forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 9:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 12:04 am 
Аватар

Един сериозен въпрос - ние имаме ли скаути извън България, и ако да - в кои части на света, или Европа гледат футболисти? И един още по-сериозен въпрос - имаме ли скаути в България, и ако да - в коя част на страната търсят играчи? Едно време имаше един Саид Ибрахимов, или нещо подобно, скаут май се водеше, но не съм чул да докара и един играч, какъвто и да е той. Ако има някой по-информиран да сподели.
Въпроса според мен е важен, защото ако имаме НОРМАЛНА И КАЧЕСТВЕНА скаутска мрежа поне в страната, то без да се налага някакви мадами и анонимни мениджъри да ни пробутват залежалата си стока (дори и тази "залежала стока" да се оказаха топ-трансферите ни Гара и Грийн) веднага щеше да има поне 3 имена за заместник на Гара. Стана ясно вече, че за българските 60 килограмови защитници е невъзможно да опазят играч тежащ 80+ килограма, който да не се казва Георги Чиликов, така че толкова ли няма играчи с подобен на Гара профил, които скаутите да не са забелязали, или причината е другаде?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 12:08 am 

Вие не разбрахте ли че у нас няма собственик, който да дава лични средства за футбол? На митко му свършиха "обществените" и естествено че няма да вади от джоба си. Клубовете са фабрики за пари, някои като Левски освен от залози имат и странични приходи - УЕФА, трансфери и т.н.
Останалите правят пари най-вече от черно тото. А тези, които не правят достатъчно за момента - спират да плащат и без това смешните заплати на играчите, които си знаят, че ако се стигне до съд, никой друг отбор у нас няма да ги вземе - такава е конюнктурата.
И колелото се върти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 12:09 am 
Аватар

hidden767 написа:
Вие не разбрахте ли че у нас няма собственик, който да дава лични средства за футбол? На митко му свършиха "обществените" и естествено че няма да вади от джоба си. Клубовете са фабрики за пари, някои като Левски освен от залози имат и странични приходи - УЕФА, трансфери и т.н.
Останалите правят пари най-вече от черно тото. А тези, които не правят достатъчно за момента - спират да плащат и без това смешните заплати на играчите, които си знаят, че ако се стигне до съд, никой друг отбор у нас няма да ги вземе - такава е конюнктурата.
И колелото се върти...

Абсолютно съгласен с теб, но това не променя фактът, че ако може да вземе на един играч 500к евро, няма да го даде за 100 при първа оферта...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 12:51 am 
Аватар

air_J написа:
така че толкова ли няма играчи с подобен на Гара профил, които скаутите да не са забелязали, или причината е другаде?

Да наще са най-кадърните откриватели на таланти и нон стоп намират играчи който след 4 месеца могат да се продадат за 3-4 млн $, а в момента струват 100-200 000 :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 12:53 am 
Аватар

air_J написа:
Един сериозен въпрос - ние имаме ли скаути извън България, и ако да - в кои части на света, или Европа гледат футболисти? И един още по-сериозен въпрос - имаме ли скаути в България, и ако да - в коя част на страната търсят играчи? Едно време имаше един Саид Ибрахимов, или нещо подобно, скаут май се водеше, но не съм чул да докара и един играч, какъвто и да е той. Ако има някой по-информиран да сподели.
Въпроса според мен е важен, защото ако имаме НОРМАЛНА И КАЧЕСТВЕНА скаутска мрежа поне в страната, то без да се налага някакви мадами и анонимни мениджъри да ни пробутват залежалата си стока (дори и тази "залежала стока" да се оказаха топ-трансферите ни Гара и Грийн) веднага щеше да има поне 3 имена за заместник на Гара. Стана ясно вече, че за българските 60 килограмови защитници е невъзможно да опазят играч тежащ 80+ килограма, който да не се казва Георги Чиликов, така че толкова ли няма играчи с подобен на Гара профил, които скаутите да не са забелязали, или причината е другаде?

Знам само за Папарков, който следи за таланти в Югозападна България

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 1:02 am 

Не знам дали има мрежа от скаути. Дето се вика ако четяха форума щяха да имат едно-две имена вече.

Аз съм си харесал Аристид Бахин от португалския Трофензе. Той е на 22-23 години, 1,90 висок от Бряг на Слоновата Кост (т.е. може да има и френски паспорт). Трофензе в момента са в първата тройка на португалската втора дивизия и момента да вземем този на цена под половин милион евро е точно сега. Влязат ли в първа дивизия цената му автоматично ще се удвои.

Сигурен съм, че мадам Ба може да ни предложи поне няколко такива футболисти на прилични цени.

Муса Койта и Базил де Карвальо не са лоши варианти също, но имам едно странно чувство, че президентите на техните отбори няма да ни ги продадат за по-малко от половин милион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 1:17 pm 

http://www.investor.bg/news/article/110013/339.html

"Разходите за заплати и премии на играчите са 2,35 млн. лв., а тези за останалия персонал за 1,43 млн. лв. Разходите за амортизация на футболисти са били за 1,93 млн. лв."

Ако не е журналистическа глупост, но все пак инвестора се имат за серизона медия. Ей така се издуват разходи, които Ганя "плаща" от собствения си джоб. Нямам представа как начисляват амортизация на футболисти :smt102 , но ако е линейна за 5 години, то излиза, че играчите са купени за 10млн лв. :bigok

Също интересно е как ще се пласират акции на борсата, когато клубът редовно отчита загуби- пример с 4те мнл. лв. за 2009г. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 1:34 pm 
Аватар

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... asics.html

Аз си харесах някои,не знам за вас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 6:04 pm 

http://www.dnevnik.bg/sport/2010/12/21/ ... =chromeext
Бившият футболист на "Левски" Андвеле Слори заяви, че е разочарован от престоя си при сините. Холандецът разтрогна договора си с клуба и вече подписа с "Аделаида юнайтед" в Австралия.

"Мисленето в "Левски" е отпреди 40-50 години. Това не е за мен. Старши треньорът Ясен Петров няма думата. Там всичко решава спортният директор (бел. ред. - Георги Иванов-Гонзо)", разказва Слори, цитиран от "Де телеграаф".

Той добавя, че футболистите са били заплашвани, че ако не спечелят три мача подред, нямало да получат заплатите си. "Затова прекратих договора си."

"В София си дадох сметка колко ми липсва и какъв голям клуб е "Фейенорд". Пожелавам им най-доброто", каза Слори. Според думите му холандското първенство е затворена страница за него, въпреки че има интерес от няколко отбора.

Холандският футболист дойде в "Левски" през есента със сериозна визитка и очаквания. След това ръководството на сините изрази недоволството си от формата му и преди две седмици той прекрати договора си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 6:08 pm 
Аватар

САМО ГОНЗО БЕЕЕЕЕ!!! :lol: Ред и дисциплина, това е. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 6:23 pm 
Аватар

Тоз пасквил за Слори...трябва да е в темата "Златна свиня"...В "Де Телеграф" няма такава статия... Седи си прасето, засърби го дупенцето и се сеща няква статийка....зa едни дето редовно му го разширяват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 6:32 pm 

Официално: Калиакра подписа с вратар на Левски
От Топспорт.бг

Отборът на Калиакра (Каварна) официално привлече младия вратар на Левски Цветан Димитров. Стражът подписа договор за 1,5 години с тима, воден от бившия помощник-треньор на „сините" Антони Здравков.

Освен Димитров, за морското градче заминават още Майкъл Тевия и Даниел Шмедин, които ще играят със статут на преотстъпени за срок от 6 месеца. Двамата футболисти няма да имат право да играят срещу отбора, който държи правата им - Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 6:35 pm 

Днес Славия взе Филип Филипов от Сливен. Искаше ми се ние да го вземем. Бивш младежки национал, играе еднакво добре и на двата бека.
Мисля, че Бай Кокал ще спретне много прилична селекция за стандартите на Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 6:42 pm 

Гацко написа:
В "Де Телеграф" няма такава статия...

:ohmygod :ohmygod
http://www.telegraaf.nl/telesport/voetb ... sn=voetbal
Bij Levski heerst een mentaliteit van 40, 50 jaar geleden. En die is niks voor mij. De trainer had helemaal niks te vertellen, want de technisch directeur bepaalde echt alles. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 7:21 pm 
Аватар

Официално: Левски привлече Пламен Илиев

Левски привлече 19-годишния вратар на Видима Раковски Пламен Илиев, след като ръководствата на двата клуба постигнаха споразумение за трансфера на младия футболист на "Герена".

Илиев подписа днес личния си договор със "сините", който е за срок от 3,5 години считано от 1 януари 2011 година.

Както е известно Илиев вчера получи наградата за Най-добър млад футболист на България за 2010 година.

Визитка

Пламен Илиев е роден на 30 ноември 1991 година в град Ботевград. Висок е 182 см, тежи 69 кг. Започва кариерата си в юношеските формации на Балкан Ботевград. През 2006 г. е привлечен от Видима Раковски. Три години след това пробива в първия тим на клуба от Севлиево и става титуляр. През 2010 година става един от най-младите вратари в историята на българския футбол, който играе титуляр за тима на ПФК Видима Раковски в "А" група. През януари 2010 година получава повиквателна за младежкия национален тим на България. Избран за най-прогресиращ млад футболист на 2010 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 8:15 pm 
Аватар

цаката е негрите :smt023 мадам Ба да да предложи някой здрав , бърз и зобан като кон и ще е 2рия бок Гара :bigok :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 8:57 pm 
Аватар

Е ,да ,тя е хубава тая цака, ама няма да ми бъде много приятно отборът ни да е съставен предимно от маймуни. 2-3 ни стигат. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 21, 2010 11:03 pm 
Аватар

Ядосах се... бях с братовчед ми, които е 5ти клас и трябва да ви кажа, че всичките са луднали по Гарата, чорбарчета стават левскари, левскарчетата си качват снимки на Левски и какво ли не, трябва да има такива футболисти в Левски, ебати, които да карат малките да се кефят на Левски.............

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 11:01 am 
Аватар

ГарраМанията е неосъзната от много хора, но е факт, че това лице се превърна в един много силен символ на Левски пред цялата общественост, хора които много малко се интересуват(подчертавам, а не вълнуват) от футбол, говорят за точи човек, сякаш им е някой много близък роднина.
Гарра е истинска футболна звезда за България, доста по-голяма може би дори от някои други, които са имали подобен статут в близкото минало.
Наистина е много жалко, че на играч от такъв калибър много бързо му отеснява българския шампионат.
:smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 11:11 am 
Аватар

От почти 30на години гледам Левски и мисля, че не сме имали такъв централен нападател като него. Просто е друга класа и го показа по най-категоричен начин на терена.
Няма как да го задържим. Дано да му вземем хубави пари, които мустака да вложи в отбора. Мадам Ба да действа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 11:19 am 
Аватар

Ако приемем,че Гонзо беше повече от централен нападател,да прав си :wink: Коментирам за футболисти,които съм гледал. :wink:

Иначе Цар на Българи,ромеи,власи и срби е много,много по-голям от 39ката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 11:36 am 
Аватар

Аз познавам дори момичета, които хал хабер си нямат от футбол, но знаят кой е Гара Дембеле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 11:53 am 
Аватар

Така е. Едва ли има човек в България ,който да го попиташ и да не знае кой е Гарра Дембеле. :lol: :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 2:42 pm 
Аватар

http://www.vest.com.mk/?ItemID=B824BC81 ... 8733D8595B

Голема е веројатноста во зимскиот преоден рок бугарскиот првак Лев­ски да се засили со Македонец на голманската позиција. Медиумите кај источниот со­сед веќе јавија дека раководството на клубот донело одлука изборот да падне на Мартин Богатинов од Работнички или, евентуално, да се одлучат за искусниот Един Нурединовски, кој настапува во кипарскиот клуб Етникос Ахна. И двајцата има­ат важечки договори со своите клубови, што значи дека за нив ќе треба да се пла­ти отштета, но тоа нема да биде проблем за "левскарите" кои деновиве ќе до­би­јат милионска сума за продажбата на најдобриот играч Гара Дембеле во Кина.
За софискиот клуб веќе настапува македонскиот репрезентативец Дарко Та­сев­ски, кој зимава сигурно ќе си замине од бугарската престолнина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 3:00 pm 
Аватар

http://bul.worldfootball.net/spieler_profil/edin-nuredinovski/#redirect

Тоя е вратар бе :blass

Ми то и другият е вратар... Ние вече си взехме. Значи е партенка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 4:00 pm 
Аватар

Онзи ден една приятелка на жената идва у нас и нещо се загледа в компютъра с малките и изведнъж като казва: Ама той този Гара Дембеле бил футболист на Левски, а пък аз го мислих, че е цял отбор!"
Това съвсем сериозно го каза, после доста време се хваща за главата, че чак сега разбрала!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 7:35 pm 
http://www.transfermarkt.de/de/abraham- ... 55044.html Проблемът е ,че гаднярите ще искат пари! :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 7:59 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
http://www.transfermarkt.de/de/abraham-guie-gneki/profil/spieler_55044.html Проблемът е ,че гаднярите ще искат пари! :bigok

Бащицата по-скоро ще се съблече по екипче да играе, отколото да даде един мЕлЕон ойро, па ако ще Меси да потропа на вратата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 7:59 pm 
Аватар

как може да се доверяваме на сайт....в който Гара Дембеле е оценен на 700 000 евра....а Тевия на 300 000 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 22, 2010 8:06 pm 
Абстрахирайте се от цената. Няма значение дали е 100 000 или 1 000 000...Тара няма да даде и цент. Просто нали си играем на скаути :lol:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]