forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 12:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 12:17 pm 
Аватар

Почакайте да дойдат изборите - циркът е гарантиран :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 12:24 pm 
Аватар

BSG, експертите на МВР нямат категорично мнение за съдържанието, а са изписали 50 реда за това, че има презаписване. Тия "безделници", публикивани в Сега, са написали някакви логични за мен неща, затова ги поствам. А иначе, че можеш да манипулираш три различни разговора, които да са логически свързани и да накараш няколко човека да кажат Мишо Бирата, не мисля, че има идиоти, дето да го вярват, ама кой знае :smt017

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 10:25 pm 
Аватар

BSG написа:
Тая статия на Сега на хуй :smt006 "Независими експерти оспорват заключенията на института на МВР", ахахах, КАКВИ есперти, ахахха, тотални лаици и аматьори седят и размишляват в интернет, много от нещата са им чутовно непознати, но се изказват с експертизъм :smt005

Да ги дадат на некоя чужда лаборатория и да се свършва, аз продължавам да твърдя, че дори Боко не мое е толко тъп да говори такия неша по телефон, а никви записи не съм слушал и нема правя анализи точно по таа причина, иначе съм същия безделник като ония ЕКСПЕРТИТЕ, дето са НЕЗАВИСИМИ :bigok

Опа, да не пропусна, сички журналя на калЕ и да си изберат - или кастрация, или децата им на вена. Точка.

http://www.bivol.bg/home/item/733-bip-b ... recordings

Добре, че има такива заинтересовани и "ръчкащи" българската воня като Делян Делчев и Атанас Чобанов (впрочем, високообразовани и живеещи в чужбина), които тотално разобличиха опитите на властимащите - от Тиквата, през Танов и Цв. Цв., до МВР и прокуратурата, да ни баламосват за пореден път и да разчитат на това, че ГЕРБ го играят пред овцете опозиция на БКП/ДПС и комунизма като цяло. Е, след тия записи да продължаваш да твърдиш, че си нещо различно от комунистите може да хване дикиш единствено сред лумпен-електората. А специално за този форум е твърде скандално да се заема инстинктивно позиция в полза на МВР, прокуратурата и властта като цяло, защото ние, левскарите, много добре би трябвало да знаем що за гадове са същите. Най-малкото лятото потребител на този форум седя в ареста към два месеца след абсолютно произволно и престъпно задържане от подопечните на Цв. Цв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 11:45 pm 
Аватар

Aбе целата им пасмина от Шоуто на Слави са нема такива продажни, гадни копеленца, заклевам се. Не съм най-отявления привърженика на ББ, ЦЦ и тн. ама тея се излагат с тва хранене и плюене. Жалки са вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 10:43 am 
Аватар

Гъби написа:
Aбе целата им пасмина от Шоуто на Слави са нема такива продажни, гадни копеленца, заклевам се. Не съм най-отявления привърженика на ББ, ЦЦ и тн. ама тея се излагат с тва хранене и плюене. Жалки са вече.
Абе Вие не искате,или не можете да разберете какво се случва в тая държава.Не разбирате ли,че тая хард милиционерщина е най-опасното нещо,което се е случвало от 89-та година.Не искате ли да разберете,че от ден на ден сте все по-малко свободни хора ,че и тази енергия непрекъснато да се търси изгодата за някой дръзнал да си изкаже мнението се е превърнало отдавна в манталитет,сериозно удобен и насърчаван от власто имащите.Не е ли по-добре,като се говори за Слави,да се чуе какво мисли,а после след като си приел,или не приел това което казва,да се упреква,че прави агитации за тоя или оня,или за самият себе си.Кое по-важно.Да,явно в нашата държава трябва да има някой,който да отправя предупреждения за случващото се,колкото и да е прозрачно иначе,но Ние нали така си знаем,че на нас това няма да ни се случи,че и наведената главица,сабята не я сече.И отново да го кажа, не мислете,че съм тръгнал да защитавам Слави,но толкова често му се появява името,всякаш чрез него,сами си бягаме от проблемите,които лавинообразно се натрупват и ако това не спре,не зная някоя сутрин събуждайки се,какво "предложение" ще ни задължава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 11:56 am 

Re:Start написа:
BSG написа:
Тая статия на Сега на хуй :smt006 "Независими експерти оспорват заключенията на института на МВР", ахахах, КАКВИ есперти, ахахха, тотални лаици и аматьори седят и размишляват в интернет, много от нещата са им чутовно непознати, но се изказват с експертизъм :smt005

Да ги дадат на некоя чужда лаборатория и да се свършва, аз продължавам да твърдя, че дори Боко не мое е толко тъп да говори такия неша по телефон, а никви записи не съм слушал и нема правя анализи точно по таа причина, иначе съм същия безделник като ония ЕКСПЕРТИТЕ, дето са НЕЗАВИСИМИ :bigok

Опа, да не пропусна, сички журналя на калЕ и да си изберат - или кастрация, или децата им на вена. Точка.

http://www.bivol.bg/home/item/733-bip-b ... recordings

Добре, че има такива заинтересовани и "ръчкащи" българската воня като Делян Делчев и Атанас Чобанов (впрочем, високообразовани и живеещи в чужбина), които тотално разобличиха опитите на властимащите - от Тиквата, през Танов и Цв. Цв., до МВР и прокуратурата, да ни баламосват за пореден път и да разчитат на това, че ГЕРБ го играят пред овцете опозиция на БКП/ДПС и комунизма като цяло. Е, след тия записи да продължаваш да твърдиш, че си нещо различно от комунистите може да хване дикиш единствено сред лумпен-електората. А специално за този форум е твърде скандално да се заема инстинктивно позиция в полза на МВР, прокуратурата и властта като цяло, защото ние, левскарите, много добре би трябвало да знаем що за гадове са същите. Най-малкото лятото потребител на този форум седя в ареста към два месеца след абсолютно произволно и престъпно задържане от подопечните на Цв. Цв.

Ъъъ, и кво като са високообразовани и живеещи в чужбина? :smt005 Нито са го учили тва, нито са го работили, как точно тва ги прави ЕКСПЕРТИ? Тва, че са високообразовани и живеещи в чужбина :loser2

Всичко от там нататък е много хубаво, на теб може и да ти звучи логично и вярно, само дето не е, хехе, софизъм знаеш ли кво е?

И понеже аудиото май не е толкова популярно, я да питаме графиците тука може ли от 3 векторни графики дето са конвертирани в растер, след което е направен колаж и накрая са прекарани първо към jpeg, после png, накрая gif, се едно, та от крайния продукт може ли да се видят първите три вектора? А растерите? :blass

Иначе сичко друго е много хубаво,че ровичкат, не ме разбрахте, идеята ми беше, че журналята са на херца с тея ЕСПЕРТИ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:06 pm 
Аватар

журналята по принцип са на херца :bigok даже днес има статия за вид наркотик според музиката :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:06 pm 
Аватар

:smt003 обаче инженера веднага се хваща за това кой какво е учил, за да се нарича експерт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:08 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Гъби написа:
Абе Вие не искате,или не можете да разберете какво се случва в тая държава.Не разбирате ли,че тая хард милиционерщина е най-опасното нещо,което се е случвало от 89-та година.Не искате ли да разберете,че от ден на ден сте все по-малко свободни хора ,че и тази енергия непрекъснато да се търси изгодата за някой дръзнал да си изкаже мнението се е превърнало отдавна в манталитет,сериозно удобен и насърчаван от власто имащите.Не е ли по-добре,като се говори за Слави,да се чуе какво мисли,а после след като си приел,или не приел това което казва,да се упреква,че прави агитации за тоя или оня,или за самият себе си.Кое по-важно.Да,явно в нашата държава трябва да има някой,който да отправя предупреждения за случващото се,колкото и да е прозрачно иначе,но Ние нали така си знаем,че на нас това няма да ни се случи,че и наведената главица,сабята не я сече.И отново да го кажа, не мислете,че съм тръгнал да защитавам Слави,но толкова често му се появява името,всякаш чрез него,сами си бягаме от проблемите,които лавинообразно се натрупват и ако това не спре,не зная някоя сутрин събуждайки се,какво "предложение" ще ни задължава

Конструктивна критика срещу управлението винаги трябва да има, обаче те вече го правят толкова явно и настървено, че си личи, че целят нещо с това. При положение, че е такова протеже на Гоце няма как да не го плюя тоя наркоман. Ако сега е милиционерщина и заплаха за гражданската свобода не искам да знам какво ще е при Седефчов като премиер, действително звучи зловещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:21 pm 

antonatan написа:
:smt003 обаче инженера веднага се хваща за това кой какво е учил, за да се нарича експерт :bigok

Ма не бе, дори да не са го учили ебаси, ма да беха поработили поне некой месец нешо подобно (което е по-важното), та тея тъпунгери да им викат ЕКСПЕРТИ... Единият е отличен мрежар, другият гледам е некъв лингвист, еми еби му майката, експерти по аудио, СРС и т.н. Има и верни неща, но и толкова небивалици, че мамата си е ебало... Много се дразня... високообразовани и живеещи в чужбина... so what? :ohmygod

А проблемът е аналогичен като при тоя с картинките, може и да е така, може и да е иначе, няма как точно да се разбере от наличните данни, чакам графиците да дадат отговор, може па да има некви гении :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 1:06 pm 

Просто не е истина колко зомбиран и деструктивен може да бъде българският народ.Досега не можех и не исках да го повярвам, ама щом и тука се появяват бойкомани и цецомани, значи положението е страшно.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 1:56 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Гъби написа:

Бай Иване, стига с тоя Слави Трифонов - един обикновен изпълнител на поръчки, вече дълги години на заплата при същите тези милиционери, за които говориш. Беше първа дружка с Мутрата, докато неговият работодател Гоце беше първа дружка с Мутрата. Стига сега. Имат си някакви противоборства вътре в структурите на ДС, борба за надмощие, власт и пари. Сериозно ли Слави Трифонов ще е критерият за идеализъм и опозиция на милиционерщината? Милиционерите са беда за България, но не може хора като Гоце, Трактора, Яне Янев и техните пресаташета Слави Трифонов, Патрашкова, Явор Дачков и Сашо Диков да са тези, които ще го твърдят и ще "се борят" срещу статуквото. Каква е тая борба срещу статуквото, като са част от него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 2:33 pm 
Аватар

Каре,пак вървиме нещо отзад напред,споменавам името на Слави само и единствено за това,че непрекъснато се слага и неговото име,на мен лично ми дреме и за Слави и за Славовица.Той в това,което се мъча да кажа,няма никакво,ама абсолютно никакво значение и ти го знаеш прекрасно.Според мен не става дума само за боричкане между различни породи ченгета,не става дума и само за смяна на играчите,според мен СЦЕНАРИСТО ни подготвя някаква изненадка от доста време,а това нескопосано правителство е важна част от сценария.Не обичам да звуча толкова филмово,но не са едно и две нещата,които сериозно ме притесняват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 2:48 pm 

Бай Иван може да каже виждането си за политиката на правителството от позицията на реалния бизнес. :wink:
Иначе ние тук (разбира се слагам и себе си в това число) можем да си дрънчим до утре на основа гледаното по телевизията без никва конкретика :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 3:39 pm 
Аватар

Дани, поканете бай Иван в шоуто на Кошлука, да направи шоуто :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 4:29 pm 

:bigok
между другото некъде около дербито искам да направя Левски-свиня ама сигурно ще се отиде на познатите варианти ...дедазнам де, има време

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 4:35 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Гъби написа:

Преди Слави изглеждаше правдоподобен и говореше принципно верни неща, с които сме съгласни, но има доста факти, показващи, че е курва.
Преди беше курва на шефовете на Илия Павлов (които и да са били те), сега е на ДПС/Гоце.

Явно става и че все пак в България има някакви лагери и не са толкова от една партия. Побойко, ако беше кученце на комунистите, щеше да има контрол върху тия служби, подслушванки и др. Явно е че комунетата все още държат в лапите си службите и постоянно изливат компромати върху герберите, като подготовка за изборите на Гоцевото движение. На този етап май ГЕРБ е по-малкото зло макар и да не съм гласувал за тях. Тук голяма част сме от Костов и останките от СДС, макар че и те си имат шефове от Запада и биха обслужвали тяхната политика, ако се доберат до власт. нормално е всяка партия да обслужва интереси, но и трябва да върши повече за благото на хората. Само това ни различава от цивилизования свят - ония също си правят далавверите, но и вършат повече полезна работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 4:47 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Бай Иван може да каже виждането си за политиката на правителството от позицията на реалния бизнес. :wink:
Иначе ние тук (разбира се слагам и себе си в това число) можем да си дрънчим до утре на основа гледаното по телевизията без никва конкретика :wink:

И други хора тук се занимаваме с реален бизнес, не всички се занимаваме с безцелно приказване като политолозите-сценаристи :slap .

Иначе - да, мнението на бай Иван е много важно и си тежи на мястото заради житейския опит от комунизма и посткомунизма, който стои зад него. Точно затова се учудих, че той точно споменава Слави Трифонов.

Бай Иване, пределно ясно ми е каква е идеята ти и много добре знаеш, че съм съгласен с теб. Но продължавам да не разбирам защо псувните по подлогата Слави да си противоречат с псувните по Мутрата и лакеите му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 4:55 pm 

ти се занимаваш предимно с дебелеене :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 4:58 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
ти се занимаваш предимно с дебелеене :bigok

Когато човек се занимава с това не е здравословно да му се говори на въпреки, че може да се влоши. :loser2 И инвестицията и бизнес плановете в подбна дейност са доста сложни. Казвам го от личен опит, като човек за 6-7 месеца качил 20+кг. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 5:41 pm 
Аватар

Каре,сега нали не ме караш да казвам добри или лоши думи за Слави Трифонов,за неговото шоу и екип.Така или иначе,споменатото лице е шоу мен,който всяка вечер е на екран,което би трябвало да означава и сериозно влияние върху обществото,състоящо се от чичо Пън и леля Храст.Явно все пак ще трябва да кажа няколко думи за това което мисля за същото дълго лице.От една страна си мисля,че това е човек,който вече от много години му се е скъсал гъзО от работа,според мен е изключително трудно да си всяка вечер на екран и да имаш не малко аудитория.Като такъв,опитвам се да съм обективен ,не друго,той като бригадир на шоу,не е сменил видимо концепцията си в отношението си към властоимащите,и за да бъда докрай обективен,заради това си поведение,той имаше не малко проблеми с някои от правителствата,най-вече с Костов,който пък нещо не си падаше по никаква критика,дори и добронамерена.Смятам,че той и както всеки друг в тая държава има правото да изкаже мнението си и тука вече някъде ще си дойдеме и на думата.ВСЕКИ МОЖЕ И ТРЯБВА ДА ИМА МНЕНИЕ,КОЕТО СВОБОДНО ДА ИЗКАЗВА И ДА НЕ ИЗПИТВА СТРАХ!Но това,което написах с големи букви би трябвало да е смисъл най-вече на огромната глутница журналисти,които са нещо изключително важно за възпитанието и развитието на всяко едно общество,но журналята си трайкат,или манипулират по нареждане.Това е страшно. И ако Слави също е подлога,той поне си има цена,докато тая пасмина,наричаща се журналисти,правят свирки и си плащат.Аз там някъде правя и разликата и пак,вече Ви моля,разберете че нямам никакво намерение да защитавам Слави и това,което го пиша и ме заболяха пръстетата вече,не е заради дългия толуп,той просто не ме интересува.
Това,което ме интересува е,че зад не добре сложена маска,някой тръби,че се слагат правила и ред,нещо което всички искаме,но какви са методите и каква е цената.Затрупваха ни с кадри от показни акции,стил американски екшън,проскаха вързани не съпротивляващи се хора на улицата,в това число и жени,а ние ръкопляскахме,появиха се медийни изяви за величието на живков,а нас ни гонеше ленива носталгичност,някой си примиер с опити за добрудушен хумор обещава държавни пари от негово име,а ние цъкаме колко добър човек е тоя,гръмнаха скандали за масовото подслушване,а ние си бършеме телефоните и още,и още.....,а целта е страх,страх,онзи страх,по съветски образец,иначе бърза процедура,национализация,може и с пръст да те сочат.Аз това съм го живял,немам време пак да го изкарвам,а те вървят с пълна сила,към някакъв вид тоталитарна държава.ПИСНА МИ!
ПП.Ебати колко съм писал :ohmygod ,а мога още много да говоря.Извинявам се на тези,които са го прочели :smt005 Не заспивайте деца,комунизма иска да се върне!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 6:33 pm 
Аватар

Момичето е една позната:
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... ident.html
http://vbox7.com/play:db9132d7

Тия от НСО са по-тъпи и от Ушев и жандармерията взети заедно :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 6:50 pm 
Аватар

Стига сте тормозили стареца (бай Иван) да пише такива километрични постове, бе :bigok
Кур за мръсната подлога Слави, смърт за Гоце и куршум за Доган.

П.П.

Плешивия селяк стана критикар на Костов чак когато Командира настъпи сериозно газовите му господари, защитавайки обществения интерес. Тогава Славчо стана "хъш" в 7Дни и започна яростната си борба с червени пари и газови реклами. Ега умре на кура на Гоце, който смуче напоследък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 7:03 pm 
Аватар

Добре де майка му да еба,темата не е за Слави,няма нищо общо със Слави и няма и смисъл да го коментираме,дали е подлога,или е двуглава ламя,няма никакво значение,поне в тоя момент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 7:05 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Добре де майка му да еба,темата не е за Слави,няма нищо общо със Слави и няма и смисъл да го коментираме,дали е подлога,или е двуглава ламя,няма никакво значение,поне в тоя момент

Има огромно значение, защото има (четвъртата власт) голяма аудитория (немислещи хора, които имат право да гласуват) и защото се активизирал много през последните години. Мъти се нещо, ще видим какво съвсем скоро.

Последна промяна Goviado на Съб Яну 22, 2011 7:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 7:07 pm 
Аватар

Е, темата е за шут в гъза на комунистите. Слави е с тях и затова е редно да го нахраним. Всичко друго е казано. ББ е кофти работа, но няма никаква алтернатива. Да се надяваме, че ще се научи и ще се промени към добро. Все пак е първия, който се опълчи публично на ДС и прави нещо да ги извади от властта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 7:44 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
ББ е кофти работа, но няма никаква алтернатива. Да се надяваме, че ще се научи и ще се промени към добро. Все пак е първия, който се опълчи публично на ДС и прави нещо да ги извади от властта.
Ти това сериозно ли го мислиш.ББ не е нищо друго,освен поредния надут от сценаристО балон,който се пука всеки ден,но народната любов,предвидена от същия сценарист,бързо му слага кръпки.Това няма никаква алтернатива,винаги ме е карало да беснея,как така няма никаква алтернатива,тя вероятно не е желана,а и добре смазаната машина е направила така,че трудно да има алтернатива и то от доста време насам.А каква е алтернативата ,която ни предлага шайката на Бойко,ще си позволя и нещо като анкетка:
1.Връщане на комунягите на бял кон
2.Диктатура,съвременна тоталитарна държавица
Аз трудно виждам точка трета,ако нещата не се променят по единствения демократичен начин,чрез избори,колкото по-бързо,смятам,че толкова е по-добре.Ако някой още не е разбрал,през цялото време искам да кажа,че опасноста не идва от телевизионен шегаджия,а от безцеремонни милиционери,закичени с власт и научени и възпитани от партията.
А алтернативата е една,но за това трябва много мъдрост и воля и още повече откровеност.Абсолютно обединение на всички,които излязаха от СДС,които за съжаление много се плюваха през годините,но съм убеден че още могат да работят.Но дали ще имат волята и очи да бъдат заедно,някак си трудно си представям примерно Софиански и Костов в една редица,но ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 7:50 pm 
Аватар

Бай Иване, като казвам, че няма алтернатива, това означава, че няма алтернатива, която да може да бъде избрана от простия овчи народ. Иначе на всички ни е ясно какво трябва да се направи, но демокрацията няма да го позволи. Затова сме принудени да избираме по-малкото зло. Иначе идва Гоце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 10:07 pm 

Седем:Едно написа:
Бай Иване, като казвам, че няма алтернатива, това означава, че няма алтернатива, която да може да бъде избрана от простия овчи народ. Иначе на всички ни е ясно какво трябва да се направи, но демокрацията няма да го позволи. Затова сме принудени да избираме по-малкото зло. Иначе идва Гоце.
Гоце ще дойде на власт с помощта на Бойко Будата, пък вие продължавайте да вярвате, че тия двамата са противници. :lol: Поредният сценарий е на ход....

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 23, 2011 2:41 am 
Аватар

Темата е 'политика и винаги шут в гъза за комунистите'. За техните злини от периода 1923-89 година се знае доста. Но някак се пренебрегват деянията им след десети ноември... Ето линк към един интересен и показателен филм за палежа на партийния дом. Филмът е доста дълъг - почти три часа:
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=D87mreVGi34&feature=related
Макар и да не са назовани директно с техните имена, от филма става ясно кой и защо подпалва партийния дом. А оттук всеки сам може да си направи изводите защо Българският преход се различава толкова драстично от преходите в останалите бивши соц-страни...

Последна промяна albionecO на Нед Яну 23, 2011 11:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]