forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 10:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:39 am 
Аватар

има нещо в тая държава, което ни отличава от всички бивши соц. страни, къдо имаше диктатури и репресивен апарат...аз започвам да си мисля, че в много отношения сме по-близо до Беларус, токолкото до Унгария и Словакия, да речем...корупция и далавери, това го имаше навсякъде, но се уталожиха нещата, "прехода" свърши и така...докато ние продължаваме да циклиме в неква ченгеджийска обстановка...хаос, компромати, безправие, мътно блато...това съвсем целенасочено се поддържа от определени среди, за които е най-удобно да действат в такава обстановка...не вярвам това да става и без подкрепа от вън или поне мълчалива подкрепа...дявол да го вземе, та американското посолство имат информация дори за далаерите във футбола ни, мислите ли, че не знаят какво става с по-сериозните дела...явно сме някакъв кръстопът, територия през която минават най-различни канали и сме обречени да ни управляват бандити, които да ги "пазят" с определни ангажименти към ТЯХ...никога не съм бил привърженик на конспиративни теории, но започвам да се питам някои неща и не намирам логичен отговор...прост народ, ОК...а нима румънците не бяха посмешището на Европа преди 20 г. когато пасяха трева от глад след Чаушеску...да не би сърбите да са по-умни, дето водиха 3 войни заради Милошевич...не знам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:45 am 
Аватар

Всичко си е от манталитета. Ако един народ има воля и задружност и най-скъпата конспирация на ЦРУ не може да внесе хаос.
Исторически, другите народи от соцблока не са толко обременени и имат живец. Дори мамалигарите, макар и цигани ми се струват по-будни. Може би защото не са били толко дълго под робство. И аз не знам. Още по-назад във времето, тия в централна Европа, хем са по-близо до Запада, хем са католици, което явно им е формирало по-будно съзнание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:52 am 
Аватар

абе кво значи будно съзнание...у всеки народ има маса от тъпунгери, малко по-образовани и отделни личности, които са част от интелектуален и културен елит някакъв...масата тъпунгери бива будалкана навсякъде - да гласува, да се бунтува, да вдига революции...а промяна няма...вижте историята, дори и в началото на 20 век когато нацията ни уж е в най-големия си подем, всичко свършва с катастрофи и така до 9 септември, когато пада голямата балтия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 2:16 am 
Аватар

STALKER написа:
абе кво значи будно съзнание...у всеки народ има маса от тъпунгери, малко по-образовани и отделни личности, които са част от интелектуален и културен елит някакъв...масата тъпунгери бива будалкана навсякъде - да гласува, да се бунтува, да вдига революции...а промяна няма...вижте историята, дори и в началото на 20 век когато нацията ни уж е в най-големия си подем, всичко свършва с катастрофи и така до 9 септември, когато пада голямата балтия

Ами фактите са си факти. Отсъства будност и при уж образованите и интелектуалците.
Не знам дали са били по-малко образовани, но и унгарците и поляците и чехите и мамалигарите са се вдигали против тоталитаризма. И географското положение си оказва влиянието, но е факт, че нашите комунисти са били по-сервилни (от комунистите в другите държави) на СССР и така до ден днешен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 2:27 am 
Аватар

унгарците са вдигнаха, защото Щатите са ги лъгали, че ще се намесят...Полша имаше много силно лоби на Запад...Ватикана, Бжежински и тн. имаха подкрепа...за нас на кого му е пукало...Идва 90 г. посланника Сол Полански и вика, че разползават опозицията в лицето на Луканов, а Илиия Минев, легионерите на Иван Дочев и другите политически репресирани се разглеждат като опасни и с крайни възгледи...за кво говорим

Цитат:
В 18 часа и 30 минути в залата на ресторанта на „Шератон” започна официалната среща на държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър с лидерите на българската опозиция.

Точно пет минути преди това Дъглас Смит, Маршал Харис и аз се запътихме към ресторанта, но бяхме пресрещнати от заместник-председателя на СДС Петър Берон, който ме извика встрани и в силно възбудено състояние ми каза, че не съм член на опозицията и поради това нямам право да присъствувам на срещата. Аз му се изсмях и му казах, че организатори на срещата са американците, а не уж опозиционните слуги на комунистите, а той просто започна да говори на изключително висок глас – така, че всички в коридора да го чуят, като казваше, че аз съм „Позорът на опозицията”. Дъглас Смит вече беше влязъл в залата, но Маршал Харис, който през цялото това време стоеше недалеч от мен, се доближи и сякаш нищо не е станало просто ми каза: „-Янко, хайде да влизаме!”.

Макар че в залата нямаше предварително обозначени места и указания за техното персонално заемане, по същество американците определяха както кой къде да седне, така и кой след кого да се изкаже. След като ми посочи местото, на което да седна, Джон Мензиес ме попита колко минути ще бъде моето изказване и остана леко изненадан като му казах, че нямам намерение да се изказвам. Като огледах внимателно наседалите край масата, бях изключително силно изненадан, че точно срещу Джеймс Бейкър е настанен Петър Гогов, който неотдавна бе станал скандално известен, след като бе заявил на един от митингите, че „кожите на комунистите трябва да бъдат одрани и окачени на стените да съхнат, докато още има есенно слънце”.

Почти веднага след ритуалните приветствия, поднесени от Жельо Желев, Петър Берон, Петко Симеонов, Милан Дренчев и Петър Дертлиев, за „изказване по съществото на срещата” думата бе дадена на Петър Гогов.

Безсмислено е, разбира се, да възпроизвеждам в подробности казаното от него. Той говори точно 34 минути, и през цялото време аз недоумявах не само защо е поставен да седи точно срещу Джеймс Бейкър, но и защо американците го слушаха толкова внимателно, след като е очевидно, че възпроизвежда явно неадекватната си за духовния климат на България теза относно „кожите на комунистите”.

Към момента, за който говоря, ние с Петър Гогов се познавахме, но съвсем бегло. Наистина той проявяваше добронамереност към мен и желание за поддържане на добри взаимоотношения, но аз предпочитах да стоя далеч от него и да показвам, че нямам нищо общо с неговите напълно неприемливи за мен политически разбирания. Неколко години по-късно, обаче, се случи така, че ние с него станахме „почти приятели”, и тогава установих, че въпреки наперените му приказки за „кожите на комунистите”, Петър Гогов просто не е способен да заколи дори една кокошка.

Тогава именно лично от него узнах, че преди срещата с Джеймс Бейкър той е бил откаран от дома му до „Шератон” с личната (и официалната, със знамето) кола на самия посланик, и че след това е бил върнат със същата кола. Тъй като съм категорично убеден, че всички изказали се т. нар. „лидери на опозицията” предварително са били инструктирани от българските политически ченгета какво да говорят, по отношение на <Петър Гогов считам, че не е било имало никакъв инструктаж нито от българска, нито от американска страна, тъй като и от двете страни много добре се е знаело какво точно ще каже и каква политическа роля и ефект може да има казаното от него. Считам, че сценарият е изисквал нещо съвсем просто – той да бъде поставен пред Джеймс Бейкър и да му бъде дадена пълната възможност да говори каквото си поиска.

Още в самото начало Петър Гогов започна изказването си, като удари по масата с юмрука на дясната си ръка и почти веднага след това удари с лакътя си. Джеймс Бейкър се стресна, почти подскочи от стола си и впери погледа си в „оратора”.

Когато след неколко изречения Петър Гогов удари по масата и с юмрука и лакътя и на лявата си ръка, държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър си съблече сакото, постави го на облегалката на стола, скръсти ръце на гърдите си и остана така, почти в йогийска поза и като хипнотизиран, без да помръдне до края на „ораторската реч”.

После започнаха да бръщолевят своите лагеристки и затворнически спомени Милан Дренчев, Петър Дертлиев и още неколко души от т. нар. Съюз на репресираните. Наистина никой от тех не употреби изрично нито думата „отмъщение”, нито думата „отговорност”, но наблягайки върху кървавите си спомени всичките по същество създаваха впечатлението, че горят от зле прикритото си желание да отвърнат със същото.

Когато след края на срещата се прибрах у дома, въобще не можах да заспя до сутринта, като през цялото време се опитвах да синтезирам виденото и чутото, казвайки си, че е станало нещо напълно безумно, което не мога да формулирам, но за което усетът ми казваше, че е съдбовно.

Спах само два или три часа и на другия ден бях като болен – в некакъв унес съзнанието ми трескаво търсеше отговор на некакъв въпрос, който дори не знаех как да формулирам.
Само дни по късно в предаване по радиото посланикът на САЩ Сол Полански заяви, че „единствената реална опозиция на комунистите в България е господин Андрей Луканов”.

Това негово изказване още повече заплете търсения от мен отговор, и при неколко от срещите си с американски дипломати изразих учудването си: „-По какъв начин Андрей Луканов, който в България е избран за Министър-председател именно от комунистите успява, поне в очите на американските дипломати, да е едновременно и единствената реална опозиция на комунистите?”.

След доста време, трудно ми е да кажа точно след колко, постепенно съзнанието ми започна да се прояснява, и така в края на 1991 г. вече имах своя отговор на неясно формулирания ми въпрос, който гласи, че срещата на държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър с т. нар. „българска опозиция” е била съвместно оперативно предприятие на КГБ и ЦРУ и е имала предназначението да сплаши държавния секретар и да го мотивира да докладва на най-висшето американско политическо и държавно ниво, че ако властта бъде дадена в ръцете на т. нар. Антикомунисти, страната ще бъде залята от кървави изстъпления, поради което стратегията трябва да бъде насочена към това – властта да бъде дадена на „преустройващите се” комунисти, желаещи да станат капиталисти, и същите да бъдат освободени от каквато и да е отговорност за извършените от тех престъпления.

За да стигна до този извод, впрочем, ми помогна и Маршал Харис, който винаги, макар и доста предпазливо, насочваше вниманието ми към подлежащите на двойно или дори на парадоксално тълкуване факти. После, непосредствено преди отпътуването си в края на мандата му в София, Маршал Харис изрично ми каза, че възнамерява да напусне дипломатическата си работа, тъй като не е съгласен с това, че в посткомунистическите страни, включително и в България, „-ЦРУ работи като филиал на КГБ”.

Само неколко месеци след неговото заминаване получих обемист пакет с копия от вестници, в които пишеше, че той демонстративно е напуснал работата си в Държавния департамент на САЩ.

(Стр.349-352 от книгата на проф.Янко Н. Янков-Вельовски ЛЕГИТИМНИТЕ ОСНОВИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ. - София, „Янус“, 2007. – 491 с.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 10:47 am 

Стия с тоя манталитет и т.н., тва няма нищо общо, само се сдухваме така и търсиме малоумни оправдания, всички южняшки народи са подобни, даже и по-мързеливи и мрънкащи. Има българи супер кадърни и много успешни, но повечето са навън, просто щото тука некак нещата си циклят... Змея е прав според мен и за мен цялата идея е, че на всички много цивилизовани западняци им е супер удобно да си имат един буфер (ние и мамалигите), дето хем да сме с тях, хем много да не ни се отпуска, та да не си повярваме, шото при едни равни условия ги отнасяме половината централна Европа за нула време. Не трябва да се подценяваме толкова, просто нещата са такива, каквито са и си трябва време. И все пак... сравнено с 10-15 години назад разликата е потресаваща, наистина :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 12:28 pm 
Аватар

BSG написа:
Стия с тоя манталитет и т.н., тва няма нищо общо, само се сдухваме така и търсиме малоумни оправдания, всички южняшки народи са подобни, даже и по-мързеливи и мрънкащи. Има българи супер кадърни и много успешни, но повечето са навън, просто щото тука некак нещата си циклят... Змея е прав според мен и за мен цялата идея е, че на всички много цивилизовани западняци им е супер удобно да си имат един буфер (ние и мамалигите), дето хем да сме с тях, хем много да не ни се отпуска, та да не си повярваме, шото при едни равни условия ги отнасяме половината централна Европа за нула време. Не трябва да се подценяваме толкова, просто нещата са такива, каквито са и си трябва време. И все пак... сравнено с 10-15 години назад разликата е потресаваща, наистина :idea:

Според мен ни се отпуска достатъчно, но от простотия не можем да го реализираме. Те даже ни насърчават (изисквания на ЕС) да си оправим кочината, но ние сами се забатачваме.
Все пак, и да избяга човек вече не виждам към какво ще избяга. Към Тюркланд, към Пакистанглия, към Съединените мексикански щати или към Алжиранция. По тази линия си е предимство, че икономиката ни е още недъгава - не е толко апетитна за емигрантските скакалци, които веднага налазват държава с развита икономика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 2:19 pm 
Аватар

За мен си е точно манталитет. Ще се оправим когато се вдигнем от гъзовете си и почнем да работим. Когато спрем да охкаме колко е тежко - да се виси по цял ден в кафетата и земята (примерно) да пустее. Докато младите са на масата и под нея вместо да се образоват. Докато сакралната мечта на всеки 'предприемач' е да измисли иновативна далавера или схема да прецака другите или да се пъне по цял ден как да заобиколи закона и как да бутне мангизи където трябва вместо да измисли как да си направи нормално бизнеса. Това представляваме ние.
Иначе фарсът в държавата вече достига страшни висини и трудно се издържа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 3:51 pm 
Аватар

Няма ги реформите, които са крайно необходими. Няма и една сфера в нашата държава, която да се управлява качествено. Навсякъде е пълно с хора, които си живуркат и не вършат никаква работа. Тези плевели дърпат много надолу цялата система. Но си седят и си живуркат, защото няма кой да ги махне, няма воля. Защото реформите означават падане на рейтинг и недоволство, а досега никое правителство не е имало к.ража да направи тези реформи. Когато идва на власт през 26-та година, Андрей Ляпчев често цитира една реплика на Петко Каравелов "с партия се идва на власт, но с партия не се управлява". Сега трябва подобно управление, трябва някой, който действително да постави националните интереси над партийните...
Това е на първо място, според скромното ми мнение. Не може да се очаква промяна на манталитета на обикновения човек, преди да се промени морала на управлението...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 4:29 pm 
Аватар

BSG написа:
И все пак... сравнено с 10-15 години назад разликата е потресаваща, наистина :idea:

:idea: :!:

Имах един учител американец от Калифорния около 2007ма, голям шемет, но ми беше казвал - "аз от 11 години съм тук и разликата постигната за тези 11 години е огромна. Вие може и да не го забелязвате, но аз като чужденец и леко страничен наблюдател ги виждам много добре тези неща - има голямо развитие и често се подценявате не чак толкова заслужено. Естествено има още много път да се извърви и много да се постигне, но определено не тъпчете на едно място и вярвам, че тази държава ще се оправи и се оправя" :smt006

Иначе той се бил махнал от щатите и дошъл в София около 96та щот го били хванали да си отглежда канабис у тях, но все пак :sm_cigar :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 4:35 pm 
Аватар

абе то в София е горе-долу добре, ама из страната има градчета и дори не чак толко малка градове, дето нищо не е мръднало за 20 г. и е яка разруха...ако така се развиваме, след 20-30 г. цялото население на страната ше е концентрирано в 3-4 големи града, а останалото ше е пустош...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 4:40 pm 
Аватар

STALKER написа:
абе то в София е горе-долу добре, ама из страната има градчета и дори не чак толко малка градове, дето нищо не е мръднало за 20 г. и е яка разруха...ако така се развиваме, след 20-30 г. цялото население на страната ше е концентрирано в 3-4 големи града, а останалото ше е пустош...

Това май е нормално за всички бивши соц-страни. В Словакия например Братислава е на светлинни години пред другите райони. Даже и във вторият по големина град - Кошице е бая мизерия и се разчита на някакъв завод, подобен на Кремиковци, за да не западне района...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 4:53 pm 
Е Русия как е :wink: Зад бляскавата фасада на Петербург и Москва, във вътрешността на страната нямат телефони даже, или им носят хляб с хеликоптер 1 път в седмицата. Бил съм 1 седмица във Великий Новгород, първата столица на Русия, който е между Петербург и Москва, в европейската част, между двата най-развити града и пак представлява някаква мега тъжна и сива постсъветска картинка :wink: С паметника на Ленин, с панелните общежития, бяхме в гробовния соц хотел, Хоремазите, преобразувани в някакви универсални магазини, в които се срещат същите китайски боклуци като при нас и т.н и т.н. Доколкото знам и в Китай е така като там контраста е дори още по-стряскащ. Пекин, Хонг Конг и Шанхай като витрина, а вътрешността на страната си ебало майката... Там оправия категорично няма!
Докато ние сме малка страна, малки градове и според мен надежда за оправия има. Каня ви примерно на 25 септември да дойдете в Добрич да видите какъв чисто нов център и чисто нов градски парк ще имаме. Отпуснати са и 5млн за реконструкция на автогарата, ами тогава туристите, които идват от Албена всяко лято, ще слязат в един абсолютно приличен, китен и симпатичен европейски град :wink: Най-накрая ще имаме и паметник на генерал Иван Колев! Добра градска среда, паметници и забележителности = повече туристи + постъпления в икономиката на града.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 5:08 pm 
Аватар

Чувал съм от разговори с руснаци, че Подмосковието е един от най-бедните райони в бившия СССР, така че близостта на големия град - Москва не им е много от полза , а богатите им градове били в Западен Сибир, където са им находищата на газ и нефт :wink: , а за Китай пак от разговор :bigok , един юнак дето прави бизнес с тях ми разказва как като пътувал до някаква фабрика да сключват сделка , пътували 200 километра в бетонен пейзаж и небето не се виждало , само черни облаци, като във филм на ужасите :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 5:24 pm 
Аватар

Видяхте ли как Карбовски смачка фасона на гнусната, чорбарска свиня Патрашкова? Мед ми прокапа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 6:01 pm 
Аватар

Относно подслушванията :arrow: http://e-vestnik.bg/10855/podslushvan-e-premierat-a-ne-tanov-takav-montazh-na-zapis-ne-mozhe-da-se-napravi/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 6:05 pm 
Аватар

Няма човек който да не може да се подслушва, както и няма разговор който да не може да се монтира и манипулира :wink: ДАНС беше създаден от комунистите да обслужва Гоце и продължава да е така, а това че Бат Бойко се хвана на въдицата е негов проблем и на малоумния му приятел Цецко :smt006 Поне и в тези разговори Монката Дянков громи комунистите люто :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 6:09 pm 
Аватар

абе как ще е манипулирано, като Танов след това звъни на Странджев и предава разговора си с Бойко 1 към 1 по смисъл :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 6:11 pm 
Аватар

Говоря принципно :wink: , а как книжката на Гара се оказа подарък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 6:33 pm 
Аватар

http://www.bivol.bg/investigation/item/733-bip-bip.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 7:14 pm 
Аватар

Наско Семов как се пали само с тази подписка :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 7:17 pm 
Аватар

albionecO написа:

Според мен пък някой ги е презаписвал нещата на компютър с микрофон и се чува атмосверата около презаписващия. Дори по едно време издрънчава на уиндоуски звук

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 7:34 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Няма човек който да не може да се подслушва, както и няма разговор който да не може да се монтира и манипулира :wink: ДАНС беше създаден от комунистите да обслужва Гоце и продължава да е така, а това че Бат Бойко се хвана на въдицата е негов проблем и на малоумния му приятел Цецко :smt006 Поне и в тези разговори Монката Дянков громи комунистите люто :smt035

И като стана дума за Монката Дянков е време да бъде анатемосан и аз след изказването си. :bigok Монката Дянков е доста стабилен финансов министър. Мнението ми е, че той най-малко е виновен за финансовото ни полжение. В момент на криза финансовите министри винаги са черните овчици просто. Монката е доста адекватен и прави доста адекватни неща. Няма как да искаме във финансова криза само ние да цъфнем и вържем изведнъж. Както точно комунистите се опитват да натякват.

Смърт за Гоце, Станишев, Яне и подобните им комунистически отайки на пролетариата! А пък, ако Алексей Петров или Слави Трифонов влезнат в управлението на държавата, то това ще е абслютния край.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 8:22 pm 
Аватар

Не са го възложили на форума, не сме взели решение дали записите са действителни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 9:07 pm 

Добрич - градът на мечтите.
Който е от Добрич мечтае да се махне, който отиде мечтае да се връща :bigok
п.п. стар морски лаф
Както и защо Владиславово е центърът на България: 40 минути с рейс до центъра на Варна, 40 минути с кола до Добрич и 40 минути със самолет до София :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 10:31 pm 
Новият тарифен план на Мтел - МВР и приятели :bigok Ти говориш, ние те слушаме.
Sмърт за Rusи ! :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 10:41 pm 
Аватар

Общинският съвет вчера реши да създаде звено за управление на минералните извори. От БСП поискаха структурата да е в съществуващия щат, защото така можело да се предложи звено и за “защита на кокичета”.

Съветниците решиха още да не повишават през 2011 г. местните данъци и такси. Кметицата на с. Мрамор Даниела Мирчева бе заменена от Иванка Симова, тъй като “управлявала общината по скайпа от Америка”, където живеела.

:lol: :smt003 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 16, 2011 5:29 pm 
Аватар

E, неееее :ohmygod2 Управлявала общината по скайп, крааааааааааай. :smt005

А това звено за управление на минералните води май не е лошо да го има. :roll: И без това имаме доста, от което може да се правят още по-големи пари. А тия па долни комунисти "можело да се създаде и звено за защита на кокичетата''. Да им еба майката педераска. По тяхно време се наду администрацията безбожно много, та да могат да се точат пари и да има шуробаджанащина все.
Отново да си кажа- смърт за Гоце, Сергей, Яне, и всичко комунистически боклуци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 16, 2011 6:58 pm 
Аватар

Валяка в момента е при Росенчо :loser2
Познайте за какво говорят? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 16, 2011 7:21 pm 
Аватар

от НГ нощ ->
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]