forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 7:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 489, 490, 491, 492, 493, 494, 495 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:35 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Бе човек, НИКОЙ не е искал да плаща за него. НИКОЙ. Нито кипърци, нито ангорци, нито хаитяни, нито Джаба Дъ Хът. НИКОЙ!

За това казах символична - спокойно можеше и без компенсации да го пуснат да иде при кипърците. Просто си подписва с тях, без да се изисква транферна сума. Няма начин, да не са знаели, че тия ще го вземат като свободен агент. И лятото не видяха ли, че формата му пада, що не си го закотвиха от началото, а ту Божката, ту него? И тая форма както пада, така се и качва. И скандала тръгна от там, че Гошко не искаше да си намалява заплатата, беше отказа и да получи една непълна заплата.
angysarmy написа:
Това точно са пълни глупости. Няма 1 логична причина да се твърди, че борат се меша.

Пак казвам - за някои конкретни играчи нищо чудно. Явно е, че не ги реди кой да е отляво, кой от дясно.

Последна промяна БижутерО на Пон Яну 24, 2011 7:38 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:37 pm 

MaLch0 написа:
Цитат:
Гонзо: Гара Дембеле остава в Левски

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви за Гонг, че Гара Дембеле със сигурност остава на Герена поне до лятото:

„100% Гара Дембеле остава. Ако ви бяхме казали в началото на януари, че няма да го продаваме, какво щяхте да пишете? Всеки ден пише по нещо за Дембеле. Той остава в Левски поне до лятото”, заяви Георги Иванов пред Гонг.

По този начин се разсеяха всички слухове, че головата машина на сините ще напусне сините.

:!: :!: :!: :bigok

Ако Гарра остане до лятото това до голяма степен ще обезсмисли целия този панаир с Карвальо освен ако последния не е в състояние да играе професионален футбол дори и след операцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:39 pm 
Аватар

Не ги е нарочил. Просто откровено бяха по- слаби от класата не Левски и нормално трябваше да се разделим с тях. Другият вариант беше да играят и да говорим как са се изчерпали за Левски и го няма вече левскарския дух в тях :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:47 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Kryten написа:
Иначе Гошо не каза, че Батков реди състава, а че казва кой играе и кой не. Има малка разлика.

Което пак е глупост, защото нямаше мач тази година, в която да не играят най- добрите, без тези с Калиакри и Видими, дето трябваше да ги вземем и ги взехме с резервите..

Ми значи Ганя знае кои да пуска. Да става треньор Бащицата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:49 pm 
Аватар

Дори и да е вярна частица от това, точно па тоя как има очи да говори. :ohmygod2
Не се налапа. Кипърското първенство също го има за залагания в букмейкърските къщи. Какъв му е проблема? Мпже би проблема е че отбора му рядко ще е фаворит и коефициентите за загуба вианги ще са ниски. :slap По-изгодно ще му е да пази :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:50 pm 
Аватар

Goviado написа:
По-изгодно ще му е да пази :smt005

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:55 pm 
Аватар

Единият казал, другият отговорил. Ебати тъпотиите :smt017
Защо трябва да се стига до подобни циркове...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:05 pm 
Аватар

Eдинственото хубаво нещо от изказванията са думите на Гонзо,че Гара остава,другото са простотии...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:12 pm 
Аватар

Гонзича обаче сериозно им сипа на всички критикари :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:31 pm 

Утре оперират Карвальо, нападателят готов за игра след осем седмици

http://www.sportal.bg/news.php?news=282515

Нападателят Базил де Карвальо ще се подложи утре на операция. Интервенцията ще се състои във Франция. Интересното е, че лекарят, който ще оперира играча му е дал гаранция, че след два месеца ще бъде готов за игра, научи Sportal.bg. Както е известно, Карвальо има хронична контузия на рамото, която доведе до лют спор между Левски и Локомотив Пловдив, тъй като двата отбора си го прехвърлят един на друг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:33 pm 
Аватар

Kryten написа:

Което щеше да е страхотно, стига въпросните "критикари" да не бяха заслужилите футболисти на Левски, които са :smt006 Това, което Дани Боримиров каза за Батков, го казваха всички тука, но като го рече Борето изведнъж стана най-големият виновник за всичко. :smt006

Лошо е, че хора като Гонзо, Сираков, Боримиров, Гошо Петков и останалите се плюят така по медиите, пък кой е крив и кой е прав ми е все тая. Само ми е интересно утре, когато и Гонзо си тръгне от Левски (защото и това ще стане някой ден) какво ще говори тогава. И дали ако и той най-накрая каже, че Бащицата ебава мамата на всичко, вече ще си дадат най-накрая хората сметка, че Батков трябва да се махне :? .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:33 pm 
Аватар

Зелена и всякаква друга левичарска сган няма право на мнение във форум, в който съм модератор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:35 pm 

Morning Glory написа:
Зелена и всякаква друга левичарска сган няма право на мнение във форум, в който съм модератор.

Ами брато, тогава ще трябва да закриеш форума :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:36 pm 
Аватар

@gboy Заслужили ама си мислят, че доживот ще са в Левски. Дани наистина не го разбирам какво толкова се оплаква и храни. Верно е, че Батков си избърса гъза с него и беше безгласна буква, но дотам. Съгласен съм с Гонзо като казва, че всеки трябва да знае кога да спре. Като не ставаш - не играеш - това е. Няма нищо общо със заслугите и уважението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:39 pm 
Аватар

thegboy написа:
Kryten написа:

Което щеше да е страхотно, стига въпросните "критикари" да не бяха заслужилите футболисти на Левски, които са :smt006 Това, което Дани Боримиров каза за Батков, го казваха всички тука, но като го рече Борето изведнъж стана най-големият виновник за всичко. :smt006

Лошо е, че хора като Гонзо, Сираков, Боримиров, Гошо Петков и останалите се плюят така по медиите, пък кой е крив и кой е прав ми е все тая. Само ми е интересно утре, когато и Гонзо си тръгне от Левски (защото и това ще стане някой ден) какво ще говори тогава. И дали ако и той най-накрая каже, че Бащицата ебава мамата на всичко, вече ще си дадат най-накрая хората сметка, че Батков трябва да се махне :? .

Малцинство са, но имаше футболисти и треньори, които си тръгнаха от Левски без да кажат лошо за отбора.

Ето защо следващия път когато примерно Кокала ни стане треньор, няма да съм против.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:39 pm 

Като не са искали да му плащат толкова пари да не са му предлагали такъв договор или да са го продали при първа оферта.

Гошо от своя страна приказва глупости. Гошо, взел си си парите. Имаш нов клуб. Седи си на гъзо тогава! Никога не знаеш кога и при какви условия живота ще те накара пак да си имаш работа с Батков, Гонзо и Ясен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:41 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:

Ами брато, тогава ще трябва да закриеш форума :).

С правата, които имам, не мога, но определено бих банвал вече споменатите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:50 pm 
Аватар

acrimonious написа:
thegboy написа:
Kryten написа:

Малцинство са, но имаше футболисти и треньори, които си тръгнаха от Левски без да кажат лошо за отбора.

Ето защо следващия път когато примерно Кокала ни стане треньор, няма да съм против.

Всъщност никойне е казал лошо за Левски или за феновете или за каквотно и да е било. Говорило се е против Бащицата и в някой случаи (но не този на Гошо Петков) срещу ръководството. Малко ми е странно, като някой каже, че Батков е бокулк, и веднага да се скача "ама той говори против Левски".

---------------

И наистина ли вярвате, че Батков няма думата за това, кой да играе и кой не :shock:

ЕДИТ: Качил съм предаването в раздела "видео и снимки"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 8:59 pm 
Аватар

Не е хубаво да има публични скандали срещу Левски. В частен разговор, може да се сере върху главата на бащицата колкото искат, дори е желателно + план за атентат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:00 pm 
Аватар

Кажи ми този сезон в кой мач трябваше кой да играе вместо кой...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:01 pm 
Аватар

Бензукан бе, той беше прецакан :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:03 pm 
Кво стана с Крум Бибишков, бе? Има ли някакво развитие? Знам, че е 100%, ама все пак чак толкова 100% да е, че дума да не се обелва за него :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:03 pm 
Аватар

Kryten написа:
Бензукан бе, той беше прецакан :cry:

Забравих го :cry: Справедливост за порцелан (на когото също бяха дадени пари за разтрогване на договора)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:12 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Кажи ми този сезон в кой мач трябваше кой да играе вместо кой...?

Тоя сезон и баба ми, жива и здрава да е жената, щеше да нареди по този начин състава, по принцип говоря - мислите ли, че Батков няма думата за това кой да играе и кой не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:24 pm 
Аватар

wildkid написа:
Естествено че мангасарян и чалгоебеца просто се правят на чукове, а решението ни бързо-бързо да го върнем на доковците е правилно, ОСОБЕНО като се има предвид ситуацията с договора (на мен не ми е ясна, щото не съм го виждал, но Ивков категорично твърди, че ДЕЙСТВАЩ договор НЯМА, а това значи, че вероятно е така - Ивков знае какво приказва. Единственото по-сигурно доказателство би било ако отнякъде изпълзи Градев и каже, че договор ИМА - това е 100% гаранция, че договор няма ). В тоя смисъл е доста тъпо да се псуват баждека и Гонзо, които очевидно се опитват да направят това, което е нужно.

Не трябва да си заравяме главите в пясъка, обаче, за собствения ни гаф, а именно - че при проведените "обстойни медицински прегледи" не сме хванали тая травма и не сме предприели адекватните мерки - предпазни клаузи (ако ги няма, щото не съм виждал договора, но от коментарите излиза, че такива наистина няма), задържане на преговори и представяне докато не се изясни и т.н. адекватни и професионално изглеждащи мерки. Това е цялата работа и случая трябва да ни е за урок, за да не се повтаря.

Цитат:
Ябълката на раздора между Левски и Локомотив (Пловдив) - Базил де Карвальо, се е обърнал към ФИФА с молба световната футболна централа да реши казуса дали нападателят има валиден договор със "сините", научи Sportal.bg. В случай че ФИФА признае споразумението за валидно, Левски ще трябва да заплати трансферна сума към Локомотив (Пд), както и обезщетение на самия играч. Това разкри пред Sportal.bg специалистът по международно спортно право Георги Градев, който защитава интересите на Карвальо и Локомотив Пловдив.

ФИФА трябва да вземе решение по казуса до два месеца.

Готово, спечелихме! :bigok :bigok :bigok

Не, gboy, не мисля. Имаше преди такъв случай, аз го казах (БАТЕ Борисов- Хичо). Тази година- нямаше. Гошо не беше във форма и не игра. Толкоз. Няма драма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 9:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Не, gboy, не мисля. Имаше преди такъв случай, аз го казах (БАТЕ Борисов- Хичо). Тази година- нямаше. Гошо не беше във форма и не игра. Толкоз. Няма драма.

Значи сме на едно мнение (и за някои други случаи се сещам - Рабех примерно) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 10:02 pm 
Аватар

acrimonious написа:
wildkid написа:
Естествено че мангасарян и чалгоебеца просто се правят на чукове, а решението ни бързо-бързо да го върнем на доковците е правилно, ОСОБЕНО като се има предвид ситуацията с договора (на мен не ми е ясна, щото не съм го виждал, но Ивков категорично твърди, че ДЕЙСТВАЩ договор НЯМА, а това значи, че вероятно е така - Ивков знае какво приказва. Единственото по-сигурно доказателство би било ако отнякъде изпълзи Градев и каже, че договор ИМА - това е 100% гаранция, че договор няма ). В тоя смисъл е доста тъпо да се псуват баждека и Гонзо, които очевидно се опитват да направят това, което е нужно.

Не трябва да си заравяме главите в пясъка, обаче, за собствения ни гаф, а именно - че при проведените "обстойни медицински прегледи" не сме хванали тая травма и не сме предприели адекватните мерки - предпазни клаузи (ако ги няма, щото не съм виждал договора, но от коментарите излиза, че такива наистина няма), задържане на преговори и представяне докато не се изясни и т.н. адекватни и професионално изглеждащи мерки. Това е цялата работа и случая трябва да ни е за урок, за да не се повтаря.

Цитат:
Ябълката на раздора между Левски и Локомотив (Пловдив) - Базил де Карвальо, се е обърнал към ФИФА с молба световната футболна централа да реши казуса дали нападателят има валиден договор със "сините", научи Sportal.bg. В случай че ФИФА признае споразумението за валидно, Левски ще трябва да заплати трансферна сума към Локомотив (Пд), както и обезщетение на самия играч. Това разкри пред Sportal.bg специалистът по международно спортно право Георги Градев, който защитава интересите на Карвальо и Локомотив Пловдив.

ФИФА трябва да вземе решение по казуса до два месеца.

Готово, спечелихме! :bigok :bigok :bigok

СИГУРЕН БЯХ :bigok

Няма начин този боК на международното спортно право с цял завършен 3-седмичен курс и най-фиьешън розова ризка да не се изкаже компетентно по такъв наболял въпрос, особено по оста Левски - Пловдивско отборче! Оникален както винаги! Споко, пичове, 100% сме прави!

Друг въпрос, че според мен ще си остане при нас, особено предвид ситуацията с Гарра, а цялата работа е станала, щото като са съобщили на Борат той е изревал "Ши му иба майката и гъби, тоя чалгар ме наеба, ей богу! Товарете го на колата и му го връщайте тоя мангал......"

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 10:20 pm 
Аватар

thegboy написа:
Всъщност никойне е казал лошо за Левски или за феновете или за каквотно и да е било. Говорило се е против Бащицата и в някой случаи (но не този на Гошо Петков) срещу ръководството. Малко ми е странно, като някой каже, че Батков е бокулк, и веднага да се скача "ама той говори против Левски".

Kryten написа:
Не е хубаво да има публични скандали срещу Левски. В частен разговор, може да се сере върху главата на бащицата колкото искат, дори е желателно + план за атентат.

Е к'во да му звънне, да му каже "Ганьо , ти си боклук, ти ми изгони от Левски" :smt005

Иначе може да се очертаят следните тенденции:

1.Някой пише във форума "Ганьо е свиня" - получава аплодисменти
2.Някой футболист каже "Ганьое е свиня" - получава анатема, говори против отбора
3.Някой фен каже на стадиона "Ганя е свиня" - получава тупалки
4.Футболист, казал "Ганя е свиня" - получава честта да гостува в кафето

Много сложно става, това малко ми напомня на "Има мачове за димки, има и мачове за без димки" :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 10:33 pm 
Аватар

Имах предвид не да му каже на Батков, а ако иска да го каже на фенове в тесен кръг. Както направиха други.

А добави и 5. Който отиде в кафето и каже 'Батьо е свиня', получава лоши погледи и/или заплахи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 11:21 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Друг въпрос, че според мен ще си остане при нас, особено предвид ситуацията с Гарра, а цялата работа е станала, щото като са съобщили на Борат той е изревал "Ши му иба майката и гъби, тоя чалгар ме наеба, ей богу! Товарете го на колата и му го връщайте тоя мангал......"

Днес разбрах какво е станало, Борат няма нищо общо и нашите, че са сгрешили- сгрешили са, но че негърът заслужава смарт- заслужава :bigok

А по логиката на пловдивското адвокатче, че щом Карвальо се е снимал с наш екип, значи е наш футболист, мисля цеца да имат ново попълнение- Греги Акселрод :bigok

@gboy, да, имало е такива случаи, но повярвай, Гошко не говори за тях ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 489, 490, 491, 492, 493, 494, 495 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]