forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 8:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 13, 2011 11:27 pm 
Аватар

абе не се знае кой кого, може и Доан да го издуха :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 1:21 am 
Аватар

STALKER написа:
абе не се знае кой кого, може и Доан да го издуха :boisw

Да, да, вярваш ли си? Доган е твърде напред с мат'риала за да го издуха. Доста служби, и наши и чужди (турски), стоят зад него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 1:34 am 
Аватар

е да де, ама ако вече не стоят зад него, а зад Касим Дал...от доста време се говори, че Доган е изгубил подкрепата на Турция...когато си пионка в нечии ръце, могат да те сменят съвсем ненадейно, както стана и с бай Тошо едно време

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 12:56 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:5f2913a2 И Боко го пуснаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 2:25 pm 
Аватар

Все си мисля, че има много нагласено във всичко това. Кой, какво, защо еба ли му майката. Но един поне средно интелигентен човек е наясно, че всички телефони, особено на хора от правителството, могат (и се) подслушват. Трябва да си много, много тъп, за да говориш по телефона за такива работи, особено когато си във война с човек като Алексей Петров, с пипала в ДАНС. Все си мисля, че всички тези разговори са изваждани от контекста, а на места и откровено манипулирани и наслагвани.
И все пак ебати и цирка- подслушват си се един друг, после обаче някой ги изтипоса на показ... Йебем ти и циркО. Политически фарс просто.
И да съм по темата- съмрт за комунистите и негърски кур за Яне Янев. :bigok

Два вица по темата с подслушванията, които са много тъпи, но доста показателни:

Мъж звъни на 112.
-Тук спешен телефон 112, кажете адреса и какъв е проблема.
-Извинете за притеснението, забравих какво трябва да купя от магазина, ще ми кажете ли жена какво говорих с жена ми?
-----
Вместо свободен сигнал скоро ще чуваме "Съжаляваме, в момента не е възможно да ви запишем разговора, но знайте, че вашето обаждане е важно за нас!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 2:30 pm 
Аватар

с тези записи се оляха вече тотално. Алексей явно е решил да очерня Бойко на малки дози но редовно. Да вземат да си вкарат малко ред, че скоро целия свят ще разбере кой с кого и за какво е говорил. Дори не съм чувал някъде другаде по света премиера да се подслушва и да му пускат разговорите в нета после.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 2:33 pm 
Аватар

Алексей ги вари като жаба в тенжУра...полека и на бавен огън...но какво иде после :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 2:48 pm 

Тоя Ваньо Танов бива ли майка му проста да продължава да говори толкова селски, дееба русенския кретен? :smt042 :smt042
Вечно пиян и вечно неадекватен, дееба смешника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 3:05 pm 
Е те подслушват телефона на Танов, не на Б.Б :wink: Б.Б звъни на Танов или обратното.
А иначе едни ченгета са във война с други ченгета и взаимно се клепат, ебахти якото. А проблемите на държавата си отиват на заден фон. :smt059 А иначе тоя Явор Дачков като беше в хотела, дето бачках лятото, ми направи впечатление на ебахти скромния, учтив и възпитан човек, довел децата си, жена си, бабите на море, стават сутрин за закуска, после море, вечер разходка и към 10-11 по леглата... Явно Алексей добре плаща!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 3:50 pm 
Не знам само защо се носи в общественото пространство, че сега се подслушва повече от всякога.
Винаги се е слушало.Просто преди се използваше за задкулисни игри, а сега се вади всеки разговор.
На всеки от магистратските среди- следователи, прокурори и т.н. телефона им пращи странно от години. :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 3:55 pm 
http://focus-news.bg/?id=n1481154

Тоя не спира да им сере на путките, а ония кръв пикаят. :smt005 Сръбско мекере ли е, българско ли е, объркаха се съвсем :lol: Докато на фасадата на църквата в Охрид пише Българско, а екскурзоводката говори някакви македонски глупости, докато над тая църква не се вее отново българското знаме, а нашите търговци не ходят по търговия в Охридско да видят близки, смърт, смърт и само смърт!

Цитат:
„Няма историческа основа, за да се каже, че Охридската архиепископия е българска. Изявлението на Вранишковски е насочено към угаждане на българските политически интереси за лична полза. Когато е в Сърбия, говори за сръбския характер на македонските църковни институции. В България - говори за българския характер и се позовава на византийска историческа традиция на територията на Македония. В Гърция угажда на гръцката политика”, заявил историкът Илия Велев.

:smt005 :smt005
Какви ли са корените на историка ИЛИЯ ВЕЛЕВ :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 4:22 pm 

Да си имаме уважението. Ваньо Танов е от Монтана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 5:51 pm 
Аватар

Цитат:
..texnikata ujasno napredva,ti ne gleda6 li KOREI6IO??????
....DAKOV E BALGARSKIA KOREI6IO...XAXAXA

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 9:10 pm 

ultrafan_rs написа:
Да си имаме уважението. Ваньо Танов е от Монтана :bigok

Сякаш оттам няма скандални форумци :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 9:13 pm 
Аватар

явно са го учили да говори в Русе, шото в Монтана не мйекат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 9:46 pm 
Аватар

Сигурно жена му е от Русе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 12:34 am 
Аватар

Верно няма такава държава... Екипът на някакво смешно предаване със западащ рейтинг да се изживява като морален ментор и обществена съвест. Смърт! :boisw

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 12:40 am 
Аватар

Valentin написа:
Верно няма такава държава... Екипът на някакво смешно предаване със западащ рейтинг да се изживява като морален ментор и обществена съвест. Смърт! :boisw
А къде е нашата съвест като общество,некакви ченгета си прилагат милиционерските номерца вече година,а на нас и нашия страх,Слави ли ще ни е виновен

Последна промяна Ivan63 на Съб Яну 15, 2011 12:49 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 12:47 am 
Аватар

Че сме заспали овце - вярно си е! Че ББ и хората му вършат простотии - също! Ама точно пък Трифонов да ми чете морал - аре не!

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 12:54 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Valentin написа:
А къде е нашата съвест като общество,некакви ченгета си прилагат милиционерските номерца вече година,а на нас и нашия страх,Слави ли ще ни е виновен

Бай Иване, Слави Трифонов е на заплата. Той е част от статуквото, даже нещо повече по мое лично мнение - да не забравяме, че той беше основен играч в кампанията на Мадридския мошеник Симеон Сакскобурготски през 2001 г. - година, която беше повратна за бъдещето на България като реформираща се страна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 12:57 am 
Аватар

Каква роля е играл той? Освен, че усмиваше и майтапеше Царя при всяка възможност. ( както прави с Костов, БСП, Атака и ББ ) Само пред ДПС сваля глава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 12:58 am 
Аватар

То, че тва е напълно нормално да има подобни уговорки е ясно, но ако наистина тва е автентичен запис на разговори....ебем ти скандала. :bigok
Ако беше някакъв редови министър да е излетял моментално от МС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:01 am 
Аватар

Alek написа:
Каква роля е играл той? Освен, че усмиваше и майтапеше Царя при всяка възможност. ( както прави с Костов, БСП, Атака и ББ ) Само пред ДПС сваля глава...

Това, че Слави е турска подлога го обяснявам от сумати време, всички ме гледат тъпо и се чудят... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:03 am 
Аватар

Alek написа:

Кога го е осмивал? След като го направи "герой", заедно с други глашатаи ли? Голямата работа. И нека различаваме агресивното осмиване (Костов, "Атака", Мутрата, Яне) и PR осмиването (Симеон, БСП, ДПС, Гоце). Слави Трифонов е пресаташе на Гоце или по-скоро на тези, които поддържат Гоце и му дърпат конците. А тези, които дърпат конците на Гоце, май се оказват основните играчи от бившите служби. Ще излязат най-настоятелни в битката с другите крила на номенклатурата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:04 am 
Аватар

Не бе,не съм тръгнал да защитавам Слави, а и не е интересен в тоя разговор той,проблема ни е огромен,дори и плашещ,тия за една година ни върнаха в 1985 г-,а ние потънали в проблеми и натрупала се мозъчна недостатъчност,не можем нещо и гък да кажем,не можем и главите си да мръднем.Тия запушват усти,тия насаждат страх,тия реставрират и се възхвищават на чудовището живков,тия правят така,че още повече да се очуждаваме,тия правят така че нищо да не изпитваме към родината ни,аз съм живял в подобната държава и не мога и нямам време ми се повтаря онзи животец,тия правят така,че много скоро,сигурно аз ще съм най-младия в тая държава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:11 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Не бе,не съм тръгнал да защитавам Слави, а и не е интересен в тоя разговор той,проблема ни е огромен,дори и плашещ,тия за една година ни върнаха в 1985 г-,а ние потънали в проблеми и натрупала се мозъчна недостатъчност,не можем нещо и гък да кажем,не можем и главите си да мръднем.Тия запушват усти,тия насаждат страх,тия реставрират и се възхвищават на чудовището живков,тия правят така,че още повече да се очуждаваме,тия правят така че нищо да не изпитваме към родината ни,аз съм живял в подобната държава и не мога и нямам време ми се повтаря онзи животец,тия правят така,че много скоро,сигурно аз ще съм най-младия в тая държава

Робовете така си го избраха, бай Иване. И май си им харесва. "Зимата на нашите протести 2008/2009 г." (почти тотален провал по мое лично мнение) ни показа какво ни е нивото, колко и какви хора мислят като нас, имаме ли потенциал за промяна към добро и т.н. Аз лично нямам намерение да изляза на какъвто и да е протест оттук нататък. В България се действа егоистично - уреждай себе си. Пък идеалите - тия не се ядат и пият.

Тези, които се разкриват сега (а за нас тук никога не са били укрити), Ганьо си ги избра съвсем наскоро и в пълно съзнание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:21 am 
Аватар

И в тая зимна вечер какво,май стигнахме до извода,бЕгайте "деца" да живеете нормално и свободно,бЕгайте,защото комунизма се завръща в най-страшния си вид,с подкрепата и любовта на "трудовият" ни народ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:26 am 
Аватар

За Глави и преди сме говорили.
Когато стана скандала с изявлението на Джоган, че цялата власт е в него, плешивата курва не каза една думичка по въпроса. Тогава, на хората с повече от три мозъчни гънки им бе казано, че Слави е курва на Доган или който там му е шеф на Доган. Утрепаха Илия Павлов, но Славчо веднага си е намерил други другарчета от които да цица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:28 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Alek написа:

Кога го е осмивал? След като го направи "герой", заедно с други глашатаи ли? Голямата работа. И нека различаваме агресивното осмиване (Костов, "Атака", Мутрата, Яне) и PR осмиването (Симеон, БСП, ДПС, Гоце). Слави Трифонов е пресаташе на Гоце или по-скоро на тези, които поддържат Гоце и му дърпат конците. А тези, които дърпат конците на Гоце, май се оказват основните играчи от бившите служби. Ще излязат най-настоятелни в битката с другите крила на номенклатурата.

Не знам какво си спомняш от този период, но специално Царя го правеше на 2 стотинки, 100 на 100 съм убеден, вече за БСП и ДПС, повече бих се съгласил, но Царя му се подиграваше, той почна майтапа с 800те дни... :)

Иначе и мен ме дразни, събират се 10 човека в черно и коментират всички от високо, а не се погледнат тях, че дори едно шоу не могат да правят смешно, но едвали не държава тръгнали да управляват. Смешни са, много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:37 am 
Аватар

Ivan63 написа:
И в тая зимна вечер какво,май стигнахме до извода,бЕгайте "деца" да живеете нормално и свободно,бЕгайте,защото комунизма се завръща в най-страшния си вид,с подкрепата и любовта на "трудовият" ни народ

Аз успях да убедя щерката да учи навън и ще направя всичко възможно да не се върне тук повече. Имах възможност да замина за щатите още в началото на 90-те, осигурен бизнес, който вече си вървеше добре в ЛА, но аз като истински идеалист отказах. Бях убеден, че с малко усилия ще успеем да си подредим кочинката и да станем една хубава за живеене страна, но уви...Винаги съм смятал, че да бягаш от проблемите е присъщо само на путките, че истинския мъж застава срещу тях и или ги решава, или пада. Вече почвам да си мисля, че май това е присъщо на идиота в нашата родина. Тарикатите бягат.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]