forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 2:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 10:23 pm 
Е на тая снимка в сайта на Арис що е с фланелка на Бенфика тоя Канон!?
Май на Гонг инфото им е грешно по отношение на тва в кои отбори е играл тоя, оттам следва, че им е грешно инфото и за головете, а тоя всъщност е машина. Трябва да му се даде шанс :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 10:35 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Е на тая снимка в сайта на Арис що е с фланелка на Бенфика тоя Канон!?
Май на Гонг инфото им е грешно по отношение на тва в кои отбори е играл тоя, оттам следва, че им е грешно инфото и за головете, а тоя всъщност е машина. Трябва да му се даде шанс :bigok

На Гонг инфото е от Уикипедия, явно са пропуснали да впишат престоя му в Реал Мадрид :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 10:40 pm 
Тоя е като Клео от Пармезан :smt035 До два полусезеона е легенда! :smt035 Спомнете ми думата!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 10:42 pm 
Аватар

Той и Гарата имаше 7 гола за 5 години, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 10:48 pm 
Аватар

Бащицата е изчаквал КАКА да се оправи и да почне да бележи!

Ето сега идва при нас! Дано успее да се пребори със БоК Йовов и да имаме по-сериозна вариативност в предни позиции!
:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 10:52 pm 
Форумът този път категорично надскочи себе си :smt005
Обикновено гоним играчите още преди да са направили и една тренировка с Левски, но тоя го изгонихме още преди да сме сигурни дали всъщност е той :smt005 :smt007 :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 11:01 pm 
Аватар

Ей богу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 11:10 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Тоя е като Клео от Пармезан :smt035 До два полусезеона е легенда! :smt035 Спомнете ми думата!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B5%D0%BE_%28%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%29

А дано :smt035 дано :smt035 но надали :smt035 надали :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 1:35 am 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=279749

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 1:45 am 
Site Admin
Аватар

закво ни е тоя....върнете ни ГХ14 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 2:23 am 
Аватар

добре де ... няма визитка ама чакайте да го видим... човека още не е дошъл вие плюете..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 2:45 am 
Аватар

matrix4o написа:
http://www.greeksoccer.com/forums/index.php?showtopic=235048922&st=0

Някой който знае гръцки да превежда за какво става въпрос :smt003

Пишат, че е Оникален играч - първите 3 сезона играл като вратар, после станал нападател (което обеснява и броя на головете му). Играел много добре белот, 3-5-8 и санта се. На PES пък бил най-добър в цяла трета гръцка дивизия.. И се чудят за чий чеп ще ходи в България, а не я в Челси, я в Реал.

knave написа:
бял бразилец wtf?? :smt003 :smt003

Ганя обича екзотиката - никой не беше виждал бял французим, ма Ганя ни намери Бардон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 7:35 am 
Аватар

Взимаме бял чужденец :shock: :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 9:16 am 
Аватар

:smt003 от толкова много черни почнахме на бели да се назландисваме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 12:24 pm 
Аватар

Ауе, ко стана с ГаУин, уа :bigok Взехме уи го :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 1:17 pm 
Аватар

Междудругото проекто-трансферът ни е одрал кожата на един съфорумец, който рядко пише, но се изказва компетентно чат-пат, а имено adepta. Идвал е и на мачове с нас може някой да го знаят :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 1:44 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Ексклузивно: Ливърпул на път да отмъкне нов талант на Левски

След като изкара едноседмичен пробен период в английския Тотнъм, юношата на Левски Жак Коен е привлякъл вниманието и на гранда Ливърпул, научи Novsport.com.

Роденият в Тел Авив нападател беше през есента при „шпорите”, но в крайна сметка се завърна и сега ще кара подготовка с тима на Ясен Петров.

„За Коен знам, че ходи на проби (в Тотнъм), преди имаше такива клубове, които се интересуваха от него, но за момента при нас официално няма нищо, което да е дошло”, заяви пред Novsport.com финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

Според запознати обаче, Коен е попаднал в полезрението на Ливърпул. Изглежда, че това се е случило именно в Лондон, където бе привикан през миналия септември.

В момента Коен има полупрофесионален договор с Левски, уточни Баждеков.

Мърсисайдци трансферираха през 2007-а година друг юноша на „сините” – вратаря Николай Михайлов.

http://www.novsport.com/news126761_1003.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 2:03 pm 
Аватар

Георги Иванов: „Селекцията е завършена на 90 процента"

"Нещата са такива, каквито искаме, поне 90 процента от трансферните цели са изпълнени. Взехме двамата най-добри млади футболисти в България, в лицето на Пламен Илиев и Даниел Димов, както и един от най-добрите нападатели в първенството Безил Де Карвальо. Искаме още един футболист на поста десен външен халф, където да засилим конкуренцията. С намирането на този човек, нашата селекция ще приключи", заяви Иванов.

Трима от четирима играчи правят 90 %. Добра логика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 2:20 pm 
Аватар

това си е чиста математика, брато :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 2:39 pm 
Аватар

Селекцията не е само "IN", изгонихме 6 или 7 играча, така че си отива точно към 90% :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 3:02 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Петков след 10 години на "Герена": Тръгвам си тъжен и обиден

Вече бившият вратар на Левски Георги Петков направи прощално изказване на "Герена" днес. Дългогодишният футболист на "сините" уточни последните детайли по разторгването на контракта си с клуба и вече е свободен да си търси нов отбор. Той пристигна в Левски преди точно 10 години от Славия - през 2001 г.

"Тръгвам си тъжен и обиден след 10 години в Левски. Това е животът. Имах прекрасни мигове на "Герена" - 1/4-финал за УЕФА, участие в Шампионската лига. Съжалявам за последните месеци и затова, че бях обвиняван за слабото представяне на Левски. Допуснах грешка срещу Гент, но се насади мнение, че бъркам постоянно. Феновете и ръководството не бяха свикнали с подобни грешки", каза Петков.

"Не искам да казвам на кого съм обиден. Сега съм под влияние на емоция. Нека мине малко време и ще говоря. Така се получи и с други футболисти на Левски - Седрик Бардон, Лусио Вагнер, Христо Йовов преди време. Трябва да питате ръководството защо е така", продължи вратарят. "Няма как да играя за друг български отбор. Съдбата може да ни събере с Мъри, нищо не се знае. Засега знам, че има запитвания за мен".

"Може и да съжалявам, че не съм си тръгнал по-рано, но така се стекоха нещата. Нищо не се знае, след време може да се върна да работя на "Герена", допълни Георги Петков.

"Пожелавам успех на тримата вратари и на клуба", завърши той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 3:04 pm 
Аватар

Alek написа:
Селекцията не е само "IN", изгонихме 6 или 7 играча, така че си отива точно към 90% :P

сигурен съм, че ЦАРЯ го е сметнал точно :smt035 го е :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 3:32 pm 

Е нали трябваше и централен защитник да вземем. Как само с 2-ма. Грийн не го броим щото той е пожарен вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 3:35 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Alek написа:

сигурен съм, че ЦАРЯ го е сметнал точно :smt035 го е :smt035

Представител на форума пази листчето със сметките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 3:52 pm 

MaLch0 написа:
Цитат:
Петков след 10 години на "Герена": Тръгвам си тъжен и обиден

Вече бившият вратар на Левски Георги Петков направи прощално изказване на "Герена" днес. Дългогодишният футболист на "сините" уточни последните детайли по разторгването на контракта си с клуба и вече е свободен да си търси нов отбор. Той пристигна в Левски преди точно 10 години от Славия - през 2001 г.

"Тръгвам си тъжен и обиден след 10 години в Левски. Това е животът. Имах прекрасни мигове на "Герена" - 1/4-финал за УЕФА, участие в Шампионската лига. Съжалявам за последните месеци и затова, че бях обвиняван за слабото представяне на Левски. Допуснах грешка срещу Гент, но се насади мнение, че бъркам постоянно. Феновете и ръководството не бяха свикнали с подобни грешки", каза Петков.

"Не искам да казвам на кого съм обиден. Сега съм под влияние на емоция. Нека мине малко време и ще говоря. Така се получи и с други футболисти на Левски - Седрик Бардон, Лусио Вагнер, Христо Йовов преди време. Трябва да питате ръководството защо е така", продължи вратарят. "Няма как да играя за друг български отбор. Съдбата може да ни събере с Мъри, нищо не се знае. Засега знам, че има запитвания за мен".

"Може и да съжалявам, че не съм си тръгнал по-рано, но така се стекоха нещата. Нищо не се знае, след време може да се върна да работя на "Герена", допълни Георги Петков.

"Пожелавам успех на тримата вратари и на клуба", завърши той.

Пожелавам на Гошо успех при намирането на подходящ за него клуб в чужбина. Благодарен съм му за всичко което направи за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 4:23 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Е нали трябваше и централен защитник да вземем. Как само с 2-ма. Грийн не го броим щото той е пожарен вариант.

Ако имат малко разум Грийн си е съвсем титулярен вариант, а двамата пумпали ще ги въртят. Дано зацепят нещо и ги обиграе. Доста могат да научат от него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 4:44 pm 
Аватар

Във видеото на Спортал, наистина е доста разочарован, определено му пука за Левски... няма да кажа лоша дума за него, благодаря му за всичко, мога на 100% да кажа, че с друг вратар нямаше да постигнем успехите от преди няколко години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 5:04 pm 
Аватар

И аз бих бил разочарован, ако ме изгонят от работа, в която не правя нищо, а ми плащат толкова на месец, че да мога да живея цяла година с тия пари. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 5:09 pm 

Къса памет... но нищо. Затова навременната селекция и в двете посоки е много важна, а не прищявка на форумните разбирачи. Този играч трябваше още след ШЛ да бъде продаден, пък било то и за двеста бона, да поиграе 2-3 години на топ ниво я в Израел, я в Русия. Ама нали тогава ни се свидиха пари за попълнения и разчитахме Петков да ни вади мачовете. Сега, естествено, той е виновен, пак добре че си тръгва, че ако беше останал нищо чудно и псувни да почнат да се сипят по негов адрес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 5:26 pm 
Аватар

И ние 2 години си тръгвахме тъжни от мачовете да ни се плати и на нас неустойка :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]