педераско Насраков и да заминава да бере маслини и мандарини в селския Кипър, дано да се падне в плантациите на Змея КомуниС :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:37 pm 
Аватар

Цитат:
Спортният директор на Левски Георги Иванов е обиден от острите думи, които Георги Петков изрече по адрес на "сините". Освободеният вратар каза, че нито Гонзо, нито Ясен Петров имат решаваща дума по състава, а той се реди лично от Тодор Батков. "Разочарован съм от тъпотиите, които той е казал. На Петков му дадохме общо 80 000 евро компенсация при напускането. Никой друг клуб не дава такива пари на тръгващите си футболисти. Петков си взе компенсацията, защото така смятам, че е правилно. Когато един играч има договор и искаш да го прекратиш, трябва да му платиш ", заяви Иванов пред Sportal.bg.

"Доста ми е неприятно да отговарям на Петков, но ще го направя, защото той напада институцията Левски. Това са пълни глупости и човек, който е бил толкова години в Левски, не знам как ги говори. Защо Петков не ги каза тези неща няколко дни по-рано, а изчака да си вземе неустойката. Тази компенсация не е малка, а Гошо започна да бълва глупости и тъпотии. Тодор Батков никога не се е месил в състава. Петков не пазеше, защото не беше в необходимата форма. Петков е играл 10 години в Левски, трябва да го е срам от постъпката му. Ние сме виждали и много по-големи футболисти да си тръгват. Раул е легенда и емблема на Реал Мадрид, но в един момент не бе на нужното ниво и клубът се раздели с него. Всички футболисти трябва да го разберат, че това се случва в даден момент, и много са го разбрали ", допълни спортният директор на Левски.

Цитат:
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви пред Sportal.bg, че бившият вратар на сините Георги Петков му се е обадил тази сутрин, за да го моли да му остави служебните GSM-карти, дадени му от клуба. Както е известно, вратарят взе компенсация от 80 хиляди евро и започна да плюе по отбора, в който се е състезавал десет години.

"Георги Петков ми се обади тази сутрин, за да ме попита дали е възможно да не му спираме служебната телефонна карта. Аз му казах, че няма проблем, а той сега само плюе по институцията "Левски". Това не е нормално човешко отношение", заяви Гонзо пред Sportal.bg.

Плюя по всички, които цицат и цицаха от отбора, който ги направи известни, богати и обичани от целия народ :!: :!: Чесно, ако видя още едно мнение срещу Гонзо - банвам без да ми мигне окото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:40 pm 
Аватар

Аз лично до последно подкрепях Кокала. Направи ни шампиони и наистина, не каза нито 1 лоша дума за Левски а срещу него се изсипаха тонове лайна и "помиий" абсолютно незаслужено..
Но въпрос на гледна точка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 12:45 pm 

И все пак Гошо е прав: Той(батков) добави: “Не съм си правил илюзии за морала, типичен за махалата, от която произхожда. Но аз съм се застъпвал, за да не бъде изваден от състава още преди години. Аз! Аз отказах да го продам и през лятото.:D
Наистина няма смисъл от такива медийни циркове, въпреки че всяка лоша дума за бащицата е добре приета от мен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:17 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Аз лично до последно подкрепях Кокала. Направи ни шампиони и наистина, не каза нито 1 лоша дума за Левски а срещу него се изсипаха тонове лайна и "помиий" абсолютно незаслужено..

Е то Кокала трябваше да бъде махнат още след БАТЕ, когато си позволи да нарече публиката на Левски пияници и наркомани, ама естествено при бащицата таймингът е идеален :smt035 Идеален :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:20 pm 
Аватар

Кокала изобщо не трябваше да застава на поста, ама сега той ни е последна грижа. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:29 pm 

Само при нас може да се изгони треньора при 4:0 и 5:0 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:33 pm 
Аватар

Вельо Кокалов - Емила, незабавно, повтарАм незабавно трябва да бъде назначен за треньор :smt035 , казах ли незабавно :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:53 pm 
Аватар

acrimonious написа:
angysarmy написа:

Е то Кокала трябваше да бъде махнат още след БАТЕ, когато си позволи да нарече публиката на Левски пияници и наркомани, ама естествено при бащицата таймингът е идеален :smt035 Идеален :smt035

Затова пък станахме шампиони :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 1:56 pm 
Аватар

Докога ще се ползват победи над Сант Жулия като критериЙ :ohmygod Тия гаранция ви давам, ако играем форона, при това АЗ на врата и МОМО в защита (и банкурчето в атака :blass ) Им правим резултат.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]