forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:24 pm 

STALKER написа:
SZ_FEN написа:
STALKER написа:
а защо не Божов, откритието на сезона...освен тва е левскар и не е п..ка :bigok ако мога да избирам между него и Генков, не бих се замислил и за миг

34 г.

във футбола няма стари и млади, има можещи и неможещи :blass освен това, ако го вземем и Костов, ще бъде отличната комбинация от младост и талант, с хъс и опит :loser2

Точно така. Карвальо, който ще навърши 30 тази година е стар за нас, но Божов който ще удари 34 е ОК.

Между мен и теб само. Аз не виждам с какво Божов е по-можеш или по-доказал се от Генков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:25 pm 
Аватар

hidden767 написа:
bobsan_levskar написа:
къв Миро бе ,тоя докато му изтече договорът ще го преостъпват.Периодът,в който той ни беше нападател,беше пълен с недоразумения,които са преодоляни :)

Тъй ли? :ohmygod
Да позная, Ти следиш Левски от 4-5 години, нали?

Ми не ,от доста повече :smt002 И обичам да гледам положителното на нещата,който стават в отбора(освен на президента),за разлика от такива като теб,който търсят под вола теле и говорят някакви глупости за някакви играчи,който повече няма да стъпят на Герена,вместо да се радват на постигнатото последните 6 месеца :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:38 pm 

Bubbles написа:
Тц тц тц, Гарра още не е продаден, а ние вече оревахме света, че няма да имаме нападател :smt006

Ти кога си купуваш застраховка за кола? Когато катастрофираш или преди това :D?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:41 pm 
Аватар

Тя не си купува застраховки. Продава ги :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:16 pm 

Eбаси. :shock: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:17 pm 
Аватар

Стига с този "каймак" :slap . Нека само да ви напомня, че лятото бяхме на път да го взимаме този прословут каймак - бандаловски, борносузов, камбуров. Е, не ги взехме и на подготовката успяхме да хванем къде къде по-качествени играчи- Агент Мулдер и Бок Сержиньо. Да знаете, че един футболист(без клуб като посочените) първо търсят вариантите в по-добри първенства, а ако не успеят идват в клубове като Левски. Тъй че забравете за тоя предател Чалгалин и Генков. Както Bubbles беше споменала- няма как да не съм доволен от ЦАРЯ и вярвам на негово величество. Няма да ни остави без футболисти. И без нападател няма да ни остави- ако трябва ще се върне за 16-тия(гостите да теперят :loser2 ), но няма да ни остави без нападател! :lsfc1 Изчакайте до 10-ти, а и след това(пак напомням кои играчи дойдоха тогава) и тогава мрънкаите. За мен селекцията се развива добре. Ако успеем да задържим БоК Гара Дембеле ( :fgod ) и да вземем примерно Костов, Хаири и няколко чужденци(от точните :smt047 ) нещата заспиват и ще има СИНИ ШАМПИОНИ! :ls-cup :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:23 pm 

Седем:Едно написа:
Тя не си купува застраховки. Продава ги :bigok

Чудесно. Ето кой ще уреди трансфер на Гарра за 3.5 милиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:27 pm 
Аватар

Цитат:
За мен селекцията се развива добре. Ако успеем да задържим БоК Гара Дембеле ( ) и да вземем примерно Костов, Хаири и няколко чужденци(от точните ) нещата заспиват и ще има СИНИ ШАМПИОНИ

:smt005

Ние само Гарра да задържим нещата заспиват, другите и да ги вземем няма да са толкова значими, но нещата отиват в друга посока. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:46 pm 

Казах каквото имах за казване. Гледам някои очакват да задържим Гара, да вземем Хаири, Костов и още няколко чужденци. Същите твърдят, че аз говоря глупости.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:53 pm 

Разбрахме вече, че Генков е противен играч, по-слаб от Иса, а Божов е наше момче и е достатъчно млад за трансфер при нас. Стана ясно, че ще чакаме докато Гарра си тръгне и тогава ще търсим някого, ако ли пък не, ще си купим застраховка за колa и т.н.

Ами ОК. Така да бъде. И аз нямам какво да добавя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 11:06 pm 
Аватар

Не съм казал, че го очаквам. И какво толкова има да се вземе един Костов, който ще разтрогне и няма да трябва пари да даваме даже? Айде Гара-та трудно ще го задържим, но пък не може само черногледство. Лятото се молехме да не влизаме в ЛЕ, защото ще ни отупат а то какво стана. И не виждам защо да не може да се привлекат чужденци като Грийн и Мулдер...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 11:20 pm 

Защото Тодор Батков ни е президент и е твърде вероятно да няма повече трансфери тази зима.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 11:21 pm 
Аватар

1-2 страници от темата се превърнаха в пълен BULSHIT... Не разбирам какво спорите за Божов Генков и Галин... след като Гонзо е казал ,че в БГ няма достатъчно добър нападател... за класата на Левски... Пък и съм 99% сигурен , че нито един от тези дървета няма да дойде в Левски!! На нас ни трябва класа... а не килограм... :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 11:33 pm 
Аватар

Единствено за Галин трябва да съжаляваме, но и в това не съм сигурен! Звезделин е перспективен, но от друга страна Лъчо и Лом от Ром също са перспективни, но какво от това? :smt003 Генков много ни мрази, но ние го мразим повече и е най-добре да не припарва до Герена! Искам да продадем Жоаозиньо, защото не мисля, че има какво повече да даде на ЛЕВСКИ... за Весо Картона важи същото, с малката разлика, че той нищо не е дал до момента, много рисков играч! Моите уважения, но щом предпочитам кадър от школата на цурка за неговия пост значи не е успял да ме спечели през многогодишния си престой... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 11:48 pm 
MCMXIV написа:
Единствено за Галин трябва да съжаляваме, но и в това не съм сигурен! Звезделин е перспективен, но от друга страна Лъчо и Лом от Ром също са перспективни, но какво от това? :smt003 Генков много ни мрази, но ние го мразим повече и е най-добре да не припарва до Герена! Искам да продадем Жоаозиньо, защото не мисля, че има какво повече да даде на ЛЕВСКИ... за Весо Картона важи същото, с малката разлика, че той нищо не е дал до момента, много рисков играч! Моите уважения, но щом предпочитам кадър от школата на цурка за неговия пост значи не е успял да ме спечели през многогодишния си престой... :bigok

Мен пък ме спечели като беше най-добрият ни и постоянен играч през целия минал сезон. Сега какво правим :smt047 :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 11:56 pm 
Аватар

Значи разбиранията ни за футбол коренно се различават. За мен човек, който трудно спира топката, който като си я поведе незнае къде ще отиде, който няма един точен удар в официален мач, който незнае къде се намира на терена - няма място в Левски! Да, няма спор, че играе с желание и огромно сърце, но за да си в Левски трябва да можеш много повече... Топузаков, Захари Сираков, Мартин Станков и мн други също играеха със сърце, но и имаха някакви качества, а Весо няма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:05 am 
Аватар

MCMXIV написа:
Значи разбиранията ни за футбол коренно се различават. За мен човек, който трудно спира топката, който като си я поведе незнае къде ще отиде, който няма един точен удар в официален мач, който незнае къде се намира на терена - няма място в Левски! Да, няма спор, че играе с желание и огромно сърце, но за да си в Левски трябва да можеш много повече... Топузаков, Захари Сираков, Мартин Станков и мн други също играеха със сърце, но и имаха някакви качества, а Весо няма!

Ти си жестоко заблуден... Веско Минев може да е картон и нз си какво , проблеми с владеенето на топката не е имал... За Сърмов съм съгласен ,но не и за Минев, откакто замени Вагнер се справя доста прилично, просто му е време да поиграе на вън! :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:05 am 
Аватар

MCMXIV написа:

Весо играе добре в защитата и в нападение. С Жо направиха добра двойка и затова и главно лявото крило се използва за атаките. Има някаква техника и не лошо центриране. За разлика от някой футболисти, той е постоянен. А и срещу Лил, ако не се бъркам направи точен удар! :smt047 Но има един порок: Весо Картона

Последна промяна Paincho на Сря Яну 05, 2011 12:07 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:06 am 
MCMXIV написа:

Тук идва въпросът - Кой от предпочитаните от теб играчи го превъзхожда в гореспоменатите от тебе характеристики? Старокин?! Освен това възоснова на качествата си, кои от сегашните играчи на Левски превъзхождат като качества Минев.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:14 am 
Аватар

Няма да казвам, че Старокин го превъзхожда, това ще го разбереш във времето... да кажем, че е на неговото ниво, обаче разликата в годините накланя везните в полза на гореспоменатия футболист. От сегашните крайни защитници в Левски само Мюлдер го превъзхожда, а за Щърков мога да кажа, че едва ли му отстъпва с много... за Станчев нищо не мога да кажа още, млад е и бъдещето е пред него... Веско Минев пък вече удари 30така и часовникът му започна по-бързо да тик-така... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:18 am 
Аватар

Как може да твърдиш, че Щърков не отстъпва на Весо, като Калин е играл 2 мача за 1 полусезон и то с противоречиво представяне? Станчев всички го видяхме срещу Гент. Вероятно и той ще си остане "надежда" като мангала и Балтанов... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:20 am 
Аватар

Нито един посредствен футболист не отстъпва с много на Веско Минев... мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:20 am 
Аватар

MCMXIV написа:
Няма да казвам, че Старокин го превъзхожда, това ще го разбереш във времето... да кажем, че е на неговото ниво, обаче разликата в годините накланя везните в полза на гореспоменатия футболист. От сегашните крайни защитници в Левски само Мюлдер го превъзхожда, а за Щърков мога да кажа, че едва ли му отстъпва с много... за Станчев нищо не мога да кажа още, млад е и бъдещето е пред него... Веско Минев пък вече удари 30така и часовникът му започна по-бързо да тик-така... :smt006

Я си погледни горните постове какво си писал. Ти спомена само че играе със сърце, но няма качества. А иначе спор няма за годинките и аз не съм против да се продаде да поиграе малко в друга страна и да се вземе напр. Старокин. Но да кажеш, че няма качества.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 12:24 am 
Аватар

Не ме разбирай погрешно, момчето има много човешки качества... футболните му липсват! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 2:07 am 
Аватар

За да не се карате кой да привлечем, Бащицата взе решение - никой нЕма да привличаме :bigok

dyankov написа:
Лично аз предпочитам всяка година свинете да "обират каймака на първенството", а ние да взимаме Грийн, Мълдър и т.н.

Само че тези играчи дойдоха при нас благодарение на чиста случайност и алчността и примадонските номера на набелязаните родни играчи - Камбуров искаше много, дойде Дембеле, Борнусов и той, не бил оценен преди, повече пари - дойде Грийн. Бандаловски се чудеше колко да изкопчи, Тъча щели да го убият - дойде Мълдър. Просто извадихме късмет. Оня от Локо Сф Димо Атанасов - един ден в цура, на другия ден при нас, а ние взехме Слори. Друг е въпроса, че тука нещо не се получиха нещата. :wink:

SZ_FEN написа:
Ако това ще е единствения критерии по който ще го оценяваме тогава ми кажи колко гола има Гонзо за цяла година в Рен?
А Гарра преди да дойде при нас дали беше вкарвал повече от 5 гола на сезон?
Я малко риалити чек.

То Гонзо за целия си престой в чужбина има по-малко голове от Иванков в чужбина. Но това не му пречеше да ни носи при всяко му завръщане. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 2:16 am 

Яд ме е за Слори Христов , можеше да облива пролетта!
Дани Младенов да се стега, че е дупката в отбора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 9:40 am 
Аватар

Зaбраниха на Дембеле да напуска страната

Трансферът на Гара Дембеле в чужбина може да бъде забавен. Причината за това е наложена забрана за напускане на страната на французина, пише "7 дни спорт". Санкцията е за делото, което тече срещу нападателя на Левски в България.

Адвокатът на французина Константин Симеонов потвърди за забраната, но уточни, че мярката е наложена, след като Дембеле вече е напуснал страната. В момента французинът е във ваканция извън България.

Проблемите на Дембеле с българските власти засега спъват звездата на сините за евентуален трансфер в чужбина. Забраната за напускане на страната не е пречка за подписването на договор, но със сигурност бави преговорите за неговата продажба. Турските Галатасарай и Газиантеп вече се отказаха от Дембеле, а Киево и Локомотив (Москва) изчакват развитието по случая.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1228007833
http://football.sportal.bg/news.php?news=278589

Взе да става интересно.Тоя ми се струва че наистина ще си остане при нас,ама май няма да му се играе много много...и както изгря,така бързо сам ще си ебе майката

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:49 am 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=278599

Бащицата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:50 am 
Аватар

05 януари 2011 08:38

Батков: Не е фатално Дембеле да остане, вземаме нов нападател

„Правя всичко възможно Гара Дембеле да бъде продаден на максимално добра цена – заяви Тодор Батков за „Труд”. – Варианти има.”

Собственикът на Левски обаче заговори и за възможност френският ас да не бъде продаден: „Не е фатално, ако остане. На първо място са интересите на Левски. И може да се окаже, че по-добре е да продължим с Дембеле, отколкото да приемем трансфер при недостатъчно изгодни условия. Най-важното е отборът да бъде силен. Вече се договорихме за привличането на нов нападател. Той ще дойде дори Гара да остане. И си представям каква мощна двойка ще ссе получи в атаката напролет.”

Батков отказа да разкрие името на новия нападател, но явно става въпрос за Базил де Карвальо от Локомотив (Пд). Свежият слух е за Цветан Генков от Локомотив (Сф), но потвърждение липсва.

„Сините” договориха принципно Базил още през ноември, но с идея за подписи само при раздяла с Гара. Явно обаче стратегията се промени. А и Дембеле е възможно да бъде продаден и през февруари, когато още е отворен пазарът в Русия, Китай и Южна Корея.

Така вероятно „сините” ще започнат на 10-и с „атомния дует”, но и с оцелял шанс за скорошна продажба на Дембеле. Ако пък французинът остане, то на 99% ще има трансфер на Жоазиньо – фаворити са руснаци.

http://www.novsport.com/news125958_1003.html

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 05, 2011 10:56 am 
Аватар

С Гарра и Базил за мен си подпечатваме титлата, но това засега поне според мен е в сферата на мечтите... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]