forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 2:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:16 am 
Аватар

Ей, Богу, почти възкликвам, че го обичам тоя форум :lol: Карвальо беше изпратен в Пирогов на прегледи, където, ако не знаете, се правят пълни функционални изследвания - сърце, общо физическо състояние, бегови тест (за дробчета, крака, сърце и дишане), кръвно наблягане, кръвни проби за редица болести. Откриването на този хроничен проблем с рамото е плюс за докторите в Пирогов, защото маймуняка си е мълчал през цялото време за тоя проблем. Неслучайно толкова се забави "представянето" на Карвальо - изследванията са станали доста по-обстойни след раменната сага. От тук какво следва - въпрос на докторите към играча: "можеш ли да играеш така"?, да, мога. НО за да не си плюят не реномето на лекари, които оценяват физичските и здравни качества на изпратен играч (защото им се плаща за това), са докладвали с особено мнение за контузията на Гонзо. Следва изпращане за нови прегледи на друго място, за дооценяване на ситуацията (отличен управленски ход на Царя!), и при двойна експертиза се преценява, че играчът няма да е полезен срещу дадените пари - за 2 месеца, с изгубена игрова практика и изградена схема на игра на отбора. За да не меля още, щото и мразя дългите постове - ще ви помоля пак да прочетете какво са написали Македония и Седем:Едно, а на критиците ще кажа: щастлив съм, че не сте в управата на ЛЕВСКИ и НИКОГА няма да бъдете там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:23 am 
Аватар

0 tolerance,

Една работа е свършена добре тогава, когато субектите, имащи отношение към нея я оценяват като добре свършена. В случая тя е такава само за Бащицата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:23 am 
Аватар

Мисля че никой нямаше да каже нещо, ако цялата сага се беше предотвратила с няколко разговора между ръководствата и беше спестен циркът за публиката. Щото сега се говори за филии хляб, олио и червен пипер(олеле майкоооо :smt005 ), липса на пари, кьорави лекари и скаути и тем подобни никак не приятни за Левски неща. Не че и много ни пречат но стана скандал, а нещата биха могли да се уредят далеч по-нормално.
Това е проблема, а не че таз звездъ е с контузено рамо и няма да играе при нас, напротив това е МНОГО ДОБРЕ, защото означава на 99% че Гарра остава, нещо което мнозинството иска далеч повече. :loser2

Последна промяна krivia на Сря Яну 19, 2011 12:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:24 am 

Господин нула, а ти не си ли виждал снимките на Карвальо с раменната превръзка опреди няколко месеца, та приписваш откриването на контузията на невероятната вещина на докторите? тази контузия никога Карвальо не я е крил, а "отличният" управленски ход на Гонзо е едно гнусно подлагане пред батков, което автоматически превръща мъжкарската му аура в облак пръдня!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:30 am 
Аватар

Карвальо ако е искал да крие проблема си с рамото, нямаше да си сваля фланелката да го снимат с превръзки у няколко мача... Целия цирк е ей за тва ТУК - за кво да се дават пари за качествен играч, като може да се вземе поредния свободен агент.

Наздраве на Тара, тия 350 000 да си ги изпие с кеф!

Цитат:
Това е проблема, а не че таз звездъ е с контузено рамо и няма да играе при нас, напротив това е МНОГО ДОБРЕ, защото означава на 99% че Гарра остава, нещо което мнозинството иска далеч повече

Не бъди наивен, при първата по-читава оферта Гарата отлита, а с него и шансовете ни за медал тва първенство... Не титла - медал!

Последна промяна Richard Long на Сря Яну 19, 2011 12:35 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:34 am 

И само на малоумниците не им е ясно, че всичкото това са поредните тарикатлъци на дребно на бащицата, поредните сметчици ще продадем ли единия, че да има пари за другия, ма днес ли, ма утре ли, ма за 100 хилки повече ли, ма я да забавим подписването на договора, че да видим какво ще стане. И открай време в този клуб се действа така, такова е отношението и към заслужилите футболисти, всичко е сметкаджийство, интрижки, лично отношение и липса на всякакъв професионализъм. Ей богу, писна ми. Писна ми аха-да си помисля че нещо се прави с мисъл и да последва някакво грубо връщане в реалността. Отдавна съм престанал да вярвам, че нещо се прави в интерес на клуба. И нищо не може да ме накара да си променя отношението, ако ще и Гунди да възкресят и него да сложат на мястото на Гонзо. Който между другото е поредният бушон, само че вашият култ към него е особено силен и ще са нужни доста провали, за да се разбере, че не става за поста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:35 am 
Аватар

Наистина сте прекалено крайни, а обидите по адрес на Гонзо дори няма да ги коментирам...

Факт е, че ръководството ни се издъни и цялата ситуация ми е силно don't like, но предлагам да поизчакаме и тогава да коментираме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:36 am 
Ако не дойде Крум Бибишков обаче 350 000 пъти ше те нахраним у тоя форум, става ли? Опитваш се да изглеждаш някакъв зрял човек с капацитетно мислене и мнение, а пускаш няква партенка в някъв ебан сайт и казваш "Всичко е за ей тва" :ohmygod Ти си якия, а ние колко сме слепи...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:38 am 
Аватар

Значи, идеята, че връщаме Карвальо заради парите и на мен ми дойде, но ако това беше проблем, защо Бащицата не продаде 50% от правата на Гарра на Киево за 1млн евро...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:40 am 

hidden767 написа:
Въобще Гонзо е велик и с него Левски ще пребъде. Следващата ни селекция ще бъде от най-добрите в първенството. Жорето Христов от Славия и Крум Бибишков след поредния прекратен договор.

Ма как са ми ясни като бял ден. Крум може да не дойде в Левски само ако до седмица не продадем Гара. Ако Гара си замине, Крум енеговият заместник. Ако има смелчаци за облог, аз съм навит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:42 am 

acrimonious написа:
Значи, идеята, че връщаме Карвальо заради парите и на мен ми дойде, но ако това беше проблем, защо Бащицата не продаде 50% от правата на Гарра на Киево за 1млн евро...?

А ти кога се добра до официално инфо за офертата на Киево. Откъде разбра, че не са само журналистически спекулации?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:43 am 
Аватар

hidden767 написа:
hidden767 написа:
Въобще Гонзо е велик и с него Левски ще пребъде. Следващата ни селекция ще бъде от най-добрите в първенството. Жорето Христов от Славия и Крум Бибишков след поредния прекратен договор.

Ма как са ми ясни като бял ден. Крум може да не дойде в Левски само ако до седмица не продадем Гара. Ако Гара си замине, Крум енеговият заместник. Ако има смелчаци за облог, аз съм навит.

Аз се хващам, но не забравяй, че вече се познаваме, изпълнението няма да остане виртуално :bigok

hidden767 написа:
acrimonious написа:

А ти кога се добра до официално инфо за офертата на Киево. Откъде разбра, че не са само журналистически спекулации?

Довери ми се, за разлика от всички други милиарди оферти, каквито не е имало, тази е единствената реална...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:45 am 
Аватар

Дали пък тия 350к за Карвальо не съответстват до някаква степен на очакваната сума (процент) от продажба на Дембеле, няма логика да не са обвързани тези трансфери...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:47 am 

Да говорим конкретно тогава - Аз казвам, че е възможно Крум да не дойде при нас, ако Гара не бъде продаден, но ако Гара бъде продаден, Крум е 100% при нас.
Ти казваш, че Крум няма да дойде каквото и да стане.
Чакам предложения за облога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:53 am 
Аватар

acrimonious написа:

а на мен ми идва, че може да има и пазарлъци Локо да намали процента си от продажбата на Гарра...първото нещо което каза Атанас Узунов беше, като връщат Васил, да ни върнат и Гарата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:55 am 
Аватар

hidden767 написа:
Да говорим конкретно тогава - Аз казвам, че е възможно Крум да не дойде при нас, ако Гара не бъде продаден, но ако Гара бъде продаден, Крум е 100% при нас.
Ти казваш, че Крум няма да дойде каквото и да стане.
Чакам предложения за облога.

:smt023

Ти избери- пия уиски, ям пържоли, чукам курви :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:55 am 
Аватар

От всичко,което е написано,на мен ми се прияде циганска баница :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:08 am 

А на мен ми се прииска да не бях чел сайтовете днес. Хубаво си бях дал затъмнение 5 дена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:10 am 
Аватар

hidden767 написа:
И само на малоумниците не им е ясно, че всичкото това са поредните тарикатлъци на дребно на бащицата, поредните сметчици ще продадем ли единия, че да има пари за другия, ма днес ли, ма утре ли, ма за 100 хилки повече ли, ма я да забавим подписването на договора, че да видим какво ще стане. И открай време в този клуб се действа така, такова е отношението и към заслужилите футболисти, всичко е сметкаджийство, интрижки, лично отношение и липса на всякакъв професионализъм. Ей богу, писна ми. Писна ми аха-да си помисля че нещо се прави с мисъл и да последва някакво грубо връщане в реалността. Отдавна съм престанал да вярвам, че нещо се прави в интерес на клуба. И нищо не може да ме накара да си променя отношението, ако ще и Гунди да възкресят и него да сложат на мястото на Гонзо. Който между другото е поредният бушон, само че вашият култ към него е особено силен и ще са нужни доста провали, за да се разбере, че не става за поста.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod Човек ти си болен... Като ти е писнало зарежи реалността, пусни си телевизора и гледай манчестър и челси примерно, където трансферите се правят не за облага, а за подобряване на отношенията между отборите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:11 am 
Аватар

При положение, че Карвальо е потрошен и ще го гледаме само в официалната ложа - не виждам какъв е проблемът, че го връщаме.

А вместо да се запитаме дали няма да си скапаме отношенията с мосю КокО, по-добре е някой там да се запита как същият този фолкоебач за два полусезона намери това, което ние си търсиме от как си тръгна Гонзо (с изключение на периоза на "дрийм тийма")- нападател, който да не е ялов до дебилност, като ГХ14, Миро Антонов и още куп знайни и незнайни герои :smt006 Гара, Базил, кой знае кой е следващия, който някак си се е навил да е в Пловдивски средняк, но е останал "непосилен" за нас.

Другото, което аз си мисля - и са ко прайм ? Гара ще остане ли и ако остане дали ще играе като първият сезон, щото съм песимист в това отношение. Футболист, дето е трлябвало да бъде трансфериран, рядко играе добре, когато остане. Да не говорим колко неща му минаха през главата. Базил беше добър вариант за втори нападател или крило, но ако не вземем друг и си останем с Дани Младенов, то ще береме ядове пролетта.

И за защитник гледам, че вървят бъзиците, ама хич не ни беше толкова смешно есента :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:25 am 

Блиц: Левски се помирява със Симонович. Гонзо връща сърбина на Герена.!!!
Силните ходове на спортно-техническият директор на Левски продължават с пълна сила. След като отпрати контузеният смърф Базил Де Карвальо, сега Гонзо е постигнал договорка с бившият играч на сините относно финансовите претенции на сърбина. Припомняме, че Симонович беше освободен миналата пролет от състава на сините, след като не оправда очакванията на треньорското ръководство. Като и досега Симонович все още чака последните си три заплати. По всичко личи, обаче, че разногласията са на път да бъдат изгладени. Георги Иванов е предложил на сърбина договор за година и половина, както и възможност да продължи кариерата си в спортно-техническият щаб на отбора. Така, след като Левски се освободи от ненужният Карвальо, сега може да стори същото и с халфа Даниел Димов, връщайки го на Черно Море. Припомняме, че Симонович се чувства най-комфортно именно в тази зона на полузащитата, а в най-силните си години сърбинът бе несменяем титуляр и дори отбеляза страхотен гол на евроколосът Ливърпул.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:32 am 
Аватар

hidden767 написа:
Силните ходове на спортно-техническият директор на Левски продължават с пълна сила. След като отпрати контузеният смърф Базил Де Карвальо, сега Гонзо е постигнал договорка с бившият играч на сините относно финансовите претенции на сърбина. Припомняме, че Симонович беше освободен миналата пролет от състава на сините, след като не оправда очакванията на треньорското ръководство. Като и досега Симонович все още чака последните си три заплати. По всичко личи, обаче, че разногласията са на път да бъдат изгладени. Георги Иванов е предложил на сърбина договор за година и половина, както и възможност да продължи кариерата си в спортно-техническият щаб на отбора. Така, след като Левски се освободи от ненужният Карвальо, сега може да стори същото и с халфа Даниел Димов, връщайки го на Черно Море. Припомняме, че Симонович се чувства най-комфортно именно в тази зона на полузащитата, а в най-силните си години сърбинът бе несменяем титуляр и дори отбеляза страхотен гол на евроколосът Ливърпул.

Недей така бе човек!

Сега няма да мога да заспя следващите 2 -3 часа
:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:41 am 
Аватар

Кви са тия глупостЕ? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:43 am 
Аватар

"Блиц" и стига толкова ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:58 am 
Аватар

hidden767 спокойно могат да го вземат да пише спортните "новини" в някой жълт вестник/агенция. :smt003
Иначе е прав и този път в много от неща, който пише :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 6:15 am 

Знам, че е прието тук да не се цитират статии от Дон Балтон, но за тази бих искал да направя изключение ако нямате против.

Мъри и Ричи се събраха в Анортозис
18 януари 2011 16:20

Еромоигбе ще кара пробен период в Кипър
Старши треньорът на Анортозис Станимир Стоилов взе на праби Ричард Еромоигбе, с който работиха заедно в Левски преди години.
Нигериецът бе част от дрийм тима на Мъри като бе основна фигура при пробива на сините в Европа. Еромоигбе игра 1/4-финал за Купата на УЕФА, а година по-късно участва и в груповата фаза на Шампионската лига. През 2008 г. халфът бе продаден на руския Химки. За последно Ричи игра за родния Уори Уулвс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 8:02 am 
Аватар

Makedonalds написа:
Ако не дойде Крум Бибишков обаче 350 000 пъти ше те нахраним у тоя форум, става ли? Опитваш се да изглеждаш някакъв зрял човек с капацитетно мислене и мнение, а пускаш няква партенка в някъв ебан сайт и казваш "Всичко е за ей тва" :ohmygod Ти си якия, а ние колко сме слепи...

Глей са, дали ще ме храниш или не ми е през уя, само казвам че предвид обичайната трансферна политика на Ганя, подобен ход никак няма да ме изненада.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 10:02 am 
Аватар

Спокойно на лято му изтича договора и ще дойде при нас :blass Това е стара тактика на ловене на американски шпиони в нивите в Пловдивско :bigok Пускаш ги първо да минат границата и като им се присере в царевичака ги издебваш отзад :bigok Ей богу не е глупав господин Батков :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 11:07 am 
Аватар

Навсякъде пише за интерес към Генков, ама на повечето места цитират лижеспорт...

Макар че пишеше, че от Динамо му искат 400к евро, а ние взехме ( nooooooot) Васил за 350, така че ако продадем Гарра нищо чудно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 11:13 am 

hidden767 написа:

Ебаси капацитета си, ако това ти е източник :loser2 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]