forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 2:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:57 am 
Аватар

ти кво да не мислиш, че 18 годишен вратар ще е перфектен? Още повече с тая физика на избягал от освиенцим... Представям си го как изли за високи топки... Може някой ден да стане добър вратар ама извинявай... това е единствения пост на който не можеш да си позволиш толкова млад вратар ако се бориш за нещо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 1:03 am 
Аватар

А кой е казал, че веднага ще го пуснт в игра? :ohmygod Най-вероятно ще го преотстъпят във Видима, за да играе. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 1:07 am 

Естествено, че бих се смутил от вашата мощна компания. В реалния живот тежа 75 килограма, не правя разлика между куотърбек и халф, непоправим оптимист съм, най-много се впечатлявам от нацепени батки и психоаналитици, като предпочитам компанията на 7 психоаналитика и една нацепена батка пред един психоаналитик и седем нацепени батки. Изразните ми средства са като на всеки средностатистически софийски бат от агитката: "Алелеле батко, е*ати кефо...Сутринта си купИх нова нокия бате, а са и въргал станА...Аааа кеф голeм, че скачаме на глава бате, мозък че фърчи насекъде!"
А, да, и съм чорбар.
Понеже невзрачната реалност ми е нанесла дълбока психологическа травма, тука във форума се изживявам като 110 килограмово говедо, което тренира силов трибой, разбира от футбол и умее да използва сложни изречения без стилистични грешки.
Моля, не ме закачайте, вече ще слушам.
ПС: Майтапа на страна, не бих се обяснявал на хора, които не искат да ме слушат. Нито съм съдист да мъча вас, нито съм мазохист да мъча себе си. Тука обаче все още има такива, с които се води нормална дискусия и докато ги има, ще ме има и мене.

Последна промяна hidden767 на Нед Дек 19, 2010 1:49 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 1:13 am 

Makedonalds написа:
:ohmygod Някъде в празното пространство между думите "вероятно" и "ще" спрях да чета... Абе какви хора сте, бе? Може ли човекът още да не е стъпил дори на игрището, дори да не се се снимал с фланелката, дори още сигурно да не е стъпвал в София и вие вероятно да го щете направите :ohmygod А Хидъна с такъв императивен тон говори, че имам чувството, че ако не вземем Иван Галинов и тоя Халили ли е Халите ли е, къв е, ще се откаже от Левски :wink:

Ще се радвам момчето да успее и ако сбърка аз ще съм първият който ще го защити, също както навремето на пук на модата защитих Ники, а преди 2 месеца - Иво. Като не вярваш виж темите. Но при нас ситуацията е такава, че шансът да го емне публиката при грешка, която ни коства титлата е огромен, а шансът да бъде резерва при нас вместо да играе и да се развива там е почти 100%. Дори и Левски да не загуби от трансфера, шансът момчето да загуби е голям, а това не е малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:50 am 
Аватар

Хидъне, на 22-ри има сбирка на форума. Защо не дойдеш. По принцип за футбол на тия сбирки не се говори и е доста забавно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:51 am 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:
А Сираков да си ебе путката майчина продажна :!: Страшно се вълнувам дали Серж Йофу не го опънал и него та да заформи Голям шлем :bigok

Е той ако е боцнал дъщерята, все едно е боцнал Наско с дълга коса. :bigok

Да де ама за Големия шлем трябва да има 4 титли, така че и Насо трябва да е в играта :loser2 Всъщност все тая ебал съм го , беше достатъчно дълго в Левски и когато всички мислихме , че ще се нареди редом до Гунди, тоя вместо голям човек се прояви като пълен цървул :smt006 ДА умира, не ми пука за него, ама не желая повече да му виждам мазната мутра да плюе по любимия ми отбор, щото ако беше голям левскар, още 95-та щеше да остане при нас и да си завърши кариерата като легенда, ама не парите преди всичко :slap Спирам, щото вдигнах кръвно , да омира,той и простата му жена, и дъщерите му, и дон галфон, и подмазвачите му от гонг, и подлогите му ако има отснали още в отбора :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 11:07 am 
Аватар

hidden767 написа:
Няма проблем, стига после да имаме пари и за Хайри, Галин, Бенжаюн и т.н.
Ама да не се окаже че тоя трансфер ни изчерпва лимита.
Освен това севлиевското вратарче е много далеч от най-добрият в шампионата. Колкото мача съм му гледал, толкова безумни грешки е правил.

За Хайри, ако ще 3 сезона поред да не правим никви входящи трансфери, пари няма да имаме, приеми този факт ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:36 pm 

По празниците няма да мога, знаете че съм от провинцията и няма да съм в София. Следващият път - защо не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 2:12 pm 
Аватар

Абе да ви еба у експертите :bigok Преди мача със Спортинг в почти всяка тема някой гонеше Щърков без да го е видял в един мач, сега се превърна в бок. Е, нема такива безпринципни хора. Направо сме си чорбари :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 3:02 pm 
Аватар

За Видима ще добре да им дадем под наем Балтанов, Цецо и ...някой измежду Тевия или Огнянов - по-скоро първия, защото на втория анорексията не му пречи толкова много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 3:58 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Абе да ви еба у експертите :bigok Преди мача със Спортинг в почти всяка тема някой гонеше Щърков без да го е видял в един мач, сега се превърна в бок. Е, нема такива безпринципни хора. Направо сме си чорбари :smt003

Еми затова има мачове като този със Спортинг та някой да ни облее доволно и да ни затвори устите за определен период от време :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 4:16 pm 

Черно море иска 250 000 евро от "Левски" за талант
19 декември 2010, 10:36

Ръководството на "Левски" ще започне преговори за дефанзивния халф на Черно море Даниел Димов. 21-годишният футболист изигра много силен есенен полусезон.

Той взе участие във всички двубои на "моряците" - 15 в "А" група и 2 за Купата на България. С добрите си изяви дори привлече вниманието на националния селекционер Лотар Матеус, който му прати повиквателна за евроквалификацията с Уелс (1:0) и контролата със Саудитска Арабия (2:2). За да го притежават обаче, "сините" ще трябва да платят около 250 000 евро, пише "Тема спорт". Такава цена са му определили от Черно море. А тя може да се окаже пречка за евентуален трансфер.

Треньорът на "Левски" Ясен Петров иска да усили полузащитата, тъй като разполага само с двама дефанзивни халфове - Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер. Третият такъв - Лъчезар Балтанов, със сигурност ще бъде преотстъпен след пиянската му изцепка. Очаква се той да премине във Видима-Раковски като част от сделката за вратаря Пламен Илиев. Интерес към Димов има и от Литекс.

В полезрението на "сините" е и халфът на Локомотив (София) Светослав Дяков, но е по-вероятно той да отиде в лит(*кс-етрополе. "Червените" вече водят преговори с тима от "Надежда" за закупуването му.

"Левски" не се е отказал от намерението си да привлече Базил де Карвальо от Локомотив (Пловдив). Това обаче ще стане само, ако бъде продаден Гара Дембеле. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 4:18 pm 
Аватар

Абе кур и смАрт за селско хюмне :smt027 Тия бедняци нямат и две лева в джобовете си , да си ебат майката и да чакат новия стадион от ТИМ :bigok :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 6:09 pm 

Треньорът на "Левски" Ясен Петров иска да усили полузащитата, тъй като разполага само с двама дефанзивни халфове - Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер. Третият такъв - Лъчезар Балтанов

по-голяма глупост не бех чувал . :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 7:15 pm 
Аватар

Цитат:
Президентът на Левски Тодор Батков се тревожи за състоянието на няколко от основните клубове в "А" група. Сред изброените бяха вечния съперник ЦДНА, есенния хит Черноморец, Сливен и Пирин.

"Притеснен съм от случващото се във водещите клубове. Притеснен съм дори и за ЦДНА. Не ми е приятно и според мен държавата трябва да помогне", заяви Батков в ефира на предаването "Спортна треска" по БНТ1.

Умри тодоре :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 7:50 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=175959
умри тоше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 8:22 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Колко милиона ни е бюджетът за трансфери тая зима, та започваме с привличането на резерва за няколко стотин хиляди...

Борат каза- 95 хил. евро + 10% от бъдещ трансфер.

А иначе всички се надявахме за Гаррата, ама явно...

Нищо, Василчо де Вкарвальо поне е дърт, ще си е при нас дълго :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 8:38 pm 
Аватар

Имаме си Иса и Миро Антонов... Вкарвальо няма да дойде при нас... сега беше момента да се подготвим добре за следващите евротурнири, но както винаги бащицата ще ни баламосва за юбилеи и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 9:13 pm 
Аватар

Между другото, ако Дембеле наистина има такава клауза в договора си, то тогава какво е виновен Батков? Надали като го е вземал в Левски някога е вярвал, че ще струва 2,5-3 милиона евро, та да му закове по-висока клауза за откупуване. :bigok А и риска с падането на мотивацията като при Рабех наистина е твърде голям, така че просто неизбежното ще се случи и Батков най-накрая ще уцели точният момент да продаде играч на Левски, което навремето не направи нито с Домовчийски, нито с Хичо, нито с Рабех, а има и още примери, но засега и тези са достатъчни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 9:20 pm 

Затова от другият път да почва с клаузи за по 10мил. и да се съгласява на половината после :D :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 9:21 pm 
Аватар

Дам, само гледай обаче как ше иде в някой руски средняк за 700 000 максимум.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 9:42 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Вкарвальо няма да дойде при нас...

Дали ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 9:55 pm 
Аватар

Цитат:
“Има голяма вероятност да продадем Дембеле. Той има договор и клауза, според която не мога да го задържа. Притеснявам се, че след фурора, който направи през есента, много добрата игра и 26 гола, при предстоящите ни мачове няма да има достатъчно мотивация. Ако се стигне до продажба на Дембеле, ние имаме готов вариант за негов заместник, така че Левски няма да бъде отслабен. Ако се осъществи трансфер на Дембеле, няма да пипаме останалите от титулярния състав”, каза още собственикът на Левски.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:20 pm 
Аватар

Е, каза, че е чужденец... опази боже Шоко да "замества" Дембеле :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:23 pm 
Аватар

thegboy написа:
Цитат:
“Има голяма вероятност да продадем Дембеле. Той има договор и клауза, според която не мога да го задържа. Притеснявам се, че след фурора, който направи през есента, много добрата игра и 26 гола, при предстоящите ни мачове няма да има достатъчно мотивация. Ако се стигне до продажба на Дембеле, ние имаме готов вариант за негов заместник, така че Левски няма да бъде отслабен. Ако се осъществи трансфер на Дембеле, няма да пипаме останалите от титулярния състав”, каза още собственикът на Левски.

Изображение

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:36 pm 
Аватар

незнам дали е тука мястото, но http://football.sportal.bg/news.php?news=276662 :smt031 :smt031 :smt031 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 10:52 pm 
Аватар

Всъщност, няма подходяща тема за това :wink: Бащицата пак плещи глупости :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 11:33 pm 

Знам, че тук не се цитира Дон Балтон, но това което пишат за Балтанов най-вероятно е истина. Първо ще бъде преотстъпен на Видима, а след това продаден.

Мача с/у Спортинг беше последния за Лъчо в Левски. Жалко.

Видам, че и спортал е писал нещо по темата.
http://www.sportal.bg/news.php?news=276647

Последна промяна SZ_FEN на Нед Дек 19, 2010 11:36 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 11:34 pm 
Аватар

:ohmygod e добре ,че са единствените който го написаха... и Гонзо го каза :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 11:35 pm 

Истина, ако има кой да го купи. По-вероятно лятото Владо като си тръгне, Лъчко да го замести.
Или забравихме кой ни е собственика...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]