forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 10:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 6:26 pm 

Morning Glory написа:
А който има душа - да обича и да уважава. Няма да се храча върху Георги Иванов - Гонзо, заради когото съм полудявал от щастие многократно, защото някаква маймуна няма да играе в Левски, а разни бивши дописници в "Работническо дело" (или техните внуци) се опитват да се правят на интересни върху гърба на Левски в разни нискорейтингови он- и офлайн издания.

Наредихте ли отбора за новия полусезон? След като офертата за ГаУин, която я писахме един месец, май сме я пратили от името на Арминия, какви други варианти имаме?

Преди време ме беше зачислил в лагера на бате Волен.

Днес виждам, че си ми отредил място сред враговете на Левски по някакви измислени критерии от типа на "който не гласува за Костов и не мисли, че Гонзо е безгрешен не е левскар".

"What is next" както казват братята Хамериканци?

Очевидно заради мен ще плащаме 6 заплати на Карвальо и пак заради мен "мистър Коко" ни заплашва с УЕФА. Аз съм собственик и финансист и технически директор и рибар и домакин на клуба.

За Галин си говори с Хидъна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 6:35 pm 

Коко Динев и Тодор Батков решават казуса „Де Карвальо”
http://www.novsport.com/news128135_1003.html

Административният директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов заяви пред Novsport.com, че казусът, който възникна тази седмица с освобождаването на Базил де Карвальо от страна на Левски, ще се реши в началото на следващата седмица на среща между босовете Коко Динев и Тодор Батков. „Черно-белите” са категорични, че има договор „клуб-клуб”, а след като има такъв, то не може да няма и между футболиста и Левски. Финансовият директор на „сините” Константин Баждеков е признал, че съществува такъв контракт между двата клуба, по думите на Узунов.

Помолихме го да разясни ситуацията около въпросните договори.

„Първо ние си даваме съгласието той да бъде трансфериран и трябва да се договорят личните условия на футболиста. При условие, че футболистът е съгласен да премине в Левски и си е договорил личните условия, се осъществява договор между двата клуба. „Клуб-клуб” е един договор и „футболист-клуб” е други договори там. Футболистът си сключва договор с новия клуб за личните условия и параметри. Там си разговаря футболистът с мениджъра. А ние клуб с клуб и предоставяме правата на новия му клуб, съответно при някаква сделка”, каза бившият рефер.

„Ние претендираме, че има договор „клуб-клуб” и за да има договор „клуб-клуб”, трябва да има вътрешен договор между футболиста и клуба. Ние не претендираме, ние казваме, че имаме, това не е претенция”, добави той.

Господин Баждеков си каза изрично, че има договор „клуб-клуб”, но е по електронен път, но електронният път не изключва подписите, нали. Всички факсове и всички договори се сключват вече по електронна поща. Живеем в 21-и век”.

Това означава, че при всички случаи Левски ще трябва да заплати на Локомотив договорената според информации сума от 300 000 евро, освен ако не се стигне до някакво споразумение.

„След ден-два, най-вероятно понеделник късния следобед ще излезем с някакво становище. Чакаме да видим дали двата президента ще разговарят заедно”, каза Наско Узунов.

Той добави, че при липса на споразумение, случаят може да отиде във ФИФА.

„Има институции, които решават тези проблеми. Това са комисии във ФИФА. Тя ще прецени състезателят на кой клуб е и тогава вече ще се решават останалите проблеми по договорите.”

„Изчакваме – до понеделник-вторник ще стане ясно. Не е нужно да показваме кой какво има.”

Възниква и въпросът каква ще бъде съдбата на Де Карвальо, защото ако е подписал договор с Левски, то „сините” ще трябва да му плащат неустойка. Той вече е във Франция, където ще бъде опериран.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 7:03 pm 
Аватар

Педераско УзуноФ по-добре да не се изказва, че гледам пак не е разбрал какво плещи :ohmygod2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 8:46 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
А който има душа - да обича и да уважава. Няма да се храча върху Георги Иванов - Гонзо, заради когото съм полудявал от щастие многократно, защото някаква маймуна няма да играе в Левски, а разни бивши дописници в "Работническо дело" (или техните внуци) се опитват да се правят на интересни върху гърба на Левски в разни нискорейтингови он- и офлайн издания.

Наредихте ли отбора за новия полусезон? След като офертата за ГаУин, която я писахме един месец, май сме я пратили от името на Арминия, какви други варианти имаме?

Преди време ме беше зачислил в лагера на бате Волен.

Днес виждам, че си ми отредил място сред враговете на Левски по някакви измислени критерии от типа на "който не гласува за Костов и не мисли, че Гонзо е безгрешен не е левскар".

"What is next" както казват братята Хамериканци?

Очевидно заради мен ще плащаме 6 заплати на Карвальо и пак заради мен "мистър Коко" ни заплашва с УЕФА. Аз съм собственик и финансист и технически директор и рибар и домакин на клуба.

За Галин си говори с Хидъна.

Какво значи "безгрешен" бе, човек? Кой написа, че "Гонзо е безгрешен", че да се сърдиш, когато някой ви опонира? Чел ли си мненията на Анаболидъна в тая тема?! Няма такова сране в устата на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 9:18 pm 
Аватар

Имаме сигурно броящи се на едната ръка легенди, които освен големи футболисти се доказаха и като като ГОЛЕМИ МЪЖЕ извън терена :!: Един ден Гонзо ще стои в нашите спомени редом до Гунди и аз ще разказвам на моите деца и внуци за него, и съм щастлив че го има и че съм левскар :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 9:18 pm 

Хидъна не е единствения в този форум, който мисли, че цялото ни ръководство (това включва и Гонзо) подходи непрофесионално в случая с Карвальо.

След като продължаваш мой коментар към Хидъна обясни ми аз къде и как сера и храча по Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 9:24 pm 

Mr. Smith написа:
Имаме сигурно броящи се на едната ръка легенди, които освен големи футболисти се доказаха и като като ГОЛЕМИ МЪЖЕ извън терена :!: Един ден Гонзо ще стои в нашите спомени редом до Гунди и аз ще разказвам на моите деца и внуци за него, и съм щастлив че го има и че съм левскар :!:

А кой ти казва да правиш обратното?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 10:03 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Хидъна не е единствения в този форум, който мисли, че цялото ни ръководство (това включва и Гонзо) подходи непрофесионално в случая с Карвальо.

След като продължаваш мой коментар към Хидъна обясни ми аз къде и как сера и храча по Гонзо.

Мнението ти е в съвсем явна подкрепа на Анаболидън.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 10:11 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:

Мнението ти е в съвсем явна подкрепа на Анаболидън.

О, плиийс.

Кажи ми кои мои думи храчат върху Гонзо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 10:16 pm 
Аватар

Аз малко не мога да схвана защо посочване грешките най-добронамерено на хората, които ръководят клуба понякога доста глупаво(в които хора в момента влиза И Гонзо) като "сране", "плюене" и тем подобни крайно глупави термини. Нали все пак не се очаква да сме глупаците, които стоят и пляскат на всяко некадърно отиграване на разни хора на терена?! Е тези които са "на терена" на управлението защо трябва да са изключение?! Плюс това начина на поднасяне на информацията по целия казус Карвальо в първите два дни, недвусмислено сочеше "провал" на ръководството на Левски. Аз лично след като попрочетох тук и там какво "може би" е станало между Гонзо и Карвальо си промених доста мнението вече, но тогава бях доста ядосан.
Така че не виждам смисъл така стръвно да се "обливат" хората, които изказахме доста критични мнения на първо време. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 10:26 pm 
Аватар

Темата е достъпна за всички, вие сте грамотни, можете да четете. Аз цитати няма да вадя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 11:50 pm 

http://football.sportal.bg/news.php?news=281538

Интересна статия. :ohmygod2 / :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 11:53 pm 

krivia написа:
Аз малко не мога да схвана защо посочване грешките най-добронамерено на хората, които ръководят клуба понякога доста глупаво(в които хора в момента влиза И Гонзо) като "сране", "плюене" и тем подобни крайно глупави термини. Нали все пак не се очаква да сме глупаците, които стоят и пляскат на всяко некадърно отиграване на разни хора на терена?! Е тези които са "на терена" на управлението защо трябва да са изключение?! Плюс това начина на поднасяне на информацията по целия казус Карвальо в първите два дни, недвусмислено сочеше "провал" на ръководството на Левски. Аз лично след като попрочетох тук и там какво "може би" е станало между Гонзо и Карвальо си промених доста мнението вече, но тогава бях доста ядосан.
Така че не виждам смисъл така стръвно да се "обливат" хората, които изказахме доста критични мнения на първо време. :smt006

Съвсем нормално е мненията на хората да се различават и да еволюират с времето.

Хидъна е от този тип хора дето винаги се готвят за зима, а ако дойде лято викат здраве да е. Това обаче не го прави по-малко левскар от останалите хора тук.

Аз лично смятам, че ръководството ни често пъти се държи непрофесионално и Гонзо е част от това ръководство.

Всичко това нито ме прави по-малко син, нито ми пречи да разказвам на децата си за головете му, да нося фанелката му, да се радвам, че контузения Карвальо няма да играе при нас и т.н.

Не мога да проумея защо в този форум има толкова много хора, които обичат да се самонавиват за да докажат (незнайно на кого) колко големи левскари са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:00 am 

Пешо_чая написа:

Сегашното ни ръководство в този му състав е участвало в 3 от изцепките в тази класация (номер 1, 4 и 6) и от части в още една от тях (номер 7).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:44 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Междувременно агентът Мирчо Димитров, който търси отбор на Жоазиньо в Русия, обяви, че досега бразилецът е можел да бъде продаден многократно, ако цената му е била по-ниска.

"Всички в Русия, без няколко тима на върха, са наясно с това кой е Жоазиньо и какви са неговите качества. Руските отбори гледат първо цената, после възрастта и естествено качествата. Жоазиньо е млад, така че затова няма проблем, а несъмнено има и качества. Клубовете знаят, че е добър. Ако цената му беше 200 000 евро, досега щяхме да го продадем многократно", коментира Димитров пред "Меридиан Мач".

Пфф направо да им го харижем без пари викам аз, може да добавим и каса водка от благодарност че го приемат, деба наглата колхозна сган!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:48 am 
Аватар

Аз продължавам да не виждам какво толкова драматично има. Договорът е бил очевидно само формалност, докато не се е разбрало, че Карвальо е потрошен и нашите използват момента, че още не са уредени нещата.

Едва ли Коко е искал да не преебе, просто Базилчо си е въобразявал, че спокойно ще издаяни още един сезон и така, но не би.

Повече ме притеснява, че тоя сезон по една или причина няма да имаме качествен нападател и ще има пак клизми. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:54 am 
Аватар

За 200 хиляди да им го бяхме дали с Дарко бе, деба сганта :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:59 am 
Аватар

Richard Long написа:
SZ_FEN написа:
Междувременно агентът Мирчо Димитров, който търси отбор на Жоазиньо в Русия, обяви, че досега бразилецът е можел да бъде продаден многократно, ако цената му е била по-ниска.

"Всички в Русия, без няколко тима на върха, са наясно с това кой е Жоазиньо и какви са неговите качества. Руските отбори гледат първо цената, после възрастта и естествено качествата. Жоазиньо е млад, така че затова няма проблем, а несъмнено има и качества. Клубовете знаят, че е добър. Ако цената му беше 200 000 евро, досега щяхме да го продадем многократно", коментира Димитров пред "Меридиан Мач".

Пфф направо да им го харижем без пари викам аз, може да добавим и каса водка от благодарност че го приемат, деба наглата колхозна сган!

:ohmygod2 Дори Бащицата не е толкова зле, че да шитне Жо за 200 хилки. Пък и от кога 200 станаха пари за руските богаташки клубчета, които цакаха 2 млн за Генков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 1:13 am 
Аватар

Пешо_чая написа:

Kато стана въпрос за Жан Карлос, тоя наистина ли има 11 гола в 17 мача за нас? Гледам и после за Амкар има 13 гола от 19 мача, за Шинник 5 от 9 и за некви други 9 от 10. Мъри не случайно го взима в Кипър...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Carlos

А относно Гарба, аз мисля че наистина беше на 28 (поне навсякъде го представят за набор 74), а некои хора още не са разбрали че много негри, особено тия дето живеят в Африка, имат тенденция да изглеждат по-дърти отколкото са, не знам тва от недояждане като малки ли, от кво, но е факт - дори видях в яху ансърс една черна която пита същото, явно тоя проблем при тех съществува, ама нали сме ебати мнителното племе.....

Последна промяна Richard Long на Съб Яну 22, 2011 1:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 1:22 am 
Аватар

thegboy написа:
:ohmygod2 Дори Бащицата не е толкова зле, че да шитне Жо за 200 хилки. Пък и от кога 200 станаха пари за руските богаташки клубчета, които цакаха 2 млн за Генков.

Играта на пезевенка Мирчо е ясна: колкото повече намали трансферната сума, толкова повече за него ще има. Те за онова сакато джудже от Ключ даваха 1 милион, а за нащо което е 100 пъти по-кадърно - 200 000 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 1:25 am 
Аватар

Вие ако слушате пияницата Свирчо от Вършец... :DDD Тоя е най-големият измамник на дребно и едро в Северозападна България. :D
Мирчо е пияница бе, не го взимайте на сериозно, тоя няма 1 изходящ трансфер... :D Единсвения смислен който докара е Дарко и то защото наистина има връзки из Украйна, а е и чорбар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 1:52 am 
Аватар

На Банан Карлош вероятно му броят и головете в тренировките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 2:07 am 
Аватар

Richard Long написа:
Пешо_чая написа:

Kато стана въпрос за Жан Карлос, тоя наистина ли има 11 гола в 17 мача за нас? Гледам и после за Амкар има 13 гола от 19 мача, за Шинник 5 от 9 и за некви други 9 от 10. Мъри не случайно го взима в Кипър...

според трансфермаркет има 2 гола общо в русия за 40 мача 1/3 та от тях в Б група... руското уики е на същото мнение...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 2:12 am 
Аватар

hidden767 написа:
Отговорността за селекцията е на ръководството, а Гонзо е в него. Логиката ти не ми е ясна, но което е по-важното, с нея доникъде няма да стигнеш в живота. В нормалния свят във всички сфери е така. Когато някой отдел се издъни го отнася шефът на отдела. Той затова е там, затова ръководи и затова взима повече пари от останалите. Струва ми се че си доста малък за да определяш дали съм се насрал или не. Един ден може и да разбереш, че идолопоклонничеството принизява човека и много улеснява тези, които искат да го манипулират.

Логиката ми е пределно елементарна и не изисква, поучителни препрадки към отдели и шефове... Какво значи издънване... Взимаме най-добрия нападател след Гарата, минава СТАНДАРТНИ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ФУТБОЛИСТ, които не включват преглед за ишияс, лумбаго, пичи въшки, куш гриби, тендовагенид и проблеми с рамото :smt006 . След това маймуната ни се изплюва в лицето, е по дяволите ако не беше Гонзо нищо чудно сега да си имаме една маймуна дето си бара макарите във Франция, а някакво мазно пиарче да обяснява, как играча ще стане звезда, след като се оправи... Щом са го изгонили, значи са наред с документите, аз вярвам в Гонзо. Ти ако не вярваш, имаш много здраве...
И не коментирай, кой до къде ще стигне в живота моля, гледай си Галинчо по-добре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 2:55 am 

EMI4KU написа:
Логиката ми е пределно елементарна и не изисква, поучителни препрадки към отдели и шефове... Какво значи издънване... Взимаме най-добрия нападател след Гарата, минава СТАНДАРТНИ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ФУТБОЛИСТ, които не включват преглед за ишияс, лумбаго, пичи въшки, куш гриби, тендовагенид и проблеми с рамото :smt006 . След това маймуната ни се изплюва в лицето, е по дяволите ако не беше Гонзо нищо чудно сега да си имаме една маймуна дето си бара макарите във Франция, а някакво мазно пиарче да обяснява, как играча ще стане звезда, след като се оправи... Щом са го изгонили, значи са наред с документите, аз вярвам в Гонзо. Ти ако не вярваш, имаш много здраве...
И не коментирай, кой до къде ще стигне в живота моля, гледай си Галинчо по-добре :smt006

Издънката на ръководството е очевидна, и да са знаели и да не са знаели за контузията.
Ако са знаели, защо медицинските прегледи не са били по-обстойни? Ама вместо да проверят са решили да вярват на Коко че може да си играе така. Тоест съзнателно приемат факта, че ще мъчат футболиста да играе 6 месеца контузен.
Ако не са знаели, защо не са знаели, при положение че снимките на Карвальо с контузеното рамо са навсякъде из нета и никой от локомотив не е крил че има такава контузия?
От тук нататъка какво правим? Вместо да платим 3 заплати без да играе, след което да го ползваме на 100%, ние ще му дадем 6 заплати обезщетение и ще го изгоним.
И накрая ще привличаме някой на пожар в последния момент, недай си боже дърво като Бибишков.
Единственият начин Батков и Гонзо да поправят издънката си е до дни да привлекат равностоен футболист. Подготовката тече, времето лети.
Всичко друго е вятър работа.
И не, не вярвам на Гонзо. Не съм на 5. Ако държиш ще ти изредя много причини защо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:47 pm 
Аватар

Цитат:
Нападателят Базил де Карвальо е бил опериран снощи в Париж. Сенегалецът е претърпял интервенция в престижна клиника. Операцията е била извършена от световноизвестния специалист Филип Дюпон.

Базил де Карвальо страдаше от хронична контузия на рамото и това бе причина за скандала между Локо Пд и Левски. "Сините" се отказаха от футболиста, но от "Лаута" си искат парите за трансфера.

Очаква се преговорите да продължат в понеделник. Тогава в България се завръща собственикът на Левски Тодор Батков.

sportal.bg

според мен ще остане в Левски , ако решат да му изплатят тия 6 заплати съвсем няма да има пари за негов заместник :slap
тей че по-добре да остане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 12:53 pm 
Аватар

В наши дни човек е трудно вяра на себе си да има, пък камо ли на трети лица! :smt005 Това е по въпроса с верването.
Иначе това, че сме щели да платим 6 заплати на Кавальо "е било прието с изсмиване от страна на Левски" според Стандарт ... Те го разкарват да не му плащаме заплати като стои напразно при нас, а някой мечтае, че Ганя развързва спонсорската кесийка и финансира лекуващ се негър некъде из Франция ... ха ха ха! :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 3:01 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
hidden767 написа:
Отговорността за селекцията е на ръководството, а Гонзо е в него. Логиката ти не ми е ясна, но което е по-важното, с нея доникъде няма да стигнеш в живота. В нормалния свят във всички сфери е така. Когато някой отдел се издъни го отнася шефът на отдела. Той затова е там, затова ръководи и затова взима повече пари от останалите. Струва ми се че си доста малък за да определяш дали съм се насрал или не. Един ден може и да разбереш, че идолопоклонничеството принизява човека и много улеснява тези, които искат да го манипулират.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 4:26 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 22, 2011 4:41 pm 
Аватар

Цитат:
Селтик няма никакво намерение да привлича Гара Дембеле. Новината съобщи лично мениджърът на шотландския гранд Нийл Ленън, цитиран от "Daily Record". "Дембеле не представлява интерес за нас. Френският мениджър на играча ни го предложи, но няма да го купуваме", коментира бившият съотборник на Стилиян Петров.

Селтик търси нов играч в нападение, тъй като Оливие Капо напусна. "Няма да вземем първия, който ни падне. Ще продължим да търсим", добави Ленън.

Така сериозните опции пред головата машина на Левски за трансфер вече не са кой знае колко много. Много вероятно е бившият футболист на Локомотив (Пловдив) да си остане при "сините" и през пролетта. В момента Гара е с отбора на подготовка в Гърция.

sportal.bg

да не повярва човек :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]