forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 1:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 11:59 am 
Аватар

Alek написа:
Не зная дали е поредното, но това определено е много тъпо интервю, когато изоставахме на 7 точки от прасенцата, не говореше така, наистина обърнахме ги, но и тук има шанс...

А, да не говорим, че Генев е сравнен с Тери едва ли не...

Най- ме издразни това с "Няма левскари"... Бащицата може и да е зарязал поне временно политиката на левскарския дух (гоним и връщаме едни и същи, защото 1. били изчерпан левскарския дух, ще играем с юноши, а после 2. връщаме ги, юношите не знаят какво е Левски), ама явно насо не я е... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 12:10 pm 
Аватар

Е, имаш Митрев, Минев, Гаджев, Йовов които са юноши на клуба и реално са 4ма титуляри, когато не са контузени. Което не е малко, към тях добавяме смело и Акалски, за който си се знае, че е левскар, Милиев ми изглежда супер нахъсан, Иво Иванов 100% левскар, Жо е в Левски от 3 години, т.е. откакто е на 18, даже и за юноша може да мине, не мисля, че тези футболисти не се раздават за Левски или не знаят какво значи. Много, много грозно интервю, някакси аз ли снощи го четех със злобен тон, не знам, но много ме издразни. За мен това, че е израстнал в школата на Левски, изобщо не гарантира, че като влезе в първият отбор ще изоре терена или ще е дава всичко за Левски, даже много по-вероятно ми изглежда едно младо момче, никога не стъпвало на Герена и гледало Левски само по телевизора, да направи по-горното. Не знам, всичко си се свежда до левскар ли си, или не, ако си левскар, то няма значение дали си от школата или не, важен е хъса и характера на човека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 12:18 pm 
Аватар

Били сме и по-зле...Само, че имаме къса памет.Нека да оставим отговорните фактори да си свършат работата, вместо да се измъчваме с догадки и черни прогнози! :idea:
Отборът се развива към по-добро и аз съм оптимист за следващия сезон. Да обсъждаме качествата на футболистите е лесно, но да си по шорти на терена при минусови температури е различно. Е, да- за публиката също беше зор, но...по шорти е по-голям зор :smt006
Ще поживеем и ще видим, след 70 дни.

До тогава :levski САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 12:25 pm 
Аватар

Наско се прави на ударен щото той като дойде и трябваше доста време да станат нещата. Сега от 6 месеца нов отбор и айде провали, треньорски грешки и пр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 12:32 pm 
Аватар

А, да не говорим за статичните положения, двата гола от корнер през този сезон сигурно се равняват на последните 6-7 сезона... едвали има по-слаб отбор в "А" група, отколкото нас във вкарването на корнери, фаулове и т.н. От 3 години нямаме директно вкаран гол от фаул, не знам какво става, преди беше просто въпрос Йовов или Мечо да я вкара, сега...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 12:33 pm 
Аватар

Нямало прогрес, защитата пак същата, била слаба... глупости, само търси под вола теле. Лично аз мога да кажа, че забелязвам по-добра игра в защита, да не кажа, че особено със Спортинг не им дадохме една пъвра топка в наказателното и пред него. А за тва, че съдиите не са оказали влияне за класирането на Литекс, нЕмам думи както и да е, ще оправдаем критиците и ще ги наврем в на кучето гъза !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 12:55 pm 
Аватар

Alek написа:
А, да не говорим за статичните положения, двата гола от корнер през този сезон сигурно се равняват на последните 6-7 сезона... едвали има по-слаб отбор в "А" група, отколкото нас във вкарването на корнери, фаулове и т.н. От 3 години нямаме директно вкаран гол от фаул, не знам какво става, преди беше просто въпрос Йовов или Мечо да я вкара, сега...

По насково време си вкарвахме редовно от статични положения и с глава.

@angysarmy прогрес в защитата има учудващо в последните 3-4 мача, като последния беше черешката. Дори в Гент защитата беше супер, вратаря беше бетон, но нямаше как да не ни вкарат тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 1:41 pm 
Аватар

Най- добрият мач за защитата беше този с Берое. За цял мач 1 положение имаха, а не са слаб отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 2:22 pm 
Аватар

http://www.blitz.bg/sport/article/79311

Ето за Ивайло Василиев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 2:23 pm 
Аватар

acrimonious написа:
http://www.blitz.bg/sport/article/79311

Ето за Ивайло Василиев...

Не пише дали е под наем :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 2:48 pm 
Аватар

Наско като седи отстрани му е много лесно да коментира и да злобее. Лошото е, че той е с авторитет сред някои от нас и отбора и мнението му подвежда, а това не играе добра роля за отбора като цяло и представянето му. Затова смятам, че насето е мишле, което чака удобен момент, за да опита да захапе сиренцето. На кой са му изтребвали коментарите му, при положение, че Левски е стабилен вмомента, не здраво стъпил на земята, но стабилен. Ако Майкъла беше направил това интервю, щях да го погледна със насмешка. Но така уж наш човек, с такава злоба да се нахвърля... ебати нещастието

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 3:53 pm 

“Левски” гони пияницата Балтанов
18 декември 2010, 14:30БГ Футбол

Ръководството на “Левски” ще освободи Лъчезар Балтанов, научи БЛИЦ. Футболистът, който преди два дни се напи до несвяст с 2 промила алкохол в организма и претърпя лек инцидент, няма да играе през пролетта за “сините”. Наши източници заявиха, че Балтанов ще бъде преотстъпен на Видима-Раковски. Освен него към Севлиево ще замине и ненужният защитник Калин Щърков. Младокът направи добър мач срещу Спортинг (Лисабон) преди няколко дни при победата с 1:0. Той игра титуляр, тъй като Веселин Минев бе контузен. На “Герена” обаче няма да ползват услугите на Щърков.

Двамата играчи ще бъдат част от сделката за Пламен Илиев. Младият вратар на Видима вече е играч на “Левски”. БЛИЦ вече писа, че третото попълнение, което ще подсили тима от Севлиево, е стражът на “сините” Ивайло Василев, който бе преотстъпен на Чавдар (Бяла Слатина).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 3:54 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Младокът

Date of birth 20 May 1984 (1984-05-20) (age 26)
:bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 3:57 pm 

Това за Щърков ако е истина не го разбирам. Обявили сме Веско за продан, Калата е единствения му заместник, а сега бил част от сделката за Илиев. Вярва ли ви се, че Ганьо ще вземе два леви бека тази зима? А вярва ли ви се, че можем да се оправим само с един?

Или БЛИЦ или ръководството ни са пълни смешници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 3:58 pm 
Аватар

Ама вие продължавате да вярвате на БЛИЦ ли :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 4:03 pm 

Сайт, който има раздел "Бербомания" не може да бъде смятан за правдоподобен източник на информация. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 4:11 pm 
Аватар

Наще вчера са раздали в Син-а пак, ама явно Н.В. Гонзо е конфискувал ключовете от колите, защото не четем за 3ти пиян идиот, който е карал в такова състояние в рамките на 2 седмици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 4:13 pm 
Аватар

Президентът на Видима-Раковски Ярослав Дончев потвърди, че сагата около трансфера на младежкия национал е приключила и той ще стане футболист на Левски.

“Убедени сме, че направихме най-доброто за Пламен Илиев и той ще има възможност да се развива. Пожелаваме му успех.” – заяви Ярослав Дончев.

”Смятам, че всички трябва да са доволни от този трансфер. Аз съм убеден в качествата на Пламен и съм сигурен, че той ще си извоюва титулярно място в “Левски”. Успяхме да се договорим да получим като преотстъпени трима футболисти, с които да подсилим отбора" – коментира вицепрезидентът Веселин Данев.
Сподели във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 5:16 pm 
Аватар

Kryten написа:
SZ_FEN написа:
Младокът

Date of birth 20 May 1984 (1984-05-20) (age 26)
:bigok :bigok

и Копи продължва да бъде "млад" некъде :smt005 до към 30 г. са млади надежди :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 5:21 pm 

В трета австрийска дивизия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 8:29 pm 
Аватар

А Сираков да си ебе путката майчина продажна :!: Страшно се вълнувам дали Серж Йофу не го опънал и него та да заформи Голям шлем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 8:32 pm 
Аватар

Е, поне него не може да го оплоди :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 9:08 pm 

Mr. Smith написа:
А Сираков да си ебе путката майчина продажна :!: Страшно се вълнувам дали Серж Йофу не го опънал и него та да заформи Голям шлем :bigok

Е той ако е боцнал дъщерята, все едно е боцнал Наско с дълга коса. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 10:13 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Бе той не е продажник, ама е един от многото, които когато не са на хранилка в Левски, се скъсват да плюват... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 10:30 pm 

Колко милиона ни е бюджетът за трансфери тая зима, та започваме с привличането на резерва за няколко стотин хиляди...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 10:35 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Колко милиона ни е бюджетът за трансфери тая зима, та започваме с привличането на резерва за няколко стотин хиляди...

Пари като вестници :sm_cigar

Говорили сме много пъти, че трябва да се обира най- доброто от бг пазара, особено в тази криза, дай боже сега да го направим.

А иначе вратарчето май е за 100к евра...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 10:40 pm 

Няма проблем, стига после да имаме пари и за Хайри, Галин, Бенжаюн и т.н.
Ама да не се окаже че тоя трансфер ни изчерпва лимита.
Освен това севлиевското вратарче е много далеч от най-добрият в шампионата. Колкото мача съм му гледал, толкова безумни грешки е правил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:24 am 
Аватар

hidden767 написа:
Няма проблем, стига после да имаме пари и за Хайри, Галин, Бенжаюн и т.н.
Ама да не се окаже че тоя трансфер ни изчерпва лимита.
Освен това севлиевското вратарче е много далеч от най-добрият в шампионата. Колкото мача съм му гледал, толкова безумни грешки е правил.

Тук съм 100% съгласен с теб. Този трансфер за мен е минус както за Левски така и за въпросния вратар...
Вероятно ще направи няколко ужасни грешки в мачовете който има шанс да се изяви, а след това ще изчезне изобщо от сметките...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:33 am 
Аватар

Почитателят на общуването тип "очи в очи" да си признае дали има смелостта да прави такива спортно-технически анализи "очи в очи" :!:

В хипотетичната ситуация, в която съм в компанията на седем нацепени батки, които са мои приятели и колеги, а отстрани седят двама човека и единият ми каже "да те еба в разбирача", а другият почне да ме занимава с атакуването, в което разстоянието между халфовете и защитата се сгъстява обратно на правопропорционалостта, заради което трябва да се закупи Галин Иванов за къси пари - та в тая хипотетична ситуация... определено с нацепените батки скачахме на втория, защото само неговото присъствие би ни притеснявало и би нарушавало личния ни комфорт.

Дори не говоря за съвсем реалните житейски ситуации, в които би имал възможност да ги говориш тия неща "очи в очи" на жена си или приятелите си. Сигурен съм, че не го правиш, защото така би рискувал вечна самота и мъчително уединение.

Тук обаче пишеш "на умряло", получаваш трибуна - хората те четат и някои дори ти се радват... ама тия признания, че "не било красиво и не било зряло, но било - факт" провокират само нещо между :smt017 и :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 12:45 am 
Цитат:
Този трансфер за мен е минус както за Левски така и за въпросния вратар...
Вероятно ще направи няколко ужасни грешки в мачовете който има шанс да се изяви, а след това ще изчезне изобщо от сметките...

:ohmygod Някъде в празното пространство между думите "вероятно" и "ще" спрях да чета... Абе какви хора сте, бе? Може ли човекът още да не е стъпил дори на игрището, дори да не се се снимал с фланелката, дори още сигурно да не е стъпвал в София и вие вероятно да го щете направите :ohmygod А Хидъна с такъв императивен тон говори, че имам чувството, че ако не вземем Иван Галинов и тоя Халили ли е Халите ли е, къв е, ще се откаже от Левски :wink:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]