forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 9:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 484, 485, 486, 487, 488, 489, 490 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 12:09 am 
Аватар

500 скаутски размисли :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 12:13 am 
Аватар

500 страници все хубави неща за господин Батков :bigok
Изображение
Тази усмивка и това силно мъжко ръкостискане могат ли да бъдат фалшиви :smt035 Питам :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 12:55 am 
Аватар

Ама ни е много хубав Бащицата, бе. Това симпатично родопско лице (непомашко), модерната прическа, неповторимия мустак, а под него нежната усмивка на Мона Лиза и не на последно място силната десница, стискала голите гърла на стотици агенти на ЦРУ, МИ5, МИ6, Ми-Ми, които с хленч са издавали най-съкровенните си тайни и са се насирали в могъщия му захват. Поклон, отрепки. Вие мъждукате, а Тара блести :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 1:01 am 
Аватар

Тарра не продавай Гарра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 1:16 am 
Аватар

Ако Гарра бъде продаден, не виждам кой , ще го замести и Ганя отново ще бъде обливан многократно от всички нас! .. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 1:27 am 
Site Admin
Аватар

BluePower написа:
Ако Гарра бъде продаден, не виждам кой , ще го замести и Ганя отново ще бъде обливан многократно от всички нас! .. :slap

Как кой....ГХ14 :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 1:49 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Както и да теглят една сочна псувня на Гонзо.

Никой не говори за плюене, просто можеше много по тихо да мине цялата тая история, ако няма посписани договори можеха да седнат и да предоговорят цената :wink:

А какво става ако единия от двата договора не е подписан (има договор на ниво клуб-клуб, а сами я играч не е подписал; или на играча е подписал, но договор клу-клуб няма)? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 3:12 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
500 страници все хубави неща за господин Батков :bigok
Изображение
Тази усмивка и това силно мъжко ръкостискане могат ли да бъдат фалшиви :smt035 Питам :smt035

Именно с това възмощно ръкостискане заслужилият майстор на спорта Боратор е контузил (хронично) клетият нищо неподозиращ Базил !

И да , Don Balon ! Moжете да ме цитирате :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 10:36 am 
Аватар

Супер тъпа история се получи с Карвальо.
Дано поне задържим Бок Гара!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 10:49 am 

500 дихона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 1:44 pm 
Аватар

Цитат:
Ултрас Левски
Среща с Георги Петков в "Синьото" кафе - ДНЕС, четвъртък, 20.01.2010г., от 17:00ч

Всички, които искат да изпратят Жоро, да го попитат нещо или просто да взета автограф да заповядат

мамка му на работа съм :ohmygod ходеше ми се невероятно много :smt013 :smt013 :smt013

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 3:00 pm 
Отлага се за понеделник, защото Жоро пътува за чужбина. :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 3:05 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Нека сложим край на спора относно случая Карвальо със следния кратък размисъл.

Искрено вярвам, че Гонзо и "мистър Коко" ще седнат на масата и до няколко дни ще се разберат защото Локо Пд. се явява единствения клуб в БГ, който има желание да ни продава играчи, а ние сме единствения роден клуб, който може да си позволи и същевременно има желание да му ги купува.
Ние се нуждаем от таран, Локо иска да продаде Карвальо за да закърпи селекцията си.
С оглед на това, нито една от страните няма интерес този случай да се проточи.

Много не на място е това... Няма какво да обсъждаме нито с Чоко, нито с Боко, нито с крокодила Гена :ohmygod . Тия глупости за единствения президент, блабла ми е писнало да ги слушам. Тоя полусезон взимаме най-перспективните играчи от Черно Море и Видима, там Цоко ли е президент??? ОчевАдно е че локо и маймуната са искали да ни преметнат, а това че сме се отнесли нечовешки са измислици. Нечовешко щеше да е да го пуснат в първата поликлиника в някое византийско село, та ветеринаря там да му оправя рамото. Колкото до това, че ние се нуждаем от таран... Имам един стар телевизор Опера, не работи, ама имам нужда от пари. Айде да ми го купиш, пък той ще се оправи, рано или късно. Така всички сме доволни аз имам пари, ти телевизор :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 3:13 pm 
Аватар

Ето това е, един да мисли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 3:25 pm 
Аватар

Мръсна, гадна маймуна.

Цитат:
Локо и Левски си подхвърлят Де Карвальо

Драмата около нападателя Базил де Карвальо продължава с пълна сила, след като Локомотив Пловдив и столичния Левски си го подхвърлят и явно никой не го иска, информира вестник "Меридиан Мач".

След като във вторник "сините" стоварили тъмнокожия стрелец пред хотела на пловдивския тим в Сандански, вчера "смърфовете" го върнаха на "Герена".

Няколко часа по-късно обаче футболистът бил безцеремонно изритан от Левски и след като се озовал на улицата, отишъл на хотел, информира изданието.

Спортният директор на "сините" Георги Иванов - Гонзо обяви по случая: "Де Карвальо? Луксозна опаковка, отвътре лайна.

Той отказа да играе за Левски, защото искал операция. Ние нямаме договор с него. Той не е наш футболист".

Преди два дни от Левски съобщиха, че Де Карвальо има хронична травма в рамото и затова не желаят да финализират трансфера му и той да дойде на стадион "Георги Аспарухов".

В същото време от Локомотив Пловдив настояват, че имало подписан анекс, който е със силата на договор и според тях играчът е собственост на столичния клуб.

Според източници на "Меридиан Мач" проблемът не бил в контузията на нападателя, а в поведението му, тъй като той заявил пред Гонзо, че не е в състояние да играе за новия си тим, защото трябва да се подложи на операция.

В лагера на Левски явно са бесни, защото Базил де Карвальо е отказал всякакво друго решение на проблема, макар че играе с тази контузия от 2006 година.

Ядосан директорът на столичния отбор - Гонзо, споделя: "Това е некоректно от страна на Базил и от страна на шефовете на Локо Пд. Карвальо се държа нагло в Гърция и обяви, че отива да се оперира във Франция като това не подлежало на обсъждане".

Иванов обяснява, че на въпроса защо не се е подложил на хирургическата интервенция в края на миналата година, Де Карвальо му отговорил, че си е купил билети за Сенегал.

Припомняме, че родината на футболиста е именно африканската държава, като той има и френски паспорт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 3:39 pm 
Аватар

IRR написа:
Отлага се за понеделник, защото Жоро пътува за чужбина. :idea:

Тамън се измъкнах от работа и влизам и виждам това.Днес не ми е ден :smt012
Дано се съберат повече хора понеделник и да изпратят Гошо подобаващо.
:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 3:52 pm 
Аватар

Мислех да изчакам края на сагата преди да си кажа мнението, но след цитата на Морнинг няма как да се сдържа и просто ще даря маймуняка с 1 кур. Напълно селска постъпка е опита да се прикрие тежеста на контузията, която е имал, така че се надявам тоя да си го връщат на Чалга Коко и изобщо да не ни занимават с него. Лошото е, че с тая контузия в рамото вече няма да е пълноценен и за племето си, защото няма да може да се катери по дърветата. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 5:25 pm 
Аватар

Естествено че мангасарян и чалгоебеца просто се правят на чукове, а решението ни бързо-бързо да го върнем на доковците е правилно, ОСОБЕНО като се има предвид ситуацията с договора (на мен не ми е ясна, щото не съм го виждал, но Ивков категорично твърди, че ДЕЙСТВАЩ договор НЯМА, а това значи, че вероятно е така - Ивков знае какво приказва. Единственото по-сигурно доказателство би било ако отнякъде изпълзи Градев и каже, че договор ИМА - това е 100% гаранция, че договор няма :bigok ). В тоя смисъл е доста тъпо да се псуват баждека и Гонзо, които очевидно се опитват да направят това, което е нужно.

Не трябва да си заравяме главите в пясъка, обаче, за собствения ни гаф, а именно - че при проведените "обстойни медицински прегледи" не сме хванали тая травма и не сме предприели адекватните мерки - предпазни клаузи (ако ги няма, щото не съм виждал договора, но от коментарите излиза, че такива наистина няма), задържане на преговори и представяне докато не се изясни и т.н. адекватни и професионално изглеждащи мерки. Това е цялата работа и случая трябва да ни е за урок, за да не се повтаря.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 5:41 pm 
Аватар

Факт е че не трябваше да бъде представян :smt006 Това е, другото е пунта мара, ако не беше представен Зулума и другите идиоти и да викат никой нямаше да им обърне внимание :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 5:50 pm 
Аватар

друг въпрос е как представяме и взимаме на лагер играч на друг клуб, което също е нарушение :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 6:42 pm 
Аватар

Това пък що да не може, когато идват играчи на проби, още няма договор, но те участват в контролни срещи и тренировки :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 7:04 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=181181

Цитат:
Ако ще да им продам още трима футболисти, които да са контузени ида не могат да ходят, те пак ще са на печалба от мен, защото цената на Гарата е 3 млн. eвро”, допълни бизнесменът.

:ohmygod2 Дано наш'те го преебат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 7:11 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Това пък що да не може, когато идват играчи на проби, още няма договор, но те участват в контролни срещи и тренировки :idea:

да де, ама Локо не са ни го дали на проби

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 7:30 pm 

Я си представете сега дали щяхме да водим всички тези безсмислени разговори, ако нашите си бяха проучили играча, бяха му направили обстойни медициснки прегледи и не го бяха представили и взели на лагер преди резултатите от тях да излезнат (няма да коментирам предварителната комисионна на мадам Ба). Кое от тези неща демонстрира професионално отношение? Няма да е очудя ако гениите управляващи нашия клуб да не са подписали договор с Локото, но да имат такъв с Карвальо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 8:16 pm 
Аватар

Споко, сега Иво Ивков ще наебе мадам Ба и всичко е ток :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 8:29 pm 
Аватар

Е и :smt006 Ама нали цяла седмица давахме хляб на разните "журналисти" и сайтове да ни плюят, заедно с разни душевноболни и тотално неадекватни тъпаци :wink: Малко повече професионализъм от страна на Бащицата и разните Зулуми, Насковци, негърки и чалгоебци щяха да останат с пръст в гъз :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 8:53 pm 
Аватар

Е за прегледа ясно, иначе във видео галерията на Гонг има интервю с Локо Динев, в което казва, че с Гонзо веднага са се чули...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 10:34 pm 
Аватар

аз пък като го слушах коко динев, въобще не му и дреме особено много :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 20, 2011 10:42 pm 

Mr. Smith написа:
Е и :smt006 Ама нали цяла седмица давахме хляб на разните "журналисти" и сайтове да ни плюят, заедно с разни душевноболни и тотално неадекватни тъпаци :wink: Малко повече професионализъм от страна на Бащицата и разните Зулуми, Насковци, негърки и чалгоебци щяха да останат с пръст в гъз :wink:

Просто нямам какво да добавя :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 21, 2011 12:36 am 
Аватар

echoes написа:
аз пък като го слушах коко динев, въобще не му и дреме особено много :lol:

Той си е вързал гащите и им се смее на Казанските балъци :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 484, 485, 486, 487, 488, 489, 490 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]