forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:06 pm 
Аватар

Вкара гол на европейския шампион Порто и еврогранда Динамо Москва, ей! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:18 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Росен написа:
То е повече от ясно, че не са взели само 120 000 евро. Другите са ги взели под масата, за да не намажат Пирин от паричките за педалчето делев.

А вие сериозно ли мислите, че това подобие на футболист струва повече от 120 000? :shock:

120к евро за Русия са НИКАКВИ пари. Няма шанс да е толкова, ако ще и инвалид първа група да е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:49 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Има ли клуб в БГ, който тези не измамиха? :bigok

Венци Свинята се скъса да ги хвали колко точни и коректни са. Нищо чудно, че им дава хомото Гадин Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:02 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Има ли клуб в БГ, който тези не измамиха? :bigok

Ъъъ, нас може би :bigok
acrimonious написа:
...120к евро за Русия са НИКАКВИ пари. Няма шанс да е толкова, ако ще и инвалид първа група да е...

Освен че е инвалид от всички групи, с тоя ръст става само да им носи водката на тренировките :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 11:30 pm 
Аватар

Махнете го това заглавие бе,възхода на петолъчката беше,когато въртолета я махаше от болшевишкия дом

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 2:12 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Махнете го това заглавие бе,възхода на петолъчката беше,когато въртолета я махаше от болшевишкия дом

Най-накрая, мислех си, че само мен ме дразни :D

Давайте предложения за ново заглавие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 2:32 am 
Аватар

^ ЗАКРИВААААААЙ :loser2 :loser2 :loser2

Иначе мисля, че малко преувеличавате с това, че с държавни пари ще се спасява цурето. След като държавата дължи пари на Титан, то Титан може да направи цесия без нейно съгласие, стига да си намери цесионер, тия пари така или иначе са си на Титан. А перничанье като собственици и на Титан, и на цуца си ги използват по тяхно усмотрение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 9:17 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Ivan63 написа:

Най-накрая, мислех си, че само мен ме дразни :D

Давайте предложения за ново заглавие.

Имаше един отбор-цска септемврийско знаме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:32 am 
Аватар

Публикувано на: Пет Дек 31, 2010 5:27 pm krasi_blue написа:
Ей, я върнете името на темата. Хем беше много по-добро, хем сега едвам я намирам :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:39 am 
Аватар

БижутерО написа:

Иначе мисля, че малко преувеличавате с това, че с държавни пари ще се спасява цурето. След като държавата дължи пари на Титан, то Титан може да направи цесия без нейно съгласие, стига да си намери цесионер, тия пари така или иначе са си на Титан. А перничанье като собственици и на Титан, и на цуца си ги използват по тяхно усмотрение :wink:

Държавна е банката - ББР :hitl2

Далаверката в тая помашка кочина е навсякъде. Нали така искаха да приспадат и "колосалните" ремонти на Панчарево от дължимите суми за ползването на базата там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:46 am 
Аватар

Генков: Много трудно бих приел оферта от лит(*кс-етрополе
05 януари 2011 | 08:48

Нападателят Цветан Генков няма намерение да облича екипа на лит(*кс-етрополе. Това заяви самият той пред "7 дни спорт". Голмайсторът се връща в Динамо (Москва) на 10 януари.

"Никой от лит(*кс-етрополе не се е свързвал с мен за евентуални преговори. Аз съм футболист на Динамо (Москва). Отивам в Русия за първа тренировка на 10 януари. Ако не ме продадат, оставам в клуба. Много трудно бих приел оферта от лит(*кс-етрополе", коментира Генков.

Нападателят игра като преотстъпен в Локо (Сф) през пролетния полусезон и вкара 11 гола в 13 мача от "А" група.

http://football.sportal.bg/news.php?news=278595

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 11:05 am 
Аватар

http://donbalon.eu/news109823.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 5:42 pm 

Тези още ли са живи :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 6:13 pm 

Morning Glory написа:
БижутерО написа:

Държавна е банката - ББР :hitl2

Далаверката в тая помашка кочина е навсякъде. Нали така искаха да приспадат и "колосалните" ремонти на Панчарево от дължимите суми за ползването на базата там.

ББР е бившата Насърчителна Банка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 7:30 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият шеф на кабинета на финансовия министър подписа договора между ББР и боклукчиите

Премиерът Бойко Борисов лично се е заел със спасяването на лит(*кс-етрополе, показват последните събития на "Армията". Днес стана ясно, че благодарение на намесата на Българската Банка за Развитие и подписан договор за 20 милиона лева, падат запорите върху сметките на лит(*кс-етрополе и "Титан", наложени от хората на Константин Жеваго и Първа инвестиционна банка. Благодарение на това "армейците" спасяват и зимните си трансфери.

Подписът под договора е лично на шефа на банката Румен Порожанов. Той е бивш шеф на кабинета на финансовия министър Симеон Дянков. След това иикономистът го прати да управлява ББР. Това е доказателство, че проблемът "лит(*кс-етрополе" вече се решава на правителствено ниво, щом с него се ангажира банка, близка до кабинета.

отборът на всички власти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 7:36 pm 
Аватар

Не на всички,на една власт,дето не ще да си ходи от 44-та

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 7:55 pm 
Аватар

STALKER написа:
Цитат:
Бившият шеф на кабинета на финансовия министър подписа договора между ББР и боклукчиите

Премиерът Бойко Борисов лично се е заел със спасяването на лит(*кс-етрополе, показват последните събития на "Армията". Днес стана ясно, че благодарение на намесата на Българската Банка за Развитие и подписан договор за 20 милиона лева, падат запорите върху сметките на лит(*кс-етрополе и "Титан", наложени от хората на Константин Жеваго и Първа инвестиционна банка. Благодарение на това "армейците" спасяват и зимните си трансфери.

Подписът под договора е лично на шефа на банката Румен Порожанов. Той е бивш шеф на кабинета на финансовия министър Симеон Дянков. След това иикономистът го прати да управлява ББР. Това е доказателство, че проблемът "лит(*кс-етрополе" вече се решава на правителствено ниво, щом с него се ангажира банка, близка до кабинета.

отборът на всички власти :smt006

Никаква изненада за пореден път :hitl5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 9:20 pm 
Имам вкъщи едно чекмедже. Малко... Височина 13,6 см., ширина 40,5 см., дълбочина 32-33 см. като за нито една от мерките не съм дори малко сигурен. В тва чекмедже от години не слагам нищо. Стои си така, празно. Кръстил съм го чекмеджето на исляма. Вътре има една изрезка от вестник с емблемата на Корансека 1948 и един мръсен, стар чорап, беше на бати ми Божидар на вуйчо ми свакото е той, с него сме приятели от съвсем малки, той дари този чорап с дупка на дъртия пръст. Масивна. Черен чорап. Миришещ на злоба и омраза. Обичам като се събудя сутрин и отворя шкафа, да ми мирише на вкиснал ислям, да се изплюя с мазна, назобена, нощувала храчка върху неверниците и да проклинам техния бок Аллаха и неговия пророк, както и партийката, дето ги е създала. После да затворя чекмеджето и да знам, че деня ми е почнал добре. Това е моят "Денят започва" или на "Кафе с Гала" или другито подобни помии. И аз си имам подобна помия - исляменото чекмедже. Дори когато съм болен и на легло, моля някой да ме придържа сутринта, за да направя тези 8 или 5 крачки, не съм сигурен за нито една от цифрите, за да отида до шкафа, с трепереща ръка да го отворя и да се изплюя вътре като лама в лицето на най-големия и враг, камилата. Дори когато отсъствам от вкъщи и ме няма за дълго, винаги се прибирам всеки ден, за да се изплюя.
Когато ги закрият, ще съборя чекмеджето и ще съградя чешма. Ще я изградя със собствени средства, за да могат всички случайни минувачи, когато минават през апартамента ми, да се спират, да пият вода и да се сещат, че това чекмедже е закрило свинете. Да ме помнят с добро. На чешмата ще пише с едри букви:
"Тукъ, Азъ, съборихъ завинаги чекмеджето на исляма, но съградихъ тази чУшма, за да пиете и да не спирате да пиете в памет на гнусната твар. Тази чушма е цяр!"
Ще има още името на Цесека Ислямско знаме, годината на създаване, годината на смърт и годината на исляма, ще има още смееща се свастика с вдигната дясна ръка, както и сърп и чук в пародиен вариант. Чукът ще е гребло за лютеница, а сърпът огъната медна жица от дълбокопроводен далекопровод.
ЦЕСЕКА И ТУРЦИЯ - КОЧИНИТЕ НА СВЕТА !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 9:27 pm 
Аватар

:smt005 :bigok бати Божидар фор лайф

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 9:27 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 9:28 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 плача!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 9:39 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Цял ден съм омърлушен, а ти ми оправи настроението :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:02 pm 
Аватар

Нямаш право. :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:05 pm 
Аватар

МакедонскиО ,активен борец срещу комунизма :lol: Имаше някога разни дърти червени гъзльовци,които ги бяха направили активни борци срещу капитализма и фашизма и здраво папкаха,маса привилегии имаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:08 pm 
Аватар

Крайно време е да се направи сборник с разказите на македонецО :lol: Ще се кръсти "смехосбирка" и ще е ебати бест селъра, убеден съм :D Трудно някой може да изкаже толкова кафевина и Орина в 15-20 реда :D Велик :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:13 pm 
Мечта ми е да издам своя книга :bigok Някакъв роман. Не за свинете, корана, турците и подобна гняс, а нещо наистина сериозно. Ама първо, че си нямам и половин идея как да стане, едва ли ше имам и възможността, то редактиране, то издаване, че кой ше се навие и да разпространява...луда работа. Ако някой иска да ми купи правата, давам му ги :bigok Гарантирам, че до 10 години съм поне новия Джей Кей Роулинг с империя Хари Потър за 600-700 милиона :loser2
Първо място за стихотворение в България ми е тясно вече :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:16 pm 

аз имам приятел с издателство, но в русе
ще трябва да стартираме съвсем на дребно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:20 pm 
Аватар

Дай малко от твойте наркотици :smt033

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 06, 2011 11:34 am 
Аватар

30 май 2006 г. - форума на септемврийците:
Изображение

6 януари 2010 г. - Четин Садула е новото попълнение на септемврийците

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 06, 2011 2:29 pm 
Аватар

Цитат:
Мафиот спечелил 150 хил. евро от Цaца

Един от организаторите на тото мафията призна, че съдията на мача Базел - цфка от груповата фана на Лига Европа миналия сезон е бил подкупен, съобщава вестник "24 часа", позовавайки се на германските си колеги от "Велт".

34-годишният хърватин Анте Сапина е разкрил пред съда в Бохум, че е дал между 30 и 50 хил. евро на украинския рефер Олег Ориехов.

"Той трябваше да се погрижи през второто полувреме да има два гола. Това стана, а печалбата бе 150 хиляди евро", разказва Сапина пред съда.

На 5 ноември 2009 г. Базел би с 3:1 червените курви, като до почивката домакините поведоха с 2:0. През втората част Тодор Янчев намали, а Александер Фрай с втория си гол оформи крайния резултат. Ориехов вече получи доживотна забрана от УЕФА да ръководи мачове.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]